Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6126

2015-11-30 09:49

V.V.Pjakin mimořádně: O sestřeleném letadle, 3. světové válce, uprchlicích, Evropě a Turecku. Video a český překlad

00:00 – Proč Turecko sestřelilo ruské letadlo?

Spojené státy potřebují válku, velkou válku v Evropě a v Asii, aby se mohly stát vládcem celého světa. S organizací této války mají USA problém jak v Evropě na Ukrajině, tak v Sýrii. Klíčovou kombinací pro uskutečnění 3. světové války se stalo spojenectví USA a Turecka a v ní je nevyhnutelné zahájení pozemních vojenských operací. A jak vyprovokovat situaci, aby k tomu došlo? Jakmile v Sýrii nastoupilo Rusko, tématem se staly raketové komplexy, které by mohly útočit na ruská letadla. Takové komplexy byly použity už na Ukrajině, Ukrajina však ukázala, jak obtížná je provokace přes sestřelení civilního letadla. A cesta sestřelením vojenského letadla je ještě složitější. A plus k tomu – jaká situace vznikla? Raketový komplex je nemobilní, ale ve vzduchu jsou obě letadla mobilní. Ruské letadlo sestřelili ve vzduchu, tady ale existovalo nebezpečí, že střílející letadlo může být sestřeleno. A tehdy by vše vyplulo na povrch a vznikla spousta otázek kdo, jak a proč akci organizoval. To znamenalo, že akce musela být zorganizována tak, aby ten, který je za ní zodpovědný, nebyl odhalen. Vše muselo být připraveno tak, aby média dostala obraz, ukazující Rusko ve špatném světle. Západ se k sestřelení nechce vyjadřovat, nechce o něm hovořit, maximálně hovoří o nedorozumění, o technické příčině. Ale je třeba osvětlit další spektrum otázek. Především: toto byla provokace, která byla plánována dávno a nebyla plánována proti Rusku, proti ruským letadlům a ruskému letectvu. Ona byla připravena s jiným scénářem.

Dnes všichni říkají: turecké vojenské síly. Ale kdo řekl, že to byly turecké vojenské síly? F-16, to jsou americká letadla. Kdo řekl, že v letadle seděl turecký pilot? Kdo řekl, že letadlo bylo turecké? Tohle nikdo neřekl. Ale my víme, o co šlo. Jaká je situace. V srpnu letošního roku se do Turecka přemísťují americké F-16. V říjnu jsou z Turecka vyváženy systémy protivzdušné obrany Patrioty a jaká vzniká situace? Dojde k úderu na ruské letadlo a Turecko je čisté, Turecko nemá nic, čím by napadlo ruské vzdušné síly. Otázka má tuto odpověď: Rusko na tuto provokaci nepřistoupí. Předpoklad totiž byl takový, že v Sýrii budou létat jiná letadla – možná čínská, ale také syrská. A válce v Sýrii bylo nutné dát novou podobu, nový impluz. Představte si situaci, že je sestřeleno syrské letadlo. Sýrie odpovídá či se chystá odpovědět a Američané sestřelují syrské letadlo a všem říkají: „Vidíte, syrská agrese, režim Asada už útočí i na Turecko. Nestřílí jen na umírněné bojovníky Islámského státu, je tedy nutná pozemní operace koalice západních států.“ Vše je jasné. Ale nepodařilo se to z jednoho důvodu – letadlo se ukázalo být ruským. A Rusko bude příčiny a okolnosti pádu letadla vyšetřovat a řešit po svém jako suverénní a silná země.

16:27 – Překročilo ruské letadlo tureckou hranici?

Soudě podle reakcí GŠ, jednoznačně lze konstatovat, že ruské letadlo hranici Turecka nepřekročilo. Protože jinak by GŠ nešel tak vabank proti prezidentovi a premiérovi. To byl velmi vážný krok, když se od této „fejk“ zprávy distancoval.

