Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4776 UPRCHLICI jako zaminka do iraku a afghanistanu pro ČR VOJAKY A ZALOŽNAKY SKRTE KUPOVANE VYBAVENI

2015-10-20 05:58

Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou pro nové operace NATO v Afghánistánu a Iráku! V Bruselu kolují zvěsti, že Američané by mohli přijít kvůli Rusům o Irák!

Ministerstvo obrany ČR má evidentně občany za hlupáky. Jak jinak si vysvětlit rozhodnutí pana ministra Stropnického, že armáda nakoupí bez výběrového řízení útočné pušky (proti uprchlíkům?) a další pozorovací a sledovací techniku [1]. Pokud by se hovořilo o dronech, tak jistě, ty se dají použít pro hlídání hranic ze vzduchu. Ale útočné pušky? Někdo by řekl kacířskou myšlenku, že uprchlická krize přišla jak na zavolanou. Díky ní se dá zdůvodnit všechno ohledně nákupů vybavení bez výběrového řízení.

Ministerstvo však využívá uprchlický důvod jen v médiích, oficiálně jde o další vyzbrojování armády pro operace AČR v rámci NATO. A pozor, dějí se věci: Američané zůstávají v Afghánistánu! Obama zjistil, po dlouhé době, co se stalo v Iráku, a tak ponechá v Afghánistánu 10,000 amerických vojáků [2] a zřejmě dojde k opačnému procesu, do země budou další vojáci, včetně těch ze států NATO, přibývat.

Člověk nemusí být génius, aby si v této politické situaci nedal dohromady fakta. Afghánistán bude potřebovat nové vojáky, nové mise. A kdo bude první na řadě? Jaký nejvěrnější spojenec v NATO? Česká armáda! Urychlené a kvapné vyzbrojování, bez výběrového řízení, přičemž ani Andrej Babiš překvapivě nijak neprotestuje, to všechno ukazuje na to, že časová tíseň armády je značná a chystá se k dalšímu expedičnímu dobrodružství pod vlajkou NATO! Současná uprchlická krize je pouze mediální zástěrkou, jak zakrýt nákupy zbraní a vybavení pro další turnusy českých vojáků v cizině.

Není vyloučená ani operace v Iráku, v Bruselu v centrále NATO se o této variantě intenzivně hovoří.Američané už vyjádřili v NATO své obavy, že Rusko by mohlo v Iráku získat klíčový vliv a že je třeba s tím něco urychleně udělat! Barack Obama se myšlence brání, ale volby jsou v USA na dohled a pokud ruská iniciativa v Sýrii bude mít úspěch, mohlo by dojít z pohledu americké vlády k tragédii, kdy slabá irácká vláda by mohla pozvat ruská vojska do Iráku. Pokud irácká vláda položí Obamovi na stůl jasný vzkaz, že buď vyšle do Iráku americké jednotky na ochranu před Islámským státem anebo se Bagdád obrátí na Rusy s žádostí o pomoc, tak v takové situaci bude muset Obama opravdu jednat, protože by mu hrozilo, že Američané přijdou nejen o vliv v Sýrii, ale i v Iráku. To by byla katastrofa, zvláště pro demokratickou stranu v USA před volbami prezidenta příští rok.

Irák se nebezpečně přiklání k Rusku [4], přiznává už i Reuters, protože v Bagdádu jsou překvapeni, jak účinné je ruské bombardování v Sýrii proti IS, zatímco americká letadla za dva roky neměla na islámisty žádný viditelný dopad. Bagdád už uvedl, že by uvítal ruskou intervenci proti IS na území Iráku [5], což v Pentagonu vyvolalo obrovské zděšení. Irák chce vidět větší účast Ruska v boji proti islamistům na iráckém území, a to všechno jsou velmi špatné zprávy pro americkou administrativu. Země, kterou americká vojska dobyla, se teď obrací k Rusku.

Véna

#4777 Re: Re:

2015-10-20 06:04

#1351: - Re:  

 NAPROSTÝ SOUHLAS


Nepřihlášený uživatel

#4778 Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou

2015-10-20 06:05

Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou pro nové operace NATO v Afghánistánu a Iráku! V Bruselu kolují zvěsti, že Američané by mohli přijít kvůli Rusům o Irák!

