Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.


Nepřihlášený uživatel

#251 Re: Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 08:00

#250: - Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII 

 Jů-es-ej dochází argumenty,že svým placeným nohsledům dodává takovéto zblitky?Ti musí zuřit,že všechna ta snaha za dolárky,aby pošpinili a překrucovali pravdu o Ukrajině,Rusku proti našemu panu prezidentovi a následně i o průjezdu motorkářů,kteří chtějí jako každoročně uctít památku svých dědů,je marná,že přichází vniveč.Narazili na inteligentní národ,kde převážná většina používá svůj rozum.Na  stranu rozumných se naopak přiklání i ti co by raději vyčkali v tichosti jak všechno dopadne,protože válku nechce nikdo,kdo má jen špetku zdravého rozumu.Takže paradoxně vyhazují dolary za to,že sílí řady těch,kdo si shání informace ze všech koutů světa a konečně se dozvídají co je slavná Jů-es-ej zač.O co jí jde.Už dávno to není demokratická země.Naopak.Za účelem posílení své ekonomiky dělá "majdany" v různých státech a zbrojařská mašinerie jede Na 200%.Stačí si zjistit stav dolaru před vypuknutím krize na Ukrajině s dnešní dobou.Přijdete na zajímavá fakta.

A vypatlanci ve všech zemích ,kteří se neštítí za dolary zrazovat svou zem,dopadnou špatně.Ty patříš mezi ně,inteligente americkej.

RAD PODPISU

#252 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 10:24

TO UŽ JE MOC CO SI USA DOVOLUJE K ZEMIM AT SE STARAJ O SEBE A BLB.... DOLAR CO JIM JDE DOLU A NAM SE NES..... DO NASI ZEME A JINYCH ZEMI KOLEM EVROPY NIKDO SE USA NEPROSI O ZADNE PROPAGANDY LZIVÉ JE NA CASE VYSTOUPIT Z NATO A EU!!!AT SE STARAJ O SVE ZAJMY A STATY NECHAJ BEJT TERORISTI USA VRAZI ZEN,DETI,RODIN,A OBČANU USA,

Redakce AE News přináší další informace ze série závažných odhalení ze zákulisí mocenských sil v České republice, které ovládají mediální scénu a tvorbu veřejného mínění v zemi. Jak nás včera upozornil jeden z našich čtenářů, pan Karel Storm, Česká televize odvysílala dvě na sobě nezávislé reportáže, které pana Karla upoutaly a rozčílily. U nás v redakci jsme však při zkoumání podkladů objevili daleko závažnější informace, které zřejmě náš server AE News nyní přináší exkluzivně jako první v ČR. Nejdříve ale pojďme od začátku celé kauzy.

Pan Karel Storm nás upozornil, že včera  (30.4.) na ČT24 byla podivná reportáž, resp. rozhovor s jedním z účastníků oslav osvobození Ostravy. Muž, který byl v dobové důstojnické uniformě Rudé armády, odpověděl na dotaz redaktora ČT, jakou armádu v historické přehlídce zastupuje, že prý „1. gardovou jednotku 4. Ukrajinské ARMÁDY“. Tenhle politicky korektní blábol nám v redakci doslova vyrazil dech. Ohýbání historie a přepisování dějin se sice děje, ale že až takhle, to jsme opravdu byli zděšeni. Pán z military klubu musel vědět, že tehdy v roce 1945 žádná ukrajinská armáda neexistovala, protože nešlo o armádu, ale o 4. Ukrajinský front, což byl název seskupení vojsk Rudé armády, která se zformovaly k přípravě útoku na západ právě na území Ukrajiny.

