Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4001 Osama Bin Ladin ŽIJE VLADNE V USA

2015-10-02 16:36

VYŘEŠENO JAK VNIKL NOVÝ PREZIDENT USA OBAMA


Osama Bin Ladin ŽIJE VLADNE V USA PROTO HLEDALI V USA K NOVEMU PREZIDENTU MANZELKU A DETI NA JEDNE VLADNI DOHAZOVACI SLUZBE PRES VZTAHY POROVNALO SE TOTIZ FOTKY (OBAMA A OSAMA) A DOST SE SCHODUJI V RYSECH 


Nepřihlášený uživatel

#4002 Re: vnitřní nepřítelem jsou....

2015-10-02 16:51

#3978: chachar - vnitřní nepřítelem jsou.... 

 Vystoupit z EU,hned potom zakázat mešity a neziskovky.Jsou to jen l¨budižničemové, co nemají o poctivé a pořádné práci ani ponětí.


Nepřihlášený uživatel

#4003 Re: Re:

2015-10-02 16:54

#3979: - Re:  vobod

 taky mne štve ta česká švejkovitost a mentalita.Posílat forky,to jo,ale vyjít na náměstí a vybojovat si svobodu,to ne,I podepsat petici je zatěžko...nechápu


Nepřihlášený uživatel

#4004 DALSI SCHODY S OBAMOU A OSAMOU

2015-10-02 16:55

PREZIDENT POSTOUPIL PLASTICKOU OPERACI CELEHO OBLICEJE MA JIZVU ZA HLAVOU VELKOU ABY SE NEPODOBAL NA 

Osama Bin Ladin TAK TO VYRESILA PLASTIKCA OPERACE MISTO

Osama Bin Ladina BYL ZABIT CIVILISTA KTEREMU PRIDALY FOUSE ATD!!!

OD ZDROJE KTERY NECHCE BYT JMENOVAN 


Nepřihlášený uživatel

#4005 FAKTA O Osama Bin Ladin

2015-10-02 17:05

ZABITI

Osama Bin Ladin BYLO DELANO PHOTOSHOPEM TAK SE UKAZUJE ZE FOTKA V MASMEDIACH JE PODVRCH DOBY!!!

HNUS 


Nepřihlášený uživatel

#4006 EU K H.... ZAKONY OD BRUSELO NEPLATNE

2015-10-02 17:36

Po ratifikaci Lisabonské smlouvy již není Česká republika suverénním státem de facto, je jím pouze formálně de iure. Lisabonská smlouva je protiústavní a EUportal ji proto neuznává. Lisabonská smlouva je v rozporu s naší ústavou, protože v české ústavě je totiž napsáno, že Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát a žeLid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní. Dále, že Změna podstatných náležitostí demokratického právního státu je nepřípustná.

Jak může být řeč o demokracii – vládě lidu – vládě českého lidu, když 90 procent zákonů bude z Bruselu a český parlament bude mít povinnost je přijmout? Navíc smlouva byla ratifikována pod nátlakem a z tohoto důvodu je neplatná.

Náš vztah k Evropské unii je takový, jako formuloval přítel Ladislava Rašína z Národní myšlenky Vlastimil Klíma vztah k Německu po Mnichovu 1938: „ Politický vězeň zachovává si hrdost, důstojnost, sebevědomí, neboť jeho postavení mu bylo vnuceno, není v souladu s jeho vůlí, mohl ztratit dočasně svobodu, avšak se svým věznitelem může mluvit podle zásady já pán – ty pán. Nepoklonkuje, neprosí, nenadbíhá a – neslouží. Sluha se klaní, sluha čeká na rozkaz, sluha se hledí zalíbit.“

Pro EUportal.cz se v boji za restauraci konstituční zastupitelské vlády a suverenity naší vlasti nic nemění. Budeme nadále usilovat o obnovení naší samostatnosti. Ostatně není to v historii poprvé, kdy Češi o svou nezávislost přišli a museli o ni znovu bojovat. Slovy Ladislava Rašína: „ Národ je veliký jen silou své odvahy, vřelostí své víry a velikostí odhodlání snášeti utrpení a přinášeti oběti budoucnosti. Celá desetiletí čekali Poláci na své vzkříšení, dvacet let čekali Maďaři na svoji revizi. I my musíme čekati... Charakter národa nakonec rozhodne o tom, zda ne - li my, tedy naše děti dožijí se nové, lepší svobody a neodvislosti.