 

Irák se nebezpečně přiklání k Rusku [4], přiznává už i Reuters, protože v Bagdádu jsou překvapeni, jak účinné je ruské bombardování v Sýrii proti IS, zatímco americká letadla za dva roky neměla na islámisty žádný viditelný dopad. Bagdád už uvedl, že by uvítal ruskou intervenci proti IS na území Iráku [5], což v Pentagonu vyvolalo obrovské zděšení. Irák chce vidět větší účast Ruska v boji proti islamistům na iráckém území, a to všechno jsou velmi špatné zprávy pro americkou administrativu. Země, kterou americká vojska dobyla, se teď obrací k Rusku.

Ruský zástupce ministra obrany Anatolij Antonov uvedl před 2 dny, že Rusko je připraveno rozšířit své letecké operace proti islámistům i na území Iráku [6]. To by byla katastrofa pro americké ozbrojené síly, které Irák dosud považují za svoji sféru vlivu. Je však velkou otázkou, zda-li letecké útoky, jakkoliv úspěšné, budou schopny zničit islámský stát. V Sýrii funguje spolupráce syrských, íránských a libanonských pozemních jednotek, které za podpory ruského letectva postupují vpřed a vytlačují islámisty z jejich pozic.

 

VICE-Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou pro nové operace NATO v Afghánistánu a Iráku! V Bruselu kolují zvěsti, že Američané by mohli přijít kvůli Rusům o Irák!

ZK...... HEREC SI MYSLI ZE BUDE K..... BUDOUCNOST LIDEM ČR 

kotec

#4779 Re:

2015-10-20 06:58

#1: -  

 Krátkozraký názor. Nejsme Švýcarsko ani Norsko, které si pobyt mimo EU mohou dovolit. Tohle je ekonomická sebevražda.


Nepřihlášený uživatel

#4780 Re: Re:

2015-10-20 08:15

#4779: kotec - Re:  

 Dobrý den, tento názor je zpětně v této diskuzi mnohokrát probírán ze všech aspektů, zalistujte zpět.


Nepřihlášený uživatel

#4781 Jak se dělá manipulace

2015-10-20 08:54

19.10. se sešla v Drážďanech demonstrace proti migraci pořádaná hnutím PEGIDA a antidemonstrace pro migraci.

Online reportáž i dnešní zprávy v Dresdner Morning na mopo24.de popsala antidemonstranty jako levicové radikály a chuligány, kteří ještě před demonstrací napadli železnou tyčí a těžce zranili 1 demonstranta, rozbili a zapálili několik aut, napadli policii, házeli zápalné lahve na demonstranty, po skončení demonstrace zabarikádovali pomocí plotu demonstrantům odchod z náměstí.

K počtům uváděným studentskou (antidemonstrantskou) komisí Durchgezähl: před osmou hodinou večerní byl stanoven počet demonstrantů na 15 až 20 tisíc, počet antidemonstrantů na 10 tisíc, "možná až 13 tisíc". Předák demonstrace přitom odhadl počet demonstrantů na 39 tisíc. Kolem desáté hodiny již počet antidemonstrantů (měřený ve stejnou dobu!) záhadně vzrostl na jistých 14 tisíc, demonstranti se záhadně scvrkli na 15, maximálně 19 tisíc. Přes noc záhadné množení versus scvrkávání pokračovalo - podle idnes je stav tento:

článek Pegida používá hesla NSDAP a živí xenofobii, soudí němečtí politici, idnes 20. října 2015  7:34

          V Drážďanech v pondělí večer demonstrovalo asi 20 000 stoupenců Pegidy a podobný počet odpůrců hnutí.

Babišovskému plátku lze snad prominout neznalost kupeckých počtů, se kterou tvrdí, že 10 tisíc je podobný počet jako 39 tisíc, i když Babiš sám počítat umí velmi dobře - aspoň pokud jde o dotace pro Agrofert, ale těžká podujatost se u počtů nezastavila. O projevech řečníků demonstrace se z článku dozvíme jen to, co si o tom myslí promigrantský vicekancléř Gabriel - potrefená husa vždycky nejvíc kvičí:

„Její představitelé dokonce zpochybňují základy demokracie, když označují naši zemi za ‚demokracii starých stran‘, parlament za ‚žvanírnu vlastizrádců‘ a média za ‚lživý tisk‘,“ uvedl Gabriel.

