Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#3901 Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-09-30 21:43

#3896: - Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 Víš o čem je tady vůbec řeč? Není to o ničem menším než o naší a tvojí BUDOUCNOSTI.

Obhajuješ-li krvelačné muslimy, nejsi-li dokonce jedním z nich, pak se odpakuj a běž si psát na vaše stránky a neser se do nás!!!


Nepřihlášený uživatel

#3902 Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-09-30 22:00

#3895: - Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 ... už tady někdo jinde na to reagoval, že to není pravda s těma civilníma oběťma, že je to zase mediální masáž, dezinformace a citové vydírání a manipulování všech "citlivých" lidí, aby věřili amíkům a ne Putinovi.

(Amíci jsou přece ti nejsvětější andělé ... a Putin a Rusko ti největší satani a grázlové ? ... takové blbosti by snad neuvěřil ani kretén, i když se naše média snaží, až jim důlky vylézají z očí, a tlačí přitom svá dezinformační "hovna" do hlav naivních, snadno oblbovatelných a zamnipulovatelných diváků)

 

JE TO PŘÍSPĚVEK = 3862

a odkaz zde: 

http://cz.sputniknews.com/svet/20150930/1269467.html#ixzz3nFBEOGfZ


Nepřihlášený uživatel

#3903

2015-09-30 22:07

EU je rakovina Evropy

Nepřihlášený uživatel

#3904

2015-09-30 22:07

Komentář jsem napsal ! Kam se poděl netuším.

Honza K.

Nepřihlášený uživatel

#3905 TO SE, BLBCI: ... PŘEPOČÍTALI !!!

2015-09-30 23:24

MOTTO: "NA KAŽDÉHO BLBA JEDNOU DOJDE !!!"

Miroslav

#3906 Re: Ex-post: Česká televize vystřihla šokující informace z reportáže o muslimech v ČR!

2015-09-30 23:38

#3865: - Ex-post: Česká televize vystřihla šokující informace z reportáže o muslimech v ČR! 

 ... (NENÍ  NAD  "OBJEKTIVNÍ"  INFORMACE  OD  ČT,  PLACENÉ  Z  NAŠICH  DANÍ,  PARAZITUJÍCÍ  NA  PŘÍJMU  Z REKLAMY  A  NAVÍC  HOSPODAŘÍCÍ  SE  ZAJIŠTĚNÝM  PŘÍJMEM  Z  KONCESIONÁŘSKÝCH  POPLATKů,  KTERÉ MUSÍME  PLATIT,  AŤ  UŽ  MÁME,  ČI  NEMÁME  TELEVIZI,  AŤ  UŽ  SLEDUJEME  ČT,  ČI  NESLEDUJEME !!!

ČT  TAK  DISPONUJE  "PŘÍLIŠ  VELKOU  DÁVKOU  SVOBODY,  NEZÁVISLOSTI  A  OBJEKTIVNÍHO  NADHLEDU",  COŽ NÁM  DENNĚ  DOKAZUJE  SVÝM  VYSÍLÁNÍM !!!)


Nepřihlášený uživatel

#3907 Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 04:24

#3901: - Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 Ty mas evidentne problem s chapanim psaneho textu. Obvinujes Obamu a za naprosto totez chvalis Putina...lol...) Ne ja vubec nestojim pri muslimech,ale na pitomosti reagovat musim. Takze se pakovat nebudu,ale kyvat jako oslik na kdeco,take ne.


Nepřihlášený uživatel

#3908 Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 04:26

#3902: - Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 a proc mam verit ruskym zpravam? To si snad delas srandu...


Nepřihlášený uživatel

#3909 Re:

2015-10-01 05:32

#61: -  

 Přímo v textu petice je link k dokumentu, který stačí vytisknout, odnést, nechat podepsat a zaslat na adresu uvedenou u linku.

katolík, který si nemyslí, že bychom měli brát do každé farnosti 1 musulmanskou rodinu !

#3910 Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!!

2015-10-01 05:53

"Na svatém Hostýně: ... památka na to, jak Panna Maria (JEŽÍŠ METÁ BLESKY NA TATARY), Královna Moravy již v minulosti naší zem ochránila před nájezdem nevěřících barbarů - musulmanů !"

VĚŘÍCÍ KATOLÍK

#3911 Re: Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!!