Proto chceme vyzvat všechny vlastenecké Čechy a přátele EUportalu, aby neklesali na mysli. Jdeme dál a boj o obnovení samostatnosti našeho státu nadále pokračuje. Evropská unie zde nebude na věky a věřme tomu, že ještě během našich životů obnovíme nezávislý český stát jako součást rodiny evropských suverénních států. Udělejme pro to vše, co je v našich silách.

Odkaz a práce sv. Václava, Boleslava I. i II., Břetislava I., Vratislava II., Soběslava I., Vladislava II.,  Václava I. i II., Přemysla I. i II., Karla IV., Riegra, Palackého, Havlíčka, Kramáře, Rašína a mnoha a mnoha dalších velkých Čechů nesmějí být obráceny vniveč.

Nesmíme dopustit, aby krev Čechů padlých na řece Lechu, u Chlumce, na Moravském poli, u Domažlic, u Vídně,  u Zborova, v bitvě o Anglii, na Dukle a mnoha a mnoha dalších místech a v mnoha válkách byla prolita marně. Dlužíme to našim předkům, kteří po mnohá staletí žili a umírali pro naši nezávislou vlast.

Byli jsme i před unií, budeme i po ní!


Nepřihlášený uživatel

#4007 Těžký úděl všech, kdo vidí dále, než na špičku nosu !

2015-10-02 18:15

"JE TŘEBA DOHLÉDNOUT DÁL, NEŽ NA ŠPIČKU NOSU !"

ten, který nevěří jednostranné oficiální propagandě

#4008 PUTIN MÁ aspoň v něčem PRAVDU

2015-10-02 18:29

PUTIN MÁ PRAVDU !?

V  ČEM !? ... CO  ŘEKL  DNES  NA  ADRESU  USA  A  SPOJENCů:

"VY  BOMBARDUJETE  POZICE  IS  UŽ  ROK,  A  VÝSLEDKY  MÁTE  CHABÉ !  MY  BOMBARDUJEME ... "

"VY BOMBARDUJETE BEZ REZOLUCE OSN, A MY REZOLUCI MÁME !"

(TOTO NENÍ PŘESNÝ CITÁT, ALE OBSAH ŘEČENÉHO, JAK JSEM TO POCHOPIL JÁ)

... A OPĚT POVINNÁ MEDIÁLNÍ MASÁŽ, VYZVEDÁVAJÍCÍ USA A SPOJENCE, A ZPOCHBŇUJÍCÍ RUSKO !

ŠMEJDI JEDNI !!! ... TO JE DÍLO "PRAVDO"-LÁSKAŘů ... tedy těch, kdo milují "pravdu"

jinak řečeno LŽÍLÁSKAŘů bez uvozovek, čili těch, kdo milují lži ... čili mrzkých manipulátorů s myslí lidí a manipulátorů veřejného mínění !

AVŠAK LIDI NEJSOU BLBÍ !!!

JAK TO, JAK JE MOŽNÉ, že USA vyvíjí tak: ... enormní, maximální, upřímné, skutečné, intenzivní, podporované EU, konkrétní, cílené, dlouhodobě vyvíjené, stupňující ... úsilí proti IS, a:

... a výsledky jsou, (a to je pravda, která se nedá popřít) chabé, ... čili NA HOVNO !!!!!!!??????? 

... a ještě jim to máme baštit, že to myslí s bojem proti IS (ISIL) vážně !!!!!!!???????


Nepřihlášený uživatel

#4009 Re: PUTIN MÁ aspoň v něčem PRAVDU

2015-10-02 18:46

#4008: ten, který nevěří jednostranné oficiální propagandě - PUTIN MÁ aspoň v něčem PRAVDU 

 Pravdoláskař znamená, že dotyčný chce pravdu vždycky omrdat.

 

Dekonspirátor

#4010 Re: Re: POZOR USA PACHA NWO NA VLASTNICH LIDECH

2015-10-02 18:46

#3977: - Re: POZOR USA PACHA NWO NA VLASTNICH LIDECH  

"Slyšel (našel)  jsem na netu názor, že se předpokládá občanská válka v USA, a tyto detenční koncentráky jsou připravené pro nepohodlné Američany !? - kteří nebudou podporovat NWO.

