Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#8476 Re: Re: OD KDY JE STRACH CTNOST?

2016-04-08 18:04


Nepřihlášený uživatel

#8477 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem

2016-04-08 18:05


Nepřihlášený uživatel

#8478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klau

2016-04-08 18:07

#8470: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem  

 KOLIK DOSTANE KONVIČKA? JAK DLOUHO BUDE KLID? A KOLIK DOSTANE BARTOŠ?


Nepřihlášený uživatel

#8479 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem

2016-04-08 18:09


Nepřihlášený uživatel

#8480 Re: Re:

2016-04-08 18:11

#8475: - Re:  

 Ale nikdo nezatýkal demonstranty s tibetskými vlajkami. a nikdo nevykládal, že je nezávislý na NATO a EU. to je ten rozdíl TROLLE


Nepřihlášený uživatel

#8481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klau

2016-04-08 18:17

#8470: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem  

 tohle si nech pro rusáky na ten váš kosmonautický nesmysl. kdy konečně začnete psát o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

KDYŽ LŽE ČT TAK LŽOU HAVLOJDI A SLUNIČKÁŘI

#8482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klau

2016-04-08 18:21

#8477: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem Klausem  

 FAŠOUNY MÁŠ TADY A MAŠ DŮKAZ ŽE JE TO RUSKY WEB TO NEUMIŠ PSÁT NECO ITELIGENTNE TO VÁS NA ZÁPADĚ NEUČÍ NEBO JEN UMÍŠ TOHLE A TO SAMÉ O AERONETU NEJSI LABILNĚ ZAUSTALEJ ASI PŘEMÝŠLÍŠ JAK 10LETY

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#8483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem

2016-04-08 18:23


Nepřihlášený uživatel

#8484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem

2016-04-08 18:33

ČT KDYŽ LŽE LŽOU AJ HAVLOJDI A SLUNIČKÁŘI

#8485 LIDI IGNORUJTE TUHLE SPLODINU KOLABORANTU A FAŠOUNU CO ZABIJELI NA UKRAJINE

2016-04-08 18:41

LIDI IGNORUJTE TUHLE SPLODINU KOLABORANTU A FAŠOUNU CO ZABIJELI NA UKRAJINE JAK TO ZDELIL REDAKTOR ČT SOU TO JEN OVCE PLACENE ZAPADEM KTERE SE AJ PODILELI NA ROZVRATU KYJEVA AJ PROTI ZEMANOVCI SOU VRAHOVÉ

 

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

 

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

 

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

 

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

 

Dobře ovladatelné je pouze stádo SLUNIČKÁŘI,XENOFILOVÉ,ATD

 

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně  „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí.  „Vítězové“ si přitom neuvědomují,  že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.

 

Jestli jsou tedy mé odhady správné, pak ukrajinský nacistický lídr Jaroš, si svým  individualistickým postojem podepsal ortel smrti. Měsíc? Dva? Déle to většinou u takových lídrů netrvá. Neposlušnost v podobě samostatného myšlení, natož jednání, se v mocenských společenstvích radikálně trestá. Už třeba pro výstrahu.ZDROJ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

 

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR

 


Nepřihlášený uživatel

#8486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudru

2016-04-08 18:58


Nepřihlášený uživatel

#8487 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudru

2016-04-08 19:14

#8484: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudruhem  

 Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!! 

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

KDYŽ ČT LŽE A LŽOU AJI HAVLOJDI A SLUNÍČKÁŘI

#8488 Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a bez placky proti islámu NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

2016-04-08 20:18

NEDĚLEJTE ZNÁS BLBCE

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

VICE--Policií organizovaná "provokace" při demonstraci 6.2.2016 v Praze pro ČT! 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

KAZATEL-MT24-Z,J.12,13

#8489 „Je to tady. Banky v USA omezují výběr hotovosti z bankomatů a zakazují 100 dolarové bankovky“

2016-04-08 21:18

USA NÁM UDĚLALO PÁPÁ PADLÝ ANDĚL MUSÍ BEJT NA NERVA KDYŽ TO BUDE KRACHOVAT JEŠTĚ VÍCE ZA TY JEJICH VRAŽDY V ZEMÍCH A EVROPĚ JEJICH HŘÍCHY UŽ DOSAHLI NEBES A STÁLE STOUPAJÍ ZA VRAŽDY NEVINEJCH LIDÍ VE SVĚTĚ TU JE TREST 

