Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.


Nepřihlášený uživatel

#276

2015-05-01 18:07

JE TO VENKU LIDI POKUT VAS ZAJIMA CO JE FAKTEM O CO SE SNAZI USA 

ODKAZ-Nikolaj Starikov: Jediné, o co jde Západu, je svrhnout Putina a podmanit si Rusko

AMERIČAN MLUVI KE SVETU-ODKAZ-V USA projednávají nejdůležitější zákon o nasazení armády


Nepřihlášený uživatel

#277 Re:

2015-05-01 18:50

#276: -  

Tento text generoval automat někde na ruské ambasádě?


Nepřihlášený uživatel

#278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 18:57

#268: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tobě by měl tvůj psychiatr zvýšit dávku neuroleptik, ta stávající ti na tvoji bipolární poruchu nestačí.

Yahoo

#279

2015-05-01 19:03

Stop ruským banditům na amerických motorkách!


Nepřihlášený uživatel

#280 Re: Re:

2015-05-01 21:40

#277: - Re:  

 A ty jsi kdo?Stále stejná dutá hlava?Aspoň se snaž o změnu slov,vypatlanče s IQ použité gumy.


Nepřihlášený uživatel

#281 RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS

2015-05-02 07:01

V BRATISLAVE DNES OD 14.00 - 15. 00 SLAVÍN 

SLOVENSKÍ MOTORKÁRI NESÚ ŠTAFETU VĎAKY Z VYŠNÉHO NEMECKÉHO, V BRATISLAVE SA PRIDAJÚ K RUSKÝM A NIEKTORÍ MOŽNO BUDÚ S NIMI POKRAČOVAŤ DO BERLÍNA CEZ RAKÚSKO. RUSKÍ MOTORKÁRI MAJÚ ZRAZ V BRATISLAVE - PRÍDU Z POĽSKA, MAĎARSKA A Z BALKÁNU. 

VÍTAME!


Nepřihlášený uživatel

#282 Re: Re: Re:

2015-05-02 07:25

#280: - Re: Re:  

 No od proruské gumy to tedy zrovna sedí...hňupe

Antivlk

#283 Re: RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS

2015-05-02 07:30

#281: - RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS 

 Ubytuj si ty rusáky u sebe v paneláku v Petžalke....zřejmě jsi při psaní svých oslavných řádků měl zase po dlouhé době erekci s orgasmem,čobolíku.


Nepřihlášený uživatel

#284 Re: RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS

2015-05-02 07:31

#281: - RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS 

 Abyste se z toho na Slovensku neposrali.


Nepřihlášený uživatel

#285 Re: Re: RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS

2015-05-02 09:25

#284: - Re: RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS 

Nezáviď, uč sa ! ;-) 


Nepřihlášený uživatel

#286 Re: Re: RUSKÍ MOTORKÁRI DNES U NÁS

2015-05-02 09:38

"Ještě mám zdravý rozum"

#287 názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:22

Udivuje mne poměrně velký počet " argumentů  proti průjezdu Nočních vlků.Tito "lidé" neumí číst?Kdyby ano,pak by zjistili,že je to petice k události se kterou nesouhlasí,ale to je tak všechno.Podotýkám,že je to petice,ne diskuze.

Plyne z toho jednoznačný závěr,že si skupinu malomyslných "kdosi"(= rozumní si udělají názor kdo)najal,právě proto,že jsou duševně omezení a nedojde jim,jaký rozdíl je mezi peticí a diskuzí.S tímto jevem se lze setkat i u dalších petic,které cíleně odmítají válku a vše s tínto nebezpečím spojené,ale i u diskuzí pod různými články.Můj osobní názor je ten,že jsou to placení udavači a sabotéři,kteří mají narušovat  různé diskuze a petice a vyvolávat mezi občany nepokoj.Penězi ten kdosi,na takovéto akce nešetří ,viz Ukrajina a Majdan.Jsou vzteky bez sebe,že v naší zemi,až na pár zaprodanců narazili na inteligentní národ,který se nespokojí tím,co se mu média a různé "zájmové skupiny"snaží tlačit do hlavy.Vymytých mozků je u nás naštěstí pořád méně,než těch rozumných.Paradoxem je to,že i u těch váhajících prohrávají na plné čáře.Donutí je hledat nová a nová fakta a ti posléze prostou logikou dojdou ke zjištění,kdo je vákychtivý štváč a kdo ten,kdo se snaží udržet ve světě mír.To byl i můj případ,d z nedostatku času,snad z lenosti se zajímat o vše do hloubky.To k čemu jsem se dopracoval mne dokonale vyděsilo.Jsme v nebezpečí.A velice důrazně zde píši:"Nechci válku....pro své děti pro svá vnoučata,pro všechny rozumné občany u nás.Ti,kteří po tomto volají,ať se nechají naverbovat do řad žoldáků,mají svobodnou volbu.Ale ať do toho netahají nevinné spoluobčany.

