Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5026 Letecká základna Hmeimim se nachází u syrské Lázikíje.

2015-10-27 09:51

Letecká základna Hmeimim se nachází u syrské Lázikíje.

Více: Letecká základna Hmeimim se nachází u syrské Lázikíje.


Nepřihlášený uživatel

#5027 Re:

2015-10-27 12:13

#5004: Tommy -  

 Tak táhni do hajzlu a můžeš se vzdělávat v kterékoli muslimské země.


Nepřihlášený uživatel

#5028

2015-10-27 13:21

Tak co se týče imigrantů je jasný.Nechci je tady ani já a ani má rodina.Mám malé děti a nechci se o ně bát,když si pujdou hrat ven.
Další věc je ta,že Sobotkova vláda by to měla zabalit a jit pryč.Stejně tak i EU by měla ustoupit od diktatůry.

Nepřihlášený uživatel

#5029 USA ZAS VYVOLAVA KONFLIKTY ABY ZABRANILA NICENI ISIS RUSKOU FEDERACI

2015-10-27 14:38

Ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov prohlásil, že Moskva nebyla pozvána a ani ji neinformovali o dnešní pařížské schůzce věnované Sýrii.

 „Musím se přiznat, že jsem o této schůzce neslyšel. Nikdo nás nepozval a neinformoval o tom, že se podobné akce pořádají", řekl Lavrov na tiskové konferenci věnované výsledkům kolegií ministerstev zahraničních věcí Ruska a Běloruska.

Lavrov zdůraznil, že Rusko doufá, že nadcházející schůzka v Paříži přispěje k zahájení dialogu o urovnání v Sýrii.

„Moc doufám, že když se ta schůzka v Paříži, o které jste se zmínili, dnes skutečně pořádá, pak se koná právě se zaměřením na vytváření inkluzívních formátů, formátů, které budou přispívat k zapojení všech bez výjimky, jak z hlediska všesyrského dialogu, tak i z hlediska jeho vnějšího doprovodu. Budeme se řídit tímto svým postojem", řekl Lavrov novinářům.

Více: LAVROV PARIZ SYRIE

Američtí vojáci nedovolí Rusku, aby zabránilo akcím mezinárodní koalice v Sýrii, prohlásil v úterý ministr obrany USA Ashton Carter.

„Nespolupracujeme s Ruskem a nedovolíme mu, aby ovlivnilo kurz koalice", řekl šéf Pentagonu na jednáních v senátě.

Od 30. září začalo Rusko na žádost syrského prezidenta Bašára Asada zasazovat bodové letecké údery objektům teroristické organizace Islámský stát v Sýrii. Za tuto dobu uskutečnily ruské vzdušné a kosmické síly 930 bojových letů, zlikvidovaly několik stovek bojovníků, desítky velitelských stanovišť, skladišť a dalších objektů teroristů. Díky podpoře ruského letectva ženou syrští vojáci teroristy na zemi, vládní armáda vstoupila do aktivní útočné fáze.

Více: USA RUSKO PENTAGON KOALICE

Podle údajů nového průzkumu Sputnik.Názory uspořádaného v USA a evropských zemích britskou průzkumnou společností Populus pro mezinárodní informační agenturu a radio Sputnik, víc než polovina dotázaných (51%) prohlásila, že úřady jejich zemí by uprchlíky přijímat neměly.

Na otázku „měla by podle vás vláda vaší země přijímat uprchlíky nebo ne?" 62% obyvatel východní Evropy (Maďarsko, Bulharsko, Česká republika a Polsko), zemí ležících na území, kterým procházejí běženci, odpovědělo, že úřady by uprchlíky přijímat neměly. V západoevropských zemích (Německo, Francie, Velká Británie) je odpůrců přijímání uprchlíků méně — 42%.