2015-10-01 06:06

#3910: katolík, který si nemyslí, že bychom měli brát do každé farnosti 1 musulmanskou rodinu ! - Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!! 

TOTO JE OBRAZ, V KOSTELE NA SV. HOSTÝNĚ JE KRÁSNÁ SOCHA ZA OLTÁŘEM, VYJADŘUJÍCÍ, ZNÁZORŇUJÍCÍ TOTÉŽ !!!

TEHDY SE LID MORAVSKÝ MODLIL ZA ZÁCHRANU !!!

DNES JE BOHUŽEL I NĚKTERÝMI CÍRKEVNÍMI PŘEDSTAVITELI PROPAGOVÁNO UMISŤOVÁNÍ DO FARNOSTÍ "POTŘEBNÝCH"

ONI  NÁM  LŽOU  O  TOM,  ŽE  ISLÁM  JE  MÍRUMILOVNÝ !!! ...  TAKOVOU  PSEUDOTOLERANCÍ  JEN  ZAVÍRÁME  OČI  PŘED  POSTUPNOU  INVAZÍ !!!

 

"JE  PODLÉ  ÚTOČIT  NA  CITY  VĚŘÍCÍCH,  VYVOLÁVAT  EMOCE  MILOSRDENSTVÍ  VůČI  VŠEM !!!  JSOU POTŘEBNÍ,  KTERÝM  SE  MÁ  JISTĚ  POMOCI !  (ALE  KDYŽ  SI  NABÍZENÉ  POMOCI  NEVÁŽÍ,  STÁVAJÍ  SE  V  TÉ  CHVÍLI  "NE-POTŘEBNÝMI" !!! ...  POKUD  KOPOU  DO  POTRAVIN,  VYHAZUJÍ  VODU,  JAKO  V  MAĎARSKU, ...   PLUNDRUJÍ  ZA  SEBOU  CO  MOHOU,  JAKO  V  ITÁLII  A  ŘECKU,  AROGANTNĚ  VYŽADUJÍ  POMOC, ...  NEZASLOUŽÍ  SI  JI !!!  NEPOMÁHAT  TAKOVÝM  LIDEM  NEJEN,  ŽE  NENÍ  HŘÍCH,  ALE  NEPODPOROVAT  JE  V TOM,  JE  DOKONCE  NAŠE  OBČANSKÁ  A  KŘESŤANSKÁ  POVINNOST !!!)"

NAOPAK  JE  HŘÍCHEM:  POMÁHAT  TAKOVÝM  "NE-POTŘEBNÝM"  A  ZAVÍRAT  OČI  PŘED  MÍSTNÍMI  CHUDÁKY !!! ...  (NA  SLOVENSKU  LIDÉ  PÁCHAJÍ  SEBEVRAŽDY  Z  NOUZE  A  BÍDY !!! ...  ZE  ZADLUŽENOSTI,  EXEKUCÍ  A  NEVÍ,  JAK  Z  TOHO  VEN,  ZATÍMCO  NEZISKOVKY  DOSTANOU  ZA  UPRCHLÍKY  ŠTĚDROU  DOTACI  !?)"

!!! L U M P Á R N A  !!!


Nepřihlášený uživatel

#3912 Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 06:20

#3908: - Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 VĚŘ SI ČEMU CHCEŠ ... JE TO TVOJE VĚC !!!


Nepřihlášený uživatel

#3913 Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 06:53

#3907: - Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

Přestoupit na pravoslavnou víru je totálně něco jiného než být stoupencem islámu. Islám není víra, ale politické hnutí podporované různými vlivnými organizacemi s cílem ovládnutí světa. Tolik k té víře...

Při otevření mešity v Moskvě, řekl ruský prezident následující:

Ruský prezident je přesvědčen, že se mešita "stane pro muslimy v Moskvě a v celém Rusku nejdůležitějším duchovním centrem, zdrojem osvěty, šíření humanistických idejí a původních pravých hodnot islámu" ku prospěchu společné věci se stoupenci dalších vyznání v Rusku.

Chápeš, co jsou původní hodnoty islámu? Ne to co vidíš dnes a bohužel se potvrzuje, že islám je nereformovatelný a měl by se jako hrozba lidstvu všude ZAKÁZAT!!!  Tedy NULOVÁ TOLERANCE PRO ISLÁM.


