Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4976

2015-10-24 23:50

NA HODINĚ DĚJEPISU - TÉMA ISLÁM  zde

Jen jedno je na pováženou - ředitel Horčička nazývá islámskou ideologii náboženstvím... Skutečně ředitel na svém místě!

 


Nepřihlášený uživatel

#4977

2015-10-24 23:56

ŽENY JAKO LÁKADLO PRO MLADÉ BOJOVNÍKY?! zde


Nepřihlášený uživatel

#4978

2015-10-25 00:05

A PAK ŽE TO NEJDE....  zde


Nepřihlášený uživatel

#4979 Video: Ruská zbraň – „Slunce“ jaké v Sýrii ještě nebylo TOS-1A NIČÍ PODZEMNI ISIS

2015-10-25 08:09

Video: Ruská zbraň – „Slunce“ jaké v Sýrii ještě nebylo

Syrská média zveřejnila video ruské zbraně TOS-1A „Solncepek“, nasazené k pozemním bojům s IS. Video ukazuje salvy,vybuchující v dalekém pohoří. Je to hrozivá zbraň, kterou už okusili teroristé v Iráku a nyní ji Ruská federace dodala Sýrii. Americký časopis Popular Mechanics se dříve o podobné ruské zbrani TOS-1 „Buratino“ měl vyjádřit,  že „může dělat peklo na zemi.“ Charakteristické parametry TOS-1 byly pro plamenomet systému TOS-1A upraveny tak, že byla zvýšena jeho účinnost. „Je těžké najít něco děsivějšího mezi pozemními zbraňovými systémy – “ měl zdůraznit časopis Popular Mechanics. (zdroj)

VICE-Video: Ruská zbraň – „Slunce“ jaké v Sýrii ještě nebylo

TU JE VIDET JAK RUSKO SAMO BOJUJE PROTI ISIS

NIKDE ZADNA USA JEN NA KUNDUZU UTOK S POZICE USA ARMY TERORIS TAK AT NAM MEDIA NELŽOU ŽE USA NIČÍ ISIS V SYRII KDYŽ TOMU TAK NÉNI JAK VČERA!!!!LŽI LŽI ONI SE DO BOJU PROTI ISIS NEZAPOJUJOU ISIS SOU TOTIZ CIA VOJACI CVICENI USA


Nepřihlášený uživatel

#4980 Re:

2015-10-25 08:39

#4974: -  V termínu 28.10., tak i 17.11. je hlášeno souběžně několik protestních akcí

Dobrý den, jste dobrý, že neustáváte! Přemýšlím o tom plánu pí Haškové - děkuji za odkaz, ještě jednou jej kopíruji:

plán demo 17.11.

Mně plán na společný průvod k úřadu vlády po jednotlivých demonstracích po promyšlení přijde vhodný z těchto důvodů:

1) protimigrantský odpor je zatím roztříštěný, je tedy zatím vhodné, aby si každý našel, co mu sedí - prostě je to fakt, i když se mně - stejně jako Vám i mnoha dalším - roztříštěnost nelíbí; ale liberálnější lidé prostě nepřijdou na demo se šibenicemi a naopak - je tedy lepší, aby lidé vůbec přišli, než nepřišli vůbec

2) když bude víc demo v jeden den, sluníčkáři se musí na antidemo rozdělit a nenadělají takový bordel jako kolem jedné akce

3) pokud by byl průvod, aspoň by se jednotlivá hnutí aspoň "fyzicky" sblížila - lidé v průvodu, kteří nejsou zatím rozhodnutí pro některé z hnutí, by si fyzicky uvědomili, že jsou součástí většího procesu - a masovost je zásadně důležitá. Navíc by si snad předáci jednotlivých hnutí uvědomili tlak zdola - že je zapotřebí spolupracovat, a ne si hrát na svém písečku. Oni se fakt nesnášejí, jak ze správných, tak i ze sobeckých důvodů - tak je na ostatních lidech, aby je ke spolupráci donutili.

Samozřejmě bude záležet na přístupu médií - kdyby se průvod uskutečnil a média opět vytrhla jenom pár extrémních věcí, zmanipulovala fotky a počet účastníků a zabírala přednostně šílené sluníčkáře, tak to jako obvykle potopí. Ale na druhou stranu už to nebude tak snadné, kdyby v průvodu bylo třeba sedmkrát víc lidí než na jednotlivých demo.