Kdeže by média mohla být lživým tiskem - k médiím přece patří i lživá televize, nejen tisk. A že by zde již desítky let vládly stále tytéž staré strany, které si jen před volbami přehodí kabát a nabídnou koblížek, potažmo gulášek či oranžovou růži? Kdeže! To by německá ani česká žvanírna vlastizrádců nikdy nepřipustila - vždyť demokratická svoboda projevu je přece zpochybněním základů demokracie. 

Aby se čtenář utvrdil ve špatnosti do mrtě zkažených xenofobů, nácků a jiných srocujících se protisocialistických živlů - pardon, to se říkalo před 25 lety, teď jsou to srocující se protidemokratické rasistické živly, tak druhou polovinu článku tvoří dojemná reportáž o planoucích ubytovnách válečných uprchlíků. Zejména pak dělnické ubytovny Bulharů a Poláků. Příčiny sice nejsou jasné, ale určitě za to může srocující se hnědý teror nacistické Pegidy. Třešničkou na manipulátorském dortu o včerejší demonstraci je dojemné video o tom, jak před dvěma týdny V Durynsku uhořel uprchlík z Eritreje (6. října 2015).

Článek na téma pondělní demonstrace Vlasteneckého hnutí proti imigraci - PEGIDA pak vhodně uzavírá diskuze přetažená od článku právě o požáru této ubytovny. K vlastnímu článku pro jistotu diskuze neexistuje. Stejně by ji musel cenzor brzy zarazit kvůli záplavě xenofobně rasisticko fašisticko protilidských příspěvků podporovatelů hnědého teroru.

Pravdu děla PEGIDA, pokud označila média za lživý tisk. idnes je toho názornou ukázkou.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4782

2015-10-20 09:11

Vladimir Putin byl čestný, pokud jde o cíle Ruska v Sýrii, a také prostředky jejich dosažení, prohlásil americký vědec Steven Cohen v pořadu John Batchelor Show a dodal, že USA nemohou navrhnout životaschopnou alternativu vyřešení krvavé syrské krize a musí se připojit ke kampani, kterou řídí Moskva.

USA se ocitly na křižovatce, pokud jde o ruskou vojenskou účast v syrském konfliktu a nyní si mohou vybrat ze tří variant, tvrdí Cohen.

První varianta je podle Cohena následující: dělat to, co požadují američtí „jestřábi" (tak říkají anglojazyčná média americkým politikům, přívržencům agresívní zahraniční politiky — pozn. red.), včetně senátora Johna McCaina. Neustále vyzývají k vytvoření bezletového pásma nad Sýrii, k tomu, aby byla ruská letadla v případě, že Rusko tento režim naruší, sestřelována.

Druhou variantou je zůstat stranou a sledovat, jak Putin dosahuje cílů spolu se svými spojenci, soudí Cohen.

Více: TŘI VARIANTY USA TERORIS V SYRII

 

USA PROVÁDÍ UDERY V SYRII NELEGALNĚ NEMÁ NA TO PRAVO!!!ZATIM CO RUSKO VŠE DĚLÁ LEGALNĚ


Nepřihlášený uživatel

#4783 Otázky a odpovědi V.V. Pjakina z 12.10.2015

2015-10-20 12:18

Valerij Pjakin hovoří o raketě Kalibr, o postupu Ruska v Sýrii, o americkém bombardování nemocnice v Kunduzu, o Turecku, Erdoganovi a útoku v Ankaře, o Globálním prediktorovi a o dalším.

Úvod – Rakety Kalibr: 18 hodin byl Západ v šoku a rakety nekomentoval, prvním byl až Stoltenberg, který za NATO vyslovil velké znepokojení. Všechny ruské flotily mají tuto raketu, o které svět nevěřil, že ji má i Rusko (mimo USA a VB) a která se ukázala, že západní v mnohém předčí. Použití raket bylo konzultováno s Íránem i s Irákem, obě země věděly, kudy a kdy  rakety poletí, Západ o tom nevěděl vůbec nic a zůstal v šoku. Proč zmiňuji Irák? Všichni se tváří, že Irák je samostatným státem, ale to není pravda, Irák je pod okupací USA a vládne v něm absolutně loutková vláda, kontrolovaná USA a o všech činnostech musí irácká vláda informovat Spojené státy. Všechny telefony se tam musely rozpálit  do běla, že Rusové chtějí vypustit tyto střely, které budou mít takovou a takovou trasu.  A přesto to všechny šokovalo. Proč?

