Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Já jsem už před lety hlasovala že do EU nechci,ale přehlasovali mě.Já dodnes vidím Janu Bouškovou jak vykřikovala v televizních šotech ať už jsme v té Evropě.A tak jsme!!!
Re:
Pokud je čas vyjít do ulic a bojovat,rád se přidám třeba jen z holí v ruce a půjdu za naši vlast bojovat.Nezastavím se jen v Praze,ale klidně půjdu až do Bruselu!Vlastenectví a národní hrdost nám chybí už od Bílé Hory a je potřeba v duchu historických tradic opět pozvednout hlavy a nebojácně vykročit."Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme...!!!"
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/projekt-euromed
Byl jsem pro vszup do EU dnes jsem se přesvědčil,že to není spolek nezávislých a rovnoprávnch zemí,ale že si opět Němci hrají na vůdčí národ a kdo je nebude tak to pude po zlém.Ano sohlasím z pane Ficem jde o tvrdý dyktát který nemá obdoby.
Děkuji pane Okamuro..
Lidi spojme se a konečne udeláme konec tomuhle rozhodovani onas bez nas!!! Dekujeme pane Okamura ste borec
Neměl nakonec Václav Klaus pravdu???
Ale toto je podraz,neodpouštějme !!!!
Podpis petice
Moc by mne zajímalo, proč někteří občané podepíší petici a není jejich podpis veřejný. Čeho se bojíte? To jste zpátečnický? Co kdyby to náhodou nevyšlo? Já jsem se nikdy nebál sdělit svůj názor a za ním si budu vždy stát a to i veřejně. Lidé prosím Vás vzpamatujte se, když se budete bát, tak se budete bát celý život. Hlavu vzhůru a hrdě se podepiště za svůj názor, a to veřejně.
Richard
Vyzyvam vsechny slovanske narody ke spolecnemu boji za zachranu nasi kultury, ochranu naseho slovanskeho dedictvi a nasi budoucnosti, kterou jsou nase deti.
Program počítá s přistěhováním 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl statistický úřad EU Eurostat. Předběžný odhad 56 miliónů či dokonce 80 miliónů migrantů, jak uvádí Salim Murad z New york University in Prague, má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě.
| This discussion has been closed. |