Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Vystup z EU
Absolutni souhlas s petici a vystoupeni z EU co nejdrive.
EU je jen dalsi Nemecke imperium!!
Jsem rozhodne PRO vystoupeni, jelikoz se nebudu podrizovat nekomu, kdo na me nebere ohledy a to i presto, ze jsem obcanem suverenni zeme...
Proc jsme v EU, kdyz nemuzeme nic prosazovat a nemuzeme se nijak branit? Mama Merkel pritom hlasala jiz pred hlasovanim: Nechcete imigranty? Prehlasujeme vas.. No je toto normalni? Ta pani jde ve slepejich Hitlera a dela to same, co delal Hitler zezacatku ;-)
Navic na internetu kazdy vidi, to co imigranti delaji ;-) Vrazdi matky s detmi, upaluji je zaziva, rozbijeji vse na co prijdou atd...
Vyhladit je a nebo proste odejit!!
Pokud Ceska Republika uprchliky prijme, tak emigruju mimo EU, jelikoz ceho je moc, toho je prilis ;-)
Doporučuju opravdu nastudovat protože uprchlící jsou pro nás to nejmenší zlo proti tomu se "elitáři" s náma zamýšlí........
This comment has been removed by the person who wrote it.
Teprve mi táhne na 19, uznávám, jsem mladý, pro některé nerozumný, ale jsem ČECH, stejně jako moji rodiče a jejich předkové. A jsem odhodlaný svou vlast bránit ať už se to EU líbí nebo ne! Nějaká kvóta nebude rozhodovat za nás jako národ a za naši budoucnost!
Podporuji pana Okamuru a velice si vážím toho, jak za nás bojuje...
EU je něčí nástroj zkázy,již její založení bylo pochybné a vcelku nepotřebné.Vůbec neslouží Evropě a lidem v ní,tudíž jednoznačně-ven z EU.
EU byla dobrá myšlenka, ale zdegenerovala v pouhého politruka ekonomické moci. Je slabá, servilní, neschopná řešit opravdové problémy. Je třeba utvořit nové stabilnější a životaschopnější aliance. Spousta lidí je proti vystoupení hlavně kvůli dotacím a krátkodobým osobním ziskům, ale dlouhodobá politika EU v oblasti ekonomické (TTIP) a demografické (imigranti) bude mít fatální následky pro celou Evropu...
Tohle už byla vážně poslední kapka, trvám na odchodu z tohoto diletantského spolku !!!
Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. Kam budeme utíkat my až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, né stádo divochů co se sem ženou z Afriky. Buďto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě.
Konečně se lidem otevřeli oči. Alespoň k něčemu byla ta situace s uprchlíky dobrá.
Pryč od EU. RADŠI ZPÁTKY K RUSŮM!!
| This discussion has been closed. |
Pryč z unie, než nás prodají úplně. Ženou nás do záhuby