Globální prediktor a globální elity, které se zabývají řízením a to i USA, si uvědomovaly, že nedokážou zamezit úniku informací o použití těchto střel, takže se postaraly pouze o to, aby se informace dostaly jen na konkrétní místa-ke stanoveným adresátům a na těch musely být informace dokonce podrženy, dokud  k útoku nedošlo. Mluvím o tom podrobně, protože použití těchto střel bylo prakticky dohodnuto s nadnárodním řízením globálního prediktora. To on přes své globální elity zajistil potřebný psychologický dopad na Západ z jejich použití. A dopad byl takový, že letadlová loď Theodore Roosveelt okamžitě pelášila z Perského zálivu. Mimochodem- bylo vystřeleno 26 střel a Theodere Roosveelt byl 26. americkým prezidentem. To jen tak mimochodem. A asi proto Američané tvrdili, že 4 střely prý spadly na Írán.

Rusko řešením situace v Sýrie řeší situaci v celém světě a tak vlastně řeší úkol globálního významu, spočívající ve stabilizaci situace v celém světě. USA v této situaci čelí globálnímu prediktorovi, proto také budou globální elity USA spolupracovat s Ruskem stejně tak, jako spolupracovaly se Stalinem, když bylo nutné vyřešit problém Hitlera.

Demonstrovat zbraň Kalibr a sílu, jakou má obyčejná flotila bylo v rámci světa nutné. A bude nutné předvést ještě další ruské zbraně a předvést světu sílu ruské armády. Když proti IS začala bojovat západní koalice, IS se rozrostl z 15% území na 60%, když nastoupilo Rusko, tak syrská armáda mohla téměř začít útočit. Západní koalice v podstatě zajišťovala letecké krytí IS – IS je neregulérní armáda USA – šlo jen a jen o odstranění Asada, ten se ale držel lépe než Hussajn či Kaddáfí . Ale Rusko v Sýrii začalo řešit problém mezinárodního terorismu. Rusko raketami ukázalo že je schopno řešit problém chlebodárců teroristů. Bylo tím deklarováno, že Rusko v určitém ohledu spolupracuje s globálním prediktorem.

VICE-Otázky a odpovědi V.V. Pjakina z 12.10.2015


Nepřihlášený uživatel

#4784 V sobotu podpořil slovenský premiér Rober Fico akce Ruska v Sýrii

2015-10-20 12:26

V sobotu podpořil slovenský premiér Rober Fico akce Ruska v Sýrii, řekl, že je hodnotí bez „ideologických klapek", že je třeba, aby byl Bašár Asad zapojen do řešení syrské krize, netrvá na jeho odstoupení.

Obyčejně s panem Ficem nesouhlasím, v daném případě ale má můj stoprocentní souhlas. Rusko pomáhá legálně zvolenému prezidentu Bašáru Asadovi. Když Rusové dokážou uzavřít koridor mezi ISIL a Tureckem, pak přijdou teroristé o prostředky, o možnosti obchodovat s ropou a budou zlikvidováni. A za to budou muset Evropa i celý svět vyslovit Rusku obrovský dík. „Bez ideologických klapek".

Více: RUSKO,ČESKO,SLOVENSKO


Nepřihlášený uživatel

#4785

2015-10-20 12:45

Máme se na co těšit.

70 000 : 3 000 = 23,33 lidí v rodině.

Slušný průměr jedna rodina 23 členů.

Bez stanu a bez jídla – uprchlíků je už bezmála 70 tisíc Exilová Syrská organizace na ochranu lidských práv (SOHR) odhaduje, že na útěku z Aleppa je asi tři tisíce rodin. „Viděli jsme lidi, kteří neměli žádné stany, žádný úkryt, nic. Žádali o nějaké jídlo, sendviče. Neexistuje žádná lékařská pomoc,“ podotkl Zuabí.