17:03 – Video sestřelení letadla

Když jsme hovořili o této provokaci, hovořili jsme o tom, že pro Spojené státy je válka nezbytná. Sestřelení ruského letadla se objevuje na videích vysoké kvality a vzápětí začíná antiruská hysterie. A co dalšího se děje? Děje se zvláštní věc – lidé se dívají a co vidí? Naši letci se spouštějí s padáky a po nich střílejí teroristé. Když střelba končí a jeden letec je zastřelen, „hrdinové“ dávají interview CNN a Fox News. Dvě americké televizní společnosti, které se nacházejí zrovna tam, kde je třeba. To ukazuje pouze jedno – že vše bylo zorganizované Američany a na konkrétním místě se čekalo. Američané jsou schopni přes kosmos sledovat vzlety našich letadel a dávat informace skupinám, rozprostřeným po celém území. A na místě byly ty televizní společnosti, které slouží zájmům státní elity Spojených států. Ty operaci připravily a zajistily i informovanost o ní.  A proto byla ihned hotova mapa, kvalitní video a nejsou ukazováni teroristé, ale mírní obyvatelé, kteří stříleli na parašutisty a proto jsou to hrdinové.

Vším se ukazuje, že Erdogan a Davotoglu jsou nástroji politiky Spojených států a plní úkol rozpoutání třetí světové války. A i v Rusku podpindonosníci volali: „Okamžitě bombardovat“, podle vyučení z USA. Oni se nevyznají v politice, ale pokud tak křičí poslanci Ruské dumy, měli by nést zodpovědnost za svá slova, měli by předvídat důsledky. Ano, sestřelili letadlo, ale Rusko má celý komplex způsobů, jak odpovědět USA a celému světu. Erdoganovi vůbec nedochází, co provedl světu a Turecku, on si to neumí představit. A svět se po tomto úderu radikálně změnil.

VICE-V.V.Pjakin mimořádně: O sestřeleném letadle, 3. světové válce, uprchlicích, Evropě a Turecku. Video a český překlad


Nepřihlášený uživatel

#6127 Jsem pro okamžité vystoupení z unie

2015-11-30 10:04

Pud sebezáchovy je podstatně silnější než nějaké draze vykoupené dotace, které stejně akorát deformují naši ekonomiku. Naivní si myslí, jak napomáhají dobré věci, ale jsou to jen užiteční debilové, kteří nepochopili, že si právě muslimové porcují válečnou kořist - Evropu a to prosím bez jediného výstřelu. A pokud se budou po Evropě potulovat miliony muslimů, tak je to ohrožení bezpečnosti i pro nás a obrovská nezodpovědnost politiků ze zemí EU. Nechápu, proč furt všichni argumentují, kolik nám dává na dotacích, ale záměrně opomenou fakt, kolik do ní sypeme peněz, kolik naši ekonomiku stály všechny ty restrikce, nařízení a zákazy? Byli jsme před EU, budem i po ní. Z počátku to sice bude finančně bolet, ale uchráníme svůj národ před totální zkázou. Aby nedošlo k mýlce, já jsem zastáncem sjednocené Evropy, ale ne v téhle podobě – EU svými posledními šílenými kroky Evropu oslabuje, nepomáhá jí. Jsem pro nastolené miniEU v podobě Visegrádu a okolních zemí, které ještě nepodlehly multikulturnímu šílenství a jsou tedy garantem jakžtakž bezpečné budoucnosti. Bohužel skutečně bezpečná budoucnost už nás díky rozhodnutím Bruselu nečeká nikde v Evropě. Až se pod přívalem kobylek a ústupky radikálních muslimů zhroutí ty velké a bohaté státy jako Anglie, Francie, Německo, Švédsko a další státy, v Evropě nastane chaos a je naivní myslet si, že se nás to nedotkne. Bude ale mnohem snažší čelit této situaci zevně EU, než z jejího nitra.


Nepřihlášený uživatel

#6128

2015-11-30 10:09

Pořad Václava Moravce přerušila chyba v elektroinstalaci alarmu nebo útok hackerů a odpůrců migrantů? S češtinou se v Česku již nepočítá?

Dnešní pořad Otázky Václava Moravce na České televizi přerušil požární alarm. Debatní relace OVM, která se vysílá z věže na Žižkově, byla přerušena pískáním požárního hlásiče a nahraným evakuačním povelem, který se ovšem, k překvapení celého národa, omezil pouze na angličtinu. Attention, please! This is a test of the voice evacuation system… Pozor, prosím! Toto je test hlasového evakuačního systému…Jak je možné, že na vysílací věži v Praze, která je přístupná široké české veřejnosti, je požární poplachový systém vybaven anglickou komunikací? Copak v Praze na Žižkově se mluví anglicky?

Když hoří, nezapomeňte si anglicko-český slovník?