Největší procento dotázaných je proti přijímání uprchlíků v České republice, Maďarsku a Bulharsku — 73%, 63% a 62%. Zatímco v USA tvoří podíl těch, kteří jsou proti přijímání uprchlíků 35%. Přitom se Maďarsko a Bulharsko zařadily do TOP 10 zemí, pokud jde o počet přijatých běženců na 1 milion obyvatel. Největší počet respondentů, kteří mají za to, že vláda by měla uprchlíky přijímat, žije v Německu (58%).

Více: PRUZKUM EVROPY NECHTEJI MIGRATY A UPRCHLIKY


Nepřihlášený uživatel

#5030

2015-10-27 14:46

Polské volby – eurohujeři se třesou, ale máme se radovat? Polsko jako nová velmoc, Ukrajina jako polská kolonie?

Jaké jsou podle vás důvody výrazného vítězství konzervativní strany Lecha Kaczynského Právo a spravedlnost v polských volbách?

Je to kombinace několika faktorů. Prvním je politické kyvadlo. Občanská platforma vládla osm let. Navíc u ní došlo k zásadním personálním změnám. Odchod Donalda Tuska jako jasného lídra také sehrál důležitou roli. Výsledek by byl ale mnohem vyrovnanější, kdyby nepřišly události a témata, která teď hýbou politickou Evropou. Zejména jde o migrační agendu, ale i obecně o další kroky k evropské integraci, kde má Právo a spravedlnost výrazně odlišné názory a postoje, než měla Občanská platforma (pozn.: získala 24,1 %.)

Je vítězství konzervativních nacionalistů předzvěstí pro další volby v evropských zemích? Změní se mapa politické Evropy i v důsledku migrační vlny? Posílí strany, které jsou protiimigrační?

Potvrzuje se trend, který se dá shrnout jako účtování s politickými stranami a elitami, které jsou přesvědčeny, že mohou – bez ohledu na názory veřejnosti – táhnout káru evropské integrace a dalších politik podle vlastního přesvědčení, podle realitě neodpovídajících idejí. Tohleto má v každé zemi trochu jinou podobu. Někde se jedná o střídání vlády opozicí, což je příklad Polska. Strana Právo a spravedlnost už v Polsku vládla. Nedá se tak úplně zařadit mezi dosud nevládnoucí, nové, ryze populistické formace. Nicméně, co mají společné, je apel na to, že chcete-li dělat nějaké významné kroky na mezinárodní i domácí politické scéně, musíte mít alespoň částečnou podporu veřejnosti. Což se teď Občanské platformě hodně nevyplatilo.

VICE-Polské volby – eurohujeři se třesou, ale máme se radovat? Polsko jako nová velmoc, Ukrajina jako polská kolonie?


Nepřihlášený uživatel

#5031 Re:

2015-10-27 15:39

#5028: -  Další věc je ta,že Sobotkova vláda by to měla zabalit a jit pryč.

Nejen socdem, babišovci, lidovci, ale i další, kteří hlasovali v domácím nebo evropském parlamentu pro migranty - komančové, Top...

Zelení už pro sluníčkáře dokonce požadují metály:

idnes 27.10.15

Strana zelených v otevřeném dopise žádá prezidenta Miloše Zemana, aby udělil státní vyznamenání i českým dobrovolníkům, kteří pomáhají uprchlíkům. V tiskové zprávě to uvedl mluvčí strany Jan Žáček.

 

 

j

#5032 komentar ke stanovisku Piratu k vlne uprchliku

2015-10-27 15:48


Nepřihlášený uživatel

#5033

2015-10-27 16:27

Ruské ministerstvo obrany požádalo země NATO a Saúdskou Arábii, aby vysvětlily, co měly na mysli, když obvinily ruské letectvo z bombardování nemocnic v Sýrii, prohlásil v úterý náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov.

„Pozvali jsme dnes vojenské atašé Spojených států, Velké Británie, Francie, Německa, Itálie, Saúdské Arábie, Turecka a bloku NATO a požádali jsme je o oficiální odůvodnění podstaty učiněných prohlášení nebo jejich dementování. Týká se to především nehorázných obvinění z pseudoúderů na nemocnice, která se objevila v řadě anglojazyčných médií,", řekl Antonov po setkání s vojenskými atašé.

