Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Tomáš

#4526 Re: Re: Re: Re:

2015-10-12 20:56

#4514: - Re: Re: Re:  

 V časech nelehkých nesmíme ve svém úsilí polevovat, ale naopak ještě více posílit. Nevzdali to naši předci, nevzdáme to ani my a musíme nadále šířit osvětu. Lidé budou z letargie procitat pomalu, velmi pomalu, mají svůj chléb a hry, zbytek je nezajímá, žijí své povrchní životy utopeni v malichernostech, pro něž nevidí skutečné problémy, kterým čelíme, žijí dneškem, do budoucnosti nehledí, o to ničivější bude konfrontace s realitou. Jejich oči se zakalí smutkem, až shodí růžové brýle. Zprvu nás budou nenávítět, že je budíme z idylického snu, ale nakonec budou za naše snahy vděčni. A my to nevzdáme, neboť v sázce není nic míň než životy nás a našich dětí!

Dominik Konečný
Praha

#4527 Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země

2015-10-12 21:51

Dámy a pánové, situace je velmi vážná. V celé Evropě nebezpečně vzrůstá vliv islámu. Lidé, kteří věří v islám, představují pro Česko největší ohrožení svobody a evropských hodnot od pádu komunismu. Islám se infiltruje do veřejného života nenápadně, ale o to zákeřněji. Získává vliv, buduje sítě, ekonomickou základnu. V posledních letech jsme svědky silné radikalizace, a to nejen v jejich domovině, ale i v Evropě. Tisíce evropských muslimů odjely bojovat do Islámského státu. Dokážeme vůbec domyslet, co se bude dít v Evropě, až se vrátí zpátky domů? Evropští politici se nám snaží namluvit, že islám je mírumilovný a všechny nás obohacuje sluncem a láskou. Strach z netolerance islámu jim vadí, avšak bující islámská nenávist nikoliv.

Nedávno byly v Bruselu proti vůli východních zemí protlačeny povinné kvóty na přerozdělení 160 000 imigrantů (120 000 k již dřívějším 40 000). Tím se jasně ukázala naše vyjednávací slabost. V součtu všech přerozdělovaných balíčků imigrantů to dělá pro ČR prozatím cca 4 500. někdo si může říct, to není tak vysoké číslo, tenhle počet bez problémů zvládneme. Jenže!!

Jedná se samozřejmě jen o pouhý začátek, salámovou metodou zavést povinné a trvalé kvóty, aby EU měla pravomoc přerozdělovat imigranty kdykoliv v budoucnu, bez potřeby souhlasu jednotlivých států! Jak se na tohle téma vyjádřila německá kancléřka Angela Merkelová: „Nyní děláme první krok, ale nevíme, kam až bude potřeba se dostat. Jsem hluboce přesvědčena o tom, že Evropa potřebuje dlouhodobý mechanismus pro spravedlivé rozdělování uprchlíků mezi členské státy.“ Z jejích slov jasně plyne, že nedávné rozhodnutí kvalifikovanou většinou je krokem na cestě k vytvoření trvalého mechanismu přerozdělování. Odpor Česka a dalších zemí je pak zcela pochopitelný. Naskýtá se otázka, zda o něčem takovém neměli rozhodovat šéfové vlád a států, a ne pouzí ministři vnitra.

A skutečně. Již v dnešních dnech se v Bruselu jedná o trvalém přerozdělovacím mechanismu. Kvóty jsou totiž stanoveny procentuální výměrou, pro ČR cca 3%. Počet bude neustále navyšován spolu s počty imigrantů valících se do Evropy. Těch jen letos bude přes milion a další roky ještě více. Jednoduchou matematikou se dostaneme na desetitisíce (po slučování rodin, na něž mají imigranti právo, ještě násobky) každý rok. Doteď jsme byli masové imigraci, s jakou se potýká celá západní Evropa, ušetřeni, tímto tempem však za chvíli doženeme západní země, kde muslimové tvoří paralelní společnost, jakési bující podhoubí, které nás pozvolna sžírá. V jejich uzavřených komunitách již dnes platí šaria a do mnohých ghett se bojí i policie.