Těch otázek je mnoho, ale je třeba vzít do úvahy, že mohlo jít o útok hackerů, kteří chtěli během vysílání narušit nejen pořad, který se věnoval uprchlictví, ale zároveň vyslat i vzkaz skrze symbol. „Fstejte se, nyc se fám nestane!“…  ale i tehdy, když nacisté chtěli vylákat z úkrytu v kostele schované parašutisty po atentátu na Reinharda Heydricha a použili komolenou češtinou tuto výzvu, tak i oni věděli, že jim druhá strana musí rozumět. Ale zde to vypadá na symbolický vzkaz národu: „S češtinou se v Česku už nepočítá!“

Všimněte si ve videu, kdy došlo ke spuštění alarmu. Přesně ve chvíli, kdy se pán, který měl zrovna slovo, vyjádřil pro realizaci systému, sice lépe řízeného a kontrolovaného, ale přesto faktického přijímání uprchlíků v ČR. Může to být náhoda, ale pokud šlo o průnik hackera, vyslal tím národu doslova děsivý symbolický vzkaz v jasném smyslu:„Evakuujte český národ! Zachraňte se před migranty!“

Nebylo by od zajímavosti, že včerejší zrada Bohuslava Sobotky na českém národu, kdy odmítl podání žaloby kvůli povinným kvótám na uprchlíky [1] s odkazem na to, že by to nepomohlo dobrému jménu ČR v Bruselu, mohlo někoho z aktivistů natolik rozčílit, že se rozhodl k tomuto symbolickému protestu pomocí hackerského útoku během vysílání OVM, kde se o přijímání uprchlíků hovořilo jako doslova o hotové věci.

VICE-Pořad Václava Moravce přerušila chyba v elektroinstalaci alarmu nebo útok hackerů a odpůrců migrantů? S češtinou se v Česku již nepočítá?


Nepřihlášený uživatel

#6129

2015-11-30 10:36

KOMENTÁŘ: Podněcování k nenávisti - Václav Klaus ml.

Tento komentář jsem vytvořil za pomoci svého právního zástupce, protože v České republice začíná být o kriminál sdělovat veřejně vlastní názory.

 

Dnes 9:58

Tedy, jak pro koho. Pokud jste správný eurohujer – jako třeba europoslanec Štětina – můžete šířit nenávist k jiným národům pokaždé, když otevřete v televizi pusu. Ale pokud patříte do nějakého protimainstreamového hnutí – hrozí vám kriminál i za přiblblé hádanice na Facebooku.

Doplnění pana doktora (který si přál zůstat v anonymitě): „Můj klient výrazem „správný eurohujer“ myslí osobu, která s obdivem a láskou sleduje takřka jakýkoli počin Evropské unie a jejích orgánů a snaží se těmto všemožně napomáhat, ať je to v zájmu České republiky a jejich občanů, nebo nikolivěk. Na což má nepochybně právo. Dále vyjadřuje možnost, nikoli určitost faktu, a to, že dotyčný by mohl šířit nenávist k jiným národům, aniž by byl konfrontován orgány činnými v trestním řízení, přičemž kauzalitu mimořádně četných protiruských útoků dotyčného a tvrzení mého klienta nelze spojovat.“

No – tak dál.

„Jen těžko lze sledovat vystupování „osobností“ typu Schulze, Merkelové, Junckera, Dienstbiera nebo soudružky Mogheriniové a nevypěstovat si k současné podobě EU odpor hraničící s nenávistí a chutí k násilí…“

Právní výklad: Nejedná se o tvrzení mého klienta, nýbrž o pouhou citaci facebookového statusu pana Tomáše T,. známého na sociálních sítích mimo jiné častou konzumací alkoholu a navazováním vztahů se ženami. Můj klient pouze tento status takzvaně „lajkoval“, ovšem zaprvé ve stavu mírného zhoršení rozpoznávacích schopností a zadruhé podle několika judikátů se pouhé lajkování nedá v žádném případě považovat za plnohodnotný právní akt či dokonce akt nenávistný. Navíc inkriminovaný výrok chtěl můj klient kriticky rozebrat, ale byl přerušen mnou (doktorem J…) s tímto právním výkladem.

Ale takhle nic nenapíšu, pane doktore. Takhle se přece nedá svobodně psát. Vždyť čtenáři poznají, že to není od srdce, a nebudou to číst, anebo s odporem, jako když píšou námezdní pisálkové.

Já jsem vás varoval, i takhle je to na hraně. Je jiná doba, i satira musí být politicky korektní, nebo si dobře vyberte, komu se vysmíváte. Měl byste mít rozum.

