Petice na podporu paní učitelky Káji (MŠ Přímá Havířov)
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice na podporu paní učitelky Káji (MŠ Přímá Havířov)
Pavel Kopčaj Autor této petice |
#26 Re:2015-06-25 07:34Pan Kopčaj si myslí, že je smysluplnější napsat petici než aby mrhal svým drahocenným časem nicneděláním, příp. osobními, provokativními a ještě k tomu anonymními útoky a reakcemi na ně. |
Honza |
#27 Re:2015-06-25 09:30Proč všechny názory, které jsou proti petici a podporují paní ředitelku jsou anonymní, urážlivé a hlavně hloupé bez jediného argumnetu? Proč tedy nenapíšete, co udělala pani ředitelka dobrého místo abyste urážel(a) pana Kopčaje. Co paní ředitelka dělá proto, aby se do školky děti hlásily a nestávala se z ní nejhorší školka ve městě, která jako jediná není schopna naplnit svou kapacitu a propouští učitelky pro nadbytečnost? Honza |
Nepřihlášený uživatel |
#282015-06-27 07:52Mi se ale opravdu nelíbí, že paní ředitelka zatajila, že něco měřila. Myslím si, že jakorodič mám právo vědět, co se ve školce děje. Vždyť tu dávám to nejzranitelnější co mám svoje dítě. Paní ředitelka mluví o ,,dětičkách" , ale jak jí teď mám věřit její přesladká slova, co když příště zatají něco jiného. Nevím..... Měla jsem ji zpočátku ráda, přišla mi faj, ale teď, když vidím, jak se chová aže dokonce zneužila situace kolem formadehydu a zbavila se dobrých učitelek to mě zklamala úplně. |
Nepřihlášený uživatel |
#292015-06-27 12:18Malost některých lidí je skutečně smutná. Když se projeví něčí neschopnost, rychle vyhodí ty schopné, to pak není tak do očí bijící!! |
oldaK. |
#302015-06-27 18:42Tak jak dopadlo páteční jednání???P.ředitelka snad sehnala také pár podpisů na petici pro svou podporu,aby mohla ukázat,jak je oblíbená...a pak honem honem psát články min. do 2deníků,jakou proradnou a vším zamořenou učitelku zaměstnávala,poukazovat na její zdr.stav!!!,pěkně velkou fotečku- a nejlépe jěště obvolat jiné školky,at si na ni všicni dají pozor a nezaměstnají ji.....Takže Kája si ted ani neškrkne....odměna za to,že řekla svůj názor a postupovala správně i jako pracovník...Za p.ředitelkou šla se svým poznatkem už v zimě a rodiče/a to ještě díky Kaji/ se to dozví v létě???Každá blbost je na stránkach Mš a o tak Závažnem jevu,výsledcích návštěvy hygieny,p.ředitelka neinformuje????....hmmm,zvláštní..stačilo informovat,vyjádřit se,navrhnout řešení..a ne tajit,lhát,intrikovat,řvát a pak se z toho nervově hroutit....no jo,však to nějak vyšumí,za více než třicítku odhlášených dětí přijdou další "dětičky".....vždyt o nic nejde,jen 1třída dětí si musí zbytečně zvykat na nové prostředí,nová učitelky,nové kamarády posl.rok Mš...škoda.... |
Nepřihlášený uživatel |
#312015-06-27 21:04chtěla sem dát ředitelce v pá kytku ke konci roku ale když jsem se náhodou dověděla , že i Radku vyšachovala, tak mě to fakt dopálilo. Nic si nezaslouží. Radka odvedla kus poctivé práce, slyšela jsem na ni chválu i od jiných rodičů.Měla moje dítě n aangličtinu a byla hrozně fajn.Místo, aby školka kvetla upadá. Ale asi jim to tak na městě stačí, že s tim níc nechtějí dělat. |
Nepřihlášený uživatel |
#322015-06-28 11:30Jsem velice ráda , že pan náměstek se k celé věci nepostavil zády, a že projevuje snahu celou věc projednávat a řešit , narozdíl od paní ředitelky. Co se týče výpovědi pro Káju a Radku , tak v tomto směru u mě paní ředitelka naprosto selhala ! Alespoň jasně dala najevo , jaká doopravdy je. Vymluvit se na podstav umí každý, ale myslím si , že drtivá většina z nás vi co je opravdu příčinou i když to paní ředitelka popírá. Je velice smutné , že takový člověk vede právě MŠ. A ještě smutnější je , že vůbec nejde o děti , ale o to vše ututlat a o vlastní místo a peníze . Chtěla bych také moc poděkovat panu Kopčajovi za to , jak hezky se k celé věci postavil a hájil naše děti . Samozřejmě i paní učitelce Káji , která si bohužel vše odnesla nejvíc , i když se zachovala jak nejlépe mohla . Pevně doufám , že i na paní ředitelku jednou dojde a vyjde najevo , jaká doopravdy je . Veronika Oleksikova |