VICE-Výsledky týdne: Asadova armáda atakuje, Rusko útočí na IS

Podle jeho slov v poslední době zesílily v řadě zahraničních médií informační útoky na akce ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii.

„Obviňují nás nejen z toho, že útočíme na „umírněnou opozici", ale i na civilní objekty, takové jako nemocnice a také mešity a školy. A v důsledku toho údajně umírají, jak píší západní média, civilní obyvatelé", zdůraznil Antonov

Více: RUSKO SYRIE ODUVODNENI OHLEDNE KUNDUZU NEMOCNICE

 

USA SVADI NA RUSKO BOMBARDOVANI KUNDUZU NEMOCNICE JAK JE USA UBOHE TEČE JIM DO BOT ZE JIM RUSKO NIČI ISIS CIA VOJAKY S USA NJN TAK VYMYSLEJ LŽI


Nepřihlášený uživatel

#5034 Degenerace společnosti: V Kalifornii

2015-10-27 16:43

Degenerace společnosti: V Kalifornii dostanou studenti trojku za to, že nebudou dělat vůbec nic! Děti nesmí být v NWO schopné převádět souvislé myšlenky do psaných textů

Ve svém posledním pořadu na SVCS minulý pátek [1] jsem hovořil kromě jiného i o tzv. degeneraci západní civilizace a zjednodušování. Shodou okolností se ukazuje, že v USA je tento proces už mnohém dál, než jsem očekával. Úředníci školské správy v oblasti severního distriktu San Francisca ve městě Cotati-Rohnert Park v Kalifornii schválili nový systém známkování studentů na státních školách [2]. Nový systém přináší převratnou novinku, kdy studenti, kteří nedělají vůbec nic a zvládnou pouze 20% požadovaných podmínek znalostí, dostanou známku „C“, to znamená trojku.

Za nicnedělání trojku na vysvědčení?

Pokud jste v šoku, že rodiče by toto nedovolili, jste na omylu. Americké rodiny si změnu pochvalují. Děti jsou prý vyrovnanější, trpí méně stresem, nemusí tak často chodit k lékaři pro antidepresiva. Změnu si pochvalují i školy, protože nový systém hodnocení odstraňuje z výuky syndrom strachu z propadnutí a otevírá tak prostor pro skutečnou realizaci dítěte, resp. studenta.

Pokud jste se zhrozili, že toto je nějaký aprílový vtip, tak opravdu není. Je to typická ukázka tvrdé a nekompromisní instalace NWO v USA, na jejímž konci má být z americké střední třídy zdegenerovaná a zchudlá společnost lidí, kteří svým ubohým vzděláním nebudou moci odporovat elitám, kterým se naopak dostane špičkového vzdělání pro účely vládnutí v neofeudalistickém systému světové moci v rámci NWO.

Někteří učitelé oprávněně namítají, že tento systém snižování standardů za účelem zvyšování známek je cestou do pekel, ovšem trend je již nastartován a cílem je společenská změna, kdy dětem a studentům bude dán prostor pro vlastní rozvoj, aniž by byli vystavováni stresu. Jaký katastrofální vliv to bude mít na jejich pozdější život, který je přivede do tvrdého konkurenčního prostředí v dospělosti, to si lze jen domýšlet. Právě škola a známky totiž připravují dítě na život, že aby jedinec uspěl, musí být co nejlepší a právě známky byly a jsou tímto motivátorem. Stres je toho nedílnou součástí. Dítě se musí naučit stres ovládat a podávat koordinovaný výkony i pod velkým stresem. V dospělosti se potom jedinec dokáže vyrovnávat s krizovými událostmi a stres ho nedostane na lehátko psychiatra, anebo hůře, na lehátko do nemocnice po neúspěšném pokusu o sebevraždu.

VICE-Degenerace společnosti: V Kalifornii dostanou studenti trojku za to, že nebudou dělat vůbec nic! Děti nesmí být v NWO schopné převádět souvislé myšlenky do psaných textů


Nepřihlášený uživatel

#5035 Organizace pro pomoc uprchlíkům - pomáhá uprchlíkům, nebo sobě?