Co je však horší, Evropa tímto krokem dala světu jasný vzkaz – přijeďte si kdo chcete a nemějte žádné obavy, my se o všechny postaráme stůj co stůj! Tato informace povzbudila všechny ty, kteří na svůj odchod ještě čekají či váhají. A v zemích jako jsou Sýrie, Pákistán, Afghánistán, Eritrea, Somálsko, Nigérie, jsou miliony a miliony lidí připravených na exodus do Evropy. Pokud by se všichni dali do pohybu, znamenalo by to konec Evropy!

Podřídí se Vláda ČR a bude takto nadiktované imigranty přijímat? Kvóty pořád můžeme odmítnout a soudit se. Jak ze strany Vlády, ze strany Parlamentu, tak především ze strany občanů ČR, kterých se to týká nejvíce. K tomu však potřebujeme vytvořit dostatečný tlak. Ukázat vládě, že nám není lhostejno, jaký bude další osud naší země, že nám záleží na tom, v jakých podmínkách budou vyrůstat naše děti, vnuci. A jsou to petice, masové demonstrace, stávky, kterými můžeme dát svůj nesouhlas jasně najevo. Ve výsledku je třeba prosadit, aby se v tak závažných tématech vždy vyhlásilo závazné referendum, kde občané budou mít právo se v takto zásadní otázce pro jejich budoucnost, jakou je umísťování imigrantů nadiktované Bruselem, rozhodnout a potažmo odmítnout. Pokud ne, tak nežijeme, v demokratické zemi.

Nejvíce znepokojivý je kancléřčin obecný výrok: „To, jak vyřešíme aktuální krizi, určí podobu kontinentu v budoucnu.“ Působí dojmem, že kancléřka počítá s vznikem jakési ´Nové Evropy´, ve které budou mnohem početněji zastoupeni migranti. Německý ministr vnitra Thomas de Maizière dokonce prohlásil, že by je unie měla rovnou vozit. Z vyjádření těchto politiků mě doslova mrazí.

Zřetelně však jde o transformaci EU, protože ta současná představuje kvůli rozporům mezi jednotlivými zeměmi neakceschopný kolos. Oslabit v souvislosti s migranty národní státy by rozhodně usnadnilo Bruselu, či spíše nejmocnějším zemím EU vládnutí. Unii sice tvoří 28 suverénních zemí, ale už nekonfederativní podoba jejích orgánů ukazuje, že národy jsou odsouvány na vedlejší kolej. Evropský parlament je jednokomorový, není v něm obdoba byvší Sněmovny národů. Jednotlivé země mají sice své eurokomisaře, ti však po nástupu do funkce mají prosazovat celoevropská, a nikoli národní hlediska. I zastupitelé v europarlamentu vstupují do transevropských stran, byť třeba socialisté v jednotlivých zemích EU zastávají leckdy odlišné postoje.

Ale zpět k islámu. Zatímco fanatici přebírají mešitu po mešitě, šíří praktiky jako kamenování a věšení obětí, znásilňování, zabíjení, polévání žen kyselinou, likvidaci homosexuálů, učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými zabijáky, civilizovaný svět dělá, že tohle nevidí a strká hlavu do písku. Ale brzy už předtím nebude možné zavírat oči, neboť půjde o realitu v naší zemi, v našich městech, ulicích. Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem? Já říkám rozhodně ne! Nechci to kvůli svým dětem. Chci, aby žily v bezpečné, demokratické zemi. Nechci, aby se každým dnem strachovaly o svůj život a trpěly v područí fanatiků, tak jako nyní pozvolna vymírající křesťanské komunity na Blízkém východě. Tohle po nás přece nemůže nikdo chtít!

Islám a mešity do Evropy prostě nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň tolerance, aby mohl být respektován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Chceme-li zachovat evropskou civilizaci a chceme-li se těšit toleranci a svobodě, kterou máme, tak ji musíme aktivně hájit na základě hodnot, na kterých vznikla, jinak to nemůže fungovat.

Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si snad někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký šejk Vaše vnučky a pravnučky, aby je fundamentální šovinisté kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, rezignovanosti? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě!

