Imigranti nám brzy „poděkují“ stejně, jako děkují Italům...


Anonymous

#1

2015-08-24 16:08

Ti snědí chlapci z Afriky k nám většinou nepřiplouvají pracovat a většina z nich neutíká před válkou. Připlouvají s nataženou rukou a pokud nedostanou, co chtějí, začnou demostrovat, rozbíjet, rabovat a zapalovat a pak možná i zabíjet.

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-08-25 13:57

Je třeba více opevnit vnější hranice, postihovat převaděče, stabilizovat země jako jsou Sýrie, Irák nebo Libye, vracet všechny uprchlíky, kteří nejsou ze zemí postižených válkou, jako jsou např. Eritrea, Nigérie, Pákistán a umožnit de facto jen příjem uprchlíků ze Sýrie, pokud ale jsou schopni prokázat své syrské občanství, zavážou se plně respektovat naše zákony, nedopustí se žádného přestupku a budou usilovat o výuku češtině a českých reálií. Do doby, než zvládnou češtinu a české reálie na úrovni absolventa základní školy by neměli tito lidé dostat povolení k trvalému pobytu.


Anonymous

#3

2015-08-25 15:15

nechceme imigranti v cesku skrivají se mezi nimi islámsti teroristé znicit nasí demokracii a udelají z evropy nový islámský svet plný islámskích zombi


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-08-28 10:28

A´t každej sluníčkář a hate free culturník povinně ubytuje nejméně jednoho přistěhovalce u sebe doma, ať se všichni ti chudáci cítí dobře.

Nepřihlášený uživatel

#5 Re:

2015-08-28 20:42

#4: -  

 A rádobyprofesor Kokot, pardon, Kohout ať jich pobere alespoň 50.


Nepřihlášený uživatel

#6 Tábor lidu v Plzni

2015-09-01 20:18

Demonstrace proti imigraci, za okamžité vystoupení ČR z EU a za svrchovaný český stát!

Místní organizace Národní demokracie v Plzni spolu s místní organizací DSSS svolává a organizuje „Tábor lidu v Plzni”. Akce proběhne v sobotu 5. září 2015 v 16:00 hodin na náměstí Republiky u Andělíčka. Akci podporují Vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO, rota Čechy západ. Účast dalších občanských skupin je vítána! Akce bude ukončena spanilou jízdou motorkářů kolem náměstí!

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, srdečně zveme všechny Plzeňany a občany okolních obcí k účasti! Vezměte své rodiny, přátele a známé a přijďte nebo přijeďte na plzeňské náměstí Republiky! Podpořte správnou věc! Odmítněme probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřeme svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!


Nepřihlášený uživatel

#7 Demonstrace na podporu Viśegrádské 4, proti diktátu EU a imigrační politice Bruselu!

2015-09-03 18:12

V pátek 4.9.2015 před úřadem vlády od 14:30

Přátelé, spolubojovníci, čeká nás narychlo svolaná demonstrace!!!!

V Praze se schází v pátek V4 a je třeba o sobě dát vědět a podpořit jejich jednání ohledně imigrantů naším názorem. V4 se sejde v pátek ve Strakovce.

Svoláváme tedy demo před Úřad vlády již tento pátek 4.9.2015 od 14:30 hod.

Je velice nutné se tam sejít v co největším počtu a dát najevo svůj názor. Je to opravdu nutné!!!! Všichni víme jak se věci řítí dopředu tím nesprávným směrem, musíme to zastavit.

Bez Vás to nedáme!!!!!!

 

Více informací zde

 


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-09-05 07:58

Tak ti hodní vzdělaní afričtí inženýři Itálii pěkně kulturně obohacují. Nejen že znásilňují, ale i vraždí. Jeden roztomilý černoušek utekl z tábora, vloupal se do nějakého domu poblíž a zavraždil tam dva lidi. Teď je o tom v Itálii velká kauza, v našich zprávách pochopitelně ani ťuk.