Samozřejmě, že je tu jistá potíž: Američané - občané, lid mají (zatím) zbraně, a hodně: - asi 300 miliónů zbraní se udává, čili skoro 1 na obyvatele. A to by bylo nutno ke správnému vedení a vítězství těch "správných" v občanské válce vyřešit !

Jak? ... Řešením může být následující: ... Obama teď opět kritizoval držení zbraní (po posledním incidentu), takže se možná potichu připravuje nový zákon o držení, nedržení zbraní (na základě těchto, a jiných zneužitých mediálně příkladů a strachu lidí) by bylo lidem znemožněno držení zbraní a obrana, (domobrana), a nepohodlní lidé tak mohli snadno skončit v koncentrácích nové doby, NWO, Nového Světového Řádu !!!"


Nepřihlášený uživatel

#4011 Re:

2015-10-02 19:24

#3998: -  

 Ať se třeba poserou. Kde berou USA se svým prodlouženým rektálním ocáskem GB drzost vyčítat Rusku, že podporuje oficiální vládu, když sama podvraťácky sponzoruje rebely a teroristy odpovědné za genocidu křesťanských a jezídských menšin po celé Sýrii a Iráku? To jako má jediná na světě právo rozhodovat, koho budeme podporovat a Rusko musí slepě poslouchat, kdo je v které bitvě ten správnej a kdo ten špatnej? Nenadělali už škody dost, že mají pořád potřebu někomu do něčeho kafrat? Francie po tom, do jakých srtaček poslala Libyi po svržení Kaddáfího, ať sedí v koutě a ani necekne! Skopčáci zřejmě pořád nemají dost Syřanů. Co takhle jich tam poslat dalších milion, ať konečně zavřou ty svoje hitlerský držky? Saúdskou Arábii, největší xenofobní šmejdy a podporovatele terorismu světa, nejhorší klerofašistickou diktaturu s jejich poskokem Katarem ani netřeba komentovat a Turci, kteří dosud neuznali genocidů Arménů a ani se za ni neomluvili a už si brousí zuby na Kurdy, to je teda sebranka zmrdů. Co ti mají co Rusku do toho kafrat? Ať si napřed zametou před vlastním prahem!!


Nepřihlášený uživatel

#4012 ČERNÝ HUMOR a ne NABÁDÁNÍ K NÁSILÍ

2015-10-02 19:27

"Možné vyjádření přání mnohých !?"

Je suis Bashar Asad

#4013 Re: PUTIN MÁ aspoň v něčem PRAVDU

2015-10-02 19:27

#4008: ten, který nevěří jednostranné oficiální propagandě - PUTIN MÁ aspoň v něčem PRAVDU 

 Rusko ať dělá cokoliv, stejně je to podle naší propagandy špatně. Že Turecko bombarduje jediné bojovníky proti IS - Kurdy, to je v pořádku. Že Saudská Arabie v rámci náletů v Jemenu zabila 120 svatebčanů, to je taktéž v pořádku. Že Usáci vyzbrojují a vycvičují "umírněnou" opozici, která se stejně rozutekla do služeb IS, i to je v naprostém pořádku. Stejně tak když za vydatné pomoci Francie podporovali libyjské rebely z al-Kajdy – jak to v Libyi vypadá dnes, vidíme všichni. O tom, kolik civilistů mají Ušáci na svědomí v Iráku a Afghánistánu ani nemluvě. Ale že Rusko podniklo místo IS nálet na al-Nusru, tak jsou hned nejhorší vyvrhelové na světě. Kurva kdo jim tuhle trapnou propagandu ještě žere???


Nepřihlášený uživatel

#4014

2015-10-02 20:12

BREČÍM DOJETÍM ---Terezce musí pomáhat druzí, jak jen můžou a imigrantovi dáme peníze za h....?  K čertu s vládou a EU!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#4015 Re: ČERNÝ HUMOR a ne NABÁDÁNÍ K NÁSILÍ

2015-10-02 20:17

#4012: - ČERNÝ HUMOR a ne NABÁDÁNÍ K NÁSILÍ 

 Už chápu proč Makrela tak podporuje musláče, nemůže se dočkat až bude moc zakrývat tu svou hnusnou držku legálně pod nikábem :-D