Proto voláme všechny občany - pomozte, spojme se, musíme jít všichni společně proti ZLU, které nás chce porobit! Národ volá všechny občany! Bojujte! Přijeďte všichni, kdož můžete na následující protiimigrační demonstrace. Zveme všechny lidi, lidi všech věkových a sociálních kategorií, kteří mají smysl pro zodpovědnost k sobě samým a budoucnosti našich dětí a nás všech. Jsme jen obyčejní lidé různého věku, pohlaví, sociálního postavení, životních stylů – spojuje nás však jedno, milujeme svobodu. Nechceme ve své zemi nenávistnou, netolerantní ideologii, která je s lidskou svobodou v rozporu. Jde nám o otevřenou diskusi a hledání řešení, ve kterém Evropa naprosto selhala. Šíření nenávistné ideologie je v Evropě pořád ještě trestné. Nacismus také nesmíte propagovat, šířit a vyučovat. A o to jde. Islám stojí před nutností reformace. Islám jako ideologie je špatně, šaría je neslučitelná s demokracií i podle Evropského soudu pro lidská práva. Je třeba, bychom zůstali jednotní, protože v jednotě je síla! Spojíme síly s lidmi celé Evropy a musíme tento boj vyhrát! Jsme to dlužni našim předkům i potomkům! Nedovolme, aby se naše země potápěly do středověké tmy! Dejme všichni společně vládě najevo, co od ní chceme a co nechceme! Má nás povinnost respektovat, přísahala, že tak bude konat!  

- V sobotu 17. Října od 14.00 na Václavském náměstí u Muzea v Praze - demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 24. října od 14.00 na Masarykově náměstí v Ostravě – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Dr.E.Beneše v Liberci – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Míru v Praze, Nám. Svobody v Brně, na Masarykově náměstí v Ostravě a Mírovém náměstí v Ústí nad Labem pořádá demonstraci Blok proti islámu.

 

Prosím, sdílejte, přeposílejte, uvědomte všechny své známé, dokud je čas s tím něco dělat! Je za pět minut dvanáct!


Nepřihlášený uživatel

#4528

2015-10-13 03:23

Americká společnost Time Warner, která ovládá společnost CME, jež je majitelem TV Nova.....už víme,proč dochází k cenzuře.Chceš ovládat myšlení lidí?Mezi prvním ovládni média!!!!Lidi,využijme voleb,dokud ještě jsou a vyžeňme vládnoucí mafii.Zvolme ty,kteří se postarají o to,aby byla televize opět českou TV,aby skončily všechny ty neziskovky,které plodí jenom zlo a lži.Nedávno proběhla zpráva o tom,že Putin v Rusku ukončil činnost většiny neziskovek.Ví dobře,že pomocí těchto rádoby humánních spolčení se prosazují zájmy určitých mocenských kruhů.....


Nepřihlášený uživatel

#4529 Brusel bude spolupracovat s Ruskem. Saudská Arábie bude spolupracovat s Ruskem

2015-10-13 03:55

Brusel bude spolupracovat s Ruskem. Saudská Arábie bude spolupracovat s Ruskem. NATO nezaútočí proti Rusku. Velké Británii nevadí Assad a ten už nevadí ani EU!

Lucemburk, 12. října, 21:30 hod: Ministři zahraničních věcí, zastupující 28 členských států Evropské unie, kteří v Lucemburku jednají o Blízkém východě, právě došli k závěru, že země EU jsou připraveny zapojit se do politického urovnání situace v Sýrii. A v tomto procesu počítají se spoluprací na mezinárodní úrovni – a to včetně Ruska! A připouštějí udržení Bašara Assada u moci. V přímém vstupu ministra Zaorálka pro vysílání pořadu Horizont na čt24 koktal jak ministr, tak redaktor Kubal – první nevěděl, jak sdělit změnu postojů EU, druhý nevěděl, jak na to reagovat poté, co od Zaorálka očekával potvrzení antiruských postojů EU.

Šlo o to, že oběma jim nešlo přímo sdělit to, co na ruských stránkách už vyšlo:  „Toto bylo oznámeno po zasedání v Lucemburku, v němž ministři zahraničních věcí rovněž projednávají Libyi, dále zrušení sankcí vůči Bělorusku, stejně jako migrační krizi“: „Musím zdůraznit roli, kterou Rusko může sehrát v potlačení a zavedení režimu v Sýrii a význam jeho role v politickém procesu v Sýrii… My, jako Evropská unie, můžeme spolupracovat přímo s Ruskem, aby se zjistilo, zda byl zahájen politický proces a zároveň byla zajištěna účast všech zainteresovaných stran v rámci jednání „, – řekla zástupkyně EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Federica Mogheriniová.