2015-10-27 16:49

Organizace pro pomoc uprchlíkům - výroční zpráva za rok 2014:

-"příjem" 21 milionů

- z toho z dotací 20 milionů

- z toho z fondů EU 14 milionů a ze státních rozpočtů ČR 6 milionů

- z toho na platy tamních etnobyznysmenů jde 14 milionů, tedy 70% všech příjmů z dotací! A to ten zbytek jsou ještě cestovné apod.

Klasický etnobyznys a ještě za ty peníze daňových poplatníků poškozují ČR.

http://docs.opu.cz/OPU_Vyrocka2014_Final_web.pdf

 

A co za těch 21 milionů sluníčkoví etnobyznysmeni podle vlastní výroční zprávy udělali?

 

- V Plechárne na Praze 14 jsme s detmi tvorili i skotacili

- V léte 2014 jsme zdolali Vltavu

 - Zúcastnili jsme se plzenského festivalu Živá ulice a varili pro vás závitky a Bún bò Nam B

 - V rámci projektu Learn-Understand-Trust-Act jsme na Malte diskutovali o azylových procedurách dalších 6 zemí EU

A v neposlední řadě za ty dotační prašulky také demonstrovali - takže antidemonstranti nejsou žádní řadoví občané milující ubohé uprchlíky, ale českými a evropskými daňovými poplatníky financovaní pracovníci neziskovek v placené pracovní době:

- V prosinci jsme spolecne s Konsorciem nevládních organizací pracujících s migranty zrealizovali demonstraci na podporu syrských uprchlíku

Dojemná fota a více info naleznete v uvedené výročce. 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5036

2015-10-27 17:18

Tradiční spojence USA na Blízkém Východě stále víc rozčiluje politika prezidenta USA Baracka Obamy v Sýrii a stále častěji činí kroky směrem k sílícímu Rusku, napsal Bloomberg View.

Leckdo ve Washingtonu považuje tyto nové styky za hrozbu pro americké zájmy, avšak Obamova administrativa pokládá stávající situaci za upevnění spolupráce s Moskvou jako s partnerem ve stabilizaci na Blízkém Východě, poznamenal Bloomberg View.

Minulý pátek svolal Kerry poradu ve Vídni za účasti ministrů zahraničí Ruska, Saúdské Arábie a Turecka a vyslovil naději, že tyto čtyři země dokáží účinně přispět k urovnání syrského konfliktu. Ale zatím co se Kerry snaží přemluvit Moskvu, aby se postavila na stranu Západu, blízkovýchodní spojenci USA se stále více přesvědčují o nutnosti poslechnout Rusko jako mocnost, jež má dost velký vliv v regionu, praví se v článku.

Více: USA SPOJENCI SPOLUPRACE S RUSKEM


Nepřihlášený uživatel

#5037 KRYM PATRI K RUSKU AJI PODLE SMLUV

2015-10-27 17:29

Prezident srbského vlasteneckého hnutí Dveře Boško Obradovič, který je na návštěvě na Krymu, prohlásil, že četní srbští parlamentní poslanci považují Krym za součást Ruska. Řekl to v komentáři k nótě ukrajinského MZV.

„Ve své dnešní odpovědi, kterou jsem poslal, prohlásil jsem, že pro nás je Krym součástí Ruska, stejně jako Kosovo je součást Srbska. V tomto smyslu nesouhlasíme s postojem naší vlády, Máme za to, že podobný stav věcí, postoj naší vlády je projevem neúcty k územní celistvosti Ruské Federace," cituje slova srbského poslance RT.

Více: SRBSKO PROHLASILO ZE KRYM PATRI K RUSKU


Nepřihlášený uživatel

#5038

2015-10-27 18:18


Nepřihlášený uživatel

#5039

2015-10-27 18:53

Letadla, jež přiletěla do Jemenu z Turecka, vyvezla 500 bojovníků Islámského státu, sdělil mluvčí Ozbrojených sil Sýrie, brigádní generál Alí Majhub.

