Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#9076 Čmaranice a graffe dělají placení provokateři

2016-05-01 07:00

Za vším stojí agenti provokateři aby tak se dělal dojem v masmediich prolhanich proti Vlastencum co si pravém a podle Ustavi ČR snaží chránit vše na co Maj právo tak jak Maj právo jakým koliv prostředky chránit vlast před hordou narušitelu co budou narušovat demokracii 

 

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#9077 Čmaranice a graffe dělají placení provokateři

2016-05-01 07:21

Provokateři agenti a agenta 21Policejní provokateři jak 6.2.016

myt takovou matku tak leží na kapačkách

#9078 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 07:30

#9050: ROZHNĚVANÉ MATKY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 chudaci vaše děti strč si do sve vaginy islámského čuraka a dej pokoj lidem kteři tady islám nechtěji právo šária vam prospěje proto se zbalte a odjedte do saudske arabie každemu se ulevy tohle a matka se za břicho popadam podle koránu nejste nic než že žena ma jen polovični právo muže aji velblouda si muslimové ceni vice než žen ženy maji jen na sex a rozeni džihadistu pokud nevěřite jedte na dovolenou třeba do afghanistanu pakistanu iraku libye sýrie a dalšich zemi tohle ma byt kultura ktera nas ma obohatit no to si musim odplivnout doporučuju vam jit k psychiatrovy třeba vam pomuže pokud ne tak začněte uvažovat o bohnicich doktoři se o vas postaraji 


Nepřihlášený uživatel

#9079 Re: Re: Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml.

2016-05-01 09:28

#9047: Realista - Re: Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml. 

 A přesně takhle to začalo před mnoha lety v Británii, Francii a Německu. A kde jsou tyhle země dneska? V některých čtvrtích se už nemůžeš ani v klidu projít s křížkem na krku. Nedávno jsem viděl video s nějakýma britskýma aktivistama jak se procházejí s velkým dřevěným křížem po ulici, kde je plno muslimů a mají všude obchody a domy. A ti jim v tom videu nadávali a říkali jim: závidíte nám, že to tady přebíráme, co? Další kámen úrazu je tragická nevzdělanost naší mládeže a tragická neznalost světových a českých dějin a taky i současnýho stavu v zemích Evropy. Pochybuju, že by ty mladý četli noviny každej den jako já a vyhledávali si na netu různý informace, k čemuž jsou moderní technologie neskutečně užitečný! Mladý nemají ani zájem být chytřejší a mít ve všem přehled. A ne každej dokáže hned pochopit, že ve vzdělání a informacích je velká síla!


Nepřihlášený uživatel

#9080 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 14:10

#9078: myt takovou matku tak leží na kapačkách - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 Už jsi umyl matku, bůčku? Nebo jsi ji vzal k psychiatrovy? Ulevylo se jí?

zalez mezi buzeranty a dej pokoj

#9081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 14:32

#9080: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 pokud semnou maš problem zajed do olomouce a bude ti krvacet z tveho hnusneho xichtu xenofilni buzičku 

Zrcadlový efekt nepovedené prefabrikace

#9082 Zrcadlový efekt nepovedené prefabrikace

2016-05-01 15:11

Zrcadlový efekt nepovedené prefabrikace

Situaci a výsledkový stav jsme konzultovali s panem Petrem, se kterým jsme dělali známý rozhovor o mediálním průzkumovém průmyslu v ČR a dozvěděli jsme se, k čemu na Slovensku došlo. Podle pana Petra ukazuje výsledek voleb na Slovensku v porovnání s průzkumy, které volbám předcházely, že na Slovensku mediální agentury naprosto podcenily metodiku spinu. Samotné nadhodnocené a zákazníky nakoupené vylepšené předvolební modely musí být podložené spinovou prací, aby se přetavily v potřebný výsledek. Bez toho nelze prefabrikaci provádět. Proces prefabrikace průzkumového modelu musí brát v úvahu i tzv. určující spinové faktory, které definují celospolečenskou objednávku č. 1, a tou je na Slovensku právě problém imigrace. Spinová metodika spočívá v exploitaci společenských otázek, které mohou být sice zástupné, ale voliče přitom zajímají velmi významně.

VICE-Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku. Zpackaná prefabrikace slovenských mediálních agentur, která se opravdu nepovedla!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

POZOR PODVOD NA VOLBY NOVINKY.SHIT Na ČSSD dopadá kauza Altner, ANO cílí na levici

Ačkoliv hnutí ANO oproti minulému měsíci mírně oslabilo, stále si udržuje vysoký náskok před ostatními stranami. Naopak na ČSSD zřejmě začala doléhat „kauza Altner“ a strana padá v preferencích dolů. Vyplývá to z exkluzivního průzkumu Trendy Česka, které pro ČT připravila společnost TNS Aisa.

