PETICE za záchranu hájenky "U DVOU ŠRAŇKŮ" v Hradci Králové
Je to hnus!!! A doufám že se hájenka zachová na počest pana Vojtěcha
Takže bohužel, další zpráva v televizi, pan Vojtěch zemřel. Přeji mu tímto klid a mír, když už ho nemohl mít na tomto světě. Je smutné, že naše tzv. "svoboda" dává některým lidem možnost, zahnat své spoluobčany až do rakve.
Dále přeji všem, kteří to způsobili, aby se jim celá zlovolná akce vrátila i s úroky a doufám, že boží mlýny budou mlít co nejrychleji a co nejtvrději.
Hradec bylo vždy město plné komunistů a STBáků. Jejich metody jsou jak rakovina , nikdy odtud nezmizí.
Náměstkyně Lišková, která se o bourání hájovny tak vehementně zasazuje, má podíl ve stavební společnosti Rofox spol s.r.o. Zajímalo by mě, jestli se tato má nějakým způsobem podílet na nové stavbě.
Re:
Ku-va Lišková nakonec dosáhla svého . Hajný je mrtev .Může se bourat a stavět nesmyslný lesní terminál ...a prachy potečou proudem..zkrátka dělá čest svému jménu .Je to hnuuusss !!!
Vážený pane primátore,
Pokud jsou vaše slova o kouření p. Vojtěcha, jeho invaliditě a že ve skutečnosti vedle toho za jeho úmrtí můžou ti, co podepsali petici, skutečná, že jste si dovolil říci takovou nehoráznost, tak jste ukázal jaký jste ubožák a že do čela radnice nepatříte. Co je to s vámi? Divíšek hadr!!!
v sobotu 6.2. ve 14 hod
tam jedu položit kytičku, poklonit se památce obyčejného člověka a povzbudit všechny. kdo jsou toho názoru. že Fink a Lišková jsou schopni za "EUROPRACHY" všeho, a to přes mrtvoly.
mimochodem - podepsal jsem petici a přesto já. nejsem vrah, pane primátore !!!
Je mi ľúto, že to tak skončilo. Zas raz nad človekom zvíťazil "systém". Byrokrati môžu kľudne spávať. Zatiaľ. Kým ich tá mašinka nezožerie. A ona ich raz zožerie a vypľuje a nahradí novými, funkčnými kolieskami.
Radniční koalice
Fink+Lišková+Vedlich+Jaroš+Maclová=banda arogantních a sebestředných lumpů. Kdo drží při současném chování radnice, ten je přinejmenším stejný, ne-li horší! Tyto osoby a strany nejsou schopné sebereflexe, právě naopak! Vždyť oni to myslí tak dobře a ti hloupí občánkové to nechápou! Fuj!
Lví podíl má i ředitelství Městských lesů!!!!!!!!!!
Re:
Ono to zahnívá i v dalších městských organizacích. Chtělo by to jeden svěží průvánek.
Re:
A k tomu drzí a nabubřelí, když jsou ve svých funkcích, myslí si, že je všichni musí poslouchat a skákat podle jejich rozkazu. Ale oni jsou tu jako zástupci lidu, a tudíž musí hledět na jeho názory a zájmy, to je základ zastupitelské demokracie. Jenže, vznikla tady po r. 1989 nějaká?
Re: Re:
Dbá tady někdo na zájmy a názory tohoto národa a je jedno, zda se jedná o stát, kraj či obec???
| This discussion has been closed. |