Pokud jde o Váš záměr pořádat další akci, proč ne, dokud máme tu možnost :-) Ale přispějete tím k dalšímu tříštění namísto sjednocování.

Ozvěte se zase, jaký je další vývoj. Mějte se pěkně, držím palce!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4981 Juščenko dodal, že podle Asada, je připraven vypsat prezidentské volby

2015-10-25 10:41

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil na schůzce s poslanci RF v Damašku, že je připraven zúčastnit se prezidentských voleb, dostane-li se mu podpory syrského lidu, sdělil po telefonu v neděli agentuře RIA Novosti člen delegace, poslanec Státní dumy za Komunistickou stranu RF Alexandr Juščenko.

„Asad řekl, že bude-li to syrský lid pokládat za nutné, nemá nic proti účasti v prezidentských volbách," informoval Juščenko k závěrům schůzky s Asadem.

Juščenko dodal, že podle Asada, je připraven vypsat prezidentské volby kdykoli, bude-li to syrský lid považovat za potřebné.

Více: ASAD SE ZUCASTNI VOLEB V SYRII

CNtv

#4982

2015-10-25 11:31

Vážení,

od 18.9.2015 začala vysílat Česká nezávislá televize - CNtv, a to bez cenzury a bez koncesionářského poplatku. Podrobné zprávy trvají cca 30 minut.

Tuto informaci šiřte dále, nenechme se nadále manipulovat prolhanými médii.

Česká nezávislá televize


Nepřihlášený uživatel

#4983

2015-10-25 11:44

PRO SLUNÍČKÁŘE, KTEŘÍ ČTOU TYTO STRÁNKY  více zde


Nepřihlášený uživatel

#4984 HMM KOUKAM TYHLE LETOUNY ALE MAJ V OBLASTI 51 UKRYTE!!!

2015-10-25 12:13

Obranný rezort USA oznámil realizaci mnohamiliardového programu projektování nového bombardéru, užívat ho v budoucnu však nehodlá, píše americký vojenský analytik David Axe ve svém článku na webových stránkách agentury Reuters.

Podle jeho slov, Pentagon nedávno vyhlásil, že si zvolí v brzké době společnost, která vyprojektuje pro ministerstvo obrany nový neviditelný bombardér. Axe podotýká, že pro vojenské letectvo to má moc velký význam: USA se nezabývaly podobnými projekty už přes 30 let.

Více: LETOUNY S OBLASTI 51 NEW MEXICO MIMOZENSKY PANCIR

OBLAST 51 EXISTUJE NA 100%

Zkoušejí tajná letadla?


Lazarovo působení v Oblasti 51 je dodnes nejvyššími místy dementováno. Oficiálně totiž v roce 1989 ještě žádná Oblast 51 neexistuje. Její reálnost potvrzuje americké letectvo až v roce 1994. Proč je tak dlouho její existence popírána? Od 40. let minulého století se zde má nacházet Nevada Test Site (Nevadská testovací střelnice), kde jsou zkoušeny především atomové bomby. Teprve na popud leteckého konstruktéra firmy Lockheed Clarence "Kelly" Johnsona, pracujícího na tajných projektech letadel, začíná v roce 1955 uprostřed Nevadské pouště výstavba letiště a výzkumného střediska. Zkouší se a vzlétají odtud průzkumné špionážní letouny Lockheed U-2, operující ve velkých výškách. Tato letadla slouží v rámci operace Aquatone pro snímkování nepřátelských území - především Sovětského svazu. Avšak samotný název Oblast 51 se prý pro tuto lokalitu používá až od 60. let 20. století.

Létali pro CIA?