Před časem prezident Zeman řekl:  „Evropská unie v budoucnu vstoupí do Ruska„. Tuto větu mohl pronést pouze proto, že na české i evropské politické scéně je tou vzácnou výjimkou, která není loutkou, ale je tím, kdo vidí věci z vyšší perspektivy a chvála mu, že je v tom pevný, ač napadán a osamělý! Jak však evropské dění uprchlickou krizí, ekonomickou krizí a voláním po podpisu TTIP pod vedením „amifilky“ Merkelové pokračuje, může se přihodit, že Evropa jednou bude o „vstup do Ruska“ prosit. Anebo děkovat za záchranu, jako už za Napoleona i Hitlera.

Když v 89. padal komunismus, mnozí tehdejší mocní nechápali, co se děje a proč museli uposlechnout příkaz vzdát se bez mrknutí oka. Mnozí dnešní mocní se budou divit úplně stejně, až přijde příkaz, že USA už nejsou těmi, kdo velí a že NATO čeká stejný osud, jako Varšavskou smlouvu… Rusko tuto hru globalizátorů prohlédlo, zatímco Evropa ji poslušně (přes finále v podobě uprchlíků) naplňuje. Rusko se stalo respektovaným protihráčem (Putin napravil to, co Gorbačov a Jelcin pokazili), zatímco Evropa je opět jen figurkou na šachovnici.

VICE-Brusel bude spolupracovat s Ruskem. Saudská Arábie bude spolupracovat s Ruskem

Pepa

#4530 Re:

2015-10-13 06:00

#22: Pavel -  

 Nebuďte hnidopich, teď se jedná o závažnější věci, než o pravopis


Nepřihlášený uživatel

#4531 KOKTA šabatová

2015-10-13 09:16

Na ČT 24 Šabatová k zařízení Bělá-Jezová....kokta...30 krát za minutu...éééééééé.Takový člověk se v běžném životě nemůže uživit!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4532

2015-10-13 09:19

Ve zprávách naší zkorumpované TV,námi dotované a spomzorované,vůbec neslyšíte o trvajícím příchodu islamistů do Evropy a vůbec nic o demonstracích v Německu a Polsku...hnus nevětší.


Nepřihlášený uživatel

#4533 Re: Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země

2015-10-13 11:37

#4527: Dominik Konečný - Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země 

Dominiku, děkujeme za Váš náhled na věc. Je potřeba tyto informace skutečně rozšířit dál mezi lidi - rozeslat kam se dá, nebo umístit na jiné weby.

PROSÍM OSTATNÍ O POMOC, AŤ NA TO NENÍ JEDEN ČLOVĚK SÁM.

ps: Musím zaurgovat p. Okamuru, ještě mi neposlal svou odpověď.

Hezký den!


Nepřihlášený uživatel

#4534 Re: Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země

2015-10-13 12:17

Thereseee

#4535 K demonstracím

2015-10-13 12:51

Lidi,kdo máte účty na serverech jako novinky,idnes,apod.,kde se pohybuje větší množství lidí,hoďte prosím info i tam. Ve svým okolí jsem zjistila,že o těch akcích vážně ví jen hrstka lidí. A pochopitelně šířit po mailech,roznášet letáky,vylepovat plakáty ad.


Nepřihlášený uživatel

#4536 Výsledky vyšetřování pádu letu MH 17 – Holandsko potvrdilo ruskou verzi!

2015-10-13 14:04

Výsledky vyšetřování pádu letu MH 17 – Holandsko potvrdilo ruskou verzi!

Ukrajina měla uzavřít vzdušný prostor. Letadlo bylo sestřeleno raketou BUK z východu Ukrajiny.

Odkaz na holandskou zprávu o výsledcích vyšetřování s českým tlumočením vložím dodatečně.

VICE-Výsledky vyšetřování pádu letu MH 17 – Holandsko potvrdilo ruskou verzi!

