PETICE NA PODPORU STÁTU IZRAEL

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PETICE NA PODPORU STÁTU IZRAEL


Nepřihlášený uživatel

#51 Re:

2015-11-03 18:47

#13: -  

 To bys asi nechtěl, okupante. 

#BOYCOTTISRAEL

#52 Re: Re: Re:

2015-11-03 19:56

#20: - Re: Re:  

 Jen loni úchylní Izraelci zavraždili při bombardování obytných čtvrtí v okupované Gaze 500 dětí a další tisíce civilistů. To je podle vás v pořádku?


Nepřihlášený uživatel

#53

2015-11-03 20:07

Free Palestine!

Martin Pospíšil
Brno

#54

2015-11-03 21:43

Židy nikterak v lásce nemám a přímo je podporovat nikdy nebudu, ale v téhle válce fandím jim, neb košile bližší kabátu. Za pár dekád dokázali ten svůj kus pouště zkulturnit a pozvednout na jeden z nejvyspělejších států světa, kdežto Palestinci umí jen válčit a ničit, žijí v bídě a chudobě uvěznění v době středověku. Člověk který se staví na strnu Palestinců to nemůže mít v hlavě v pořádku, to musí být fanatik.


Nepřihlášený uživatel

#55 Re:

2015-11-03 22:58

#54: Martin Pospíšil -  

 To je umění, když tam cpou peníze židi z celého světa a navíc ješě vydírají Německo, Palestinu naopak blokují. V hlavě v pořádku to nemá člověk, který schvaluje okupaci a vraždy civilistů. Navíc tam nemají co pohledávat, Izrael vznikl jen díky teroristickým akcím židů a je to zločinecký stát.


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re:

2015-11-04 15:33

#55: - Re:  

 Ihned po založení Izraele jej napadla koalice okolních arabských států za účelem jej totálně vyhladit. To se měli nechat židi krátce po zničující válce, ke jich 6 milionů položilo život, dobrovolně pobít? Zdejším fašounům, kteří utekli z hranic a vítali Hitlera, by se to jistě líbilo. Zábor okolního území bylo adekvátním krokem za vyhranou válku vypovězenou ze strany arabských sousedů, tak jako Německo podstoupilo část území Polsku, Fancii apod. Neměli si začínat. Od té doby arabské země neskončily s ostřelováním Izraele (nejlépe z budov škol a nemocnic - sami si berou vlastní civilisty za štít a pak kvičí a skuhrají, když se Izrael brání a přijdou o život civilisté). Je to zákeřná tlupa magorů ti Palestinci, vždyť ani okolní arabské státy o ně nestojí, jen je zneužívají v jejich politických hrách poti Izraeli. Jen partička českých nácků jim bude stále poklonkovat. Zabrání Palestiny a pásma Gazy je za takové situace zcela logickým vyústěním obrany před tamními paestinckými radikály, které tak dostal Izrael alespoň částečně pod kotrolu.


Nepřihlášený uživatel

#57

2015-11-04 20:33

Fašistický Izrael spolu s fašistickými USA stojí za současnou invazí imigrantů.


Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Re: Re:

2015-11-04 20:37

#56: - Re: Re:  

 Židi se nejdříve začali houfně stěhovat do Palestiny, pak si tam pomocí terorismu vytvořili stát, který jim britové, pod jejichž správou toto územi bylo,nechtěli dovolit a začali vyvražďovat a okupovat Palestinu. Jednou z těch židovských teroristických akcí bylo potopení lodi s 1500 židovských uprchlíků! Před 2. světovou válkou žilo na území Palestiny (dnešní Izrael) pouze malé množství židů v Jeruzalémě.


Nepřihlášený uživatel

#59 Kdo se zastává Palestinců, zastává se nacistů!

2015-11-05 20:08

19.května 1941. Velký muftí Jeruzalémský a Palestinský vůdce Saďd ibn Muhammad Amin al Husseini vyhlašuje džihád proti Britům a židům po boku Adolfa Hitlera. Strom palestinského násilí, který vydává své hořké plody v podobě nejen protiizraelského terorismu má svoje kořeny nenávisti v hluboké historii.