Celý tajný program je prý řízen a jeho výsledky předávány pověřeným pracovníkům CIA (Central Intelligence Agency - americká Ústřední zpravodajská služba). Od konce 50. let je pak na základně zkoušen nástupce U-2, průzkumný letoun Lockheed A-12 (a později jeho armádní verze SR-71 Blackbird), zkonstruovaný též pro účely CIA. Přibližně od roku 1977 do poloviny 80. let 20. století má prý v Oblasti 51 svůj "testovací domov" i radarově neviditelný, průzkumně-bombardovací Lockheed F-117 Nighthawk a jeho menší špionážní bratříček Lockheed Have Blue. Existence obou letounů je však tehdy tajena. Zkoušely se zde i jiné přísně tajné americké letouny? Také tady prý má probíhat několik dalších testů - jak amerických, tak i ukořistěných sovětských letadel. Jaké projekty se v této oblasti uskutečňovaly později? Opravdu se zde mohly testovat údajné mimozemské technologie? Odpověď se pokouší nalézt několik badatelů, ale jejich úloha není snadná.((ZDROJ-NET))

 


Nepřihlášený uživatel

#4985 Re: HMM KOUKAM TYHLE LETOUNY ALE MAJ V OBLASTI 51 UKRYTE!!!

2015-10-25 12:26


Nepřihlášený uživatel

#4986

2015-10-25 12:39

Ukrajinská strana Opoziční blok v neděli prohlásila, že hlasování ve volbách do orgánů místní samosprávy v Mariupolu byly zmařeny úřady, poněvadž práce volební komise byla znemožněna provládní menšinou.

 V neděli se na Ukrajině konají místní volby podle nového volebního zákona. Předtím ukrajinská média informovala, že v Mariupolu nebyly otevřeny volební místnosti, protože nedostaly hlasovací lístky.

Více: VOLBY NA UKRAJINE ZMARENY URADY


Nepřihlášený uživatel

#4987

2015-10-25 12:42

Syrská armáda zlikvidovala na předměstí Hamá na severovýchodě země jednoho z velitelů teroristické skupiny Fronta an-Nusra Aliho al-Turkiho, oznámil agentuře Sputnik zdroj.

„Velitel Ali al-Turki, kterému říkali Muhajir, byl zlikvidován, byl občanem Turecka", sdělil zdroj agentury.

Dříve už syrští vojáci oznámili, že poblíž Aleppa zlikvidovali vůdce An-Nusry, Egypťana Abu Suleimana al-Masriho. Jak řekl agentuře Sputnik zdroj, terorista byl zabit v průběhu bojových akcí v okolí obce Tal-al-Karsani.

Více: SYRSKA ARMADA LIKVIDACE VUDCE ISIS


Nepřihlášený uživatel

#4988 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015

2015-10-25 13:24

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015

Vladimír Pjakin komentuje let MH17 a roli Holandska, vyostřenou situaci v Podněstří, postoje Evropy k vojenské akci Ruska v Sýrii, snahy Camerona o spolupráci s Čínou, dohoda TPP a další.

Úvod – Holandská zpráva vyšetřování letu MH17 a neshoda mezi ruskými odborníky: Rosaviace je jedno a Almaz-Antej druhé, v názorech se neshodují, účastníkem sestřelení mohlo být ještě další letadlo, ruská strana odhaluje informace po částech.

05:24 – Holandsko karty zcela neodkrylo, Holandsko není pod kontrolou USA, ale vypadá to tak: Holandsko plní linii globálního prediktora, GP je všeobecně proti Rusku, Holandsko jistí, aby kolem viny Ruska zůstávaly pochybnosti, proti Rusku stále pracují i vnitřní elity, které podkopávají ruské zájmy – Rusko sice má za úkol stabilizovat situaci ve světě, ale nesmí přitom dosáhnout žádných svých cílů, aby GP mohl využít ruské zdroje stejně jako všude.

10:07 – Řád „Zásluhy o vlast“ pro Medvěděva: vzkaz pro rosSionské ruské elity k rozprodávání Ruska. O cestách rosSionských elit do USA, o GP a potápění USA a americké hysterii.

14:50 – Vyostřená situace v Podněstří:  státní elita USA se nemůže smířit se ztrátou role globálního četníka, trvají snahy o vyvolání války v Evropě, která by se rozšířila do Ruska, Podněstří má splnit roli, kterou nesplnila Ukrajina.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015


Nepřihlášený uživatel

#4989 NEMECKO RADIKALIZACE MIGRACE

2015-10-25 13:33

Úřady severozápadního německého města Brémy mají obavy z radikalizace mladých migrantů-muslimů, informoval v neděli německý list Focus.