„Americká ekonomika se brzy zhroutí pod „obrovskou vlnou“ firemních krachů, kvůli recesi v zemi se jí lze jen těžko vyhnout,“ – řekl analytik banky Société Générale , Albert Edwards.
VICE-„Americká ekonomika se brzy zhroutí pod „obrovskou vlnou“ firemních krachů, kvůli recesi v zemi se jí lze jen těžko vyhnout
„Je to tady. Banky v USA omezují výběr hotovosti z bankomatů a zakazují 100 dolarové bankovky“
VICE-krach usa nevydavaj 100 dolarové bankovečky

VICE-Banky v USA omezují výběr hotovosti z bankomatů

Začíná to vypadat, že kauza Panama papers je začátkem něčeho většího.

KAZATEL-MT24-Z,J.12,13

#8490 Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US

2016-04-08 21:43

Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US tajnými zložkami AIDS,EBOLA,ZIKA,ATD SOU BIOLOGICKÉ ZBRANĚ NA VYMIRÁNI BOŽIHO LIDU

"Niekolko posledných mesiacov som uskutocnoval vlastný výskum spojený s UFO a mimozemštanmi, odvtedy, co som zažil svoju osobnú skúsenost s pozorovaním UFO tu v Belgicku a cím viac o tom cítam, dozvedám sa, tým viac myselvyrážajúce sa to stáva. Táto záležitost ma drží bez spánku do neskorých nocí, prinútilo ma to vážne prehodnotit svoje hodnoty v co verím a význam svojho života v tomto Vesmíre a tak dalej... Som presvedcený, že Schneider hovoril pravdu a to ho podla mojej mienky robí skutocným hrdinom. Dúfam, že celosvetové odhalenie pravdy sa stane, co nevidiet." (youtube divák)

Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US tajnými zložkami a armádou v oblasti Dulce podzemnej základni. Phill Bol nájdený mŕtvy v januáry 1996. 7 mesiacov pred jeho smrťou, Schneider uskutočnil prednášku ohladom síl, ktoré odokryl v Dulce.

Činy a skutky tohto odvážneho muža by nemali zostat bez povšimnutia.

RIP BYL ZABIT TAJNOU SLUŽBOU PO PROJEVU-Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US tajnými zložkami


Nepřihlášený uživatel

#8491

2016-04-09 00:46

Spojené státy v totálním ekonomickém konci, svět řeší Panama papers, J.P.Morgan omezuje výběry – nastává „Globální jaro“? A chystá se moskevský Majdan?

Analytik banky Societe Generale Albert Edwards oznámil bezprostředně hrozící recesi na pozadí prudkého poklesu zisku zadlužených amerických firem. Americká ekonomika se brzy zhroutí pod obrovskou vlnou firemních krachů, kterým se kvůli recesi v zemi není možné vyhnout, řekl analytik .

„Bez ohledu na to, že s rizikovými aktivy vše vypadá v klidu, světlo na našem nouzovém varovném indikátoru recese přestává blikat žlutě a mění se  v červenou,“ – píše. Hlavním faktorem, ukazující na hrozící recesi, je podle Edwardse prudký pokles zisků amerických společností. kdy podnikový sektor USA „se utápí v dluzích.“ Podle analytika nelze ekonomické oživení  „Spojené státy čeká totální konec ekonomického cyklu,“ – píše.

Zdroj: zdezde

Banky v USA omezují výběr hotovosti z bankomatů

Americká banka JP Morgan Chase omezila zákazníkům jiných bank výběr hotovosti na 1000 dolarů na jednu platební kartu denně. Zároveň upravila své bankomaty tak, aby již nebylo možné vybírat 100 dolarové bankovky. Strach z omezení přístupu k penězům vede lidi k hromadnému vybírání hotovosti.

VICE-Spojené státy v totálním ekonomickém konci, svět řeší Panama papers, J.P.Morgan omezuje výběry – nastává „Globální jaro“? A chystá se moskevský Majdan?