Již v roce 1916 byl palestinský führer Amin al Husseini za vyzývání k protižidovskému násilí odsouzen k deseti letům vězení jemuž se vyhnul útěkem do Sýrie.

V roce 1921 mu byla Brity udělena amnestie. Jakoby první předznamenání mnohonásobných aktů slabosti západní civilizace vysílaných do islámského světa, momentálně vrcholících snahou zrušit Vánoce protože uráží muslimy ve Velké Británii.

Tak nám již roku 1929 Palestinský džihádník Amin al Husseini vyhlašuje pogrom na židy a v roce 1936 další. V době kdy ještě Adolf Hitler teprve snil o svém stroji na smrt v Osvětimi, Treblince nebo Sobiboru, už palestinci židy masově zabíjeli a terorizovali.

V roce 1937 vyhlašuje neochvějnou podporu Adolfu Hitlerovi a nacismu a setkává se na syrském území s budoucími válečnými zločinci SS Hauptschanfuehrerem Adolfem Eichmannem a SS Oberscherfuehrerem Herbertem Hakenem.

Přátelství nacismu a islámu je natrvalo uzavřeno. Nacisté budou vraždit na území, které dobudou a palestinci zase tam kam dosáhne ruka džihádu. S cílem vyhladit židovskou populaci.

Islám požehnal muslimským SS divizím. 13. Waffen SS divizi Hanzar, 23. Waffen SS divizi Kama, a 21. Waffen SS divizi Skanderbeg. Cesta do muslimského ráje je dlážděna lebkami a hnáty obětí této nenávistné ideologie stojící nad vším a zastřešující všechna náboženství a tudíž vyvolené vládnout světu.

Později u Norimberského soudu, Eichmannův zástupce Dieter Wisliceny dosvědčil, že Palestinský vůdce Amin al Husseini byl jedním z iniciátorů vyhlazování evropských židů a spolupracovníkem a poradcem Eichmanna a Himmlera v otázce provedení tzv. „konečného řešení židovské otázky“, pod čímž se skrývá zabíjení po milionech.

Husseini, který byl jedním z nejbližších přátel Eichmanna ho neustále podněcoval k co největší rychlosti ve vyhlazovacím procesu. Podle tohoto svědectví Dieter Wisliceny dále potvrdil, že Amin al Husseini spolu s Eichmannem navštívili Osvětim včetně plynových komor aby se velký muftí Jeruzalémský naučil provozu vyhlazovacího koncentračního táboru a mohl tak vytvořit Osvětimskou repliku v Hebronu. Proto je namístě nazývat věci pravými jmény. A islám tedy islamofašismem.


Nepřihlášený uživatel

#60

2015-11-05 20:21

Spiknutí Židů neboli Chazarů

Království Chazarů zmizelo z mapy světa před mnoha stoletími. Přestože dnes mnoho lidí o něm nikdy neslyšelo, Chazarské království bylo kdysi skutečně hlavní mocností a ovládalo rozsáhlou říši podmaněných lidí. Dvě sousední supervelmoci s ní musely počítat. Na jihu a západě s Chazarskem sousedila Byzantská říše, kde byla v plném květu východní ortodoxní křesťanská civilizace. Na jihovýchodě Chazarské království sousedilo s rozpínající se Muslimskou říší arabských kalifů. Chazaři ovlivnili dějiny obou těchto říší, ale – což bylo mnohem důležitější – Chazarské království obsadilo území, které se později stalo jižní částí Ruska mezi Černým a Kaspickým mořem. Výsledkem bylo propletení historických osudů Rusů a Chazarů, které trvá do dnešní doby.

V případě, že jste nikdy neslyšeli o Chazarech, myslím, že bych se měl zmínit, kde lze o nich získat víc informací. Před 33 lety v roce 1976 byla o Chazarech vydána kniha od britského spisovatele Arthura Koestlera. Kniha má název „THE 13TH TRIBE – THE KHAZAR EMPIRE AND ITS HERITAGE.“ Americký vydavatel je Random House, New York, N.Y.

