A dost!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno A dost!


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Re: Re:

2015-07-07 09:56

#36: Aleš - Re: Re:  

 Aleši, já myslím, že by ti udělal dobře neurol (aspoň pro začátek), bo co říkáš, není normální. Jseš přesně adept, který je schopný kvůli jinému názoru upižlat druhýmu hlavu a napíchnout ji s klidem na plot. Jseš v zemi, kde existuje svoboda slova a svoboda projevu názoru, takže si poposedni z vedení, abys to pochopil.

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-07 10:32


Nekorektně

#53 Pár faktů, které se v médiích příliš často nedočteme

2015-07-07 10:33

- Masakr v Charlie Hebdo nebyl ani zdaleka první – ani v Evropě, ani ve Francii. Stačí zmínit židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie.

- Mnozí si jistě pamatuji nedávné nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde.

- V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie.

- Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou.

- Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele.

- Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy?

- Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu) - 63letý rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval. Měl totiž konkurenci: na sousedním pozemku stojí islámská mešita, ze které během modlení pouštějí do okolí z reproduktorů na dvoře zpěv muezzina. Kdo má právo se projevovat nahlas? Má právo si nahlas zpívat rakouský důchodce nebo má právo pouštět do okolí nahlas z reproduktorů mešita islámské zpěvy?

- Ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. "Ten zákaz je absurdní. Proč by neměly děti nezávisle na své víře prožít radost, která je s Vánocemi spojena?" prohlásil předseda krajně pravicové italské Ligy severu Matteo Salvini. Právě tato strana se postavila do čela kritických reakcí, které rozhodnutí ředitele v Itálii vyvolalo. Salvini se proto rozhodl školu navštívit a jako dárek s sebou vzít betlém. Ředitel školy Luciano Mastrorocco ale ani kvůli vlně nesouhlasu nechystá své rozhodnutí změnit. "Veřejná škola nesmí žádným způsobem nikoho diskriminovat," zdůraznil. Zakázané jesle chtěl ve své třídě vystavit jeden z učitelů.

- V Bruselu se bojí rozsvítit tradiční vánoční stromeček. Bruselská radnice tak učinila kvůli obavám z muslimské komunity, již by nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl urazit.

- Po celé Evropě se šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.  

Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem?

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-07 10:40



Nepřihlášený uživatel

#55 Proč vlastně ?

2015-07-07 10:54

po přečtení několika komentů se nestačím divit kolik je tu dementů.  Lidé co podporuji pomoc a jakoukoli solidaritu vůči imigrantům a islámu by se měli zamyslet a podívat pouze do naši historie a zjistit si kolikrát nám při přírodních živlech a různých nehodách a potížích pomohli oni. !! Napište kolik nám poslali peněz na pomoc kolik udělali sbírek proto aby nám pomohli  nebo kolik poslali lidí aby nám pomohli.  Proto přestaňte konečně věřit té pojebané vládě a médiím které dělají s lidi maximálně rasisty. A o to více neziskovým organizacím. Je snad celosvětově uznávaná pomoc která by měla jako jediná něco dělat a tou je červený kříž. Pokud chcete pomáhat dejte se k němu a přestaňte podporovat uprchlíky a islámskou viru nikomu v naši zemi tím nepomáháte. 


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re:

2015-07-07 11:00

#29: Blamber - Re:  

 Tak já věřím, že pravda a láska zvítězí a že to jednou pochopí i takový vymetenci jako Blamber, jen aby už nebylo pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#57

2015-07-07 11:00

Už mám dost toho českého patolizalství a malosti lézt do řítních otvorů velmocí napříč doby

Nepřihlášený uživatel

#58

2015-07-07 11:06

Islám je ZLO!

Nepřihlášený uživatel

#59 Re:

2015-07-07 11:11

#8: -  

 Ahoj Soňo,

i já bydlím v Itálii (Reggio Emilia). Můžu potvrdit, že je totální selhání politiků a obrovský problém našich potomků.

Češi nedejte se!!!!!!! Udělejte všechno proto, aby se ta verbež nedosla i k vám.

Jarka

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-07 11:24



Nepřihlášený uživatel

#61

2015-07-07 11:29

Mnoho let jsem žil v arabském světě. Je až neuvěřitelné, jak neznalci tohoto světa si troufají nesmyslně mentorovat lidi s kritickým přístupem k tomuto systému, který absolutně nesdílí a odmítá naše pojetím života. Věřící každého náboženství uznává a vyznává danou víru. Ale v islámu ještě navíc platí právo šaría, ve kterém se zakořenil středověk a které určuje náboženské i občanské dění od kolébky až do hrobu. Porušení tohoto práva se chápe jako velký hřích. Přitom právo šaría je absolutně nekompatibilní s právem moderní společnosti a stejně tak je tomu i v případě systému hodnot. Navíc Korán v některých súrách propaguje hrubé násilí vůči nevěřícím v islám. S tím souvisí nebezpečná představa muslimů, že islám je poslední a jediné správné univerzální náboženství, které zvítězí na celém světě, neboť jen ono je cestou k Boží spáse. V tomto směru nelze vést s muslimy žádný dialog. Nechci připustit, aby se k nám zavlékly stejné problémy, které dnes sužují Švédy, Brity, Francouze a občany dalších zemí, kde se připustila nekontrolovaná a neodpovědná imigrace muslimů. To se plně týká i běženců jako takových. To není o xenofobii nebo rasismu, ale o skutečném poznání daného jevu a systémovém uvažování. To bohužel tzv. "lidskoprávním" křiklounům chybí.

