Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Jan Nagy zms-olympionik
Re:
Ano, já jsem silně proevropsky smýšlející člověk, proto jsem zásadně proti EU ve své současné podobě byrokratického molocha ne nepodobného RVHP, která dělá svými nesmyslnými nařízeními všechno proti silné sebevědomé a konkurenceschopné Evropě, jednotlivým státům a občanům hází klacky pod nohy a zvýhodňuje muslimské vyžírky na úkor rodilých Evropanů. Kam až se současná EU dostane, to ještě před 10 lety netušil skoro nikdo.
To se tu zase sešel výkvět...
Lidi, kteří chtějí chránit české hodnoty, a stěží ovládají český jazyk.
Lidi, kteří chtějí zachovat křesťanskou civilizaci, a kape z nich mohamedánská nenávist.
Lidi, kteří se bojí o budoucnost svých dětí, a vychovávají z nich větší spratky, než k nám teď do Evropy proudí.
Lidi, kteří chtějí opustit potápějící se loď, a cítí se jako kapitáni, ne jako krysy.
Co chcete chránit, když to v sobě nemáte?
Jsem pro okamžité ukončení členství v EU uzavřít hranice odejít ze šengenského prostoru
Re:
#331: sedm Chuvavových košil -
Ty jsi dobrý primitivní výplach !!!
Re:
Soběstační z hlediska ekonomiky nejsme už dávno právě kvůli EU, proto je čas tomu utnout tipec a říct konečně jedno velké NE téhle diktatuře...
Buďto mi nebo osadníci, je to replika osídlení ameriky zlatokopy, kořistníky, vyvrheli, pindosy a jak dopadli domorodci až 400 miliónu vyhubených indiánů v čase a svět oblažovaný pindostanci kdy i teď to mají s lokaji bruselony v choreografii a možném zátahu do ruska kdy na užité na dvorečku kašlou. . .https://www.youtube.com/watch?v=wxogkCO6haA . . . http://orgo-net.blogspot.cz/2014/11/200-let-americkeho-terorismu-prehled.html
Přežili jsme diktát Vídně, přežili jsme diktát Berlína, Přežili jsme diktát Moskvy, přežijeme i diktát Bruselu!!
Nelíbí se mi, že veškerá média doslova MASÍRUJÍ diváky a čtenáře (dokonce i v pořadech určených malým dětem) samými kladnými a dojemnými informacemi o imigrantech. Toto dělali komunisti. Myslela jsem si, že demokracie znamená ukázat dobrou i špatnou stránku věci a pak ať se každý rozhodne podle sebe. Na internetu jsem viděla videa s uříznutými hlavami naraženými na plotech, zmasakrovaná těla a další hrůznosti. To je taky realita a druhá stránka věci. Ale ta se MÁMĚ a podobným asi zrovna nehodí do krámu. Hlavně, že máme papírovou svobodu slova a samozřejmě nezávislá média. Ha Ha..
Jsem pro okamžité vystoupení z EU. Cítím ohrožení bezpečnosti naší země. Nechci multikulturalismus, nepřizpůsobivé přistěhovalce ani islámské teroristy jejichž zvěrstva prováděná v muslimských zemích nejsou v souladu se zákony České republiky. Dále nechci uzákonění práva šária, právo cizinců volit ani pohádky typu Planeta Yo.
Buďto mi nebo oni, tak jak tomu bylo vždy.
Nechceme EU.Chceme Česko a moravu zpět.Chceme Tomia Okamuru.Vyčistěte poslaneckou sněmovnu od těch co nemají nic společného s Českou republikou.Jsou to zaprodanci.....Chceme zpět Naši krásnou zemičku,malou ale krásnou. Jarmila Hendrychova
| This discussion has been closed. |
Re: Eu
#26: Radek P - Eu
přesně tak