Historické záznamy dokládají, že Chazaři pocházejí ze směsi Mongolů, Turků a Finů. Již ve 3. století po Kr. byli identifikovatelní v stálých bojích v oblastech Persie a Arménie. Později, v 5. století, Chazaři byli mezi pustošivými hordami Huna Attily. Kolem roku 550 po Kr. se kočovní Chazaři začali usazovat v oblasti kolem severního Kavkazu mezi Černým a Kaspickým mořem. Chazarské hlavní město Itil bylo založeno při ústí řeky Volhy do Kaspického moře, aby mohli kontrolovat lodní dopravu po řece. Chazaři potom vymáhali mýtné 10% na všechen náklad, který byl přepravován po řece v městě Itil. Ti, kdo odmítli, byli zabiti.

Své království pevně zasazené na úpatí Kavkazů Chazaři začali přeměňovat na říši podrobených lidí. Stále více slovanských kmenů, které byly v porovnání s Chazary mírumilovné, bylo podrobeno. Staly se součástí Chazarské říše a byli donuceny Chazarskému království stále platit poplatky. Placení poplatků podrobenými lidmi bylo ovšem vždy znakem říší, ale ne po způsobu Chazarů. Takzvané velké říše světa vždy daly něco na oplátku za vybrané poplatky. Například Řím udělal z podrobených lidí občany; a za vybrané daně získali civilizaci a ochranu před útoky potenciálních nájezdníků. To ale nebyl případ Chazarské říše. Lidé, kteří byli poddanými Chazarů, dostali na oplátku za své platby jedinou věc, a tou byl nejistý slib: Chazaři se zdrží dalších útoků a plenění, dokud budou poplatky placeny. Poddaní Chazarské říše nebyli tudíž ničím jiným než oběťmi obrovského vydírání. Chazarští vládcové byli tudíž všeobecně neoblíbeni a nenáviděni v oblastech, které ovládali, ale zároveň byli také obáváni pro jejich nelítostné zacházení s každým, kdo se jim postavil na odpor. A tak se Chazarská říše rozpínala, až zaujímala rozsáhlé oblasti nynějšího Ruska a jihovýchodní Evropy. V 8. století Chazarská říše sahala na sever až ke Kyjevu a na západě zahrnovala Maďary.

Kolem roku 740 po Kr. se stala ohromující událost. Chazaři byli pod stálým tlakem od svých byzantských a muslimských sousedů, aby přijali buď křesťanství, nebo islám; ale chazarský vládce, nazývaný Kagan, slyšel o třetím náboženství nazývaném JUDAISMUS. Zřejmě z politických důvodů zachování nezávislosti Kagan oznámil, že Chazaři přijali judaismus jako své náboženství. Přes noc se celá nová skupina lidí, bojovní Chazaři, prohlásila za Židy — adoptivní Židy. Chazarské království začalo být popisováno soudobými historiky jako „království Židů„. Následující chazarští vládci přijímali židovská jména a koncem 9. století se Chazarské království stalo rájem pro Židy z ostatních zemí.

Mezitím krutá nadvláda Chazarů nad ostatními národy pokračovala v nezměněné podobě. Ale potom se na scéně objevil nový faktor. Během 8. století postupovali dolů po velkých řekách – Dněpru, Donu a Volze. Bylivýchodní větví Vikingů. Byli známí jako Varangiané nebo jako Rusové. Jako ostatní Vikingové, Rusové byli stateční dobrodruzi a divocí válečníci; ale když se střetli s Chazary, Rusové často skončili placením dávek jako kdokoli jiný.

V roce 862 ruský vůdce jménem Rurik založil město Novgorod a zrodil se ruský národ. Vikingští Rusové se usadili mezi slovanskými kmeny pod nadvládou Chazarů a charakter boje mezi Vikingy a Chazary se změnil. Stal se bojem vynořivšího se ruského národa za nezávislost na chazarském útlaku.

Za sto let po založení prvního ruského města nastal další významný moment. Ruský vůdce, princ Vladimír z Kyjeva, se roku 989 nechal pokřtít. Aktivně prosazoval křesťanství v Rusku a na památku je dnes Rusy uctíván jako „Svatý Vladimír“; a tak začala tisíciletá křesťanská tradice ruského národa.