Nepřihlášený uživatel

#62 Re: Vlastnosti typického Čecha

2015-07-07 11:36

#37: Antifa - Vlastnosti typického Čecha 

 Antifa, bohužel jste sami odrazem fašismu.... fašismu naruby. Sami jste nikdy nic nedokázali a taky proč, když žijeme v míru a nikdo proti nikomu neválčí a dosud nikdo nikoho neohrožoval. Proč vy hrdinové sedíte tady na prdeli a nejdete bojovat proti skutečnému fašismu a nejdete osvobozovat ty utlačované do Sýrie, Lybie, Pákistánu, Afghánistánu, Nigerie atd...to jste humanisti, nexenofobní? Neumíte nic, jen kecat, kalit vodu a urážet lidi, kteří válku ve své zemi nechtějí.

Mojmír

#63

2015-07-07 11:43

Sluníčkáři jsou vážně ubozí "lidé". Musí být plní mindráků, když jim činí takové potěšení házet druhým klacky pod nohy a plivat špínu na vlastní zemi, vlastní národ. Přemýšlím, co za pohnutky je k takovým ubohostem může vést? Možná je to způsobeno tím, že jim někdo v dětství ubližoval, možná je zneužíval někdo z rodinných příslušníků. Léta kumulovaná nenávist vůči vlastní rodině se později rozvinula v intenzivní, až patologický protičeský komplex. Ať jsou to jakákoliv hovada, vlastně to jsou pouhé oběti. Mělo by nám jich být líto a měli bychom je litovat, i když to lze u tak zákeřných podvraťáků jen velmi ztěží.


Nepřihlášený uživatel

#64 Re:

2015-07-07 12:00

#63: Mojmír -  

 Sluníčkáři se radují, že nezadržitelným krokem vstupuje do naší země temná doba půlměsíce a s ní všechy výhody multikulturního obohacení a středověkých praktik. Asi se nemůžou dočkat, až budou jejich ženy znásilňovány jako ve Švédsku, dětem budou muslimy vypichovány modré oči jako ve Švédsku, na plotech budou viset uřezané hlavy zaměstnavatelů jako ve Francii a mnoho dalších krásných věcí na které se můžeme těšit. 

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-07 12:29


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-07 12:32



Nepřihlášený uživatel

#67

2015-07-07 12:38

Snažíte se byt vyjebaně komerční .. jste trapní..Zachvílu vás tady budou negři znásilnovat.. všeci kdo to chtějí tak to podepište .

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2015-07-07 12:42



Nepřihlášený uživatel

#69

2015-07-07 12:44

podepsal jsem petici
Hugo

#70 Re: Vlastnosti typického Čecha

2015-07-07 12:45

#37: Antifa - Vlastnosti typického Čecha 

 Pokud znate jen takove Cechy, je mi vas uprime lito. Mozna u vas plati "podle sebe soudim tebe"? Jsem opravdu rad, ze spolecnost, v jiz se pohybuji ja, ma znacne jine rysy, nez mate vy v tom polosilenem popisu. 

Hugo

#71 Re:

2015-07-07 12:52

#17: Aleš -  

 Chlapce, je mi te uprime lito. Bez se podivat k lidickemu pamatniku, u bronzoveho sousosi zplynovanych deti poloz bilou kvetinu a pak sam sobe nafackuj za to, co jsi napsal. Clovek, ktery se chce nazyvat clovekem, by nikdy nic takovehi nenapsal. Podobne veci se nepisi ani v zertu. Skoda, ze zde neni adresa, jak te najit. Co jis napsal. to by meli videt tvoji rodice a prarodice. A moc by me zajimalo, co by ti otec ci babicka rekli. 

 


Nepřihlášený uživatel

#72 Re:

2015-07-07 12:57

#38: Karel Březina -  

 Karle, co to plácáte? Kdyby byli češi takový rasisti, jak je popisujete, tak tu nemáme poměrně silnou komunitu Vietnamců nebo Ukrajinců. Vůbec jste nepochopil, že nejde o nenávist vůči nějaké rase či etniku, ale o oprávněné obavy ohledně vývoje začleňování muslimských imigrantů do naší společnosti. Ukažte mi jednu jedinou zemi v EU, kde se jim povedlo začlenit muslimy mezi křesťany a ateisty tak, aby nevznikaly no go zóny a nezvýšila se kriminalita? Začněte prosím sledovat, jak se žije obyčejným lidem na předměstích velkých evropských měst a jak se cítí nesmírně bezpečně a šťastně... To opravdu není o nenávisti, ale o pudu sebezáchovy.


Nepřihlášený uživatel

#73

2015-07-07 13:14

Podporuji hlavně zprůhlednění a vysvětlení postojů české vlády s ohledem na zřetelnou ignoraci majoritní společnosti a daňových poplatníků - koho vlastně parlament a vláda zastupuje??? Pro koho jsou určeny nesmyslné spolky a sekty???
verber

#74

2015-07-07 13:26

Souhlasím stouto peticí hlavně kvůli svým dvěma dětem. Chci aby svoje dětství prožili v klidu bez strachu. Stát nás má chránit a né předhodit jako kost.... !!!!


Nepřihlášený uživatel

#75

2015-07-07 13:30

Je to stejné jako za období totalitního "reálného socialismu", kdy se lidem neříkala, nesměla říkat pravda. V médiích se objevovaly pouze "pozitivní zprávy" o šťastném životě dělníků, rolníků a pracující inteligence, který chtějí ti špatní a zlí kontrarevolucionáři, nepřátelé lidu, podplacená individua zničit. Naštěstí jich je velmi málo, nepatrná menšina, se kterou si naše demokratická vláda dokáže poradit.