„26.října přiletěly, podle zprávy rozvědky, na letiště jemenského Adenu 4 letouny z Turecka. Dva z nich patří tureckým aeroliniím, jeden katarským, další patří společnosti ze SAE. Na palubě měly přes 500 ozbrojenců teroristické fronty IS, vyvezli je ze Sýrie, aby zachránili před ruskými nálety," řekl Majhub.

„Bojovníky přivítali důstojníci saúdské koalice, kteří je odvezli z letiště ve třech skupinách. První se vydala do města Bab al-Mandab, druhá do Maribu, třetí do saúdských provincií Džazan a Asír. Bojovníci se mají zúčastnit operace pozemní koalice, která měla obrovské ztráty v posledních bojích. Podle zprávy budou operace pro vývoz teroristů IS ze Sýrie pokračovat," řekl.

Více: TURECKO ZACHRANA IS


Nepřihlášený uživatel

#5040 DULEŽITÉ

2015-10-27 19:34

Nemocnici mezinárodní humanitární organizace Lékaři bez hranic v afghánském městě Kunduzu ostřelovaly v noci z pátku na sobotu ozbrojené síly USA. Dnes to přiznal na jednáních ve výboru Kongresu USA pro záležitosti ozbrojených sil velitel amerických vojsk v Afghánistánu, generál John Campbell.

Podle jeho slov zajišťovaly USA „bezprostřední leteckou podporu" afghánských vojsk bojujících v Kunduzu s Táliby.

VICE-Novinář: CNN a NYT se pokoušely utajit, kdo bombardoval „Lékaře bez hranic“

"Na nemocnici jsme stříleli omylem", prohlásil americký generál. Přitom ovšem potvrdil, že zasazení úderu tomuto objektu bylo důsledkem „rozhodnutí USA". Toto rozhodnutí bylo přijato „ americkým velením", řekl generál Campbell.

Nemocnice mise Lékaři bez hranic v Kunduzu, kde se nacházelo asi 200 lidí, byla částečně zničena v důsledku sobotního ranního bombardování, zahynulo 22 lidí.

Více: USA BOMBARDOVANI NEMOCNICE OMYLEM

 

DNES NA NOVINKACH TO SVADEJ UZ NA ARABSKE SPOJENCE PRITOM TO BYLA USA 


Nepřihlášený uživatel

#5041 spravedlnost bude bolestivé pro Berlín a Brusel, píše světový tisk.

2015-10-27 19:46

Vítězství v polských parlamentních volbách opoziční konzervativní strany Právo a spravedlnost bude bolestivé pro Berlín a Brusel, píše světový tisk.

Podle mínění britského listu The Telegraph, výsledky voleb předvedly vztah Polska k francouzsko-německému projektu jednotné Evropy.

„Nedávno donutila EU Polsko schválit kvótu na syrské běžence, proti čemuž se rozhodně postavili Poláci, kteří teď poslali do demise vládu, která schválila kvótu. Poláci si přejí, aby se vláda řídila národními zájmy a nikoli nadnárodním projektem vymýšleným v Paříži, Berlíně a Bruselu," píše list.

Více: DEMISE POLSKE VLADY ZA KVOTY BRUSEL ZUŘÍ


Nepřihlášený uživatel

#5042

2015-10-27 20:32

JEDNA CHUŤOVKA

 

CENZUROVANÉ VIDEO !!!!!!!!!!!  ZDE

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5043 Černá Hora: Z protestů proti vstupu do NATO obviněno Rusko. Další střety s policií – videa

2015-10-27 21:15

Černá Hora: Z protestů proti vstupu do NATO obviněno Rusko. Další střety s policií – videa

Černohorský premiér Milo Djukanović obvinil Rusko a nacionalistické kruhy v Srbsku, že stojí za nynějšími protivládními protesty, které od září v zemi organizuje opozice. Jejich skutečným cílem je podle přesvědčení předsedy vlády zabránit vstupu Černé Hory do NATO a do Evropské unie.