Ne, kašlu na to.

Nenávidím lidi, kteří vyhrožují, že zotročí naše ženy, zničí naše města a naši kulturu a nás pozabíjejí. Nenávidím jejich přesvědčení, a pokud je to náboženství, pak nenávidím takové náboženství.

Podněcuji k této nenávisti, protože zlu by se lidé měli postavit, což bez negativních emocí nejde.

Tohle poslední souvětí škrtám, pane magistře.

Nenávidím všechny jejich české pomahače, omlouvače a jejich užitečné idioty.

Nenávidím všechny kádrováky, kteří každou chvíli sepisují články nebo petice, kdo by měl být vyhozen z veřejného prostoru, propuštěn, kdo by měl mlčet a nevyjadřovat se. Pokud je to jejich přesvědčení, pak nenávidím takové přesvědčení.

Nenávidím hlupáky, zejména vzdělané hlupáky.

Nenávidím všechny, kteří přísahají na demokracii, jen pokud zrovna vyhrává jejich kandidát.

Promiňte, pane magistře, tohle už opravdu musím ukončit. Navíc stránku a půl už máte, to panu redaktorovi stačí. Hlavně nic nepište o tom Konvičkovi.


Nepřihlášený uživatel

#6130

2015-11-30 13:31

Je to zneužití fotografie, bránila jsem křesťanské hodnoty, tvrdí místopředsedkyně TOP 09 k podpisu petice

Po víkendovém sněmu TOP 09 obletěla sociální sítě fotografie nově zvolené místopředsedkyně strany Jitky Chalánkové, jak pózuje u stánku iniciativy Islám v ČR nechceme (IVČRN). Právě tato iniciativa spolupracuje s hnutím Blok proti islámu Martina Konvičky, který byl 18. listopadu obviněn z podněcování k nenávisti.

Všichni politici jsou kabátníci.


Nepřihlášený uživatel

#6131 Re:

2015-11-30 14:00

#6129: -  

 Bohužel, člověk si bude muset pomalu brát advokáta i k obyčejné internetové diskuzi v téhle demokatůře. Že džihádisté verbují neskrývaně v evropských městech bojovníky pro IS a v mešitách veřejně hlásají nenávist k naší kultuře a civilizaci, to je naprosto v pořádku, ale běda, když se našinec začne bránit, to je třeba jej jako xenofoba exemplárně potrestat!


Nepřihlášený uživatel

#6132

2015-11-30 14:36

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil v průběhu schůzky s hlavním poradcem nejvyššího duchovního vůdce Íránu Alim Akbarem Velajatím v Damašku, že země „nepřátelské vůči Sýrii“ zvýšily dodávky zbraní a finanční podporu bojovníků kvůli úspěchům syrské armády podporované Ruskem a Íránem.

 „Úspěchy syrské armády v boji s terorismem za podpory přátel, v první řadě Ruska a Íránu, už přiměly některé země nepřátelské vůči Sýrii k eskalaci situace a ke zvýšení financování a rozšíření dodávek zbraní určených bojovníkům", cituje Asada syrská státní agentura SANA.

Prezident zdůraznil, že Sýrie a její partneři budou rozhodně pokračovat v boji se všemi projevy terorismu, protože jsou přesvědčeni, že jeho likvidace se stane hlavním krokem ke stabilizaci v regionu a ve světě, a kromě toho otevře dveře politickému urovnání v Sýrii.

Více: Syrský prezident Bašár Asad prohlásil v průběhu schůzky s hlavním poradcem nejvyššího duchovního vůdce Íránu Alim Akbarem Velajatím v Damašku, že země „nepřátelské vůči Sýrii“ zvýšily dodávky zbraní a finanční podporu bojovníků kvůli úspěchům syrské armády podporované Ruskem

Strana evropských skeptiků Alternativa pro Německo vidí spolupráci s Ruskem jako jeden z klíčových bodů politiky bezpečnosti a vyzývá k odmítnutí protiruské rétoriky, píší noviny Die Welt.

Členové strany se domnívají, že Rusko musí sehrát důležitou roli v boji s IS (Daiš) „My se díváme na Rusko jako na zákonného hráče na mezinárodní scéně a důležitého partnera ve společném boji proti islámskému terorismu", praví se v rezoluci, přijaté sjezdem strany.

„Je nepřípustné, aby Evropa pokračovala v provádění politiky, namířené proti Rusku. S tím je nutné přestat", prohlásil místopředseda strany Alexander Gauland.