Vynásobte si počet přidělených utečenců 23 krát a máme tady pravdu a lásku.


Nepřihlášený uživatel

#4786 Re:

2015-10-20 12:51

#4785: -  

 VŠE MLADI,KLUCI TO ZNAME ŽADNÉ RODINY JAKO VZDY


Nepřihlášený uživatel

#4787

2015-10-20 13:29

Vážení prosím POZOR!!!


http://www.welt.de/finanzen/verbraucher/article146904927/

Každý kdo má Nervy se Železa může číst a doufám i šířit!

Die Welt píše že Němečtí Europoslanci předložily Evropské Komisi zákon ke schválení!
Zákon je proti Šíření Nenávisti a Xenofobie po Internetu i na Sociálních sítích!
Každý kdo od nabití platnosti po schválení daného zákona uvede Nenávistný či Xenofobní příspěvek či článek bude nejen Zablokován jako uživatel Internetu ale může přijít o práci a Nyní dobře čtěte i o DĚTI či DÍTĚ!!!
Jednat se bude o Odebrání DÍTĚTE z Důvodu Ochrany výchovy DÍTĚTE!
Podobný článek se stejnými Údaji uvedl i Frankfurter Allgemeine Zeitung




chudák

#4788 Hlupák

2015-10-20 13:33

Vidíte toho migranta ze Srbsko-Chorvatské hranice ?

Není-li to hlupák ? Všude kolem tolik "odpadků z igelitu", které by si mohl pod sebe ustlat, aby nepromokl, nenasákl blátem, ale on má roztaženou deku - červený spacák na blátě !?

Holt, asi není jeho, ale ho zadarmo dostal, tak co by se, chudák jedna, umazaná, zubožená - snažil !?


Nepřihlášený uživatel

#4789

2015-10-20 13:39

Máte vedle sebe vaše bílé děcko anebo bílou vnučku nebo vnoučka?Podívejte se na toto!Je to zrůdné!!!!...https://www.youtube.com/watch?v=GU4VBEFyEgA

oprava: část Německa, ta hloupější

#4790 Re: Kdyby blbost měla křídla, lítá Německo v nebesích

2015-10-20 13:51

#4787: -  

... jj, satan řádí naplno ! ... satan je otec lži ! ... satan se nám směje do tváře ! ... toto je doba, kdy mnozí přišli o rozum, a zlo se nám všem směje do tváře ! ...

... a sluníčkář Vašek Havlů by asi dnes zase seděl, ... protože by zastával svobodu slova, (anebo svobodu slova jen pro sluníčkáře !?) ... se obrací v hrobě jak vrtulník a zvrací a blije !

... v Anglii byl zatčen člověk za to, že citoval Churchilla !

... že v muslimských zemích je pronásledována víra křesťanů, pošlapávány lidské svobody, zabíjeni a pronásledovaní je normální, ale mluvit o tom a kritizovat to je xenofobie a trestné !

... že němci chtějí diktovat svým dětem (rodičům, jak mají vychovávat své děti v duchu multikultiterosrismu) jaké mají vyznávat Evropské hodnoty !?

... ať mi ještě někdo vyvrátí, že jistým lidem jeblo v hlavě !?

... jakým právem ti, kterým v hlavě jeblo: ... kecají do života druhých lidí !? ... Na základě toho, že si to normální lidé nechají líbit, že si od nich nechají srát na hlavu !

... jasný důkaz o tom, že existujeďábel, a on je vládcem ve světě, a cituji: ... používá ty "užitečné blbce" na ovládání slušných lidí, např. naivní sluníčkáře, politiky, humanisty, kavárenské povaleče typu Hehe, Líka a pod.

Hrdý na to, že jsem ČECH - Miroslav

#4791 Re: Re: ČEŠI, PROČ SE STÁLE PONIŽUJEME A LEZEME JIM DO PRDELE !?

2015-10-20 14:09

#4779: kotec - Re:  

 ... a i kdyby, proč pořád omíláme, že se budeme mít mimo EU špatně ? Že budeme trpět a doplatíme na to ?

... že se nemůžeme rovnat se švýcarskem !?

A je to vůbec důležité !? 