 „Během posledních týdnů jsme zaznamenali šířící se pokusy o agitaci (ze strany) salafitů v útulcích pro běžence", cituje zmíněný list ministra vnitra města Brémy Ulricha Mäurera.

Více: NEMECKO RADIKALIZACE MIGRACE

Kriminální živly se budou určitě snažit dostat do Evropy a využít současnou migrační krizi, sdělil v pondělí novinářům první zástupce předsedy Evropské komise (EK) Frans Timmermans.

„Budou se kriminální živly snažit to udělat (proniknout do Evropy společně s uprchlíky)? Samozřejmě! Celá historie migrace a uprchlíků ukazuje, že vždy byli lidé, kteří se snažili nesprávně využít situaci. Ale jestli budeme dělat naši práci pečlivě, zvládneme tuto hrozbu", řekl Timmermans.
 

Nepřihlášený uživatel

#4990 Re: Re:

2015-10-25 13:36

#4980: - Re:  

 Můj záměr není ještě více tříštit už tak rozdělené protestní akce. Tou akcí jsem myslel nápad na zvýšení počtu účastníků. S tím, že se přikláním k tomu, aby nově oslovení demonstranti dorazili 17.11. na Václavské náměstí. 


Nepřihlášený uživatel

#4991

2015-10-25 16:38

Šéf ruské diplomacie Sergej Lavrov a ministr zahraničí USA John Kerry projednali telefonicky perspektivy politického urovnání v Sýrii s účastí úřadů a vlastenecké opozice, oznámili na ruském ministerstvu.

„Ministři zahraničí pokračovali v projednávání perspektiv politického urovnání v Sýrii s účastí úřadů a vlastenecké opozice za podpory tohoto procesu mezinárodním společenstvím, včetně předních regionálních států", praví se ve zprávě zveřejněné na webu ruského MZV v neděli.

Více: LAVROV A KERRY JEDNANI SYRIE

Projev prezidenta Ruska Vladimira Putina k účastníkům dvanáctého každoročního zasedání mezinárodního diskusního klubu Valdaj si zasluhuje, aby ho uvítali v celém světě jako vyslovenou „reálnou politiku,“ míní kolumnista z Asia Times Pepe Escobar.

Jak ale ironicky poznamenal novinář, současný svět je „svět, kde Irák měl zbraně hromadného ničení, Írán vyráběl jadernou bombu, v kterém je masová poprava zastřelením legitimní, Al-Káida v Sýrii se skládá z „umírněných povstalců", Rusko, Čína a Írán představují větší hrozbu pro Pentagon než Islámský stát. Pentagon má za to, že dokáže bez následků zvítězit ve válce proti všem těmto údajným hrozbám: Rusku, Číně, Íránu. Svět, kde mír znamená válku."

Více: PUTIN POLITIKA USA CHCE VALKU


Nepřihlášený uživatel

#4992

2015-10-25 17:27


Nepřihlášený uživatel

#4993 Evropské unii hrozí rozpad A STOJI ZA PADEM USA

2015-10-25 17:29

Evropské unii hrozí rozpad, jestliže členské země nevyřeší během několika nejbližších dní nebo týdnů problém s migranty, prohlásil slovinský premiér Miroslav Cerar.

 „Očekávám, že tento summit přinese konkrétní, spěšný akční plán, který je třeba během nejbližších dnů a týdnů realizovat. Když neučiníme urychleně konkrétní opatření na místě v nejbližších dnech a týdnech, pak si myslím, že se začne EU a celá Evropa rozpadat", řekl Cerar novinářům před schůzkou lídrů zemí nacházejících se na balkánském směru toku migrantů do EU. Schůzku pořádá Evropská komise. Když nebude vypracován konkrétní plán spěšných opatření, pak se podle jeho slov „prostě dostane mnoho zemí do situace, kdy se o sebe budou muset postarat samy".

Více: SK A EU ROZPAD MIGRACE


Nepřihlášený uživatel

#4994

2015-10-25 18:05

papírovou petici za referendum o vystoupení z EU

jen za první dva týdny dorazilo téměř 9 000 podpisů


Nepřihlášený uživatel

#4995 SYRIE KRIZA ASAD A USA

2015-10-25 19:11

Exprezident USA Jimmy Carter napsal v článku pro The New York Times o tom, jak vypadal nynější syrský prezident Bašár Asad v době svého mládí.