Další z řady opozičních demonstrací v hlavním městě Podgorici v sobotu přerostla v násilné střety. Vzduchem létalo i kamení na budovu parlamentu a na policisty, kteří odpověděli slzným plynem a obušky. Podle dnešních zpráv bylo zraněno 29 policistů a 26 účastníků protestu. Při násilnostech přišlo mimo jiné k úhoně 13 policejních vozidel a téměř tři desítky domů.

Mezi zadrženými, kteří byli později propuštěni, se ocitli i dva opoziční poslanci. Jsou prý důvodně podezřelí, že vyzývali ke svržení ústavního pořádku, za což jim hrozí minimálně pětileté vězení.

Djukanović v rozhovoru poskytnutém v neděli chorvatské státní televizi HRT uvedl, že demonstrace jsou pokusem ohrozit ústavní pořádek a svrhnout vládu. Černá Hora podle něj od opětovného nabytí nezávislosti v roce 2006 důsledně směřuje k začlenění do Severoatlantické aliance a do Evropské unie. „A právě tím (zabránit tomu) je motivována snaha změnit vládu,“ řekl.

Rusko odmítá obvinění

Hluboký zmatek způsobilo obvinění premiéra Černé Hory Milo Djukanoviće, že Rusko vyprovokovalo protesty v Podgorici a stojí za propagací střetů policejních sil s opozicí. Milo Djukanovič nepodal jediný konkrétní důkaz údajného ruského vlivu na růst sociálního napětí v Černé Hoře a ani jej nemohl podat, protože žádný neexistuje. Jeho cíl je jasný – chce se zbavit odpovědnosti za vzestup opozice v Černé Hoře, i když skutečná příčina je jasná: naprostá lhostejnost k názorům velké části lidu Černé Hory.

Je těžké předpokládat, že „státník“, který je tak dlouho u moci, si není vědom skutečného pozadí zhoršené situace v jeho zemi. Samozřejmě, že si toho vědomý je. Navíc, on musí vědět, proč je nucen stále opakovat absurdní tvrzení, že nezávislost Černé Hoře poskytne pouze členství v NATO. 

Milo Djukanović – zkušený politik, nejednou měnící postoje, ovšem ne podle potřeb lidí, ale pouze podle zájmů „vnějšího prostředí“ a tím pro osobní prospěch.

Co se týče Ruska, jsme opravdu znepokojeni, ale nikoli volbou, na kterou mají lidé Černé Hory právo, ale nepřiměřeným použitím síly ze strany policejních orgánů proti pokojným demonstrantům. (zdroj, zdroj)

 VICE-Černá Hora: Z protestů proti vstupu do NATO obviněno Rusko. Další střety s policií – videa


Nepřihlášený uživatel

#5044 Re: Re:

2015-10-27 21:26

#5031: - Re:  

 Odkdy se dává za vlastizradu metál? Pokud vím, tak za ni byl po celá staletí jediný trest - šibenice, tak na co si ta srandastrana zhulených hraje?

franklin scott

#5045 loan offer apply now

2015-10-27 22:20

Ahoj všichni Jsem paní Juliana Lopez, z Texasu, USA. Budu se chtěl podělit dobrotu Boží v mém životě po tolika měsících se snaží získat úvěr na internetu a byl scammed tak jsem se stal neklidná a zoufalá při získání úvěru od legit věřitele on-line. Ale jak by si to Bůh, viděl jsem komentář od přítele s názvem Anabel a mluvila o této důvěryhodně úvěr společnosti, kde získala její půjčky rychlé a snadné bez stresu a tak se mě seznámil s mužem volal pan Franklin Scott, který ovládá firmu volal FRANKLIN SCOTT úvěr společnosti, a tak jsem požádal o úvěr součet ($ 900,000.00USD) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, takže úvěr byl schválen a uložen do svého bankovního účtu za méně než 48 hodin, to bylo, jak jsem byl schopen dostat zpět na nohy, jak se udržet mé zlomené chod firmy a také splatit své účty, takže jsem radí každého z vás, kteří se zajímají o získání úvěru bez ručitele, žádná kontrola kreditu, ne co signatář se jen 2% úrokovou sazbou a lepší splácení Plány / plán, aby se zavděčil kontaktujte pana Scotta Franklin, můžete ho kontaktovat přes jeho e-mailu: franklinosayandescott(a)gmail.com

Paní Juliana Lopez.