ODKAZ-Americké velvyslanectví a Rockefellerova nadace ocenila Českou televizi za „zpravodajství“ o Ukrajině, George Soros může být spokojený. Zpravodajství ČT v rukách skupinky renegádů. Jediným řešením je privatizace Kavčích hor, trpělivost dochází už i poslancům parlamentu

PES SKACE JAK JINY PISKA HNUS

#253 Re: Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 10:31

#250: - Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII 

 JSTE JAK MALY FAGANI TO NEUMITE NECO LEPSIHO JEN FURT NADAVAT ČECHUM DO RUSAKU DOBRA DEMENCE ASI TI JE NEJAK 50-60LET CO ZE NEMAS VLASTNI HLAVU A V NI ROZUM ALE H.... :-D ZE TI DIKTUJE ČT LZI LZI UBOHOST

Pavel
Nepřihlášený uživatel

#254 Re: Re: Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 10:57

#251: - Re: Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII 

 Jéé další tele :-)))))))))) že se vás klucí tady ale urodilo :-))) ameriku nemusím, jejich kultura-nekultura a pokrytectví mě lezou vesměs krkem, (do kaváren také nechodím - to kdyby se objevil nějaký další debil s touto debilní frází) jsem především ČECH a vnímám nás především jako evropany (nemám na mysli EU!). Ale, nebo spíš právě proto rusy nesnáším, nikdo nedokázal národ tak zku... pokazit jako 40let jejich "bratrské výpomoci". Na 40 let se tu zastavil vývoj, jak technický tak společenský a to co následovalo po roce 89 je jen důsledek tohohle marastu. Ve vedení státu se ocitly na místo elity jelita, zloději a lháři reprezentovaní především dvěma největšími LUMPY - Klaus a Zeman, následovaní nohsledy jako jsou kalouskové, haškové, topolánci, standové, paroubkové a jím podobní.

To vše jsou důvody proč rusy nesnáším. To že nás "osvobodily" je důsledek jaltské konference, kde došlo k rozdělení evropy na sféry vlivu a určení demarkační linie (další podraz západních spojenců - nepostavili se za nás a nechali nás stalinovi). Osvobození naší země byl tak jen postup rusa na západ za účelem porážky německa a obsazení svých nových držav s následným nastolením svých pořádků, likvidací tamních elit s následným ustavením nové vlády která bude loajální moskvě.

Nejsem rusku za cokoliv vděčný, naopak! To co se děje v rusku nyní, není nic co by připomínalo zdravý stát je to další totalita, tentokrát s naoko jakousi vlídnou tváří s totálním demagogem v čele (putin)

...z celého tehdejšího SSSR jsou jediný kdo zaslouží úctu ti bezejmení kluci, které sebrali po celém rusku, některým dali i kvér a vyhnali je na němce, v tomhle novodobém divadle však už o ně nikomu nejde a nic na tom nemění ani strojené pózy před památníky a plamenné projevy o uctívání památek - poslechněte si "píseň neznámého vojína" - tam je asi vše...

Takže vy rusomilci, jste tupci, především všichni ti pro které co není rudé, je automaticky zkažené, dolary podplacené zlo. Jste k smíchu troubové :-)))

a teď si plácejte co chcete Nazdar!!!

Pavel
Nepřihlášený uživatel

#255 Re: Re: Re:

2015-05-01 11:19

#88: - Re: Re:  

 :-)))))) obvykle se na takovéto diskuze nevracím, ale teď začnu, přijít o takovouhle perlu co jste vypotila by byla hrozná škoda, opravdu neskutečně jste mě pobavila :-))))))) cuká mi koutek ještě teď když si představuji jak si zlostí prskáte na klávesnici při psaní vaší duchaplné odpovědi :-)))))) to jste fakt zazdila "pelešník za oceánem" "kníše" a samozřejmě nesmí chybět "kavárna" jako u každého správného blbečka této doby :-))))) jste třída, obsah nevnímám, pitomosti mě nezajímají, ale ty fráze, to je poklad, když jsem je předčítal upřímě jste pobavila celý kancl. Děkuji :-))))) a nebuďte tak zapšklá :-) přečtěte si můj příspěvek pod číslem #254, kde jsem se trochu rozepsal v jiné odpovědi, třeba pochopíte můj pohled na věc, ale ne to byl vtip, že by jste něco pochopila... :-))) mějte hezký den

Pavel

#256 Re: Re: Re:

2015-05-01 11:37

#183: - Re: Re:  

 bohužel hlupák jsi ty a také s tím asi nic udělat nepůjde, nechci se rozepisovat znovu tak jen odkážu k příspěvku #254, tam jsem to velmi zkráceně popsal... (můj pohled na dané téma)


Nepřihlášený uživatel

#257 Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 12:05

#256: Pavel - Re: Re: Re:  

 Tiež sa mi nechce diskutovať so zaslepenými demagógmi ( to je čarovné slovíčko, ktoré s obľubou používali nomenkltúrne kádre za totality svojej patronátnej strany, ak sa chceli zbaviť otravných kritikov, ktorí prekukli ich pokrytectvo a ich prázdne frázy, no keď inak nedáte, prispôsobím sa Vášmu slovníku), ale čo je veľa , to je veľa!