Více: Alternativa pro Německo vidí spolupráci s Ruskem jako jeden z klíčových bodů politiky bezpečnosti a vyzývá k odmítnutí protiruské rétoriky, píší noviny Die Welt.

Americký prezident Barack Obama na schůzce s ruským prezidentem Vladimirem Putinem prohlásil, že Asad musí v rámci politického urovnání v Sýrii odejít, informuje agentura Reuters s odvoláním na Bílý dům.

Tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov zdůraznil, že oba prezidenti se vyslovili pro postup k zahájení politického urovnání v Sýrii.

Podle jeho slov se „projednávaly i nuance urovnání v Sýrii, a Putin a Obama se vyslovili ve prospěch postupu k zahájení politického urovnání".

„Mluvilo se i o Ukrajině, přičemž byla zdůrazněna nutnost co nejrychlejší realizace minských dohod", řekl Peskov.

Kromě toho upřesnil, že samostatná schůzka s Obamou byla dohodnuta dnes ráno. Trvala asi tak půl hodiny a podle jeho hodnocení „byla poměrně obsahově bohatá".

Více: PUTIN A OBAMA O SYRII O ASADU


Nepřihlášený uživatel

#6134 Re:

2015-11-30 15:48

#6130: -  

 Führer Kalousek teď podemokraticku zavádí stranické čistky. Kdo nezastává jediný správný názor, půjde z kola ven. TOP09 už není kryptofašistickou, ale otevřeně fašistickou stranou, hanba jim i veškerému jejímu potenciálnímu voličstvu!


Nepřihlášený uživatel

#6135

2015-11-30 18:34

Kto postaví šibenici pro tuhle zrůdu???     

 


Nepřihlášený uživatel

#6136 4 miliardy na migranty mame, ale 11 tisic euro na nemocneho kluka ne

2015-11-30 21:21

 http://www.novinky.cz/domaci/

Matěj aktivně sportoval, nyní se pere se zákeřnou nemocí

Chomutovská radnice ve spolupráci se studentským parlamentem vyhlásila sbírku pro nemocného dvanáctiletého Matěje Volfa, který se léčí na onkologickém oddělení nemocnice v Praze-Motole.

Pokud nenastanou u Matěje komplikace, mohla by být léčba zahájena už v lednu. Pojišťovny ji ale nehradí. Stojí 11 tisíc eur – bez nákladů za ubytování pro chlapce a jeho doprovod. Rodina doufá, že se jí podaří Matějovi nákladnou léčbu uhradit právě s pomocí finanční sbírky.

---- 

Turecku slibila vlada tri ctvrte miliardy korun. Na migranty vyclenila ctyri miliardy korun. Ale 11 tisic euro na maroda nenajde.

Pryc z EU a pryc s vladou!

12.12. od 13.00 na Vaclavaku - pochod za demisi vlady, vystoupeni z EU a proti nezakonne migraci. Prijdte - za chvili sem priveze vlada prvni tisice migrantu! 


Nepřihlášený uživatel

#6137 Tomio Okamura: 20 000 podpisu petice k dispozici

2015-11-30 21:29

Tomio Okamura: 20 000 podpisu petice k dispozici

 
Máme již 20 tisíc podpisů pod petici! Vážení přátelé, blíží konec sběru podpisů pod naší petici za referendum o vystoupení z Evropské unie, proto prosíme o zaslání podepsaných petičních archů nejpozději do pátku 4.prosince.

Do tohoto data je možné také donést petiční archy osobně na podatelnu Poslanecké sněmovny (Sněmovní ul. 4, Praha 1).

Podařilo se nám nasbírat za necelé dva měsíce již téměř 20 tis. podpisů, znamená to tedy, že naše petice je úspěšná a bude tedy v souladu se zákonem veřejně projednána ve Sněmovně.
 
O termínu Vás budeme informovat.

Nepřihlášený uživatel

#6138 Re: 4 miliardy na migranty mame, ale 11 tisic euro na nemocneho kluka ne

2015-11-30 21:49

#6136: - 4 miliardy na migranty mame, ale 11 tisic euro na nemocneho kluka ne 

 Kdyby to byl syrský uprchlík, protestant z majdanu nebo rumunský cikánský princ, stát by mu ochotně vše zacáloval, ale že to je pouhý český plebs, stát i pojišťovna se na něj vybodnou :'-(

Je suis Zeman!