Podle Cartera, poznal Asada jako studenta v Londýně. Exprezident USA vzpomíná na svá setkání se syrským lídrem a píše: „Všiml jsem si, že se Bašár nikdy nežádal své podřízené o radu nebo informaci." Pro Bašára Asada bylo téměř nemožné změnit svůj názor, zvlášť pod nátlakem, napsal Carter.

V otázce způsobů překonání politického konfliktu v Sýrii vyslovil politik solidaritu s postojem prezidenta Ruska Vladimira Putina, který v rozhovoru s ním řekl, že mír v této zemi se dá nastolit pouze společným úsilím USA, Ruska, Íránu, Turecka a Saúdské Arábie.


Více: SYRIE KRIZE ASAD A USA

Není správné migranty finančně podporovat k cestě do Evropy !!!

#4996 Jak zamezit vzniku uprchlických migračních vln ?

2015-10-25 19:50

Politici chtějí zamezit migračním vlnám do Evropy !? ... Chtějí je zastavit - upřímně !? ... To by museli nejprve zamezit samotné financování a dotace migrantům, podporu ze zahraničí, především od USA a Saudské Arábie, a jiných pochybných skupin, které dávají dolary lidem na cestu do Evropy, aby se sem vůbec vypravili a dostali ! (Šílené pozvání od Eurobáby k tomu jen přispívá !) Skuteční chudáci, potřební a pronásledováni, utečenci před válkou takové peníze a možnosti nemají ! ... Odkud se vzaly tyto štědré dotace muslimským skupinám tzv. "běženců", ano v naprosté většině muslimským a zcela nepotřebným ekonomickým migrantům ? !

To by se museli tito upřímní politici distancovat od politiky USA a Saudské Arábie (Saudové Arabští dotují a hradí např. stavbu dalších 200 mešit v Německu a okolí, ... sami mají neskutečný bordel ve své zemi, kde vládne právo šaria, pronásledování, popravy na denním pořádku, a taková země - přítel a spojenec USA nyní předsedá v OSN pro lidská práva ! ... taková svoloč bude kritizovat našeho prezidenta Zemana  a nálepkovat ho jako xenofoba  a islamofoba, a nikdo se neozve proti takové nehorázné drzosti ? ... ale protože je ve hře ropa, drží hubu Evropa) !

a navíc:

V Ženevě sídlí Mezinárodní organizace pro migraci, která má roční rozpočet více než jeden a půl miliardy dolarů a disponuje sedmi a půl tisíci zaměstnanců ve více než stovce zemí. Tato organizace však nezajišťuje humanitární pomoc, ale "CELOSVĚTOVĚ ZPROSTŘEDKOVÁVÁ A REALIZUJE PROGRAMY PŘESÍDLENÍ" !!!


Nepřihlášený uživatel

#4997

2015-10-25 20:40

Chorvatsko dnes oznámilo, že  do země vstoupilo rekordních 11 500 migrantů, což je nejvyšší počet zaznamenaný během jediného dne od poloviny září, kdy se takzvaná balkánská trasa odklonila z Maďarska právě do Chorvatska. Od půlnoci do dnešního rána přišlo dalších více než 4300 lidí. Celkem od poloviny září Chorvatskem prošlo téměř 230 000 běženců. V rakouské obci Spielfeld u slovinských hranic strávilo dnešní noc přes 2500 běženců. Dalších zhruba 200 lidí, na něž již nezbyla místa, musela policie podle mluvčího Fritze Grundniga kvůli nízkým teplotám odvézt do tělocvičny v nedalekém městě Leibnitz. Obě skupiny dnes odvezou autobusy k německé hranici. Dnes rakouská policie počítá s příchodem 6000 až 7000 lidí ze Slovinska.


Nepřihlášený uživatel

#4998

2015-10-25 20:43

V Turecku je 25 tisíc pašeráků lidí. Proč proti nim nikdo zatím nezasahuje?

http://video.aktualne.cz/v-turecku-je-25-tisic-paseraku-lidi


Nepřihlášený uživatel

#4999

2015-10-25 20:52