Otevřený dopis předsedovi vlády

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Otevřený dopis předsedovi vlády


Nepřihlášený uživatel

#51 Re:

2015-11-24 21:33

#43: -  

 Zviditelnění je placeno u každé petice, to je čistě věcí tohoto serveru.


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: podpis

2015-11-24 21:34

#44: sarkina - podpis 

 Zviditelnění je placeno u každé petice, to je čistě věcí tohoto serveru, v tom bych problém neviděl.


Nepřihlášený uživatel

#53

2015-11-25 13:42

Já jí podepsal a souhlasím ........protože mě není jedno kam stento problém spěje . Mám děti a jsem jim povinován hájit je.!

Nepřihlášený uživatel

#54

2015-11-25 17:59

S radosti jsem podepsal rozumnou vec

Nepřihlášený uživatel

#55

2015-11-25 18:57

Podepíšu protože mě tato vláda irituje za svoje vyhýbavé a podvodné jednání. Na rozdíl od prezidenta neřekli nikdy na rovinu kdo je řídí a za kolik????

Nepřihlášený uživatel

#56

2015-11-25 21:42

Tuhle petici jsem podepsala - a moc ráda. Je sepsaná věcně a pravdivě a je obrazem smýšlení drtivé většiny národa .............. Nevím, co si o p. Sobotkovi, Dienstbierovi, Pelikánovi ... ap. myslet --- buď zaprodali svůj lid a stali se z nich vlastizrádci (jinak se to nazvat nedá) - nebo jsou to totální bezmozci, protože na to, aby člověk pochopil pozadí toho, co se tu děje, nemusí být politicky gramotný - stačí jen mít obyčejný selský rozum ...... a ten národu nechybí --- až na těch pár, co, bohužel, obsadili nejvyšší posty ..... Kdo jsou? Mentální ubožáci - nebo zrádci ???

Nepřihlášený uživatel

#57

2015-11-26 10:59

Ano, zajímalo by mě, jak Bohoušek Sralbotka s Nevychovancem poznají, kteří imigranti jsou neškodní a kteří teroristé, když po každém útoku slyšíme, že by to do atentátníků nikdo neřekl, že šlo o tiché, hodné, usměvavé lidi???


Nepřihlášený uživatel

#58

2015-11-26 14:00

Sobotko, ty slizký vlezdobruselníku. Nastal tvůj čas. Za zradu své země se budeš smažit v pekle. Máš poslední možnost odstoupit dobrovolně a zachránit si kejhák, nebo tě vyneseme v zubech!!!

Martin Pospíšil
Brno

#59

2015-11-26 22:44

Naši hlavouni s patentem na rozum vidí, že islám po tom všem, co v Evropě páchá, už obhájit nedokáží, tak se zaměřili opačným směrem, k perzekuci domácího obyvatelstva. Snaží se za každou cenu najít cokoliv, čím by nepohodlné vzpurné vlastence, kteří oponují bruselskému diktáru multikultury, zdiskreditovali, umlčeli. Proto se vyrojila aféra kolem Konvičky, z nějž udělali někteří levicoví extrémisté rovnou neonacistu. Zajímavé, že se tenhle uměle vykonstruovaný politický proces, v němž si našli několik let starý názor z vyhrocené diskuse, a dělají, jako by snad šlo o Konvičkou veřejně proklamovaný názor, vytáhl zrovna v době, kdy přizval na svou akci pana prezidenta. Jasný tah jednak zdiskreditovat Zemana, jednak celý BPI s konečnou snahou jej zrušit jako před pár lety Dělnickou stranu. A tyhle špinavosti vytáhnou zrovna v tak významný den boje za svobodu a demokracii. Inu, pěkně se nám ta demokracie vybarvila.

Bohužel na nemalou část českých švejkovských strašpytlů to skutečně zapůsobí. "Slyšeli jste to? Von ten Konvička je prej nácek." "Šmarjá, to jako fakt? Tak to už na ty jeho demonstrace chodit nebudem, přece nejsme henti extrémisti. A na toho Okamůru taky, von byl na těch táborech lidu s tím náckem Bartošem. To je ten, co si sepisuje ty židy." Holt stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Téhle propagandě by asi břídilský minulý režim záviděl. Tehdy to prokoukl kdekdo a jen díky absenci internetu se dařilo pravdu ututlat, dnes mají lidé přístup ke svobodným, nezkresleným informacím a přesto si tolik lidí myslí, že žijí v demokratické společnosti a že co je v médiích, to je pravda.


Nepřihlášený uživatel

#60

2015-11-26 23:54

Petice mi mluví přímo z duše. Pokud se týká imigrantů, souhlasím s prezidentem.Většina medií je "NA ODPIS"
Ina

#61

2015-12-01 20:22

Vadí mi bezpáteřnost a alibistické chování pana Sobotky a dále mi vadí ža nepodpořil Slováky a ostatní státy V4.Zachoval se

jako zbabělec.