VICE-Na ČSSD dopadá kauza Altner, ANO cílí na levici

Není kašpar jako kašpar. Jeden z Kašparů však je velký vzdělanec a myslitel. Je jím pan J. M. Kašpar

#9083 Není kašpar jako kašpar. Jeden z Kašparů však je velký vzdělanec a myslitel. Je jím pan J. M. Kašpar

2016-05-01 17:15

STÁLE NEJSOU DŮKAZE ŽE JE AERONET RUSKÝ JEN  AMERICKÉ LŽI KTERÉ SI MUŽOU STR...... .......

Není kašpar jako kašpar. Jeden z Kašparů však je velký vzdělanec a myslitel. Je jím pan J. M. Kašparů

V podmínkách České republiky, ve které k těmto změnám bylo našlápnuto, resp. byl dán impulz tzv. listopadovou revolucí v r. 1989, což však nebylo nic jiného, než ze strany USA dlouhodobě připravované a plánované nenásilné a nekrvavé (budiž jim to ke cti) za pomoci vyklonovaného usáckého demokrata Havla převzetí moci, čímž se měl definitivně odstranit komunistický režim a jeho vliv na společnost. Převzetí se zdárně  podařilo, implementaci demokraticky kapitalistického režimu nic nestálo v cestě. Guru, duchem velká osobnost (malý vzrůstem) Václav Havel svými proslovy, projevy, vizemi  a sliby otevřel stavidla řadě nadrženým proklamátorům  a podporovatelům demokracie, občanských práv, svobody slova a podnikání a kdo na to měl, neváhal. Zvláště lidé kolem V. Havla (včetně Havla samotného) se činili seč jim síly stačily.

     Ale ani ostatní občané na tom nebyli zkrátka, sice ne materiálně či finančně jako ti kolem Havla, ale na ně, bohužel podle očekávání, zapůsobily i líbivé Havlovy proklamace o lepší budoucnosti:  “ Možná se ptáte, o jaké republice sním. Odpovím vám: o republice lidské, která slouží člověku, a proto má naději, že i člověk poslouží jí. Za svůj třetí úkol považuji podporu všeho, co vede k lepšímu postavení dětí, starých lidí, žen, nemocných, těžce pracujících, příslušníků národnostních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoliv důvodů hůře než ostatní. Žádné lepší potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale musí být nabídnuty těm, kteří je nejvíce potřebují. Připravujeme koncepci důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociální stresy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se někteří z vás obávají. Svádět všechno na předchozí vládce nemůžeme nejen proto, že by to neodpovídalo pravdě, ale i proto, že by mohlo oslabit naši povinnost samostatně, svobodně, rozumně a rychle jednat..“ Nebo také:

VICE-Není kašpar jako kašpar. Jeden z Kašparů však je velký vzdělanec a myslitel. Je jím pan J. M. Kašparů


Nepřihlášený uživatel

#9084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 18:35

#9081: zalez mezi buzeranty a dej pokoj - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 Hahaha, krvácet bude leda z tvého prasečího rypáku, ty podřadná pivní špíno. 

nejseš nahodou král českých sraču

#9085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 18:49

#9084: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 mužeš to dokazat zajed do olomouce a ukaž pokud to mysliš važně ale stejně nepřijedeš protože jseš zbabělec a šukaš s islámskými imigranty pověz jak to spolu dělate řežete si u toho sve ptačky a vydiš vubec arabum přes ty jejich dlouhe plnovousi jebou tě do prdele a určitě se ti to liby aspon si setři z huby to arabske sperma pokud přijdeš protože to bych omdlel dřiv než bytka s tebou začne a pivni špina nejsu protože ja vubec nepiju žadnej alkohol nikdy a jinak jsem bilej narozdil ot tebe přičmoudliku 


Nepřihlášený uživatel

#9086 Re: Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů

2016-05-01 19:47

#9075: - Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny islámofilů 

 Správně! Kolik výloh, vitrín, nových fasád, vlaků, tramvají apod. už ta feťácká svoloč zničila, škody jdou do stamilionů, v podstatě není ve městě blok, kde by si nějaký zakomplexovaný zmrd nečmrkl, to je vše v naprostém pořádku, ale jak se někde objeví hákáč, tak je z toho hned obrproblém. To by měla prošetřit rovnou komise OSN. 

VIDEO: „Boom!“ – vzkazují USA a Velká Británie. Bude válka?

#9087 VIDEO: „Boom!“ – vzkazují USA a Velká Británie. Bude válka?

