A dost!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61

2015-07-07 11:29

Mnoho let jsem žil v arabském světě. Je až neuvěřitelné, jak neznalci tohoto světa si troufají nesmyslně mentorovat lidi s kritickým přístupem k tomuto systému, který absolutně nesdílí a odmítá naše pojetím života. Věřící každého náboženství uznává a vyznává danou víru. Ale v islámu ještě navíc platí právo šaría, ve kterém se zakořenil středověk a které určuje náboženské i občanské dění od kolébky až do hrobu. Porušení tohoto práva se chápe jako velký hřích. Přitom právo šaría je absolutně nekompatibilní s právem moderní společnosti a stejně tak je tomu i v případě systému hodnot. Navíc Korán v některých súrách propaguje hrubé násilí vůči nevěřícím v islám. S tím souvisí nebezpečná představa muslimů, že islám je poslední a jediné správné univerzální náboženství, které zvítězí na celém světě, neboť jen ono je cestou k Boží spáse. V tomto směru nelze vést s muslimy žádný dialog. Nechci připustit, aby se k nám zavlékly stejné problémy, které dnes sužují Švédy, Brity, Francouze a občany dalších zemí, kde se připustila nekontrolovaná a neodpovědná imigrace muslimů. To se plně týká i běženců jako takových. To není o xenofobii nebo rasismu, ale o skutečném poznání daného jevu a systémovém uvažování. To bohužel tzv. "lidskoprávním" křiklounům chybí.

Odpovědi

Antonius

#85 Re:

2015-07-07 14:58:09

#61: -  

 Tak tak, moje řeč. Tyhle lidskoprávní hyeny se nezdráhají využít jediné příležitosti, aby mohly škodit. Sami v žádné islámské zemi natuty nebyli, poněvadž to by takhle blbě nekecali a toho svinstva senezastávali. Většina obyvatel téhle země má díkybohu dost rozumu a jsou ostře proti přijímání rizikových uprchlíků ze Sýrie, mezi nimiž jsou často infiltrovaní džihádisté, šašci z antify ať si jdou rozdávat rozumy do Sýrie, Afghanistánu, Saudské Arábie, Somálska, tam jsou na ně vážně zvědaví.

Verpa Bohemica

#105 Re:

2015-07-07 20:05:39

#61: -  

 Já si myslím, že skutečně tomu co hlásají sluníčkáři a jim podobní většina z nich nevěří. Vnímám je, jako když jsou v zamměstnání, jsou někým placeni. Že by nějaká neziskovka placená z našich daní?