Nepřihlášený uživatel

#8492 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se so

2016-04-09 05:52

#8487: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se soudru 

 Ruské propagandistické fašistické sračky v podání aeronetu. jste jen putinovi kašpárci. myslíte si, že když je KGBák na hradě, tak se můžete tady roztahovat. zpátky do ruska. !!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#8493

2016-04-09 05:56

Infekci tzv. filckami (pedikulóza, pediculosis pubis) řadíme mezi sexuálně přenosné choroby, protože se šíří pohlavním stykem. Způsobuje ji veš muňka (Phtirus pubis). Muňka je světle zbarvený živočich, jehož samičky dosahují velikosti až 1,5 mm. Vyskytuje se na ochlupených místech, většinou okolo genitálu. V případě silného napadení se poškozenému objeví v ochlupení na břiše a hrudi, v podpaží, v obočích, na řasách a u mužů i ve vousech. Muňky zásadně nežijí v lidských vlasech. Vlas je pro ně tenký a nejsou schopny se na něm udržet. Samička přichycená ke kořenu chlupu klade vajíčka (hnidy), která k chlupu pevně přilnou a postupně s ním odrůstají. Z vajíček se týden líhnou larvy, které za 14 dní dospějí a samičky pak kladou 20 – 40 vajíček. Hnidy na chlupech při zmačknutí mezi nehty charakteristicky lupnou.

Zdrojem infekce je muňkami nakažený člověk. V drtivé většině případů k přenosu dojde pohlavním stykem, ale muňky se dají chytit prostřednictvím ložního prádla a povlečení, ručníku, prkýnka na toaletě nebo dokonce ze sedaček v městské hromadné dopravě. Bez krve však vši poměrně rychle hynou, takže toto riziko není příliš velké (bez hostitele přežívají cca 24 hodin).  

V posledních letech dochází ve vyspělých zemích ke snižování výskytu tohoto druhu vši, což souvisí se současným módním trendem – vyholování intimních partií a podpaží.


Nepřihlášený uživatel

#8494 Re:

2016-04-09 05:57

#8491: -  

 

Infekci tzv. filckami (pedikulóza, pediculosis pubis) řadíme mezi sexuálně přenosné choroby, protože se šíří pohlavním stykem. Způsobuje ji veš muňka (Phtirus pubis). Muňka je světle zbarvený živočich, jehož samičky dosahují velikosti až 1,5 mm. Vyskytuje se na ochlupených místech, většinou okolo genitálu. V případě silného napadení se poškozenému objeví v ochlupení na břiše a hrudi, v podpaží, v obočích, na řasách a u mužů i ve vousech. Muňky zásadně nežijí v lidských vlasech. Vlas je pro ně tenký a nejsou schopny se na něm udržet. Samička přichycená ke kořenu chlupu klade vajíčka (hnidy), která k chlupu pevně přilnou a postupně s ním odrůstají. Z vajíček se týden líhnou larvy, které za 14 dní dospějí a samičky pak kladou 20 – 40 vajíček. Hnidy na chlupech při zmačknutí mezi nehty charakteristicky lupnou.

Zdrojem infekce je muňkami nakažený člověk. V drtivé většině případů k přenosu dojde pohlavním stykem, ale muňky se dají chytit prostřednictvím ložního prádla a povlečení, ručníku, prkýnka na toaletě nebo dokonce ze sedaček v městské hromadné dopravě. Bez krve však vši poměrně rychle hynou, takže toto riziko není příliš velké (bez hostitele přežívají cca 24 hodin).  

V posledních letech dochází ve vyspělých zemích ke snižování výskytu tohoto druhu vši, což souvisí se současným módním trendem – vyholování intimních partií a podpaží.


Nepřihlášený uživatel

#8495 Re: Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US

2016-04-09 05:58

#8490: KAZATEL-MT24-Z,J.12,13 - Phil Schneider, jeden z tým, co prežili ozbrojenú výmenu v roku 1979 medzi velkými Šedivými a US  

 

Lymphogranuloma venereum LGV, jinak též venerický lymfogranulom či Nicolas-Favreova nemoc) je stejně jako granuloma inguinale nemoc vyskytující se v subtropických a tropických oblastech, výskyt v České republice nebo jiných rozvinutých zemích zaznamenáváme jen výjimečně jako důsledek celosvětové migrace. I tato choroba u nás patří do se na které se vztahují zákonná opatření. Původce infekčního onemocnění je bakterie Chlamydia trachomatis (sérotypy L1 – 3). Nemoc postihuje mízní uzliny (tříselné u mužů, pánevní u žen) a mízní cévy.