#6139 Ještě větší blbec, než jsme doufali

2015-11-30 22:06

Strana TOP09 chce být podle jejího nového předsedy Kalouska nesmlouvavou opozicí v obhajobě liberálního modelu kapitalismu nebo v obhajobě individuální svobody. „Nechceme ale být opozicí za každou cenu. V úkolech, které před námi staví současnost, jako například migrační krize nebo nárůst extremismu, musíme nutně nalézt nějaký společný průnik i s demokratickou levicí. Pustil se také do prezidenta Miloše Zemana za jeho „proruské přátele” a postoje k uprchlíkům. „Odmítněme xenofobní a rasistické postoje, kterými se prezident staví do čela republiky,” řekl Kalousek. Varoval také před rostoucími imperiálními ambicemi Moskvy. Česká republika by podle něj měla mít směřovat k silnějším zemím EU. „Čím méně Evropy, tím více Moskvy. Čím více Moskvy, tím více Zemanů a Babišů. Čím více Babišů, tím méně demokracie."

Tak to mě vážně těší, že zde máme novodobého bojovníka za "demokracii" Zřejmě bude po vzoru Pelikána zavírat za sebemenší kritiku islámu, popř. multikulturalismu či EU, nebo veřejně kárat za nedostatečnou rusofobii. Možná začne i vyvlastňovat majetek ve prospěch imigrantů jako Angela. Máme se nač těšit. Doufejme, že volební preference TOPky bez toho dřímajícího maskota s fajfkou nestoupnou nad 5 %. 

trošku toho multikulti humoru

#6140 no co, co, musí Vám stačit hovno !

2015-12-01 02:25

"Lekce: ... lehce multikulti-výchovná:
migrant dostane všechno, ... a Vy hovna !"

"Pomáhá jak divá CHARITA, do úkolů zarytá, ... ale často těm nepotřebným, žel, ta pravda jest jim jaksi ukrytá !"

"Běžence chraň, a dej mu svou zbraň, a Ty se svou xenofobií: ... vyser se naň !"

"Běžence přijímej v klidu, a obrať se proti vlastnímu lidu !"

"Milosrdenství štědře projevuj aktivně okupantům, a tvrdost s odmítáním pomoci všem domácím !"

"Multikulti Jánošík: ... chudým bral a bohatým dával ... (a proto na přerozdělování býval denně u něho nával) !"

"Migrantů se valí do Evropy nával, ... a každý z nich řve: ... "PRACHY NAVAL !"

"My na muslimy s láskou, s chlebem a solí, ... a oni na nás mnozí s nožem, bombami a holí !? ... Protože jsme korunovaní voli !"

"Obyvatelé, občané: ... co s migranty !? ... seberem Vám daně, abychom měli na ně !"

"Politik mluví, mluví o potřebě hlídání hranic, ... a sám pro to dělá hovno, čili pra-nic !" ... (až mi z toho nanic)

"Blíží se Vánoce, ... víte, co si od Ježíška přát!? ... že Merkelová, Juncker, Holland, Sobotka, ... a jiní dostanou konečně rozum !"

"Demokratické principy a svoboda slova ?: ... demokraticky pozavírat všechny xenofoby !"

"Jaký by byl největší zázrak na světě !? ... Merkelová přijde k rozumu !"

"Adolfka Hitlerová natáhne bačkory (a s ní jiní, co zase jiné z xenofobie viní) ... co se stane !? ... Evropa si oddychne !"

"Humanitární pomoc od USA !? ... bomby na nemocnici a lékaře bez hranic !"

"USA naivita, hraničící s blbostí: ... "umírněná opozice" v Sýrii a Iráku, Afghansitanu a Libyi, Ukrajině a ... !"

 

 a ještě pár:

 

pomatený katolík: ... "Kdo nepodporuje islamizaci, není (dobrý) křesťan !"

pomatený sluníčkář: ... "Kdo migranty nevítá, tomu sluníčko nesvítá !" ... "Jen, kdo vítá, tomu v hlavě svítá !"

pomatený europolitik: ... "Myslím, že je mírumilovný a prospěšný každý muslim !"

pomatený vlastenec: ... "Islám patří do Česka !" ... a ... "Kdo není muslim, není Čech !"

pomatený Evropan: ... "Více Moskvy = méně Evropy !" ... "V USA a NATO to je krása, ... tam je naše spása !"

pomatený humanista: ... "Budeme Vám pomáhat, ať chcete, či nechcete, a třeba i násilím !"

