Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
komu jdou platby?
Proč nebyl zveřejněn můj dotaz, komu půjdou příspěvky od dárců, když jsou v eurech? Zdá se mi to prapodivné a někdo asi vydělává na svízelném postavení našich rozhořčených občanů. Laskavě mi odpovězte, protože jinak mám dojem, že zrovna tato petice je jen na tahání peněz z našich občanů, kterým není jedno jak skončí jejich stát.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
No právě a to řešil nedostupný devizový příslib nebo pozvání od tety
Re: komu jdou platby?
#1677: Nabella VF - komu jdou platby?
A co ovecka cekala..? Tady jde jen o populismus damo...vzdyt uz I Putin otevira mesity. Cesko pujde proti proudu..?)))
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: komu jdou platby?
#1677: Nabella VF - komu jdou platby?
Je to organizováno cez Slovensko aby nebyla možnost hlasování a diskusi blokovat. Asi proto patba v euro.
Vystoupení z EU
Myslím, že bychom měli vystoupit z EU. Byl jsem léta stoupencem vstupu a poté členství v EU. Nicméně sučasný stav, kde se EU stává služkou USA a ČR má právo jen poslouchat, mi nedává na výběr. Palec dolů. Takto ne...
Re: Re:
Kdo nám ty dluhy nadělal? Kolik to bylo před vstupem do EU? Víš debile?
Vezměme si naši vlast zpět!
Re: Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici
#1434: - Re: Re: Re: Podpisy v internetové petici
Myslím, že se tu čertíte zbytečně. Pan "diskutník" to v jádru myslel dobře a stál při nás, odpůrců aktuální imigrace, "jen" si dovolil zhodnotit stav myšlení našich lidí, a to vystihl, bohužel, naprosto přesně. Právě teď jsem vedla jednu takovou fb debatu s jedním, co hlásá, jak tu imigranty nechce, ale když jsem mu řekla, ať podepíše petici nebo se v pondělí zúčastní nějakého z plánovaných protestů, tak mi napsal, že je to stejně k hovnu, a méně zla si natropíme, když půjdeme poslušně s EU..! To jsou názory, co..?!
Jsem znechucen politikou, kterou předvádí naše vláda spolu s EU.
Opakuje se zrada na českém lidu. Když si někdo pozve hosty, má se o ně též postarat a né je strkat sousedovi !!
Další Mnichov
Re: Re: Re:
A Ty vis proc predtim dluhy nebyly...Nevis pze ses trotl co zapomnel jak se zilo pod SSSR...zlata EU. K vuli momentalni imigracni vlne napis Putinovi,ten rozdrbal Evropu i stredni Vychod. Tva odpoved me nezajima,pze ses mimo. Cau.
| This discussion has been closed. |