Nepřihlášený uživatel |
#332015-06-28 15:00P. Kopčaji, díky za aktuální zprávu. výpověď učitelkám ze strany ředitelky asi přišla proto, že se začala pomalu bát o svoji ředitelskou židli a potřebovala se zbavit těch silnějších, kt. by ji mohly nahradit. Zkrátka přišla na způsob jak se zbavit urychleně nebezpečné konkurence. Existuje spravedlnost? Má zájem někdo vůbec zjistit, jaká tato ředitelka skutečně je? Asi ne a to je škoda.... |
Nepřihlášený uživatel |
#342015-06-28 17:11Když si čtu tuto petici, tak se nestačím divit, kolik urážek, výmyslů a lží je jedna osoba schopna vyprodukovat. A co víc mi je líto, že se k těm lžím a nepravdám přiklánějí lidé, kteří o tom nic neví. Podle čeho pan Kopčaj soudí, že je paní Kája nejlepší učitelka? Podle čeho soudí, že výpověď byla neprávem… asi víme, odkud vítr vane. Je zarážející kolik interních informací o MŠ pán Kopčaj má (jen zkreslených od zmanipulovaných lidí). ale vlastně nabývám pocit, že si tady dopisuje pár lidí pod smyšlenými jmény, asi vás baví ničit lidem dobré jméno a pomlouvat... Hold máte málo práce |
Nepřihlášený uživatel |
#352015-06-28 17:32Paní ředitelka si svými postoji sama zničila své jméno. A hlavně přišla o důvěru nás rodičů. To není blábol, ale realita. |
Nepřihlášený uživatel |
#362015-06-29 22:54Tak nějak...dnes a zítra se zjištuje,kdo a proč vlastně odhlásil své děti ze školky...tak uvidíme,kolik dětí p.ředitelka svým špatným lidsky a nesprávným manažerským postupem vyhodila společně s Kájou a Radkou....A SNAD TATO INFORMACE DOLÉTNE VÝŠE... |
37 |
#372015-06-30 10:46Školka Přímá má špatnou pověst už dávno.Nedostatek aktivit pro děti,výlety - žádné -maximálně 1 za rok na dopoledne!!!!Katastrofa,rodiče ze školek -Holuba,Balzacova,Čelakovského to nechápou.Tam mají tolik aktivit pro děti,výletů i 10 za rok, spaní předškoláků je zavedeno všude kromě školky Přímé. Tyto prázdniny se Přímá nestřídá se školkou Čelakovského?Jak je to možné? Výmluva,že to požaduje město není pravdivá. Školka Holubova se střídá se školkou Balzacovou stejně jako v předchozích letech a na jiných školkách to také funguje.Jak je možné,že ne na školce Přímé? A na konci března se vyvěsí na nástěnku,že školka Přímá bude fungovat od 20.července - 14.srpna?Co to je za hloupý termín?Rodiče počítali s celým měsícem červenec,vyřizovali si dle toho dovolenou a školka Přímá to zase musí zkomplikovat a rodiče,ať se zblázní.Ten zjištěný folmardehyd už byl poslední kapkou - neinformovat rodiče je vrchol drzosti a opravdu velké neprofesionality a paní ředitelka není už důvěryhodná a evidentně schopna být vůbec v této funkci,jak se ukázalo.Tímto způsobem se problémy neřeší.Paní učitelka Radka byla jednoznačně nejoblíbenější a nejlépe kvalifikovaná učitelka-co se týče titulu,učení angličtiny,kurzu logopedie,hry na klavír.Ani jedna učitelka na této školce tyto dovednosti a znalosti nemá.Tímto se určitě pohled na školku Přímou je zhorší.Už o tom mluví celý Havířov. |
Nepřihlášený uživatel |
#382015-06-30 15:40Paní učitelka Radka pro nás znamenala záruku toho, že když si odpoledne příjdeme pro dítě, tak že bude šťastné a bude mu dobře. Máme srovnání z předešlých let kdy jsme doslova prožívali muka,kdy nám ditě nechtělo chodit do školky,brečelo a my jsme nevěděli co je špatně. Ale tento rok to bylo jiné. Stejná školka a doslova pohoda. Uměla děti povzbudit, nadchnout a taky dětem hrála hodně na klavír. Kéž by bylo více takových MILÝCH USMĚVAVÝCH UČITELEK jako je ona. Je nám lito, že si musela prožít tak nepřijemny pro mnoho rodičů nepochopitelný konec to nas mrzi moc... |