Venerický lymfogranulom příznaky nemoci

Po uplynutí inkubační doby, která je v tomto případě 7 – 21 dní, se na genitálu objeví malá nebolestivá papula. Ta se rozpadá do malého vředu velikosti čočky, který se může rychle zhojit a infikovaná osoba jej snadno přehlédne. Za jeden až několik týdnů dojde ke zduření uzlin na jedné a krátce poté na druhé straně, což mírně bolí. Uzliny zhnisají, po nějaké době změknou, tvoří se abscesy (zánětlivá hnisavá ložiska), které perforují četnými píštělemi. 

U mužů se abscesy vznikají podél lymfatických cév na penisu, jejich perforace pak vede k otoku zevního genitálu a jeho znetvoření. U žen nákaza způsobuje zánět konečníku a zúžení rekta. LGV infekce konečníku bývá poměrně častá rovněž u homosexuálních mužů.


Nepřihlášený uživatel

#8496 Re: „Je to tady. Banky v USA omezují výběr hotovosti z bankomatů a zakazují 100 dolarové bankovky“

2016-04-09 06:01

#8489: KAZATEL-MT24-Z,J.12,13 - „Je to tady. Banky v USA omezují výběr hotovosti z bankomatů a zakazují 100 dolarové bankovky“ 

 

Každý ví, že kapavka existuje, ale možná už moc lidí netuší, jak zákeřná kapavka dokáže být. A to je tu s námi několik desítek staletí. O kapavce se mluví již v záznamech biblické Gomory. Svůj název dostala odvozením od latinských slov „semeno“ a „kapat“, jelikož byla dříve mylně považována za klasický výron semene. A i přes stáří této nemoci s ní neustále bojujeme i dnes. Ročně se touto kapavkou nakazí přes 100 milionů lidí na celém světě. O to lepší je vědět, jaké má kapavka příznaky.

Co to je kapavka a jaké jsou druhy

Kapavku způsobuje bakterie Neisseria gonorrhoea - jinak zvaná také gonokok. Je vůbec nejčastější chorobou přenášenou pohlavním stykem. Proto se prakticky není nutné bát nákazy například ze záchodového prkénka, ručníků nebo obyčejných doteků. Nákaza postihuje především mladé lidi ve věku 15 až 29 let. Je to dáno i tím, že mají většinou pestřejší sexuální život než lidé mimo uvedenou věkovou hranici. Inkubační doba je různá u obou pohlaví, u žen je kolem 4 až 7 dnů. U mužů je pak kratší, a to 2 až 5 dnů od nakažení. Jedná se o lokální onemocnění, které se projevuje akutním zánětem a výtoky. Náchylnější k nákaze bývají spíše ženy.

Kapavka může napadnout výstelku močopohlavního ústrojí, sliznici nosohltanu a sliznici konečníku. První varianta platí při provozování klasického sexu, druhá při orálním sexu a třetí u análního sexu.

Co kapavka způsobuje

Rektální kapavka způsobuje záněty konečníku, projevuje se bolestivým vylučováním stolice a výtokem. Dalším druhem je faryngeální kapavka, tedy hltanová. Příznaky kapavky se u tohoto druhu objevují jen málokdy. Pokud jsou nějaké, jedná se o bolest v krku, která se těžko identifikuje jako příznak kapavky a ne například angíny. Velmi známým druhem je i konjunktivitida, projevuje se jako zánět spojivek. K tomuto dochází v případě, kdy se nakazí při porodu dítě od matky. Dnes se proto již preventivně novorozencům podávají kapky proti této infekci a nejedná se u nás o nějaké zvláštní nebezpečí.

Zvláštním a neobvyklým druhem je dieseminovaná kapavka, která se objevuje u maximálně 3 procent populace. Zákeřnost tohoto druhu tkví v tom, že napadá i jiné orgány, než přes které došlo k nákaze. Nejčastěji kůži a klouby. Projevy jsou bolestivost při pohybu a v místech, kde se postižené klouby nachází, se objeví zarudnutí kůže s červenými skvrnami. To vše je doprovázeno zvýšenou teplotou.