ZATRACENĚ !!! ... ČEŠI, VZPAMATUJTE SE !!! NEMůŽEME VŠECKO POMĚŘOVAT JEN ŽVANCEM A ŽIVOTNÍ úROVNÍ !!! HERNAJS !!! ...  JSOU SNAD HODNOTY, KTERÉ PŘEDČÍ VŠECKY ALMUŽNY A VÝHODY, KTERÉ MÁME Z ČLENSTVÍ V EU Z MILOSTI JAKO HOZENOU KOST, ČI DROBKY ZE STOLU !!!

DO PRDELE !!! ... TO SE MUSÍME FURT, MY ČEŠI SAMI PONIŽOVAT !? ... (NĚMCI MĚLI PO VÁLCE II. SV. HOVNO, A DOKÁZALI SE POSTAVIT NA VLASTNÍ A VYHRABAT Z BÍDY, I KDYŽ DNES SPÍŠE POLITIKOU MERKELOVÉ MÍŘÍ K TÉ SEBEVRAŽDĚ !!!)

EU SE STÁVÁ ČERNOU DÍROU, KTERÁ VŠECHNY VE SVÉM HORIZONTU TÁHNE KE ZNIČENÍ !!! ... VEN ZE SFÉRY JEJÍHO VLIVU !!!

A HERNAJS !!! ... BĚŽTE UŽ DO PRDELE S TAKOVÝMI NÁMITKAMI, ŽE SE NEMůŽEME SROVNÁVAT SE ŠVÝCARSKEM !!!

DO PRČIC !!! ... ČEŠI: ...PŘESTAŇME SE UŽ PONIŽOVAT !!! MÁME NA VÍC !!! ... HRDOST, HRDOST, HRDOST, I KDYBYCHOM ZAČÍNALI OD PÍKY !!! 

KUR... !!! ... A UŽ MĚ NESERTE S TÍM SEBEPONIŽOVÁNÍM !!!


Nepřihlášený uživatel

#4792 Re:

2015-10-20 14:12

#4785: -  

 IMIGRANTI SEM ZAVLEČOU NEZNÁMÉ NEBO TĚŽKO LÉČÍTELNÉ CHOROBY - JAK MŮŽE EVROPA TAKTO ŠKODIT SAMA SOBĚ?

VYSVĚTLENÍ - SPOLEČNOST SE ROZDĚLILA NA DVA PÓLY -  JEDEN PÓL OBČANÉ A DRUHÉ PÓL BYROKRATICKO-POLITICKÝ APARÁT.  TEN DRUHÝ PÓL JE SKUTEČNÝ NEPŘÍTEL EVROPY A EVROPANŮ, A PROTO JE NUTNÉ HO ZNIČIT. JE SCHOVÁN ZA HLOUPÝMI PRÁVNÍMI PŘEDPISY, IMUNITAMI A ZNEUŽÍVÁ SVÝCH PRAVOMOCÍ K VLASTNÍMU OBOHACOVÁNÍ A DIKTÁTU OBČANŮM.

JE TOLIK ZANEPRÁZDĚN STAROSTMI O SVÉ BLAHO, ŽE UŽ NEMÁ ČAS ŘEŠIT SKUTEČNÉ A VÁŽNÉ PROBLÉMY NAŠÍ SPOLEČNOSTI.  

ŘEKNU CO SI MYSLÍM - NAŠE SPOLEČNOST SE DOSTALA DO PĚKNÝCH SRAČEK. ZAČÍNÁM ROZUMĚT SLOVU PŘÍMÁ DEMOKRACIE. NÁROD SI MŮŽE ROZHODOVAT SÁM, TO JE DEMOKRACIE!  "ZÁSTUPCI LIDU" ZASTUPUJÍ JEN SAMI SEBE - POSLANECKÝ PLAT, HLASOVÁNÍ V ROZPORU S PRŮZKUMY NÁZORY OBČANŮ - STAČÍ?

NEPŘIJDE-LI ZMĚNA - NEZMĚNÍME-LI NĚCO MY SAMI, DOSTANEME SE JEŠTĚ DO VĚTŠÍCH SR... PROBLÉM NENÍ UPRCHLÍK, NEBO KDO TO VLASTNĚ JE, ALE PROBLÉM MÁME MY TADY DOMA. 

