Otevřený dopis předsedovi vlády

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Otevřený dopis předsedovi vlády


Nepřihlášený uživatel

#26 Je bohužel možné, že Miloš Zeman 17.11.2015 na Albertově spáchal velezradu

2015-11-23 20:26

To je otázka, policie musí zasáhnout, kdykoliv je přítomna trestné činnosti....

2015-11-22 19:48

 

#64971: -  

 ....pokud tam docházelo k propagaci komunistické, nacistické či libovlné jiné totalitní ideologii, je jednoznačné, že policie měla konat a aktéry zadržet, neboť se jedná o trestný čin s nepodmíněnou sazbou počítanou v letech. 

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
§ 261

Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Pokud se takového jednání dopustil Miloš Zeman v ústavní pozici, spáchal v jeho případě velezradu.  Dokonce i kdyby stál Miloš Zeman na jednom podiu s někým, kdo se výše popsaného trestného činu dopustil a on na něj nepodal trestní oznámení a nevyzval policii, aby okamžitě zasáhla, dopustil se v jeho případě velezrady a to nejen tím, že by porušil Ústavní slib prezidenta republiky. 

Domnívám se, že výše uvedený trestný čin spáchal mladý komunista v Brně s Leninem přiznávající se veřejně k tomu, že je sympatizantem komunistické ideologii. Stejně tak trestný čin spáchala policie, která proti takovému jednání nezakročila. 

Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho - iDNES.cz

IDnes Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho

Nepřihlášený uživatel

#27 Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol...

2015-11-23 20:32

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: Re:

2015-11-23 20:36

#5: - Re:  

 Tak to přesně udělal IDnes a Zeman z více jak 100 000 odpovědí získal podporu 22,4 % a 77,6 % ze 100 000 by volili kohokoliv jiného. To bych řekl je reálná podpora komunisty Miloše Zemana. Reálnou podporu naonacisty Okamury vyjádřili občané ve volbách. Jeho hnutí o deseti členech včetně dvou sekretářek Okamury je směšné. 


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-11-23 21:19

Neustále slyším z okolí pesimistické: "stejně s tím nic nezmůžeme". Ale jít, jako ovce na porážku, není údělem člověka a měl by si každý uvědomit, že nespokojených je víc než příživníků, kteří o nás rozhodují.
Citát: "Lidé dobré vůle spojte se. Ti se zlou vůlí se proti Vám již spojili."

Nepřihlášený uživatel

#30

2015-11-23 22:25

sobotka je zradce

Nepřihlášený uživatel

#31

2015-11-24 07:22

Jeste tam chyby otazka jak je mozne ze samozivitelky a duchodci a vetsina lidi dre bidu z nouzi a zije z ruky do huby.tem stat nepomuze vlastnim lidem kteri tento stat zivi.A naky kryplove kteri otevrene zneuzivaji davky ti dostanou vic jak clovek ktery maka celi zivot a plati dane.a uz tohle je drzost a vysmech je pak to ze ti mirumilovny migranti dostanou jeste vic a na opkatku nam vyhrozujou ze nam rezat hlavy budou a nase zeny a dcery budou znasilnovat.kurva co to ma znaMenat.pane Sobotko zapominate kdo vas zivi a kdo vam sveril duveru.plivu na vas jste podrazak necestnym

Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2015-11-24 07:26

#29: -  

 Svata pravda


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Re: Re:

2015-11-24 07:29

#28: - Re: Re:  

 Lhát se nemá, tohle je průzkum z minulého týdne


Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Je bohužel možné, že Miloš Zeman 17.11.2015 na Albertově spáchal velezradu

2015-11-24 07:41

#26: - Je bohužel možné, že Miloš Zeman 17.11.2015 na Albertově spáchal velezradu 

 

§ 260

(1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

A nemyslíš, že tohoto trestného činu se dopouštějí všichni, kdo nějakým způsobem pomlouvají Rusko ? Nechci se zastávat bolševiků ze stalinské éry, ale dnešní Rusové už s tím nemají nic společného, a nelze přece zatracovat národ kvůli pár lumpům. 

Trošku se zamysli nad dějinami. Stále se mluví o naší okupaci Ruskem, kdy zahynulo asi 200 lidí. Jen o pár let dřív jsme prožili okupaci Německem, kdy zahynulo tak 1000x víc Čechů. A přesto se nám snaží namluvit, že Rusové jsou ti, které máme nenávidět a Němci jsou naši nejlepší přátelé. A někteří, většinou děti školou povinné, to omílají stále dokola.


Nepřihlášený uživatel

#35

2015-11-24 08:01

Cechy Cechum

Nepřihlášený uživatel

#36

2015-11-24 08:28

Svým podpisem petice vyjadřuji své obavy plynoucí z negativních důsledků nekontrolované (masové) migrace a redistribuce lidí z Bízkého a Středního východu, jakož i severní Afriky, do naší republiky.
Masový příliv těchto nešťastníků (a to jak těch zoufalých, tak i nenávistně militantních), které z jejich domovů vyhnaly nelegitmní agrese armád NATO a zejména USA, může vážně ohrozit základy naší státnosti, kultury a dále zkomplikovat již i tak složitou sociální situaci v republice. I celé EU ...

Nepřihlášený uživatel

#37

2015-11-24 09:11

Sobotka by měl rezignovat na všechny své funkce a jefiné co by tomuto elitáři prospělo je pracovat!

Nepřihlášený uživatel

#38

2015-11-24 09:23

Premiér je jako korouhvička na střeše. Když chtěl do vlády (před volbami, říkal něco pro voliče), když je premiér, tak vítr foukám z Bruselu a tak říká to co oni chtějí. Jak mu mám věřit, když tak snadno mění názory a nehájí zájmy občanů, ale hájí zájmy Bruselu potažmo Německa ?