Nepřihlášený uživatel

#3914

2015-10-01 07:30

Není mi imigrantů líto. Vracet je zpět odkud přišli, jinak je to pozvánka pro další nelegální migranty. A co české právo, to je jako podřadné tomu evropskému, či co? Jestli ano, tak jsme ztratili suverenitu a je třeba se ptát, zda zůstat v EU.


Nepřihlášený uživatel

#3915 Demonstrace v Erfurtu proti vládě a migrantům 30.9.15

2015-10-01 07:50

Na youtube.com

/watch?v=UQIGTTv9si4

je nahrávka ze včerejší demonstrace v Erfurtu proti vládě a migrantům pořádaná Alternativou pro Německo. Účast v tisících.


Nepřihlášený uživatel

#3916

2015-10-01 07:54

Je to nutnost, musime bojovat za nase deti, jsou preci nase budoucnost a to nejcenejsi co nam zivot dal!!! Proberte se, lidicky!!!
Ten, kdo ví, že islám je čiré zlo

#3917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 07:57

#3913: - Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 Já se obávám, že žádná původní humanistická hodnota islámu neexistuje, vzhldem k tomu, že zatímco Ježíš šířil lásku a uzdravoval lidi, Mohamed byl jen sprostý egoistický dobyvatel, který si za svého života podmanil celý Arabský poloostrov a jeho nejbližší následovníci pak Persii, celý Blízký východ, severní Afriku a kdyby je Karel Martel neodrazil, tak i celou Evropu. Stejně tak nebýt Byzance, Arabové by plenili Českou kotlinu už někdy v osmém století. Stejně tak nebýt neustálých Rusko-Osmanských válek, které Turky oslabovaly, Evropa už by byla dávno jejich. Já v dějinách islámu neznám jediné období, kdy by žili v míru a neexpandovali, islám je zlem již od svého prvopočátku, kdežto křesťanství se stalo skutečným zlem až poté, co se jej chopila zkorumpovaná římská církev. Netvrdím, že měl Mohamed jen stinné charakterové stránky, bezpochyby měl i dobré, ale ty stinné s přihlédnutím k těm tisícům pobitých a milionům porobenýh protivníků jednoznačně převažovaly. Jistí naivní humanisté podlehli šálení, že je islám náboženstvím míru a to zlé v něm tvoří jen "pár militantních skupin", jak se nám snaží současná multikulti propaganda namluvit, leč to surové, agresivní a xenofobní je pravou, nezastřenou podstatou islámu. 1400 let historie, kdy islám proléval evropskou krev ze všech možných stran, nás v tom jen utvrzuje.


Nepřihlášený uživatel

#3918 Re: Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!!

2015-10-01 08:04

#3910: katolík, který si nemyslí, že bychom měli brát do každé farnosti 1 musulmanskou rodinu ! - Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!! 

 Jojo, tehdá ještě stála církev na naší straně, teď se všemožní halíkovští diverzanti lísají k islámu. Někdy mně dle církevních postojů připadne, že i sám Vatikán už je financovaný saúdskými petrodolary. :-(


Nepřihlášený uživatel

#3919 Re: Re: Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!!

2015-10-01 08:19

#3911: VĚŘÍCÍ KATOLÍK - Re: Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!! 

 Je silně amorální podporovat tyhle ekonomické vyžírky a přitom naprosto přehlížet bídu vlastních obyvatel. Stačilo se podívat, jak ta nenažraná prasata držela v rakouských azylových táborech hladovku za vyšší kapesné. Co si vůbec o sobě myslí? Že máme povinnost jim cokoliv dávat? Doma jim vymývají mozky, jak je Evropa rájem, kde se o ně káfirové ochotně postarají, že jsme vlastně povinni se o ně jako méněcenní postarat a živit je zde, to je vůlí alláhovou. Sami křesťanské menšiny ve svých zemích perzekuují a pozvolna vyhlazují, jak jen to jde a my s nimi máme jednat v rukavičkách a ještě je rozmazlovat jako nějakou božskou kastu? Celý tenhle apel na city, který vygradoval podlézavým vnucováním záběrů utonulého chlapce (kolik malých dětí denně zemře při autonehodách a nikdo to neřeší), je naprosto nechutný tah proislámské propagandy, financovaný saúdskými šejky. Plivu na všechny bezpáteřní zrádce a naivy, kteří se téhle propagandy aktivně účastní!


