Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re:
#491: - Ano Farage - je užasný i Okamura,Le Penová ale co je to zatím platné . Mám obavy aby neskončili podobně jako Ráth v lepším případé Bárta - Fischer i . Impenékolk dalších rialisti jist+ něco chystají nevzdají se. nenachají se odstavit.Ano takovíto lidé jsoi nadají ale jak mi jsme schopni těmto obdivuhodným pomoci - pomoci ochránit je i naše zájmy ? Budeme tyto lidi podporovat i když proti nim začnou kampaně aféry atd.atd.
Jastliže na Ratha bylo po několik týdnů nasazeno 200 policistů pak přece není problém najít miliony i v posteli.
Jedině lidé jako Farage -LePenová-Okamura jsou schopni nám pomoci ale , riskují mnoho a měli být připravení na ???? a zůstat jejich oprorou a neotočit se k nim zády jakmile ,,,,, proti nim zafouká politický vítr.
Právě jsem sledoval diskusi s Ivanem Langrem -dlouhodobě považuji jeho názory za VELMI rozumné.
Re: Trapárna
Davide, to je realita. Líbí se ti to? Brusel,sídlo milované EU
www.youtube.com/watch?v=p0yqcYkH_qU
www.youtube.com/watch?v=46XT_NY14nE
Re: Re:
Dala je na rozvoj svých firem a zisky si potom stáhla zpět. Nebo si myslíš, že zůstaly v ČR???
Naše média jsou zaprodaná.Pozoruji to pozorně každý den.Je to jen systematické vymývání mozků našich lidí.Ale pokud lidé mají svůj selský rozum,tak se oblbovat nedají!!!!Vše je tendenčně zpracované.Všichni komentátoři a moderátoři jen směřují veškeré debaty tak,aby otázkami a volbou diskutujících navodili atmosféru a přesvědčení toho,že celý národ chce muslimi a souhlasí s tím,co dělá naše vláda.Referendum a volbu nové vlády!!!!Vlády,která bude reprezentovat názory většiny lidí v této republice!!
Podepsal jsem petici, ale obávám se že nás stejně nenechají rozhodnout v referendu. A pokud ano tak spousta lidí nestane z postela aby šla hlasovat.
Chci mít právo se svobodně rozhodnout a vyjádřit svůj názor!!!
Podepsáno!
Re:
Co říká nesprávně? Často vidím daleko větší prohřešky proti češtině u rodilých Čechů. zvlášť mladých. A to nemluvím o písemné formě.
Po vystoupení se dají očekávat sankce a těžká situace, protože už dávno nejsme soběstační. Ale to je na pár let. Po přijímání nikdy nekončícího počtu "uprchlíků", které ani doma v Africe nechtějí, by to bylo navždy.
Je slepý a nevidí kam to za 5, 10 a více let povede. Všichni přece nemohou jít do Evropy.................................
| This discussion has been closed. |