KE ZMĚNĚ STAČÍ MÁLO - ZVEDNOUT LÍNEJ ZADEK A ZMĚNIT PRAVIDLA HRY!!!

PODLE PRŮZKUMŮ V NEDÁVNÝCH LETECH, POPULARITA POLITIKŮ BYLA VŽDY MIZIVÁ. TO JE TO SAMÉ CO DŮVĚRA V TZV.DEMOKRATICKÝ SYSTÉM.  NEVĚŘÍM-LI SYSTÉMU, MUSÍM HO ZMĚNIT. JINÁ CESTA NENÍ.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4793

2015-10-20 14:17

Chorvatské úřady otevřely pro průchod imigrantů snažících se dostat do EU hranici se Srbskem, informuje v pondělí agentura AP.

 Poté začaly přecházet přes hranici tisíce nelegálních migrantů.

Jak řekl zástupce úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, který byl v té době na srbsko-chorvatské hranici, chorvatské úřady o tomto kroku předem neinformovaly.

Jak zdůrazňuje agentura AP, před otevřením hranice se na srbské straně, blízko ní, shromáždily 2 až 3 tisíce nelegálních migrantů.

Ve čtvrtek 24. září zakázaly chorvatské úřady občanům Srbska a srbským automobilům vstup na území své země.

Více: Chorvatsko a Srbsko hranice


Nepřihlášený uživatel

#4794 RUSSIA HRDINOVÉ NAŠI ZEMĚ EVROPSKÉ

2015-10-20 14:21

V Evropě, která se střetla s nezvládnutelným přívalem uprchlíků, hrozbou proniknutí teroristů a vzrůstající společenskou nespokojeností, se začínají zamýšlet: Je možné, že Moskva, která jedná v Sýrii podle svého plánu, je schopná řešit tyto problémy lépe než Washington, píše analytický internetový portál Fond strategické kultury.

Jestliže vlády vedoucích členských zemí EU postaví na první místo válku proti teroristům Islámského státu místo požadavků odstoupení Asada, budou v syrské otázce blíže ke Kremlu než k Bílému domu. V každém případě ale politická jednota v řadách západních Evropanů už není. Stále hlasitěji se ozývají hlasy na podporu jednání Ruska, píše se v článku.

Během vystoupení, týkajícího se výsledků zasedání Rady NATO, 8. října hlava Pentagonu Ashton Carter zkritizoval jednání ruských vojáků v Sýrii. „My považujeme jednání Ruska v Sýrii za neprofesionální: narušení vzdušného prostoru Turecka, které je vzdušným prostorem NATO, vypuštění bez upozornění okřídlených raket, které proletěly několik mil od amerického bezpilotního letounu".

Výčitky Cartera na adresu ruských letců ohledně profesionality portál srovnává s opačným prohlášením zástupce ministra zahraničních věcí Sýrie Faisala Mekdada, který ocenil efektivnost jednání ruského letectva následujícím způsobem: „Letecké údery vzdušných kosmických sil RF v Sýrii během několika dní způsobily větší škodu teroristickým skupinám, než akce mezinárodní koalice v čele s USA za rok".

Více: USA SOU NEPOTŘEBNÍ K BOJI S ISIS RUSKO JE PROFESIONALEM OPROTI USA TERORU KTERE NIC NENIČÍ


Nepřihlášený uživatel

#4795

2015-10-20 14:28

LIDI,POKUD NEJPOZDĚJI VE VOLBÁCH VŠICHNI PROZŘÍME...A JÁ PEVNĚ DOUFÁM,ŽE DŘÍVE...VĚZTE,ŽE POKUD PŘIJDE NA ZMĚNU PODSTATY REŽIMU(VOLBA KSČM NEBO OKAMURA ANEBO JINÉ STRANY NEŽ TĚCH VLASTIZRÁDNÝCH),NEBUDE TO LEHKÉ ,JELIKOŽ STÁVAJÍCÍ REŽIMY U NÁS A I JINDE TO NEBUDOU CHTĚT PŘIPUSTIT ANI ZA CENU NÁSILÍ VŮČI LIDEM!!!TOMU VĚŘTE A PŘIPRAVTE SE NA TOTO!!!


Nepřihlášený uživatel

#4796

2015-10-20 14:51

Tak nám to Rada ČT konečně vysvětlila.