Vy v tom "kancli" počas pracovnej doby surfujete po internete a bavíte sa "trollovaním" ńa "rusofilných fórach"? A to vám za to ( pozdravujem rozosmiatych kolegov!) aj niekto platí? Ste zamestnanci v štátnej,  alebo verejnej službe? Alebo že by vám súkromní majitelia nejakej súkromnej firmy tolerovali také plytvanie časom  a ich peniazmi? :) A nevravte, Vy sám ste majiteľom tej firmy s tým "kanclom"?  Tak to by sa tí zamestnanci sluhovsky chichúňali možno iba preto, aby neukázali svojmu chlebodarcovi svoj vlastný názor... ak nejaký majú:-)... 

O chvíľu si pripomenieme výročie Odesského masakru. Spomínate si? Okolo 100 upálených r(R)uso(filo)v! Upálili sa sami, alebo tak nejak. A keby aj nie, tak ich bolo treba upáliť, aby tí ďalší držali hubu - prípadne vypadli do Ruska, ako toho trištvrte milióna utečencov z Donbasu.  A už ste konečne pochopili, že v 44. - 45. oslobodili územie ČSR anglo- americkí hrdinovia v Plzni a ruskí okupanti že tu hlavne znásilňovali a kradli hodinky? A mali šikmé oči, Aziati jedni necivilizovaní, z Východu nikdy nič dobré neprišlo a  bitku o Stalingrad a Kurský oblúk by tí Mongoli nikdy nevyhrali, nebyť americkej podpory v polovici roku 1944 :). 

A Vy vôbec nie ste zmanipulovaný konformista, ktorý podlieha tlaku autority - Veľkého Šéfa spoza oceánu, čo Vás ideologicky usmerňuje správnym smerom!

RAD PODPISU

#258 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 12:13

Pavel

#260 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 12:56

#257: - Re: Re: Re: Re:  

 Zato vy žádnému tlaku nepodléháte, to vám souží ke cti :-)))))))))) Mě je ukradené co se děje za oceánem, (doporučuji číst vše, ne jen to co se vám hodí), ale vy se vyjadřujete, že by z vás měli ti za ukrajinou velikou radost. A tahat sem ukr. konflikt je přinejmenším přiblblé, máte asi pocit, že se na tom dobře sbírají body, ale já ani vy nevíme a ani nemůžeme vědět co se tam skutečně děje, zprávám ať zprava či z leva se věřit nedá, tak neplácejte hovadiny. Jakákoli válka je hrozná a její zneužívání oběma stranami k diskreditaci protistrany je podlé. Ale o tom přeci tato diskuze není.

Líbí se mi váš mravokárcovský odstavec o pracovní morálce :-))) opět pobaven, pro vaší představu, nebojte se, státní rozpočet není ohrožen mým surfováním :-))) pracuji v soukromém sektoru pro ty strašné "kapitalistické vykořisťovatele" a celý den zpravidla v terénu a na stavbách, ano jsem ten stašlivý pomyslný bič na zaměstnance :-))) (pojí nás sice kamarádský vztah, ale to je asi proto, že "sa sluhovsky chichňajů iba preto aby neukázali názor" že?) do kanclu se zpravidla vracím navečer, abych si připravil podklady na další den a vyřídil nutné "papíry" stejně tak jako moji kolegové v obdobné pozici, tohle dělám pro svůj klid tzn. neplaceně, placen jsem za svůj výkon přes den, takže do toho co tam dělám je vám kulové!

Promiňte mi ten výraz, ale jste trouba, CIA zde denně utrácí miliony dolarů aby si koupily naší mysl, kdežto ruské tajné služby sedí doma a pláčou, že jim vzali východní evropu, viďte :-)))

Mějte se, venku hezky, beru motorku a jdu se projet, doporučuji vám totéž, ale ne vy vlastně teď musíte napsat jaký jsem to hlupák, zrádce a zaprodanec, viďte ;-) tak šup na to.

