Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Re:
EU už předběžně schválila, že standart mají mít azylanti ve všech zemích stejný. Vysvětlete lidem co u nás dřou za minimální mzdu, že chudák běženec dostane i u nás 350,- Euro kapesného na měsíc..
Re: Re: Re:
Ty jsi dobrej internetovej hrdina. Hahahaha
Na petice politici kašlou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re:
Tak to ten standard budou muset nastavit podle nás nebo Slovenska
Podepisovat petice je hodně málo!Proč lidi nedokáží opět vyjít do ulic ,jako v roce 1986.Na nějaké petice,politici kašlou !!!!!
EU už předběžně schválila, že standart mají mít azylanti ve všech zemích stejný. Vysvětlete lidem co u nás dřou za minimální mzdu, že chudák běženec dostane i u nás 350,- Euro kapesného + bydlení a stravu na měsíc..
Samostatnost a samota je mi milejší, než kolektiv demokratických muslimů.
Pokud ta jejích zasraná "Šária"obsahuje ukamenování nebo useknutí ruky za krádež, tak mám pocit že nám kradou naši zem a měli bychom se podle toho zařídit
Při hlasování o vstupu do EU jsem byl pro, neboď jsem pevně věřil, že nám EU může přinést jen dobré, ještě donedávna jsem věřil, že už pomalu Brusel z toho multikulturního šílenství procitá a elit pozvolna sundávají růžové brýle a dostávají rozum, věřil jsem, že po masakru v Charlie Hebdo se situace obrátí v náš prospěch, ale současnost ukázala, že jejich zarputilost pro islamizaci Evropy jen tak nepoleví. Jestli to bude pokračovat dál, nezbude mi než souhlasit s naším vystoupením, CZexit.
STOP ISLAMU islam u nas nema co delat ale musime byt jednotní a nenechat se oklamat politiky ze jsme rasisti to neni pravda.
My jenom hajime svoje pravo -potlacuje se narodni hrdost a pomaha se jenom tem co tady nemaji co delat-nasi predci se museji obracet v hrobech!!!
CO NAM ZAS MEDIA UTAJILA SLOVACI DEMOSNSTRACE 19.9.015
Re:
Tak to ten standard budou muset nastavit podle nás nebo Slovenska
Lidi aby se senát peticí zaoberal, musí být 10 tisic podpisů POZOR musí to být na papíře.
Doufám že to podepíšete i v ulicích.
| This discussion has been closed. |
Re:
#14: -
Komunisti (neomarxisti) jsou právě zalezlí v EU, to z jejich strany hrozí nová diktatura ...