Na základě rostoucí­ kritiky platí­cí­ch diváků ČT o neobjektivnosti hlavně zahraniční­ho zpravodajství­ ČT jednala Rada ČT o této kritice. Do jednání­ vnesl jasno radní­ Michal Janovič. Prohlásil: "Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení­ Evropské komise, která povoluje veřejnoprávní­m médií­m fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dí­vat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení ;­. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie," - konec citátu.

A je jasno a vymalováno.Takže už zase drží­me hubu a krok... Ó dí­ky, veliký Michale Janovče, že jsi to natvrdo objasnil i poslední­mu Joudovi z Horní­ Lhoty, který snad dosud tápal.Tak a teď ví­me, proč nám serví­rují­ v ČT polopravdy a překroucené lži, hlavně o Ukrajině, Rusku a pod., protože je to předepsáno EU. Budeš-li poslouchat - dostaneš pení­zky do svého korýtka. Když ne, korýtko vyschne. EU a USA potřebují ­oblbovat lidi ve svůj problematický prospěch a prospěch finančníků, ovládají­cí­ch svět . Pro objektivní­ informace, nespoléhejte na zprávy v ČT, nebo české noviny, ale čtěte na internetu Parlamentní­ listy, Protiproud, Nová republika a pod.


Nepřihlášený uživatel

#4797

2015-10-20 14:55

Neznáte někdo tuhle pošahanou dámu na snímku?      Věřejně ji linčovat !!! 

 


Nepřihlášený uživatel

#4798 Re:

2015-10-20 14:58

#4787: -  

 Ve stejné zemi jen o 80 let později...

V 30.letech nikdo nechápal nacismus, výsledkem byla genocida, která nemá v lidských dějinách obdoby.

Není toto začátek něčeho podobného?

Ostatní jen potvrzuje má slova z komentáře 4792.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4799 Re:

2015-10-20 15:03

#4796: -  

 VSTUP DO EU JE KONEC NAŠÍ SVOBODY. 

CHCEME-LI SVOBODU ZPĚT, MUSÍME Z EU VEN.


Nepřihlášený uživatel

#4800 (Vlastenečtí Evropané proti islamizaci Západu), která skončila střety odpůrců a přívrženců uprchlíků

2015-10-20 16:13

V pondělí se konala v Drážďanech početná demonstrace hnutí PEGIDA (Vlastenečtí Evropané proti islamizaci Západu), která skončila střety odpůrců a přívrženců uprchlíků. Zraněn tam byl i předseda poslaneckého klubu Úsvit Marek Černoch, do očí mu stříkli sprejem a praštili ho do zad dlažebním kamenem.

Podrobnosti sdělil Marek Černoch Sputniku.

Marek Černoch: Dnes už se cítím mnohem líp, záda mě ale ještě trochu bolí. Na demonstraci do Drážďan, pořádanou na počest prvního výročí hnutí PEGIDA, jsem byl pozván oficiálně. Přijímali nás přátelsky. Šli jsme po náměstí, dav se rozestupoval, vytvořili pro nás jakousi chodbu, tleskali nám, což nás, to musím přiznat, dost nadchlo: bojujeme za stejné cíle. Vystoupil jsem, mluvil o tom, že migrační krize, kterou dnes prožívá Evropa, je nejzávažnější od dob existence Evropské unie. My, jako Evropa, přestaneme pod náporem obrovských lidských mas hrnoucích se na náš kontinent existovat. Když se nám tok běženců nepodaří zastavit, stane se problém neřešitelným.

PEGIDA rychle získává popularitu. Může toto hnutí ovlivnit evropskou politiku týkající se uprchlíků?

O tom jsem naprosto přesvědčen. I když musím zdůraznit, že jsem proti jakýmkoli násilným akcím, proti tomu, aby na demonstrace přinášeli makety šibenic. To, co se odehrává v Německu, odsuzuji. Takovým způsobem se nic vyřešit nedá. Je to možné, když budeme upozorňovat úřady na nesouhlas lidí s migrační politikou EU, na jejich obavy o budoucnost Evropy…

Více: MAREK CERNOCH DRAZDANECH DEMONSTRACE

MATOUŠ 24 KAPITOLA