Nepřihlášený uživatel

#3920

2015-10-01 08:28

VELKÁ BRITÁNIE

Nigel Farage z UKIP ( strana nezávislých) a člen Evropského parlamentu vyjádřil v tv rozhovoru své pro demokratické a pro národní postoje. Uvádí, že imigrace je zájmem velkých společností, neboť dojde k poklesu mezd.                                           Podle jeho slov se bude příští rok konat referendum, které rozhodne, zda Velká Británie vystoupí z EU. 

https://www.youtube.com/watch?v=o-uoaIorfVU

Z komentářů pod videem stojí za zmínku:                                                                                                                             "Tak zvaní utečenci jsou vládou sponzorovaní vetřelci. "

Jiní divák upozorňuje na "islandský model" - např.  http://www.hzpd.cz/prima-demokracie-a-islandska-krize/

 


Nepřihlášený uživatel

#3921

2015-10-01 08:30

 POLSKO

https://www.youtube.com/watch?v=v4z6Uxk6tGE

30,000 Poláků na demonstraci proti islámu 


Nepřihlášený uživatel

#3922

2015-10-01 09:02

Souhlasím a žádám vyhlásit referendum o vystoupení z Evropské unie .
Pavel Sosna

Nepřihlášený uživatel

#3923

2015-10-01 09:10

Dobrý den. Nechci zde žádný islám, žádného uprchlíka. Stále hledám na co bych mohl být v této zemi hrdý. Moc toho není, ale je třeba začít něco dělat dřív než bude pozdě. Třeba budu moct být hrdý, alespoň na sebe.
věřící katolík

#3924 Re: Re: Re: Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!! - CÍRKEV ZTRÁCÍ MORÁLNÍ AUTORITU !?

2015-10-01 09:40

#3919: - Re: Re: Panno Maria SvatoHostýnská: ... oroduj za nás !!! 

 A  NEJHORŠÍ  JE,  ŽE  ANI  ČÁST  CÍRKVE  NEVÍ,  NA  ČÍ  STRANĚ  STOJÍ !!!

(MUSÍM  NAPSAT  ČÁST,  PROTOŽE  ZDALEKA  ANI  NE  VŠICHNI  KATOLÍCI  MAJÍ  STEJNÉ  NÁZORY  JAKO OFICIÁLNÍ  PROPAGANDA,  A  JAKO,  BOHUŽEL:...   PROPAGANDĚ  PŘIZVUKUJÍCÍ  A  PŘITAKÁVAJÍCÍ  ČÁST PŘEDSTAVITELů  CÍRKVE,  KTEŘÍ  BY  SPÍŠE  MĚLI  HLAÁSAT  KRISTOVO  EVANGELIUM,  A  NE  TAKTO  OSUDNĚ  A ŠPINAVĚ  LOBBOVAT  ZA  ISLÁM  A  PODPOROVAT  ISLÁM !)

MODLEME  SE  ZA  CÍRKEVNÍ  PŘEDSTAVITELE,  AŤ  ŠÍŘÍ  SLÁVU  BOŽÍ,  NE  alláhovu, ...  SLÁVU  KRISTOVU,  A  NE mohamedovu !  I  ONI  SE  JEDNOU  BUDOU  ZODPOVÍDAT  PŘED  BOŽÍM  SOUDEM !!! ...  PAPEŽ,  NEPAPEŽ, ... KARDINÁL,  NEKARDINÁL,  BISKUP,  NEBISKUP !!!"

bez podpisu, nechci, aby mi mírumilovní islamisté uřezali hlavu

#3925 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-01 09:55

#3917: Ten, kdo ví, že islám je čiré zlo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 SOUHLASÍM !!!

JEN JE MI LÍTO, ŽE NA JEŽÍŠE KRISTA LIDI ZAPOMÍNAJÍ, KDYŽ MU NIKDO NEMůŽE VYTKNOUT NIC ŠPATNÉHO, ... ZATO UCTÍVAJÍ KDEJAKÉ ŠMEJDY !!!

NAPŘ MOHAMED: VRAH, PEDOFIL A NÁSILNÍK !!!