Hezký den


Nepřihlášený uživatel

#261 Re: Re: Re: Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 13:00

#254: Pavel - Re: Re: Re: JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII 

 Jsi hlupák.Kdyby nebylo těch 40 let,nebyl bys ani na světě a v naší zemi by se už nemluvilo česky,ale německy a anglicky.To co občané  budovali 40 let,dokázali rozkrást a rozprodat nadnárodní koncerny za pomoci takových vypatlanců,jako jsi ty a kteří se s tím vědomím vecpali do vlády.a je jedno jestli to byli ti které KSČ držela před 89 na uzdě ve svých vlastních řadách,anebo potomci kolaborantů,kteří se neštítili ani spolupráce s gestapem a kteří si za svůj sport vybrali lézt do řiti američanům.V neposladní řadě ti,kteří šikovně a rychle dokázali převracet kabáty a celé svoje zvrácené myšlení a vždy halekali s těmi kdo byl právě u moci,protože jim to přináší prospěch.K takovým patříš právě ty,protože nedokážeš poznat kdo chce vyvolávat války,že zbrojení ve velkém prospívá jejich ekonomice a odsuzuješ ty,kteří jen chtějí zachovat ve světě mír.Dokud existovala Varšavská smlouva,byl ve světě celkem mír.Jakmile východní blok padl,začaly se dít věci,že rozum zůstával stát.Ale na to abys dal dějinné souvislosti dohromady a poučil se z nich,máš příliš dutou hlavu a víš co?Kdo si přečte tvé řádky,hned pozná jak lžeš.Rádoby chytrolíne nenapadej nikoho,že uctívá jen rudé.Rozumný neznamená rudý.Jsi ubohý fanatik s palicí přes kterou non-stop prosvítá slunce.Díky Bohu takových je opravdu jen málo.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-05-01 13:02



Nepřihlášený uživatel

#263

2015-05-01 13:02

Výzva Občanům , Rodinám !

Víme že máte starosti běžného dne , možná jste v zajetí svých starostí tak , že nesledujete televizi,nečtete noviny ,ba ani nesledujete internetové zpravodajství . Možná že nechcete slyšet špatné zprávy , protože jich slyšíte moc . Ale prosíme Vás o chvilku Vašeho času .Jde o Vaše děti , vnoučata , o Vaši krev , Vaši budoucnost.Problém se jmenuje Novela branného zákona , a to , co se za ní ve skutečnosti skrývá .

ODKAZ-Výzva Občanům , Rodinám !


Nepřihlášený uživatel

#264 VITAJTE V BRATISLAVE !

2015-05-01 13:04


Ночные Волки в Европе!


апр. 30, 2015 | 12:05 pm


30 апреля, 12.00

На данный момент удалось прорваться через все «посты» двум группам Ночных Волков.
Первая группа в данный момент после посещения Освенцима едет к мемориалу на горе Славин (Братислава). Далее их маршрут в Брно, где планируется посещение места захоронения более 3000 красноармейцев.
Вторая группа сейчас находится в Будапеште. Два активных представителя НВ сейчас движутся в сторону кладбища в Керепеши, одно из крупнейших мест захоронения советских солдат. НВ уже сегодня, во второй половине дня, вручит послание от орловских и тульских ветеранов местным ветеранам. Это будут копии обращений. Оригиналы находятся у первой группы. Точка встречи групп — Братислава.
В самое ближайшее время установиться связь с третьей группой — балканской. Все ждем новостей!
 



Nepřihlášený uživatel

#265 Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 13:10

#255: Pavel - Re: Re: Re:  

 A ty jsi zase pobavil nás,ale nebudu používat urážky.Je mi tě upřímně líto,protože jsi výstižně popsal  kam patříš.Mimochodem článek,který jsi napadl je velice trefný a vystihuje dobu,kdy takoví jako jsi ty,rozumu mdlého, vykořisťují své spoluobčany a neštítí se ničeho.Jdi do pihele tmavýho a neurážej pisatele příspěvků.


Nepřihlášený uživatel

#266 Re: VITAJTE V BRATISLAVE !

2015-05-01 13:18

#264: - VITAJTE V BRATISLAVE ! 