Nepřihlášený uživatel

#4016

2015-10-02 20:17

V podobném dochu se odehrála kauza zařízení Klokánek, která se starají o opuštěné a odebrané děti, hrozí zavření kvůli chybějícím 30 milionům korun. Zeman nechápe, jak je to možné, když vláda posílá peníze na pomoc uprchlíkům. Datováno 28.7.2015

Prezident Miloš Zeman nemá důvod se podbízet těm nejhorším pudům a nahrávat šíření nevraživosti vůči uprchlíkům, řekl premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) v reakci na vyjádření Zemanova mluvčího Jiřího Ovčáčka. Mluvčí Hradu na tiskové konferenci řekl, že prezident vyjadřuje lítost, že se nepodařilo nalézt peníze na provoz zařízení pro ohrožené děti Klokánek, ačkoli částka na pomoc imigrantům bude řádově vyšší.

KDE ZŮSTAL ZDRAVÍ ROZUM  ????????????????????????????

Jiří Hykel
Kopřivnice

#4017

2015-10-02 20:33

Plně souhlasím s textem této petice a musím dodat, že i KSČM již několikrát navrhovala v parlamentu zákon o Obecném referendu, který ovšem vládní "elity" zprava v četně socanů vždy zamítly. Dnešní vláda je stále stejná či totožná jako vlády předchozí !!!!
ZAPRODÁVAJÍ REPUBLIKU I S OBČANY FAŠISTICKÉMU AMERICKÉMU A EVROPSKÉMU IMPERIALISMU !!!!
BRAŇME SI REPUBLIKU, BRAŇME SVŮJ ŽIVOT !!!

 

Hykel Jiří


Nepřihlášený uživatel

#4018 Re: Proti vystoupení z EU

2015-10-02 20:42

#3991: - Proti vystoupení z EU 

 NAOPAK !!! ... SETRVÁNÍ V EU BY BYLA EKONOMICKÁ SEBEVRAŽDA !!!


Nepřihlášený uživatel

#4019 Re: Re:

2015-10-02 20:53

#3997: - Re:  

 ale naopak, oni můžou vše, ty kur...vy !

Luďa

#4020 Re:

2015-10-02 20:56

#3968: Skull -  

 Unie je naprosto neakceschopná, místo toho, aby pomohla Itálii a Řecku, vypravuje lodě, které loví uprchlíky u afrických břehů. Pokud Evropská unie neplní, co bychom od ní čekali, nezbývá členským zemím, než aby se zařídily po svém. Proto bych doporučil zemím na okraji EU, jako je Itálie a Řecko, které jsou pod náporem imigrantů, aby si vyjednali s některou zemí ve Středozemí zřízení středisek pro žadatele o azyl a aby posuzovaly jejich žádosti na dálku a teprve pak vpustily jen ty, kterým azyl udělí.


Nepřihlášený uživatel

#4021

2015-10-02 20:59

Takový spolek jako je Evropská unie nepřinesla Evropě nic spíš naopak aby mi někdo nařizoval jak mají být velký knedlíky a chtěl za to plat to opravdu ne

Nepřihlášený uživatel

#4022 Re:

2015-10-02 20:59

#4014: -  

 JE  TŘEBA  VYHLÁSIT  CELONÁRODNÍ  SBÍRKU  VÍČEK  OD  PETLAHVÍ  PRO  VŠECHNY  UPRCHLÍKY  (NA  PODPORU  MIGRANTů) !!! ...  AŤ  MAJÍ  PODMÍNKY STEJNÉ,  JAKO  NAŠI  POTŘEBNÍ !!!


Nepřihlášený uživatel

#4023 Re:

2015-10-02 21:00

#4016: -  

 Takže morální apel na politickou svoloč, aby v rozpočtu našla potřebné peníze pro nebohé děti z Klokánků je podle toho potracenýho kripla Sobotky podbízení se těm nejhorším pudům ??? Ať ten zku***syn okamžitě odstoupí, ten syčák nemá ve své funkci co dělat !!!


Nepřihlášený uživatel

#4024 Re:

2015-10-02 21:04

#4014: -  

 Pěstujeme si svoje vlastní vrahy a vlastní děti necháváme napospas smrti. Jsme odporná zvrácená společnost! Zastavme EU! Zastavme totální rozklad naší společnosti, národa, kultury, tradíc !!!


Nepřihlášený uživatel

#4025 Re: Re:

2015-10-02 21:14

#4022: - Re:  

 SOUHLAS !!!