Vladimírova konverze také přinesla spojenectví Ruska s Byzancí. Byzantští vládci se vždy obávali Chazarů a Rusové dosud bojovali za své osvobození. A tak v roce 1016 spojené ruské a byzantské síly zaútočily na Chazarské království. Chazarská říše byla rozbita a samotné království Chazarů začalo upadat. Většina chazarských Židů nakonec odtáhla do jiných oblastí. Mnoho z nich zakotvilo ve východní Evropě, kde se smíchali a uzavírali sňatky s ostatními Židy. Podobně jako semitští Židé zhruba o 1000 let dříve se chazarští Židé rozptýlili. Království Chazarů zaniklo.

Protože se pohybovali a žili mezi židovským lidem, chazarští Židé si předávali z generace na generaci pozoruhodné dědictví. Jedním z prvků dědictví chazarských Židů je militantní forma SIONISMU. Podle názoru chazarských Židů by země osídlovaná starověkým Izraelem měla být Židy znovu osídlena — nikoli zázrakem, ale ozbrojenou silou. To je obsahem dnešního sionismu a je to síla, která vytvořila národ, který si dnes říká Izrael. Další důležitou součástí dědictví chazarských Židů je nenávist ke křesťanství a k ruskému lidu jako zastánci křesťanské víry.

V roce 1917 chazarští Židé přešli hlavní milník směrem k vytvoření jejich vlastního státu v Palestině, jak jsem se zmínil minulý měsíc. Ve stejném roce vyvolali bolševickou revoluci v Rusku. Následoval tamkřesťanský holokaust, jaký svět dosud neviděl. Chazarští Židé byli po více než 900 letech v Rusku opět u moci a dali si za úkol zničit křesťanství vyhlazením křesťanů — více než 100 milionů z nich zemřelo pod rukama chazarských Židů. Ruští křesťané 60 let bojovali za svržení ateistických bolševiků a nakonec byli úspěšní. Nyní tisíciletá válka mezi ruskými křesťany a chazarskými Židy dosáhla svého vrcholu. V sázce je nejen budoucnost Ruska a křesťanství, ale také budoucnost židovského lidu jako celku.

Sionistický stát Izrael je podvod a krutý a nebezpečný žert na účet křesťanů, stejně jako židů. Chazarský stát, před tisíci lety nazývaný „Království Židů“, byl parazit žijící z poplatků vymáhaných od podrobených lidí. Dnes podobně je přežití Izraele závislé na nekonečném toku podpory zvenčí. Rusové věří, že když je nezastaví, chazarští Židé zničí křesťanství pomocí sionismu a Rusko bolševismem; a tak křesťanští vládci v Rusku jsou nyní v ofenzívě proti svým odvěkým nepřátelům, Chazarům.

 


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Izrael patří před mezinárodní soud za své válečné zločiny!

2015-11-05 22:27

#28: - Izrael patří před mezinárodní soud za své válečné zločiny! 

 Jojo, já jsem zapomněl, že Izrael střílí na Palestinu denně rakety z nemocnic a škol a pak brečí OSN na rameni, že Palestina jim odvetnými útoky zabíjí civilisty...a taky jesm zapomněl, že oficiální vláda Izraele je teroristická organizace Hamás :DDDD


Nepřihlášený uživatel

#62 Re: Re: Izrael patří před mezinárodní soud za své válečné zločiny!

2015-11-06 10:00

#61: - Re: Izrael patří před mezinárodní soud za své válečné zločiny! 

Izraelští okupanti jsou důvěryhodní:

The U.N. says 7 in 10 Palestinians killed in Gaza were civilians. Israel disagrees.


Nepřihlášený uživatel

#63

2015-11-06 20:28

Dojde vam někdy vy potrati, že židi jinou zem nemají, tak nemaji ani kam jít, zatimco palestinšti arabacky teraci maji cely arabsky svet? Jste tak tupi a nebo jste takové svině? Oboji je možny najednou, a to že ste tupé a ignorantske svině! O neznalosti lidi sedicich u netu se da jen pochybovat – tedy bud ste debilove, co sedi u informaci a neumi to najit a nebo svině co dobře vědi co dělají. Ještě je možné, že jste palestinci.