pomatené USA: ... "Všude rozpoutáme bordel a vyděláme na tom !"

pomatený Obama: ... "Jsem nejmocnější a nejvlivnější muž planety !"

pomatený domácí politik: ... "Máme plnou podporu naprosté většiny občanů !"

pomatený názor: ... "Proti terorismu, rasismu, xenofobii - omezováním svobod !"

zástupný problém, odvádějící lidi od podstatného: ... "Globální oteplování a klimatické změny !"

naprostá kontrola: ... "Každý cyp ... musí dostat čip, ... aji kdyby chcíp !"

alibismus: ... "Co bych se do toho pletl !? ... Budu držet hubu a krok, to se mi vždy osvědčilo !"

pomatený gay: ... "V islámu budu mít ráj !"

pomatené sluníčkářské fifleny: ... "V islámu dost bude salámu, ... budeme mít i boty, a svobodu a volné soboty !"

"Všichni svorně budeme si tady žíti jako v multikulti ráji, ... bez islámu byli bysme v háji (že s islámem ale budem v prdeli, ... nám tají !)"

 


Nepřihlášený uživatel

#6141

2015-12-01 08:28

Těším se, až se jednou bude slavit den smrti ježibáby Merkelbáby. To bude veselice, radostiny a den díkůvzdání za nasmrtodejití padlé Anděly.


Nepřihlášený uživatel

#6142

2015-12-01 09:17

VIDEO: Obama v pořadu americké CBS nezvládl poznámku redaktora o Putinovi. Janukovyč byl prý poskok, Putin nemá žádné spojence, ruská ekonomika jde ke dnu, takže vůdcem jsem já! [CZ Titulky]

Barack Obama přijal 9. října pozvání do vysoce sledovaného pořadu americké CBS „60 Minutes“ a moderátor Steve Kroft si neodpustil dotaz a poznámku, která se stala klíčovým bodem celého pořadu a v USA se video stalo hitem, zejména na alternativních serverech. Video vám nyní přinášíme i na AE News s českými titulky. Steve Kroft se totiž Obamy ptal i na Sýrii a zmínil se o tom, že Vladimir Putin zpochybnil Obamovu vůdcovskou roli v syrském konfliktu. To se Obamy silně dotklo. Moderátor vyjmenoval důvody, které jasně ukazují, že teprve po Putinově zásahu v Sýrii se začínají pohybovat ledy a ISIL opravdu začíná pociťovat ztráty.

Jenže reakce Obamy byla neuvěřitelná, doslova se odkopal. Namísto, aby moderátorovi argumentoval, proč americké roční bombardování nemělo efekt na ISIL, ale ruské náhle ano, namísto toho, aby vysvětlil, proč USA neposlali do Sýrie zatím pozemní armádu, tak Obama začal mluvit jako z jiného světa o něčem úplně jiném, čímž se doslova odhalil.

Rozpovídal se totiž o Janukovyčovi na Ukrajině, že to byl Putinův poskok. Obama jaksi zapomněl, že Janukovyč není Assad, že vzešel z demokratických voleb, které dozorovali i zahraniční pozorovatelé a OBSE, která monitoruje volby na Ukrajině už od 90. let. Takže demokraticky zvolený prezident, svržený pučisty z Majdanu, které podporovaly právě USA, viz. paní Nulandová a její koláčky, byl poskok?

VICE-VIDEO: Obama v pořadu americké CBS nezvládl poznámku redaktora o Putinovi. Janukovyč byl prý poskok, Putin nemá žádné spojence, ruská ekonomika jde ke dnu, takže vůdcem jsem já! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6145

2015-12-01 16:15

JAK TO RICT HITLERA VYPROVOKOVALA USA K NAPADENI POLSKA 1939!!!TED SE SNAŽI VYPROVOKOVAT PUTINA K NAPADENI KYJEVA PROTO AGRESE UKRAJINY A USA SE SANKCEMA PROTI RUSKU VICE NA OBRAZKU A POD OBRAZKEM ROZHOVOR CO NAM BYL UTAJEN RUSKO NA UKRAJINE VUBEC NENI PROC TEDA NATO SE SESKUPUJE U RUSKYCH HRANIC DOT OTAZKOU RUSKO JE V RUSKU NE NA UKRAJINE KDYBY BYLO NA UKRAJINE MYSLITE ZE BY JE NECHALO JIT KE HRANICAM RUSKA UZ VAM TO DOCHAZI NARODE BYLY JSME OBELHANI MEDIAMA A TIRANA S USA A EU 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VICE FAKTIVNI ROZHOVOR VAM UTAJEN-Rozhovor s Vladimírem Putinem o Ukrajině z 23.2.2015


