Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Podepsáno
Nic proti, jeden člen KSČM je přítelem rodiny, ale že bych chtěl zpět domi minulé? Ne díky...to by bylo z bláta do louže.
Re:
Jaké dotace? Miliony, které si rozdělily pouze velké firmy s cizími vlastníky a vzniklé zisky odvedly zpět do Německa a podobně. Je to jenom velká blamáž.
Dnes vykládají, že na imigranty a jejich začlenění přispěje EU, ale za krátký čas na dotace nebude nárok a několikrát rozmnožené hosty budeme živit sami. Vlastně ti, co se tady narodí, budou rovnoprávní občané ČR. Už vidím, jak se všichni rychle a s osobním nasazením budou učit česky, respektovat naše zákony a zvyky. A hlavně se těším na rychlost toho zedníka, jak mi mezi modlitbami postaví dům, nebo na ošetřovatelku. Ta než několikrát sleze z koberečku a píchne injekci nebo mě převáže, tak mezitím umřu.
Politické strany už za nás rozhodovaly dostatečně dlouho, je načase pro změnu. Občanské referendum je prostředek, který by dal možnost opravdového vyjádření do rukou lidu, kam právem náleží. Lidé země České nejsou přerostlé děti, my máme rozum a dokážeme ho používat, zatím to ovšem vypadá, že jsme pozbyli svéprávnosti.
Pokud nepomůže občanské referendum, tak už nevím co... Snad jedině defenestrace.
Re: Odchod
Toto vše je neblahý výsledek pětadvacet let trvající slepoty nás všech,a já doufám že vlna lidu bude taková , aby opláchla hnis z této velké dlouho hnijící české rány..
Re:
Možná nejsou e-referenda po právní stránce závazná, ale určitě mohou být pro naši politickou garnituru výstrahou, bude-li na nich dostatek podpisů. Věřím, že p. Okamura je nenechá upadnout v zapomnění.
PRYČ S EU
Re:
Chlape nevim v jakych pomerech vyrustas ani jake politicke nazory zastavaji tvi rodice, ale udelej si co nejdriv svuj vlastni nazor. Me je taky 21 let, ale tohle bych z pusy nevypustil. Sobestacna, suverenni, demokraticka a na nikom prilis zavisla republika uplne staci!!!
Pavel
Re: antiEU
My byli plnoletí a celá naše rodina byla proti. Stejně to nebylo nic platné. Naše nezávislá média prováděla tehdy přesně takovou kladnou masáž, jako to vidíme a slyšíme dnes ohledně ekonomických migrantů.
Radikálnějším diskutujícím doporučuji http://narodnidemokracie.cz/akcni-plan-pro-reseni-migracni-krize-v-cr/
Hlavně je problém v tom, že 4500 kusy to nekončí. To opravdu je diktát EU tak mocný? ?? Pokud ano je třeba v ČR přitvrdit podmínky pro emigranty a hlavně nic neměnit v jejich prospěch na úkor nás ČECHŮ.
Chtěla bych zde žít v klidu a míru. Naše krásná země Česká.OBČANÉ ČESKÉ REPUBLIKY BY MĚLI MÍT PRÁVO ROZHODOVAT NENECHAT SI DIKTOVAT A NAŘIZOVAT OD EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČESKÁ REPUBLIKA DOMOV MŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Že kdyby se kdokoliv z nás zamíchal do té grupy, co nectí hranice cizích států, byl by okamžitě zavřený. A ještě by z toho byla hlavní zpráva ve všech soucitně naladěných médiích. To je vlastně ve všech.
Veskere zlo pramenni z nevedomosti a ti prichozi kulturni obohacovaci ji maj na rozdavani.
Proč jenom z EU. Měli by jsme vystoupit z celé Evropy ne? A zamířit třeba do Ruska :D
Kvóty ale spolkout nemůžem, násilným zásahem zvenku ovlivňovat strukturu společnosti, to v žádném případě!
Re: Re: děkuji
Možná měla pisatelka na mysli něco podobného, jako když o někom řekneme »to byl Pan Herec« a odlišila tak českou Republiku od fakultativního českého euro-Protektorátu… (pozor, malé »č« je správně!)
Já – ač češtinářský puritán – jsem se zaměřil hlavně na myšlenku, kterou slečna/paní Monika chtěla vyjádřit.
| This discussion has been closed. |