V poslední době se mluví i o jisté mutaci kapavky. Jelikož je naše populace čím dál odolnější na základě nadužívání antibiotik, tak už mnohé léky prostě proti kapavce nezabírají. Nový zmutovaný druh kapavky ohlásili země jako Austrálie, Japonsko, Británie, Francie, Švédsko. Jedná se tedy o celosvětový problém. Při léčbě se doporučuje užívání více druhů antibiotik najednou, dokud vědci nezjistí, jak na nový kmen zaútočit.

Kapavka: příznaky u žen

Při nákaze způsobuje kapavka zánět děložního dna a močové trubice, varovným signálem je tedy pálení při močení, výtok, případně krvácení mimo periodu, hnis a zarudnutí. Někdy kapavka postihne i žlázky na malých pyscích a na ústí močové trubice. V takovém případě se může vytvořit absces, který se projeví silnou bolestí při chůzi či sezení. Pozor - skoro u poloviny nakažených žen se příznaky nemusí projevit, nebo se projeví velmi slabě.

Při neléčení kapavky může dojít k zánětu děložní sliznice, vejcovodů a malé pánve. Projevy tohoto stádia nemoci jsou již nepřehlédnutelné. Dostaví se velké bolesti v podbřišku, horečky, bolest při styku a zvracení. To je opravdu nejvyšší čas zajít k lékaři. Při dále neléčené nebo špatně léčené kapavce může dojít až k neplodnosti, častým potratům nebo komplikacím při těhotenství.

Kapavka: příznaky u mužů

Prvním příznakem je například časté močení, pálení při močení, zarudnutí okolo ústí močové trubice a žlutavý výtok. Pokud nedojde k léčbě, infekce se přesouvá hlouběji do těla a dochází k zánětu semenných váčků, nadvarlat a prostaty. Pak nastávají bolesti břicha při močení, bolestivý výron semene v noci, horečky, pocity na zvracení. I u mužů se příznaky kapavky nemusí vůbec projevit, jde ale asi jen o 10 procent nakažených.

Kapavka je jedna z nemocí, jejíž léčení je korigováno zákonem, je povinné. Takže pokud máte příznaky, a doktor zjistí, že jste se nakazili kapavkou, jednoduše musíte podstoupit léčbu. Při neuposlechnutí vám totiž hrozí i trestní stíhání.

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8497 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? s

2016-04-09 06:05

#8492: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? se so 

 prosím doložte to důkazem že AERONET je Ruský já jen vidím slova ničím nepodložena 

žijeme v temných dobách

#8498 řekněte ne novému světovému řádu

2016-04-09 07:57

podvodna naboženstvi islám judaismus katolictvy

 v budoucnu budou sluničkaři xenofilove neo marxiste zradci a kolaboranti nenaviděni anti multikulti watch stranka na ktere jsou  jen pomatenci  islám potporuje vraždy judaismus potporuje otroctvi a nenávist katolicka cirkev a papešstvi je podvod a velka lež nemaji s kristem nic společneho jinak papešstvi je prvni šelmy ze zjeveni 13 janovo nemužeme dovolit aby bila evropa islámska to by spusobilo jadernou válku proti lidstvu protože islámska evropa  to znamena že jaderne zbraně budou v rukach nebezpečnych radikalu anglie a francie ma přes 500 jadernych zbrani a kdybi to radikalove použily tak to znamena konec světa genocida lidstva hladomory obrovska chudoba a bida nemoce boj o přežiti lide se budou mezi sebou zabijet o jidlo a vodu nezapoměnte na to co řikal nostradamus 3 světová válka začne utokem na francii on předpověl že přijde 3 světová válka mezi křestany a muslimy a bude to jaderna válka 


Nepřihlášený uživatel

#8499 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zema

2016-04-09 08:23

#8497: Když ČT LŽE lžou i Havlojdi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde byl Zeman? s 

 tohle si nech pro rusáky na ten váš kosmonautický nesmysl. kdy konečně začnete psát o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

ww3 islám vs zionism albert pike

#8500 islám je nacismus 21 stoleti

2016-04-09 08:32

refugees not welcome 

 islám patři mimo zákon islám potporuje vraždy pedofilii a naboženskou nenávist ke všem víram na světě