Nepřihlášený uživatel

#6146 NOVINKY ZASE LŽOU ALE UZ JEDOU PROUKRAJINSKOU PROPAGANDU

2015-12-01 17:18

NOVINKY ZASE LŽOU LŽI PROUKRAJINSKA PROPAGANDA SPOJENA S AMERICKOU

Ukrajina a Rusko si vyměnily zajaté vojáky

Ukrajina a Rusko si v úterý vyměnily důstojníky zajaté na východě země během bojů armády se separatisty. Ruský major Vladimir Starkov byl mezitím ukrajinským soudem odsouzen. Propuštěn byl na základě milosti prezidenta Petra Porošenka.

vice Ukrajina a Rusko si vyměnily zajaté vojáky

SKUTEČNOST CO JE UTAJENA NARODUM-Obyvatelé Děbalceva: Ukr. armáda ostřelovala město, aby měla Ukr. TV reportáž o útoku Ruska

FAKTA-French Donbass fighters: We came to inform people of the reality of this war


Nepřihlášený uživatel

#6147

2015-12-01 17:50

Blbá sluníčkárka.

 


Nepřihlášený uživatel

#6148

2015-12-01 17:51

Uprchlíci se chystají se opustit zemi, která je podle jejich slov tríznila v táborech pro imigranty.

 


Nepřihlášený uživatel

#6149

2015-12-01 18:38

Schyluje se k boji „buď-anebo“. Německo uzavřelo pakt s Ruskem. A vítězem se stává…

Na úvod několik zpráv: Ruské systémy S-400 v Sýrii mění pravidla hry (zde), Rusko má proti IS zahájit velkou operaci (zde), Tisíce ruských vojáků míří k arménsko-turecké hranici (zde), Rusové se v Sýrii opevňují (zde). Dalo by se pokračovat, vybrala jsem jen ty nejbombastičtější. Všechny lze shrnout do faktu, že v Sýrii přituhuje. Proč? Tu nejpodstatnější informaci přinesl před několika dny Miroslav Topolánek, když byl hostem čt24 k tématu zdánlivě nesouvisejícímu. Musím s ním souhlasit s jeho kritikou, že média informují tak, že vůbec nevědí, o co jde (a obávám se, že se to týká i médii alternativních). Především ale souhlasím s jeho větou, že „Německo uzavřelo pakt s Ruskem“. A naprosto chápu jeho rozhořčení ze sestřelení ruského letadla Tureckem – americké plány a jejich několikaleté snahy tím právě dostaly velmi na frak. Ale o Topolánkovi později,

Evropa v moci Turecka

„Na společném postupu ve snaze zmírnit migrační proud do Evropy se dnes na summitu v Bruselu shodly Evropská unie a Turecko. Po jednání to oznámil předseda unijních summitů Donald Tusk. EU poskytne Ankaře tři miliardy eur (asi 81 miliard Kč) na zlepšení situace tamních syrských uprchlíků.“ zdroj

Turecko hraje vabank – je loutkou v rukou USA. Evropu mají oba v moci jak přes hrozbu světového konfliktu, tak přes uprchlíky a vznik evropského kalifátu. Spojené státy hrají podobný vabank – na Evropě jim nezáleží a čím hůře, tím lépe, protože válka v Evropě pro ně už dvakrát znamenala zisk. Pouze Rusko ví, že nad vším je globální elita, které nejde ani o Turecko ani o Evropu a ani o USA, ale jejím zájmem je Čína a Írán.  Čínský juan se právě stal součástí měnového koše MMF a Čína dobývá Evropu. Čím byly ve 20. století USA, tím se nově má stát Čína, mezitím je Rusko. Rusko, které porazilo Osmanskou říši a které právě koncentruje vojenské síly kolem syrské Latakie a kde mu soupeřem mají být USA a NATO. Situace vůbec není bezpečná.

Vítězem se stane ten, kdo vytvoří Kurdistán. A vítězem bude každý, komu nehrábne, což nejvíce hrozí u Turecka.

VICE-Schyluje se k boji „buď-anebo“. Německo uzavřelo pakt s Ruskem. A vítězem se stává…

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-01 18:39