Pišta Hufnágl

#39 Re: Re:

2015-11-24 10:00

#5: - Re:  

 Lidé budou těžko jednotní,vždyť i pan Okamura se nechce spojit s panem Miroslavem Sládkem,ba ani s nikým jiným,ač ten ho několikrát vyzval,aby tak učinili.Panu Okamurovi jsem fandil a fandím,ale štve mě a začínám mít obavu z toho,co jsem se dočetl na sociálních sítích,že panu Okamurovi jde jen o jeho vlastní prospěch a je to doloženo i jeho hlasováním v poslanecké sněmovně.


Nepřihlášený uživatel

#40

2015-11-24 10:40

Pan Sobotka si přestal uvědomovat, že on a jeho rodina žije z daně největší a tou je naše práce. Je to lhář, zbabělec, člověk zbavený reality a se sklony k chování komunistických vůdců. Ten hnůj a nekompetentnost ve Vládě ČR je díky jemu a jiným politickým prostitutkám v ČSSD !

Nepřihlášený uživatel

#41 Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol...

2015-11-24 10:42

#27: - Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol... 

 ....nějak mi v tom "manifestu" chybí, jsem totální blábolista!


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: Re: Re:

2015-11-24 10:44

#28: - Re: Re:  

 A co prášek, vzal sis?


Nepřihlášený uživatel

#43

2015-11-24 13:19

Krásně sepsané, ale proč se to nazývá PETICÍ, když je to prezentované jako OTEVŘENÝ DOPIS? A proč je zviditelňování PRODÁVÁNO? Zdá se mi to divné a svůj podpis pod touto dvouhlavou a hlavně prodanou věcí nechci mít.
sarkina

#44 podpis

2015-11-24 13:22

Tento příspěvek, který je na první pohled - i přečtení - prezentováno jako OTEVŘENÝ DOPIS a pak se vzápětí dozvím, že je to petice, se mi tedy nelíbí. Zviditelňování je PLACENÉ v €urech? proč? Můj podpis prosím berte jako zbytečně rychlý krok pro dvouhlavou potvoru. O to nestojím. Šarkanová


Nepřihlášený uživatel

#45

2015-11-24 17:27

Evidentně se dělají kroky, které změní naše životy na mnohem delší období než nějaké volební období námi zvolených hlupáků a gaunerů a není mi to jedno.

Nepřihlášený uživatel

#46

2015-11-24 19:29

Pan prezident je jediný, který stojí na straně obyčejných lidí. Zbytek politické reprezentace, Sobotkové,. Dienstbieři, kALOUSKOVÉ, šLÁFNBERGOVÉ JDOU PROTI OBČANŮM. tO TIHLE LIDÉ JSOU VLASTIZRÁDCI a lid by je měl soudit, protože k takovým krokům, kdy slouží cizím nadnárodním zájmům jsme jim mandát nedali!! !!!


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: podpis

2015-11-24 19:56

#44: sarkina - podpis 

 Vážená paní, nějak jsem nepochopil vaši výtku. Jde o otevřený dopis, který je umístěn na serveru www.petice.com.  Zviditelňování žádné není, natož placené v eurech. Nevím, kde jste k tomu přišla. 

Čech

#48 Re:

2015-11-24 20:24

#2: na co -  

 Tuto petici snad podepíše každý slušný člověk.Pan prezdent Zeman je tou nejdůležitější osobou v tomto malém státě.Nemohu oslovit velezrádce Sobotku panem,nebot to bych mohl každého slušného pána urazit.Sobotka svými podpisy v posledních dnech  pod velezrádné smlouvy nás všechny zradil.Samozřejmě nezradil ty devianty,muslimáky a jinou verbež kritizující pana prezidenta.Prezident Zeman se svým projevem ke občanům při manifestaci v Praze  vyjádřil jasně a spravedlivě.Většina občanů již chápe,že jsme ohroženi válkou.Tu se mermomocí snaží vyvolat vůdce režimu USA se svými poskoky ze zemí NATO.To že bude válka v Evropě již režim USA veřejně vyhlašuje.Bpohužel nás to postihne podle plánů zločinců z USA a Izraele ,všechny.A ještě něco,jak je možné že islámský vůdce  usalašený v naší republice může nazývat našeho prezidenta bezrestně zločincem typu z Boko Haram?Co na to ministr vnitra a púolicie?Nebo snad ti mají nařízené chránit před hněvem lidu jenom Sobotku se svojí tlupou či devianty z hnízda tzv,profesorů?Třeba buzeranta Putnu ,jak se ten sám nazval?Petuice je slušnou formou protestu či nesouhlasem se ZLEM.Ale asi nezbyde nic jiného,než aby lidé vyšli do ulis a tu bandu velezrádců,deviantů a zlodějů vymlátili od jejich koryt.Pak snad bude klid od provokatérůtypu Pussy.

Tomáš

#49 Re: Re: Re:

2015-11-24 20:56

#39: Pišta Hufnágl - Re: Re:  

 Tak poté, co byl ve své straně zrazen pučisty, už asi důvěru k cizím lidem těžko hledá. A co se sněmovního hlasování týče, připadne mi, že si Okamura s úsvitem vráží záměrně kudly do zad, tam panuje oboustranná nevraživost. Jinak si nedělám iluzi, ve vrcholné politice je každý kariéristra a v takovém parlamentu nevěřím ani jednomu, že mu jde o blaho národa víc než o svůj prospěch. Proto se spíš dívám na konkrétní výsledky jejich práce, protože slibů má každý plnou hrst, ať je z kterékoliv partaje.


Nepřihlášený uživatel

#50

2015-11-24 20:57

Já jsem ji podepsal protože s ní sohlasím!