Nepřihlášený uživatel |
#392015-06-30 21:20Milá Radko a Kájo!chtěla jsem vám moc poděkovat za celý minulý rok,který probíhal,tak jak se píše v minulém příspěvku...Mé dítě minulý rok častokrát plakalo,že nechtělo do školky,ráno probíhalo se scénama,nervy,stres...Co jsme přešli k vám,klídek,pohoda každý den..Dítě upravené,štastné,spokojené..nadšené z angličtiny a dalších vašich aktivit..Neodešli jsme kvůli formaldehydu,ale kvůli toho,že vás vyhodila neschopná a slabá ředitelka!!!!Možná,že to zlé nakonec bude pro něco dobré..a vy obě najdete zaměstnání ,kde vaši práci,odbornost,ochotu,oblíbenost patřičně ocení a budou si vás vážit....Díííky |
Nepřihlášený uživatel |
#40 402015-07-08 11:35Paní učitelka Radka patřila v této školce k nejoblíbenějším učitelkám a co se odbornosti týče,tak bych si troufala říci,že také k nejlépe kvalifikovaným.Myslím,že má mnohem více znalostí než paní ředitelka,která na funkci ředitelky nemá v žádném případě.Odhlásily se děti předškolního věku,kterým zbýval pouze rok docházky na této školce a nemyslím si,že kvůli formaldehydu,ale hlavně kvůli paní ředitelce /spousta rodičů měla s ní konflikt dávno před touto aférou/ a hlavně,protože byly propuštěné nejlepší učitelky na této školce a zůstaly ty nudné,co s dětmi kvůli svému pohodlí nechtějí nic podnikat.Mám na mysli hlavně 2 učitelky na této školce.Děti byly odhlášené kvůli paní učitelce Radce a Káje,tak snad se zadaří a na nových školkách na tyto učitelky narazí.Přeju paní učitelce Radce a Káje hodně štěstí při hledání nové práce a věřím,že nebudou mít problém vzhledem k jejich kvalifikaci si ji rychle najít.Např. ve školce Holubové nebo Balzacové by se měli super,je tam dobrý kolektiv a opravdu výborné paní ředitelky.
|
Nepřihlášený uživatel |
#41 Re: 402015-07-09 17:07Škoda, že obě paní učitelky Radka a Kája odešly z mateřské školy Balzakovy, ve které pracovaly. Důvodem jejich odchodu byl dobrý kolektiv nebo výborná paní ředitelka? Měly se tam určitě super! |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
126801 Vytvořeno: 2025-02-11
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
5813 Vytvořeno: 2025-04-23
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23779 Vytvořeno: 2021-12-22
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2915 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
8999 Vytvořeno: 2025-03-28
Petice za záchranu krajiny v podhůří Králického Sněžníku
426 Vytvořeno: 2025-03-12
Vraťte vlaky na Dobříš!
814 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice na podporu učitele Vladimíra Tyrnova
149 Vytvořeno: 2025-04-29
Chybovali jsme, ale nemlčeli - výzva
69 Vytvořeno: 2025-04-27
Desítky miliard na smysluplné účely namísto škodlivé dálnice!
16 Vytvořeno: 2025-04-30
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18657 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
2450 Vytvořeno: 2025-03-02
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1903 Vytvořeno: 2024-01-25
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
26 Vytvořeno: 2025-04-29
Žádáme zrušení nákupu letounů F-35
944 Vytvořeno: 2024-03-07
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
51 Vytvořeno: 2025-04-30
Podpora vládě Petra Fialy na posílení obranyschopnosti
619 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice za omezení maximální rychlosti na dálnicích v bezprostředním okolí Horních Počernic
91 Vytvořeno: 2025-03-27
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6855 Vytvořeno: 2025-03-23
Petice za zajištění dopravní obslužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
557 Vytvořeno: 2025-03-25