Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Už nikdy nebudu cinkat klíčema. Jak strašně nás napálili! Kdo dnes zná slovo MORÁLKA, ČEST, LÁSKA K VLASTI? No naši přední činitelé rozhodně ne. Nikdy by mě nenapadlo, že až se mě vnouček zeptá: "Dědo, jací byli ti komunisté? Rudí nebo červení?" Že mu odpovím: "Zlatí, chlapče, zlatí". Mamon převálcoval veškeré morální hodnoty a jsem moc rád, že už jsem starý. Bojím se o budoucnost svých potomkú. Hrozím se toho, co jsem spoluvybudoval!!!!
Vysvětlení
Ačkoliv nejsem voličem této strany a do budoucna zřejmě ani nebudu, nezbývá než podpořit svým podpisem tuto petici, jelikož žádná jiná strana se k tomu zřejmě nemá. Bůh s námi.
Mrkni i na jiná videa
www.youtube.com/watch?v=ED9jqG_z22o
Vystoupit z EU a hlavně být sami sebou Toto je česká země a patří čechům
Re: Eu
Musulmáci nejsou to největší zlo. Satani jsou za Atlantikem a jejich poskokové v EU
EU
Čím dříve budeme z té diktatury venku, tím lépe držte se a bojujte, zuby nehty... Jsme s Váma ♀ ♫ ☼ ►
Wake Up
Dnes jsem si pustil pár videí ze zasedání EU,v nichž pan Nigel Farage luxusně zatápí"svým kolegům".Doporučuji zhlédnout všem,i váhaví lidé budou mít rázem jasno!
Jaště vyměnit vládu která okrádá vlatní národ -pracující - důchdce - děti - klokánky a podporuje naplaveniny - migranty na ůkor lidí kteří tady vytváří - vytvářeli hodnoty .
Cítím to samé!Taky se stydím a vyčítám si to"cinkání"Synovi jsem se nedávno za to omluvil! Re:
nejdříve se postarejte at se má dobře náš lid a pak teprve uvažujte nad tisícemi uprchlíkú.z čeho to budete platit když nebudou chtít pracovat.
A to nemluvě o Islámistech kteří zcela otevřeně hlásají smrt a zničením všeho NeIslámského.
Vzniknou tu časem Getha kde bude mít strach jezdit i policie jak v jiných zemích.
je to kultura která bojuje a ničí svou zem po staletí ,drtivá většina nepracuje protože se tam nic nevyrábí nejsou a nebudou zvyklí pracovat.
Nenechmae se vydírat, ponižovat, takovými, co tuhle uprchlickou tsumnami sami vyvolali " humanitárním" bombardováním jejich zemí, pro svoji chamtivost ,nenažranost a zvrácenou touhu ovládat svět. Jsme malý národ, ale věřím, že na rozdíl od těch podraznických diktátorů co se neštítí ničeho, jsme národ hrdý a nesrazíme před nimi paty! !! Chtějí nás ovládat? Chtějí diktovat silou? Chtějí vyhrožovat? Tak ať táhnou s tím svým paskvilem EU tam, kam patří. !! VYSTOUPIT Z EU !!!
Tahle petice je jen snaha okamurovců na vytřískání popularity z kritické situace. Online petice nejsou právně závazné, oproti tomu už 10 000 fyzických podpisů stačí k tomu, aby se věcí zabýval Senát.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#425: :) - Re:
A vy jste nejaky miliardy od nich videl :)