PROSTĚ UKRAJINSKA OS SI TO SESTŘELILA A JEŠTĚ ONI JEDINY TAM BYLY!!!BUK M1 NÉNI RUSKY ALE UKRAJINSKY RUSOVE MAJ BUK M23 JEN MODERNEJŠI PROBLEM JE TEN ZE ZAS V TOM MA PRSTY USA KDYZ JIM NIČEJ ISIS VOJAKY V SYRII TAK SE SNÁŽI RUSKO NEJAK SPINIT!!!!FAKTA UKAZUJOU NA UKRAJINU RUSKO BY MELO ZADAT OMLUVU 


Nepřihlášený uživatel

#4537 Migranti brzo budou povinně sousedy v našich domech - nelze určovat, kdo se smí přistěhovat

2015-10-13 14:17

Evropa by měla přijímat uprchlíky rovnou z táborů, navrhl komisař OSN

12.10.2015 18:09 novinky.cz

Evropa by měla přijímat migranty přímo z uprchlických táborů mimo své území. V Aténách to v pondělí řekl vysoký komisař OSN pro uprchlíky (UNHCR) António Guterres. Guterres sice vítá plán přerozdělení uprchlíků napříč Evropskou unií, ale je to jen první krok.

EU by podle něj měla poskytnout útočiště nejen Syřanům, Iráčanům a Eritrejcům, ale také lidem z dalších zemí. Gutteres například upozornil na velké množství vnitřních uprchlíků ve Středoafrické republice.

-----------------

Uprchlíkům pomohou obecní byty za evropské peníze, navrhuje vnitro

13.10.2015 4:51 novinky.cz

Přesídlení stovek uprchlíků, které Česká republika přijme, postaví úřady před problém, kam s nimi. Pomoci by si mohly evropskými penězi, které jsou určeny regionům pro výstavbu více než pěti tisíc bytů pro osoby ohrožené sociálním vyloučením.

Asistence vnitra při zajišťování bydlení spočívá podle zprávy v pronájmu obecních bytů, kdy obce dostanou jednorázovou dotaci. V případě bytu u soukromníka by stát majiteli částečně hradil čisté nájemné.

-----------------

Nelze určovat, kdo se smí přistěhovat, řekli družstvům úředníci vlády

13. října 2015  8:38 idnes.cz
 
Zástupci úřadu vlády odmítli návrh bytových družstev a vlastníků bytových domů z Mostecka, aby nájemníci získali možnost ovlivnit, kdo se do domu přistěhuje... Takový požadavek naráží na porušování demokratických principů.
 
----------------------------
 
 
Termíny demonstrací jsou např. v příspěvku 4527.
 
Nebo chcete mít v domě povinně za sousedy muslimy ze Středoafrické republiky?
 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4538 bojovníků Islámského státu je připravena opustit zónu bojů v Sýrii kvůli nedostatku munice

2015-10-13 14:31

Řada seskupení bojovníků Islámského státu je připravena opustit zónu bojů v Sýrii kvůli nedostatku munice a zbraní, sdělil v úterý oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Podle zachycených rádiových rozhovorů polních velitelů v provinciích Hamá a Homs mají bojovníci citelný nedostatek munice pro střelecké zbraně a granátomety. Jednotliví polní velitelé předkládají svému vedení požadavky doplnit jim v nejbližší době zásoby munice, jinak stáhnou své bandy z pásma bojových akcí", řekl.

Více: bojovníků Islámského státu je připravena opustit zónu bojů v Sýrii kvůli nedostatku munice

Prezident RF Vladimir Putin se obává, že zbraně, které dodávají USA Svobodné syrské armádě, se ocitnou v konečném důsledku v rukou teroristů.

 „Budeme vytrvale pracovat na tom, aby úsilí v boji s mezinárodními teroristy byla společná, a aby byl jejich výsledek srozumitelný, očekávaný a zaměřený na boj s mezinárodním terorem", řekl Putin a podotkl, že operace mezinárodních sil v čele s USA trvá už více než rok.

„Zasadili po území Sýrie přes 500 úderů, vynaložili půl miliardy USD (a to jen oficiálně) na přípravu Svobodné syrské armády", řekl prezident RF. „A právě oznámili, že dodávají letadly Svobodné syrské armádě munici a výzbroj, a kde je ta Svobodná syrská armáda?", ptal se Putin.

