Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
This comment has been removed by the person who wrote it.
To máte za naše zrušené cukrovary a zničený lehký průmysl a zemědělství. Pryč s řepkou a biosložkami v palivech. Islám je nereformovatelný a odporuje hodnotám, které naše společnost vyznává. Přeji si, aby prorokova kniha Korán byla zakázána stejně jako Mein Kampf. Islám je nazýván náboženstvím, ale je to zvrácená ideologie k ovládnutí celého světa vymytými mozky zamrzlými ve středověku.Hlasovala jsem proti vstupu do EU a tloukla se do hlavy při podpisu Lisabonské smlouvy. Dalším hřebíkem do rakve všech čechů by bylo přijetí EURA, Singer by nás ještě více ožebračil "výhodným kursem". Hlavně by to odnesli ti, kteří si teprve spoří na penzi na svých životních pojištěních atd. Ani tu bídu nechci domyslet.
Re:
A proc....budeme pachat ekonomickou sebevrazdu a to Jen proto ze jsme pokakani az za usima...?
Protože EU je zločinecká organizace.A nejen EU.Zločinecká je také USA,NATO.Jsem Slovan a jsem na straně Ruska.Jsem na to hrdý.Budu bojovat proti zločincům USA a jejich přisluhovačů.Samozřejmě také proti naší zločinecké vlastizrádné vládě.
Josef Voltr Choustníkovo Hradiště.
Re: Proti vystoupení z EU
#1701: - Proti vystoupení z EU
Raději ekonomickou sebevraždu než li diktatůru EU, která byla založena po válce r. 1944 Německem aby si osvojila Evropu nevojenským způsobem. Stejně se u nás prodávají jen šunty, které nikdo v Evropě nechce a tak šup s nimi do regálů Tesco. Raději vystoupím z EU a budu hledat nový lepší způsob jak opětovně vytvořit stabilní ekonomiku a nepodporovat nadnárodní monopoly jenž likvidují malé živnostníky a tak i celou ekonomiku .. proberte se !!
Nebojme se zvednout hlavy a zařvat na naše politiky " VYZÝVÁME VÁS, BOJUJTE ZA SVÉ OBČANY, SUVERENÍ, SVOBODNÝ A DEMOKRATICKÝ STÁT A ZA BUDOUCNOST NAŠICH DĚTÍ A VNOUČAT. NEBUĎTE ZBABĚLÍ. KAŽDÝ TAKOVÝ ÚSTUPEK PŘIVOLÁVÁ DALŠÍ".
Re: Re: Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici
#1695: Jitule - Re: Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici
Přesně s tímto přístupem lidí se počítá. Držet hubu a krok, to je jedna z českých vlastností.
Okamžitě vystoupit, EU je velmi nebezpečná organizace
mohl byste prosim toto vase tvrzeni a postoj trochu vysvetlit?
zajimala by mne alespon priblizna cisla, te vasi avizovane sebevrazdy..
staci jen ramcove, v kterych oblastech bychom si pohorsili, kde by to byl nejvetsi
problem?? moc dekuji za dalsi alespon trochu podrobnejsi informace
Zvedavec
ps: pokud zadne konkretni a relevantni informace nemate.. PROSIM - nesirte paniku a krotte sve vyroky :)
lepší ekonomická sebevražda než vražda spáchaná na nás samotných
Re: Re: Proti vystoupení z EU
#1717: zvedavec - Re: Proti vystoupení z EU
Ja nejsem ten kdo to napsal....ale v cem pan siri paniku? Jste jak z dob SSSR,kdy kazdy drzel pusu a krok,takze vy zbytecne nekoho napadate za nazor. A Vy...vysypejte argumenty proc z EU...vynechte politicke blaboly, ala Putin nebo Obama a kdo ma vetsi koule,pze tihle dva se vzdycky domluvi.
| This discussion has been closed. |
Proti vystoupení z EU
Vystoupení z EU by byla ekonomická sebevražda. Je potřeba hledat jiné prostředky, např. žalobu, jako Slováci