2016-05-01 20:06

VIDEO: „Boom!“ – vzkazují USA a Velká Británie. Bude válka?

Americký prezidentský pár poslal ve videonahrávce zveřejněné na Twitteru bojovnou výzvu princi Harrymu u příležitosti charitativní sportovní soutěže Invictus Games, které se účastní bývalí vojáci, kteří jsou po bojových zraněních invalidní.

„Hej, princi Harry. Vzpomínáš si, jak si nás žádal, abychom během Invictus Games do toho dali všechno?“ ptá se americká první dáma, a Obama, který stojí po jím boku k tomu dodává s falešnou výhrůžkou: „Dej si pozor na to, co se může stát.“

Harry, pátý v linii nástupnictví na britský trůn, zvolil stejnou metodu komunikace: „Bohužel pro vás, FLOTUS a POTUS (akronymy označující první dámu a prezidenta USA), nebyl jsem sám, když jste mi poslali toto video“.

Na záběru se ve videu objevuje se svou babičkou, královnou Alžbětou II., které vypráví o svých úspěších, dosažených během soutěže, když do toho dostává zprávu od Michelle Obamové. „Opravdu? Tak do toho!“ reaguje na zprávu pobaveně královna. Video bylo veřejně široce prezentováno a obletělo celý svět, viz zde

VICE-VIDEO: „Boom!“ – vzkazují USA a Velká Británie. Bude válka?

VIDEO: Nemáš v Česku občanku? Sebere tě vojenská hlídka se samopaly!

#9088 VIDEO: Nemáš v Česku občanku? Sebere tě vojenská hlídka se samopaly!

2016-05-01 20:10

VIDEO: Nemáš v Česku občanku? Sebere tě vojenská hlídka se samopaly!


Českým internetem začalo putovat bizarní video natočené 23. dubna na pražském autobusovém nádraží Florenc. Smíšená hlídka Policie ČR a Armády ČR vyzbrojená samopaly CZ 805 Bren zadržela mladíka s dredy kvůli tomu, že se nedokázal legitimovat. Zásah proběhl v prostorách restaurace a z reakce přítomných je vidět, jak se lidé bojí cokoliv namítat. Předvedení na služebnu kvůli zjištění totožnosti by jistě zvládla i normální hlídka policie. Proč ale vojenská policie? V rámci protiteroristických opatření tak Armáda ČR pacifikuje dredaře v bufetu, zatímco Arabové se volně promenádují v Teplicích a v Brně v zahalených úborech, pod nimiž mohou mít ukryté pásy s trhavinami. Proti nim ale nikdo nezasáhne.


VICE-VIDEO: Nemáš v Česku občanku? Sebere tě vojenská hlídka se samopaly!


Nepřihlášený uživatel

#9089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 20:23


Nepřihlášený uživatel

#9090 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 20:50

#9089: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 tak  s toho si nic nedělej to maš asi poruchu barvocitu tvoje maminka tě aspon muže doprovazet aby ses nahodou nezabil když budeš chodit přes semafor i když ružoveho člověka bych chtěl vydět kdo vy třeba ses zhulil a vyděl si něco cos nemohl vydět ale neunesli tě nahodou mimozemštani jestly na tobě nedělaly testy třeba ti udělaly něco se zrakem ne každej test se vydaři dalši přiznaky se určitě dostavy 


Nepřihlášený uživatel

#9091 Re: Re: Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny fašistů

2016-05-01 21:13

#9086: - Re: Re: Posprejované kavárny – další provokace z dílny konvičkovců

  Správně! Kolik výloh, vitrín, nových fasád, vlaků, tramvají apod. už ta náckovská svoloč zničila, škody jdou do stamilionů, v podstatě není ve městě blok, kde by si nějaký zakomplexovaný zmrd nečmrkl, to je vše v naprostém pořádku, ale jak se někde objeví hákáč, tak je z toho hned obrproblém. To by měla prošetřit rovnou komise OSN. 

RUMUNŠTÍ AGENTI VE SLUŽBÁCH PUTINA JSOU Z OLOMOUCE

#9092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:17

#9085: nejseš nahodou král českých sraču - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

 za prvé rumunsky neumím

za druhé ty zbabělá fašistická špíno pořád tady burcuješ a když má přijít skutek tak si znečistíš trenky stejně jako zeman. já za tebou ty hovado nikam jezdit nebudu už jsem ti napsal ať si přijedeš obhájit svoji hnědou  pravdu do nového veselí, když o to tak stojíš


