ZA nedůvěru vládě ČR, poslancům ČR a parlamentním stranám ČR


Nepřihlášený uživatel

#76 Re:

2016-03-23 11:20

#71: -  

 To je práce vzájemně se intoxikujících inženýrů lidských duší. Jsou to jen perpeťáci. Permašíblové. Perpeťáci, magoři, šílenci a blázni.


Nepřihlášený uživatel

#77

2016-04-15 10:53

Výborně! Já moje rodina jsme věděli dávno, že tzv. rozpad naší skutečné republiky ČS. neplatí. Když není zrušen ústavní zákon 327/91 podle něhož se má vypsat referendum, které nebylo naplněno pak ano, Československo žije dál. My všichni z rodiny se považujeme za Čechoslováky. Díky za tuto petici a že ČSFR se znovu probouzí. Jste skvělí a jsme s Vámi!

Nepřihlášený uživatel

#78

2016-05-02 18:42

Hrozba militarizace policie jako procesního prvku NWO už i v Česku! A lidé tomu dokonce tleskají. Bezstrukturní řízení davů v akci!

Militarizace policie je jedním z hlavních prvků NWO. Funkce policie a armády by měly být podle NWO sloučeny. Z toho pramení likvidace armád členských zemí EU, snižování počtů vojáků a ti, co zbudou, jsou integrování a zaučováni pro fungování ochrany režimu v úloze policie. To je pro vojáky nezvyklá úloha, alemilitarizace policie je nezbytnost pro elity NWO, protože globální elity mají z armád strach. Armády tradičně vycházejí z řad lidu, vojáci mají jiné myšlení, než policisté. Vojáci chrání národ, policisté chrání režim. Policista slouží věrně komukoliv, kdo přijde k moci. Voják slouží jen tomu, komu složil přísahu. Likvidace armád a postupné začlenění vojáků do řad policie je tak jedním z důležitých prvků bezpečnosti NWO.

Lidé mají strach z migrantů a co se děje? Něco nevídaného. Lidé volají po ostnatých drátech na hranicích. Volají po uzavírání hranic. Volají po více policistech. Chtějí vězení, volají po mřížích, které je ochrání. To je proces, co probíhal v USA po 9/11. A teď probíhá v Evropě kvůli migrační krizi. A když vybuchnou bomby v Paříži a Bruselu, lidé volají po smíšených policejně-vojenských hlídkách. Volají po výjimečných stavech. Jako dosud platí ve Francii už půl roku od loňského listopadu! Je to neuvěřitelné, alebezstrukturní řízení funguje na myšlení lidí hrozivě spolehlivě. Když se v televizi obviní ruský student Ševcov z vykonstruovaného útoku na ministra Stropnického, národ začne křičet na Putina, jak je Rusko zlé. Když policisté udeří na sluníčkového dredaře, lidé pomalu policii a vojákům se samopaly tleskají. Tleskají ale komu? Chovanec Frei Korps? A koho ten Frei Korps asi myslíte, že chrání? Občany před migranty? Nebo vládu a migranty před občany?

Nesmíme připustit militarizaci policie. Vojáci s policejním ideologickým velením se samopaly v ruce, připravení prosazovat kvóty, integrační programy, kvóty a povely z Bruselu proti vůli a proti odporu občanů, to nesmíme připustit! Vojáci jsou a musí zůstat na obranu před vnějším nepřítelem, nesmíme dopustit, aby politici a garnitura skrze vojáky se samopaly v ulicích dávala občanům najevo, kdo je ve státě pánem a pomocí samopalů prosazovala notičky z Bruselu a jejich plnění proti vůli občanům. Protože proti samopalům se už těžko něco na ulici prosazuje s transparenty v ruce. Myslete na to, až zase budete tleskat polovojenským hlídkám standardu NWO při „předváděčce“ své moci v restauraci plné lidí. Příště to nemusí být mladík z Antify, ale právě vy, až budete na demonstraci proti islámu a voják na vás namíří samopal, abyste dali dolů transparent s nápisem, který je podle něho „závadový“.

VICE-Hrozba militarizace policie jako procesního prvku NWO už i v Česku! A lidé tomu dokonce tleskají. Bezstrukturní řízení davů v akci!

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#79

2016-07-11 08:33

Jakákoliv snaha obnovit Československo je trvale odsouzena k úplnému debaklu. Slováci jsou od samého začátku podminováni katolíky. Lidovci, a Masarykovo heslo "Pryč od Říma" jim vůbec nic neříká. Oni v historii nečelili několika křížovým výpravám a  dvěma vyhlazovacím válkám, které trvaly desítky let.


Nepřihlášený uživatel

#80

2016-07-11 08:45

Nemám vůbec důvěru k poslancům v parlamentě.  Jsou vybíráni podle scestného, kontraproduktivního klíče.  To, že nějaký mašíbl dostal pět procent hlasů, nezaručuje, a to ani v nejmenším, že to, co chce, je správně.

A že tedy nebude zbylým 95 procentům na obtíž až k nesnesitelnosti. Jde o výsměch většině voličů, ve smyslu "Hlavně si nemyslete, že od těch darebáků a kreténů budete mít po volbách pokoj. Co na tom, že zařídí, že z vašich daní bude spácháno cosi škodlivého. Co na tom, že celé  to bude úplně špatně. Je to spravedlivé, protože to chtěli jejich voliči."

Výběr podle kontraproduktivního klíče je cosi, co vede ke katastrofě. Přesněji, k nepřetržité řadě katastrof.

A to je důvod, proč s tímto omylem nemohu souhlasit.