A jenom na okraj:"V roce 1968 nás nenapadli rusáci ,jak se  dočítám v různých nenávistných debatách,nýbrž vojska zemí Varšavského paktu.Stačí otevřít Wikipedii,ale to je pro vymyté mozky velice těžké,kdepak něco přečíst,když se stačí řídit instrukcemi pro vymyté mozky.Vlastně jsou k politování,všichni co si mozky nechali vymýt, zahubí je vlastní blbost.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Var%C5%A1avsk%C3%A1_smlouva

Jan

#288 Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:41

#287: "Ještě mám zdravý rozum" - názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků" 

 Buď zdráv Koljo, dlouho jsme se neviděli a překvapuje mě, že teď pracuješ tady.Pěkně jsi tady zapracoval tna svém zadání.Jak se má tvoje žena, Nataša Borisovna?Ty pelmeně, co nám minule uvařila, byly skvělé.Doufám, že bude brzy příležitost si dát spolu vodku a popovídat.


Nepřihlášený uživatel

#289 Re: Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:50

#288: Jan - Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků" 

 Neznám tě "Schapiro",ale ubezpečuji tě,že mi je V Českých Budějovicích dobře.Dokážu se povznést i nad  takové placené vypatlance,jako jsi ty,pokud je potkám.Zatím jsem nemusel.

Apropó:Jsem abstinent ,svobodný a pelmeně? Budu se muset podívat,kdeže se to jídlo podává.Jsem pro ryze česká jídla.Ale adresu na sebe tu nechat můžeš...myslím,že by se našlo dost těch,kteří by si s tebou moc rádi popovídali.Nevím ovšem jestli by se to líbilo tobě.

A teď důležitá věc."Je vidět,že tví chlebodárci mají zdejší petici pod kontrolou a že ti opravdu dobře platí.Ovšem nejsme tu na diskuzi,tak s tebou končím,vygumovaná hlavičko"Zalez těm svým chlebodárcům do řiti a běž podepisovat jejich petice!"

 


Nepřihlášený uživatel

#290

2015-05-02 16:39

Nejhorší na tom všem je, že i v takové civilizované zemi, jako je ta naše, se stále ještě najde spousta rusofilů a jim podobných vyčuránků ochotných kolaborovat pro pár rublů.


Nepřihlášený uživatel

#291 Re:

2015-05-02 16:43

#290: -  

 To jsou bolsevici, proletari,ti se nemeni.


Nepřihlášený uživatel

#292

2015-05-02 19:27

Stop ruským "nočním prdům"!


Nepřihlášený uživatel

#293

2015-05-03 14:05

V Rusku jsou prý horliví patrioti stále nedočkaví po vítězství, ale prezident Putin zachovává chladnou hlavu.

Navzdory zájmu nadšenců o boje u Doněcku či Debalceva se podle něj o válce rozhodne v pracovnách v Moskvě, Bruselu a Berlíně. Vojenské akce jsou pouhou podmnožinou politického sporu a jejich eskalace projevem neschopnosti najít řešení.

„Jejím účelem je vytvořit nové podmínky, ve kterých je kompromis možný, nebo ukázat, že není žádného potřeba, neboť jedna strana konfliktu zmizela. Když je čas kompromisu, když boje skončí a jednotky se vrátí do kasáren a generálové začnou psát své paměti a připravovat se na další válku, pak je výsledek konfrontace určován politiky a diplomaty u jednacího stolu,“ upozorňuje analytik v textu, který v češtině přinesl server Protiproud.cz.

Klíčovými stranami sporu jsou podle něj Moskva a Washington. Mohla jí být i Evropská unie, kdyby se ale prý vloni zcela nepodřídila USA. „V důsledku toho stojí Evropa na pokraji děsivého vnitřního otřesu. V nadcházejících letech je dosti pravděpodobné, že ji stihne stejný osud jako Ukrajinu, jen s větším povykem, větším krveprolitím a menší šancí, že se věci zklidní rychle – jinými slovy, že se někdo objeví a dá věci do pořádku,“ píše Iščenko. Je prý otázkou, zda EU zůstane nástrojem USA nebo se posune blíže Rusku. V prvním případě je prý její kolaps téměř nevyhnutelný.

USA se podle něj staly hegemonem, který zcela otevřeně „plundroval“ některé země, aby si zajistil vlastní hospodářský blahobyt. Nyní Rusko tuto hegemonii zpochybnilo. Za těchto okolností USA coby „obhájce“ světové hegemonie mohou jen ztratit.

Kompromis se prý zdá čím dál méně pravděpodobný a bojovat se bude muset až do konečného vítězství. Cokoliv mezitím bude pouze příměří sloužící k taktickému manévrování.

Podle analytika se vztahy mezi oběma velmocemi po ukrajinských událostech na začátku roku 2014 dostaly do takové podoby, která by v době před jadernými zbraněmi, jež přece jen mají odstrašující efekt, znamenala okamžité vyhlášení války.

