Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Petice
Boze jakou mas pravdu, presne takhle to citim ,taky cestuji a vidim to. Nikdy nebudou pracovat, zijou jen na benefitech ,nikdy se nepodridi nasim zakonum, vznikne tu chaos a nenavist!
Re:
Lepší ekonomická sebevražda, než být povražděn muslimy.
Re:
Teda pro kus žvance raději zařveš? Ekonomická sebevražda bylo posledních 25 let spolupráce se západem. Skoro nic tu už není, včetně armády a to, co tu zbývá, patří většinou cizákům.
Re: Re:
Proč tak uraženecky. I člověk, se kterým nesouhlasím, může mít dobrý nápad. A to je dobrý průzkum...
Re: Re: počet podpisů
Není to tak dávno, co pomohlo 200000 cinkajících svazků klíčů – a to za sebou měla tehdejší garnitura Lidové milice…
BRAŇME EVROPU
Já jsem skoro v šoku, kam to naši volení (i nevolení) politici, zvláště v EU vedou: NEDOPUSŤME ISLAMIZACI EVROPY !!!
Re:
dobrý den. Jnenuju se Ernest Tancoš a jsem pro aby cz, odešlo od EU. Jsem proti přibývání uprchlíky vyznání islámu! Podepisují tuto petici. Ve jménu Ježíše Krista Amen. A
Pokud bude referendum, a přijde jen padesát procent voličů jako k referendu o vstupu ČR do EU, tak to bude referndum k ničemu.
Ale von to císař pán takhle nenechá, to ho málo znáte. Vojna s Turkem musí bejt! Zabili ste mě strejčka, tak tady máte přes držku!
Chce to nejenom Referendum.ale i .........defenestraci
Podepsal jsem,proč? Protože už se musí něco stát...lidé nadávají,plivou kolem sebe a jediný kdo v tomhle státě něco chce změnit je pan Okamura,lidi podpořte rozum na úkor hamižnosti a neschopnosti
Re:
Já také. Už tenkrát bylo jasné, že EU je tu proto, aby dva nebo tři velké státy měly kam vyvážet s co nejmenšími překážkami své nízkojakostní zboží. Potřebovaly pro svůj rozvoj zvětšit prostor. Nejdříve nabídly nízké ceny, potom koupily funkční firmy, dovedly je ke krachu a když tak zničily konkurenci, zvedly ceny a dovážejí ještě větší humus. Jako z ekonomického slabikáře.
lepsi byti chudym cechem nez bohatym evroarabem....
Re:
#363: - dalsi co cumi jenom na prachy. Znasilnovani a vrazdy to budou kdyz v eu setrvame. To chces? Ja rozhodne ne. Svou rodinu si ochranim pred cimkoli...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: počet podpisů
#32: - Re: počet podpisů
To bylo vtipné odreagování.Díky