Jsou to borci...........Poradí si.Ovšem organizátoři protestů a zákazů prožívají infarktózní chvíle,tak moc se jim nedaří nastolit totalitu v evropských zemích.


Nepřihlášený uživatel

#267

2015-05-01 13:28

V Kyjevě budou pochodovat fašisté a budou požadovat další krveprolití na východě Ukrajiny

Skoro před rokem USA prohlásily, že její instruktoři budou na Ukrajině cvičit příslušníky Národní gardy, která neskrývá své sympatie vůči fašismu. Proč zrovna vláda Spojených států chce vojensky cvičit ukrajinskou Národní gardu? Odpověď je jednoduchá. Národní garda je složená z lidí, kteří cítí fanatickou nenávist vůči všemu, co se jim zdá být proruské či ruské. Regulérní ukrajinská armáda není pro kyjevskou a americkou vládu „spolehlivá“. Není se čemu divit. Mnoho vojáků ukrajinské armády nechce vraždit své civilní obyvatelstvo v rámci „protiteroristické operace“. Desítky vojáků ukrajinské armády proto zběhly k povstalcům anebo žádají o azyl v Ruské federaci.

ODKAZ-Americká vláda potřebuje ukrajinský konflikt ještě více vygradovat, neboť válka v Evropě by jí ekonomicky velmi prospěla. Dluhy USA by se smazávaly a s každou poválečnou zakázkou by se její ekonomika zvedala.


Nepřihlášený uživatel

#268 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 13:29

#260: Pavel - Re: Re: Re: Re: Re:  

A tahat sem ukr. konflikt je přinejmenším přiblblé,

To je priblblé, že Vy sa tvárite, ako keby to všetko nesúviselo! Vojna na Ukrajine je výsledkom snahy USA stiahnuť "obruč" okolo Ruska. Tú vojnu za prisluhovania EU spôsobila ich "mierotvorná" politika pod zámienkou "šírenia západnej demokracie", tých údajných jej "hodnôt", ktoré nikto nepošliapava viac, ako vláda USA. Pod ich taktovkou propaganda, ktorú tú trúbite, vedie vojnu proti RUSKU, šíri antiruský šovinizmus a kamufluje históriu.  V Plzni sa očakáva vraj 100 000 divákov na pompéznych oslavách amerických osloboditeľov, ale tých viac ako 100 000 vojakov Sovietskeho zväzu padlých pri oslobodzovaní ČSR si nemôže uctiť skupina motorkárov z Ruska! Lebo máte strach, že by ste sa mohli USA zdať nelojálni! Lebo ste nesvojprávni zbabelci!

A ešte si vezmite ukrajinské vlajky, aby ste si uctilu vojnových zločincov z ukrajinskej OUN/UPA!


Nepřihlášený uživatel

#269

2015-05-01 13:32

Výzva Občanům , Rodinám !

Víme že máte starosti běžného dne , možná jste v zajetí svých starostí tak , že nesledujete televizi,nečtete noviny ,ba ani nesledujete internetové zpravodajství . Možná že nechcete slyšet špatné zprávy , protože jich slyšíte moc . Ale prosíme Vás o chvilku Vašeho času .Jde o Vaše děti , vnoučata , o Vaši krev , Vaši budoucnost.Problém se jmenuje Novela branného zákona , a to , co se za ní ve skutečnosti skrývá .

ODKAZ-Výzva Občanům , Rodinám !


Nepřihlášený uživatel

#270 Re: VITAJTE V BRATISLAVE !

2015-05-01 14:29

#264: - VITAJTE V BRATISLAVE ! 

 Иди домой Иван


Nepřihlášený uživatel

#272

2015-05-01 17:51

Iditě damoj rossijskije sobaki!


Nepřihlášený uživatel

#273 Re:

2015-05-01 17:53

#271: -  

 No .... ten Japonec hovořící česky by měl spíše mlčet!Jeho strana nemá u lidí už žádný mandát.


Nepřihlášený uživatel

#274 Re:

2015-05-01 17:54

#269: -  

 A co se skrývá za tímto napsaným pamfletem?


Nepřihlášený uživatel

#275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 17:55

#268: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zdroj těchto informací= Aeronet