Nepřihlášený uživatel

#5046 Re: loan offer apply now

2015-10-27 22:38

#5045: franklin scott - loan offer apply now 

Nevím, co to tady dělá !? ... To je úplně mimo mísu !!!

Nějakej Franklin, či kdo: chce nějaké dolary na nevím co ? ... co je nám do toho ? Ať si je strčí do prdele a vysmahne !


Nepřihlášený uživatel

#5047 Re: loan offer apply now

2015-10-27 23:00

#5045: franklin scott - loan offer apply now 

 Ignorujte to, to sem zase dal nejaky slunickar - uz tady bylo podobnych provokateru cela rada, jde jim o diskreditaci. Prachu na to maji neziskovky dost od nas i z EU.


Nepřihlášený uživatel

#5048

2015-10-27 23:05

Protestuji proti neustálému nenápadnému postupnému tlaku našich politiků ve směru , dostat postupně naší zemi do stejné žumpy, do jaké se dostalo Německo.

to je fakticky na hovno !

#5049 Hlavně korektně: ... tak jaksi politicky a lidsky ... a sluníčkově

2015-10-28 00:10

Vřelé díky za multikulti obohacení Evropy !

Hledáme další multikulti korektní hovna ! Víte-li o nějakém, pošlete ho do Bruselu !

EU-Titanik drží díky cvočkům !

#5050 Multikulti vtip o cvocích, cvočcích a kladívečkách, plechu a EUroTITANIKU ...

2015-10-28 00:50

Byl jednou jeden cvoček ! ... Proč cvoček ? ... protože byl určen k tomu, aby dostal kladívečkem po hlavičce, ... zkrátka, aby mu hlavičku kladívečko korektně rozklepalo, zformovalo na placičku ! ... Cvoček musí vědět, že má sedět na svém místě a držet ... ... ... hubu a krok, a jiné spojit, ... plány globalistů multikulti uspokojit !

(Jo, spojit k sobě 2 multikulti - různé plechy, pláty, ... to vyžaduje mnoho, velmi mnoho cvoků, cvočků, a kladíveček na hlavičky, a placiček ! ... ... ... a svarů, popřípadě i svárů !)

"V EU je momentálně každý cvoček velmi vítán, a za pomoci multikulti USA-Německého kladívečka pěkně korektně do EU-Titaniku zapracován - každý tam najde své místo a své uPLATnění, a které dostane na hlavičku !

Má každý cvok a cvoček na svém místě: ... čistě, ... názorově jistě: ...

- pěkně sedět ... (přesně na milimetr musí pasovat) ...

- na Atlantické ŠÉFY s GERMÁNII, ... tam, ku cíli zbožně hledět ... (správně multikulti korektně to odhlasovat) ...

- a může i hovno o tom všem vědět ... (ale za pravého Evropana smí sám sebe popasovat) ... 

- hordy nastupujících pasažérů vidět ... (podaří-li se to všechno správně načasovat) ... !"

"EUROTITANIK tu je ... a pluje ! ... nepotopitelností sluje ... vždyť mnohý kvalitní cvok a cvoček vše spojuje ... ! ... Zrychluje a trend svůj udržuje ! ... Sice nějaký xenofob: ... před ledovcem varuje, ... EUROTITANIK vše ignoruje ... a pluje ! ... jen xenofob, ten ledofob se prý nějakých ledů strachuje !? ... ... ... ... tak pluje, ... pluje, ... pluje, ... dokud plavba nezkrachuje !"