Pro Vladimira Putina je však podle něj výhodnější mír. Jako šikovnější stratég totiž dokáže ledacos získat i pouhým vyjednáváním, bez enormních nákladů na vedení války. Ani Washington však podle Iščenka není řízen idioty a kompetentní lidé situaci rozumějí.

„Navíc také chápou, že Rusko nemá v plánu je zničit a je skutečně připraveno spolupracovat s nimi jako rovný s rovným. Jenže kvůli politické a socioekonomické situaci uvnitř vlastní země je pro ně taková spolupráce nepřijatelná,“ objasňuje. Navíc si prý politická elita posledních desetiletí zvykla na postavení výjimečné země, rozhodující o všem, a nechce se ho vzdát.

Spojené státy podle něj v posledním roce selhaly i takticky, když si nedokázaly sehnat větší množství spojenců, zatímco Rusko se opevnilo v BRICS i v Africe a Jižní Americe. Má tak na své straně většinu světové ekonomiky i silnější surovinovou základnu.

To, co udělal Washington na Ukrajině, není prý nic jiného než stará dobrá taktika „spálené země“, kterou protivník následně bude muset vybudovat. A je prý zcela reálné, že tento požár bude postupovat dál do Evropy.

Jenže i Putin bude mít své důvody, proč se pustit do války v Evropě. Především poté, až bude jeho režim ohrožen nestabilitou. Proto je prý velmi pravděpodobné, že ke skutečné válce v Evropě nakonec dojde.

ODKAZ-Z Evropy se prý stane jedna velká Ukrajina. Zde jsou důvody, proč neodvratně míříme k velké kruté válce

ODKAZ-Válka v Evropě je asi nevyhnutelná: Ukrajina mezi benzínem a hasičákem. Co Putin chce? Amerika potřebuje rozpoutat válku. Mír totiž znamená pro Rusko vítězství. Je ještě naděje?

ODKAZ-Chartista píše ruskému velvyslanci: Zbraně s hákovými kříži opět proti vám. Mrtví by prezidenta Zemana v jeho cestě do Moskvy podpořili. Společně musíme zabránit další válce


Nepřihlášený uživatel

#294

2015-05-03 16:21

TAK JAK TO VYPADA ZE RUSKO CHCE VSUDE MIR TIM VYHRAJE NAD USA TEROREM KERY CHCE TEROR A VALKY V ZEMICH EVROPY TIM SE UKAZUJE ZE USA JE AGRESOR

ODKAZ-Nesvatá aliance nenávisti: Hitler – Polsko – Amerika. Proč má být Rusko zničeno? Svět se přepóloval. Bolševici se přestěhovali do Washingtonu. Lavrov: „Promiňte, že jsme obklíčeni“


Nepřihlášený uživatel

#295 Re:

2015-05-03 16:29

#294: -  

 Tento příspěvek zřejmě vygeneroval automat někde na ruské ambasádě.Slovosled tomu plně odpovídá.


Nepřihlášený uživatel

#296 Re:

2015-05-03 16:35

#293: -  

 Tato slohová práce by se mohla stát dobrým základem pro bakalářskou práci při studiu Uňiverzitětu imeňi Lomonosova v Moskvě,obor:agent tajných služeb-dezinformátor.


Nepřihlášený uživatel

#297 Re: Re:

2015-05-03 16:36

#295: - Re:  

 NO TAKY NAPOVIDA TOMU ZE ASI NEMAS VLASTNI ROZUM VID KDYZ KVAKAS TO CO ČT CHCE VID A NEBO URAZITE VLASTENCE ČR JAK MALY FAGANI NADAVKY JAKO PRORUSAK,ATD PROSTE NEMATE VLASTNI HLAVU MISTO ROZUMU NAS..... JAK SE NA PSA PISKA TAK AJI SKACE UBOHOST!!!!


Nepřihlášený uživatel

#298 Re: Re: Re:

2015-05-03 17:31

#297: - Re: Re:  

 Tento příspěvek opět vygeneroval automat někde na ruské ambasádě, to je zřejmé


Nepřihlášený uživatel

#299

2015-05-03 17:44

Václav Klaus: Konflikt mezi Ruskem a Západem je umělý. Ukrajinská krize je řízena zvnějšku. Kyjevské elity sázejí na útlak vlastních občanů a čekají na pomoc. Nepřijde. Rozpad Západu?

ODKAZ-Václav Klaus: Konflikt mezi Ruskem a Západem je umělý. Ukrajinská krize je řízena zvnějšku. Kyjevské elity sázejí na útlak vlastních občanů a čekají na pomoc. Nepřijde. Rozpad Západu?


Nepřihlášený uživatel

#300

2015-05-03 17:50

Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Vzkaz vládě: „S námi vorat nebudete!“

ODKAZ-Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Vzkaz vládě: „S námi vorat nebudete!“