Více: Prezident RF Vladimir Putin se obává, že zbraně, které dodávají USA Svobodné syrské armádě, se ocitnou v konečném důsledku v rukou teroristů.

Ruské vojenské letectvo uskutečnilo za 24 hodin 88 bojových letů ze základny Hmeimim a zasadilo údery po 86 objektech Islámského státu v Sýrii, sdělil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

Více a video: Ruské vojenské letectvo uskutečnilo za 24 hodin 88 bojových letů ze základny Hmeimim


Nepřihlášený uživatel

#4539

2015-10-13 14:35

Oblasti zasazování bodových úderů ruských vzdušných a kosmických sil.

Oblasti zasazování bodových úderů ruských vzdušných a kosmických sil.

Více: RUSIA UDERY NA ISIS

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4540 MH17 VINIKEM JE UKRAJINA

2015-10-13 14:38

Malajsijský Boeing 777 byl sestřelen raketou 9М38, uvádí se ve zprávě Rady bezpečnosti Nizozemí o nehodě letadla na Ukrajině.

"Mezinárodní vyšetřování příčin katastrofy ukázalo, že let MH17 havaroval v důsledku exploze rakety 9M38, k níž došlo z vnější strany letadla zleva od kabiny pilotů", prohlásil předseda RB Nizozemí Tjibbe Joustra na prezentaci definitivního referátu Bezpečnostní rady Nizozemí o příčinách katastrofy.

Závěry, že raketa explodovala zleva od letadla, a že to byla raketa 9M38, se shodují s referátem odborníků koncernu Almaz-Antej.

Dříve generální ředitel koncernu PVO Almaz-Antej Jan Novikov oznámil, že takové rakety byly staženy z výzbroje ruské armády v roce 2011.

Více: VINIK MH17 JE UKRAJINA


Nepřihlášený uživatel

#4541 Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

2015-10-13 15:01

DULEŽITÉÉ CO MEDIA TAJI

Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

V první výročí připojení Krymu k Rusku, tedy ve výročí tzv. anexe Krymu, proběhl na Krymu koncert u příležitosti Dne Ruska. Závěrečnou píseň (čas 8:20 videa) lze použít jako blahopřání tomu, který lidem vrátil pocit hrdosti a toho, co se jmenuje vlastenectví a co zpěvačka zpívá slovy: „Ja ľubľu etu zemliu“. Je mi jedno, že jde o Rusko a ruského vůdce, nad tím totiž vítězí fakt, že nějaký vůdce nějakého národa lidem dává jednu z nejzákladnějších lidských potřeb a tou je potřeba někam patřit – mít někde kořeny. Zcela pragmaticky se to jmenuje „vlastenectví“, což znamená tu velkou rodinu, ve které teprve může fungovat každá rodina, jak se zprofanovaně říká, „základ státu“.

Vlastenectví, o kterém se nás EU snaží přesvědčit, že je to zbytečnost a rozkladem národů, rodinných vztahů a přistěhovaleckou politikou na tom pracuje. Ale ať se každý zadívá do tváří těch lidí a pak ať si sám pro sebe zkusí odpovědět, jestli vlastenectví je jen prázdný pojem.

Putinovi dodatečně k narozeninám všechno nejlepší!

VICE-Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

návštěvě „okupanta“ Putina na Krymu https://www.youtube.com/watch?v=9pM3n1ZWNjE

Nebo jsou snad Ukrajinci, demonstrující před velvyslanectvím USA, šťastnější?https://www.youtube.com/watch?v=xhADMky2euw


Nepřihlášený uživatel

#4542 USA DODAVKY ZBRANÍM ISIS HRAJE V TOM AJI TURECKO

2015-10-13 15:47

Velitelé bojových formací syrské opozice se obrátili na koalici v čele s USA pro boj proti IS s prosbou, aby jim byly poskytnuty protiletadlové komplexy pro boj s ruským letectvem v Sýrii, sdělil velitel 13. divize Svobodné syrské armády Achmad as-Saud v interview novinám New York Times.

Podle jeho slov prosba byla zaslána ještě před deseti dny hned po zahájení leteckých úderů bojových letadel na cíle bojovníků. Byla předána důstojníkům operativního střediska koalice v Turecku, které udržuje spojení s bojovníky.