Nepřihlášený uživatel

#64

2015-11-08 21:37

Paradoxem je, ze zatimco zdejsi antisemitsti diskuteri, zalykajici se nenavistí ke vsemu zidovskemu, palestince ta adoruji, tak ostatni arabove palestinci pohrdaji, palestinska imigrace do Egypta nebo Jordanska je vyloucena. Nejlepsi reseni palestinske situace by podle mne bylo pripojit Gazu k Egyptu a Judeu a Samarii k Jordansku. Ale ani Egypt ani Jordansko u sebe Palestince nechteji. Chteji je pouze udrzovat ve stavu vecnych uprchliku a rebelu. Nikdo ve skutecnosti nechce palestinsky stat (snad s vyjimkou Izraele). Proto se palestincum neposilaji ucebnice, ale zbrane.

frasim

#65 Jsem PROTI

2015-11-09 06:39

Už historie vzniku státu Izrael je plná násilí proti původnímu obyvatelstvu daného území, nerespektování mezinárodních norem a pravidel, poodle kterých měl stát Izrael vzniknout. A Izrael takto jedná dodnes. Nerespektování stovek rezolucí OSN, ultačování obyvatel, extremisticné židovské organizace, potlačování demkracie.

Toto chcete podporovat??? Já ne!


Nepřihlášený uživatel

#66 Support Israel

2015-11-09 17:44

Souhlasím s podporou státu Izrael, ale moc to nepomůže, protože když Palestinci mají za sebou někoho, kdo je podporuje a pak křičí, že to jsou ubožáci, kteří jsou vyvražďováni Izraelem a všichni bezpáteřní politici se přidají se souhlasem, jako byl souhas při vyhlášení republiky vrahů s albánským osazenstvem jménem Kosovo!! Tleskejme hlavně našim ministrům zahraničí, jak kde komu pravádí hluboké řiťolezecví.


Nepřihlášený uživatel

#67

2015-11-17 19:37

Tuto aktivitu vítám a snad by ještě bylo dobré nějak vtělit nesouhlas s českým příspěvkem na placení teroristických aktivit Hizbaláhu v Izraeli a plcení důchodů zasloužilým teroristům! Ale to asi zase zvlášť při jiné příležitosti. je to ostuda. jak to ostatně tuhle opět na Eretzu napsal Tomáš Kolský.

Nepřihlášený uživatel

#68

2015-11-17 19:43

Ještě se ke svému příspěvku o přivítání petice a souhlasu s ní podpepíšu. Bezvýhradně souhlasím s podporou státu Izrael. už s minimální znalostí historie nelze jinak. A jsem rád, že naše zatím všechny vlády konzistentně Izrael podporují. Josef D.

Nepřihlášený uživatel

#69

2015-11-17 20:53

Ve světle současného islámského terorismu je takováto petice naprosto aktuální a potřebná. My za Stát Izrael, Stát Izrael za nás.

Nepřihlášený uživatel

#70

2015-11-17 21:36

Stát Izrael a jeho lidé si zasluhují obdiv a úctu za svojí práci, úsilí a boj za demokracii a mír!

Nepřihlášený uživatel

#71

2015-11-18 05:49

Jsem Židofil.Považuji je za nejchytřejší národ na světě.
Mají podobný smysl pro humor jako Češi.

Nepřihlášený uživatel

#72

2015-11-18 11:53

Jsme silně věřící katolici,ale to neznamená,že nebudeme podporovat oprávněné nároky státu Israel.

Nepřihlášený uživatel

#73

2015-11-18 12:39

Podporuji Izrael i tím, že tam jezdím. Doporučuji každému.
P.Kraus

Nepřihlášený uživatel

#74

2015-11-18 12:57

Hrdý národ který umí být sám sebou a nenechá se znovu pokořit .

Nepřihlášený uživatel

#75

2015-11-18 15:39

Evropská unie je nefunkční slepenec různých národů, stejně, jako bylo stařičké Rakouské mocnářství.