Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Jsem optimista. Přežili jsme Hitlera a přežijeme i EU
antiEU
Když jsem nebyl ještě plnoletý a hlasovalo se o vstupu do EU byl jsem zásadně proti. Všichni říkali, děláme to pro naše děti, pro budoucnost ale já neměl možnost hlasovat a nikdo se mě neptal jestli tam chci, když jsem byl ta budoucnost. Teď mám konečně možnost to změnit, takže pryč z toho humusu..
žid vyhrožuje ,že neda dotace?však v bance nic nema!!! je tiskarnu a čisla v počitači
nikdo nemá právo diktovat občanům této země,koho do ní vpustí a koho nikoliv.
Re: antiEU
I kdybyste plnoletý byl, tak by to k prosazení vašeho názoru stejně nepomohlo - rozhodli o tom námi zvoleni zástupci v poslanecké sněmovně. Stejně tak rozhodli o rozdělení Československa. Je to jako komunistu. Zdravím Honza
HVĚZDY vs. Selský rozum
Dříve nám diktovala jedna hvězda, nyní se změnilo pouze to, že nám diktuje 27 hvězd... To je vše co se změnilo, nic se pro obyčejné občany České republiky nezměnilo k lepšímu... Je to pouze proto, aby nám opět západní mocnosti diktovali, co máme dělat...
Pokud za tím stojí SPD tak by měla vědět, že dle zákona je e-petice neplatná.
- Zákon s elektronickou peticí nepočítá
- Podepsat jí může kdokoliv tedy jednoznačně neprokážete původ podpisu (za Pepu Nováka se může vydávat kdokoliv)
Ale samozřejmě souhlasím, uspořádejte klasické podepisování a rád podepíši.
Jaroslav Fišera.
ANO, jsem pro vystoupení z EU!
| This discussion has been closed. |
Odchod
Bylo zásadní chybou do unie vstupovat a je nejvyšší čas z tohoto nepodařeného spolku vypadnout. Zcela jistě to bude mít negativní důsledky, ale uhájíme svoje životy a snad i svobodu byť se zbraní v ruce.