„Řekli nám, že předají požadavek do svých zemí", poznamenal as-Saud. „Chápeme, že to, co se týče protiletadlových raket nebo bezletové zóny, není jednoduchá otázka, zvláště, když bereme v úvahu, že vzdušný prostor Sýrie je teď zaplněn letadly z různých zemí".

Přitom také řekl, že na začátku ruské vzdušné operace v Sýrii bojové formace opozice poprvé začaly dostávat velké zásilky zbraní, včetně amerických protitankových řízených raket.

„Dostáváme všechno, o co prosíme, během krátké doby", řekl as-Saud a uvedl, že jeho bojovníci za pouhé dva dny boje zlikvidovali sedm ozbrojených transportérů a tanků s použitím sedmi protitankových raket.

Více: ISIS ZBRANĚ OD USA POŽADUJE


Nepřihlášený uživatel

#4543 SYRIE LID S TRANSPARENTAMA ASADA A PUTINA CO MEDIA TAJI

2015-10-13 15:56

V úterý první tajemník velvyslanectví Eldar Kurbanov oznámil, že ruské diplomatické zastupitelství bylo vystaveno minometnému ostřelování. Mrtví a zranění na velvyslanectví nejsou, byla způsobena materiální škoda.

Více: VIDEO SYRIE LID 2015


Nepřihlášený uživatel

#4544 Nejbližší demonstrace

2015-10-13 16:12

- V sobotu 17. Října od 14.00 na Václavském náměstí u Muzea v Praze - demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 24. října od 14.00 na Masarykově náměstí v Ostravě – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Dr.E.Beneše v Liberci – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Míru v Praze, Nám. Svobody v Brně, na Masarykově náměstí v Ostravě a Mírovém náměstí v Ústí nad Labem pořádá demonstraci Blok proti islámu.

 

Prosím, sdílejte, přeposílejte, uvědomte všechny své známé, dokud je čas s tím něco dělat! Je za pět minut dvanáct!


Nepřihlášený uživatel

#4545

2015-10-13 16:28

Budeme mít hodně ovcí. Každé volby jsou jen o tom.


Nepřihlášený uživatel

#4546 MH17 UKRAJINSKA ERMY BUK M1 FAKTA MEDIA TAJI VINIK UKRAJINA

2015-10-13 16:31

Kyjev junta a Obama, který ji podporuje, jsou zodpovědné za tragédii s Malaysia Airlines "Boeing-777

Infernal Machine Ukrajinská armáda, která by mohla svrhnout Malaysia Airlines "Boeing-777. Letadlo bylo v dosahu ukrajinské armády. 16. července Ukrajinská armáda v Doněcké oblasti přemístěna divize "Buk".

 Protiletadlový raketový systém "Buk-M1" byl přijat Army Air obrany v roce 1983 na Ukrajině SAM "Buk-M1" jsou součástí vojenského letectva.

Ukrainian Buk-M1 air defense system

 

Video, natočený v den tragické katastrofy Malaysian cestující jet MH17, předkládá důkazy, že BUK M1 raketa mobilní jednotka byl přepravován na ukrajinské armády přes Krasnoarmejsk, město v Doněcké oblasti pod kontrolou Kiev od 11. května 2014.
Nejvíce vzrušující detailem je, že launcher na videu chybí ONE rakety.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: video bylo široce používán v pro-ukrajinské propaganda falešně prohlašovat, že to byl natočen v Krasnodon, město regionu Lugansk pod kontrolou povstaleckých to, jako důkaz část jeho zapojení do incidentu, obvinění, která byla okamžitě vyvráceny odborníci obeznámení s místními památek.

BUK M1 protivzdušné obrany protiraketové mobilní jednotka si všiml v Krasnoarmejsk, na Ukrajině, 17. července, 2014

 


Nepřihlášený uživatel

#4547

2015-10-13 16:32

Hurá Europa je naše!

 



Nepřihlášený uživatel

#4548

2015-10-13 16:35

Odevzávame Němcům.


Nepřihlášený uživatel

#4549

2015-10-13 16:37

Je to naše vlajka? Nedejme se !!!!


Nepřihlášený uživatel

#4550

2015-10-13 16:42

Nebo chcete tuhle?