Nepřihlášený uživatel

#9093 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:25

#9085: nejseš nahodou král českých sraču - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

  mužeš to dokazat zajed do olomouce a ukaž péro pokud to mysliš važně ale stejně nepřijedeš protože jseš rusák a šukaš ruské prostituty z olomouckého nádraží pověz jak to spolu dělate řežete si u toho sve ptačky a vydiš vubec rusákům přes ty jejich dlouhe plnovousi jebou tě do prdele a určitě se ti to liby aspon si setři z huby to ruské sperma pokud přijdeš protože to bych omdlel dřiv než bytka s tebou začne a pivni špina jseš protože piješ s rusákama jejich vodku a jinak nejseš bilej narozdil ot tebe 

SOUDRUH RUDÝ PREZIDENT

#9094 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:26

ZALEZTE S NÁCKAMA DO KRIMINÁLU A DEJTE POKOJ

#9095 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:30

#9081: zalez mezi bartošovce a dej pokoj - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

  pokud semnou maš problem zajed do olomouce na veřejné záchodky a bude ti krvacet z tveho hnusneho údu fašoidní homosexuále

SVOJI MATKU SI UMÝVEJ SÁM

#9096 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:34

#9078: myt takovou matku tak leží na kapačkách - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

  chudaci vaše děti strč si do sve vaginy rusáckého čuraka a dej pokoj lidem kteři tady puťán nechtěji právo putia vam prospěje proto se zbalte a odjedte do ruska každemu se ulevy tohle a matka se za břicho popadam podle puťánu nejste nic než že žena ma jen polovični právo muže aji velblouda si rusáci ceni vice než žen ženy maji jen na sex a rozeni komunistu pokud nevěřite jedte na dovolenou třeba na krym a dalšich zemi tohle ma byt kultura ktera nas ma obohatit no to si musim odplivnout doporučuju vam jit k psychiatrovy třeba vam pomuže pokud ne tak začněte uvažovat o bohnicich doktoři se o vas postaraji 

VÍTAČI RUSÁKŮ

#9097 Re: Re: ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !?

2016-05-01 21:39

#9058: Islamoklast - Re: ... dveře od Evropy, dveře do svých domů !? 

 Deviantní komunisti podporující zemana a jiné oplzlosti, zastávající se štětek konvičkovců co masturbují ovčáčkem či mynářem na hradě samozřejmě tuhle prasáckou pedofilní sběř podporují, neb vrána k vráně sedá. Jsou stejná morální špína jako ti rusáci, proto k nim tíhnou a stran, které by zde nastolily pořádek a spravedlnost, se bojí jako čert kříže.

TROLOVÉ RUSÁCI POCHÁZEJÍ Z OLOMOUCKÉHO NÁDRAŽÍ, TAM PRODÁVAJÍ DROGY DĚTEM

#9098 Re: Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-01 21:42


Nepřihlášený uživatel

#9099 Re: Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml.

2016-05-01 21:46

#9057: - Re: Muslimské šátky v českých školách – Václav Klaus ml. 

 A už samotnej ten začátek svědčí o nebezpečnosti týhle ideologie. Jinými slovy Korán říká, že všichni nevěřící budou chtít mermomocí změnit muslimy a zničit jejich víru. A pokud tomuhle někdo opravdu doslovně a zaslepeně věří, tak je opravdu nemožný s jakýmkoli muslimem vycházet a žít normálně jako soused. Prostě to nejde, protože každej nevěřící představuje pro muslima potencionálního ničitele jeho víry! Tak nevim, jestli jsou všichni opravdu takový debilové, že sem chtějí někoho takovýho natahat a ještě se ho zastávají...no asi jo...měli jsme tady 40 let komunismu a co můžou o náboženství vědět děcka rodičů, který žili v jiným režimu, kdy bylo náboženství tabu a nesmělo se o něm mluvit? Přitom valný většině tohoto národa je jejich náboženství totálně u prdele a jsme rádi, když nás s ním nebudou otravovat - jenže korán říká něco úplně jinýho a co je horší? Že oni Koránu skálopevně věří! Jak už jsem říkal: Mein Kampf je jenom slabej čajíček proti tomuhle. 

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#9100 Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-02 04:01

Stále sem neviděl důkaz že AERONET JE RUSKÝ a že to řekne nějaký placení idiot v ČT A NA RESPEKTU A ZASE BES DŮKAZU A NIČÍM NEPODLOŽENO tak tomu já nevěřím!!!!!a hádání s idiotma nemá cenu jedou si furt svoji SR...... bezpateřni hnupkové a fetky a další hnůj co nemá svůj rozum ovce pitomé co dodat co nám říká USA TAK SKAČEM JAK SMYSLU ZBAVENÉ OVCE A LŽEM A LŽEM A DŮKAZE NEMÁME!!!!!