Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#251 Re: Re: Re:

2015-04-20 01:06

#249: - Re: Re:  

 To je vec nazoru,ze? )


Nepřihlášený uživatel

#252 Re: Re: Re:

2015-04-20 06:21

#3: - Re: Re:  

 Jakmile někdo považuje parlamentní listy za zdroj informací, tak je zcela evidentní jaký názor má ohledně dění na ukrajině a ve světě. 


Nepřihlášený uživatel

#253

2015-04-20 07:51

Dálši provokace?.. pak putin přijde pomáhát a zachranit...
at´ projedou do Sibiři, do Kolymy, do gulagu...a t.d. kde bylo zamordovano tísice a tísice ,,politickych,, věznů kteři byli v opozycii (měli jínej názor na vnítřní politiku a život)...proč ne projedou po svych neskutečně ,,slávnych,, a dlouhych cestach??? jako geng, v Evropě nema co dělat.

Nepřihlášený uživatel

#254

2015-04-20 09:55

NIKDO ZNAS NECHCE JIT DO VALKY ZA NEKOHO KDO SI ZABIJI LIDI A VYVOLAVA VALKY ABY UDRZEL BLB.... DOLAR!!!!!

Ale jedno by si měla česká vláda uvědomit. Češi nechtějí bojovat. My nechceme válčit proti slovanským Rusům. V naší historii už jednou češi bojovali na frontě proti Rusům. A jak to dopadlo? Češi masivně přebíhali k Rusům a bojovali proti těm, co je vehnali na válečná jatka. A tato historie by se opakovala.

ODKAZ-ČEŠKY NAROD NEPUJDOU DO VALKY PROTI RUSKU ZA TIRANA USA

 

O ČEM MEDA MLČÍ NWO ZRADA PUTINA 

ODKAZ-Putin zradil Nový světový řád – „Do zbraně!“

ODKAZKyjev: „USA, děkujeme za válku a bídu“. Další ukrajinské vraždy a sebevraždy


Nepřihlášený uživatel

#255

2015-04-20 10:05

OPRAVA PREDCHOZIHO

NIKDO ZNAS NECHCE JIT DO VALKY ZA NEKOHO KDO SI ZABIJI LIDI A VYVOLAVA VALKY ABY UDRZEL BLB.... DOLAR!!!!!

Ale jedno by si měla česká vláda uvědomit. Češi nechtějí bojovat. My nechceme válčit proti slovanským Rusům. V naší historii už jednou češi bojovali na frontě proti Rusům. A jak to dopadlo? Češi masivně přebíhali k Rusům a bojovali proti těm, co je vehnali na válečná jatka. A tato historie by se opakovala.

ODKAZ-ČESKY NAROD NEPUJDOU DO VALKY PROTI RUSKU ZA TIRANA USA

 

O ČEM MEDIA MLČÍ NWO ZRADA PUTINA 

ODKAZ-Putin zradil Nový světový řád – „Do zbraně!“

ODKAZKyjev: „USA, děkujeme za válku a bídu“. Další ukrajinské vraždy a sebevraždy


Nepřihlášený uživatel

#256 Re: Re: Re:

2015-04-20 12:52

#160: - Re: Re:  

 haha, NATOfile


Nepřihlášený uživatel

#257

2015-04-20 14:23

Naštěstí se k téhle pitomé petici moc lidí nepodepsalo, mají rozum. Většině lidí je i přes intenzivní mediální masáž nějakej Putin docela volnej, ke vzteku amíků, kteří do téhle rusofobní blamáže dávají tolik prostředků :D


Nepřihlášený uživatel

#258 Re:

2015-04-20 15:01

#255: -  

 Co to tu meleš za kecy? Tahle petice je proti průjezdu těch putinových psů.Agitaci a nástěnek jsme si užli od roku1968 až dost.A ta putinona verbeš včetně těch prašivých psů by to chtěla vratit zpět. A proto je tady NECHCEME!!!        


Nepřihlášený uživatel

#259 Re: Re: Re: Re:

2015-04-20 15:22

#256: - Re: Re: Re:  

 NATO je naše zlato.Ti kluci AMERICKÝ ale i dalších 27států by nám pomohlo, kdyby nás zas napadl náš bývalý bratr rusko(Kain). Takže tak rusofile.


Nepřihlášený uživatel

#260 Re:

2015-04-20 15:47

#255: -  

 Ty si magor. Ty mas USA jako vinika I kdyz se poseres...Lidi jako Ty jsou chudacci...


Nepřihlášený uživatel

#261 Re:

2015-04-20 15:53

#255: -  

 Hele,mluv za sebe...SSSR/Rusko se na nas negativne podepsalo a okupovalo nas po generace. Ted to zkousi znova....i tvym prostrednitvim,Ty jeden pitomy ichtyle..!

Na Ukrajine to ma na svedomi Kreml,pze rozdmychaval narodnostni nesrovnalosti a jeho aktiviste destabilizovaly uz tak slabou Ukrajinu. RF Ukrajinu podrazila a podrazi.  Lide jako Ty,kremelska loutko,vyvolavaji konflikty.


Nepřihlášený uživatel

#262 Re:

2015-04-20 16:25

#257: -  

 I jedna kapka navíc ,může vylít celé jezero.Rusofile možná mají strach z vás rudokožců.:-(


Nepřihlášený uživatel

#263

2015-04-20 16:27

Putin chce Ukrajinu a bude ji mít, tvrdí Schwarzenberg


Nepřihlášený uživatel

#264 Re: Re: Re:

2015-04-20 17:00

#249: - Re: Re:  

 Neplete. Ty to máš pomotaný v tý tvý rudý palici. Jen ten co ma IQ tykve půjde vítat putinovy a stalinovy pohrobky. V šest vpráci soudruhu.   


Nepřihlášený uživatel

#265 Re:

2015-04-20 17:33

#263: -  

 Vytrženo z kontextu.


Nepřihlášený uživatel

#266 Re:

2015-04-20 17:41

#254: -  

 Když půjdem do války tak jen kvůli Rusku.Protože válku chtěji vždy dva.A USA ani  nikdo jiný ji nechce. 


Nepřihlášený uživatel

#267 Re: Re: STOP agresivní politice USA !!

2015-04-20 18:26


Nepřihlášený uživatel

#268 Nepřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA

2015-04-20 19:15

Petice Prezidente,odejděte namířená proti Miloši Zemanovi dorazila do Senátu. Autoři petice s 11 126 podpisy požadují, aby Senát nechal prošetřit činy prezidenta Miloše Zemana a zvážil ústavní žalobu na něj. Důvodem je proruská propaganda, kterou podle organizátora petice Michala Majznera prezident šíří.

Cituji: “Prezident Miloš Zeman svými rozporuplnými výroky k sankcím proti putinovskému režimu v Rusku zadal důvodně podezření, že jedná spíše v zájmu nepřítele – putinského režimu, než v zájmu České republiky a jejích spojenců,“ píše se v textu petice. Signatáři petice po Senátu chtějí, aby prošetřil Zemanovy výroky týkající se Ukrajiny a ruské účasti na bojích na východě Ukrajiny nebo jeho projev na ostrově Rhodos, kde se vyslovil proti sankcím vůči Rusku.

Co k tomu říct? Především je třeba vyjádřit se k příčinám vzniku války na Ukrajině.

Všechno začalo protesty Ukrajinců na Majdanu na podzim 2013, kde Ukrajinci vyjadřovali svoji nespokojenost s vládou prezidenta Janukovyče. Dodejme, že západní politikové se střídali nejen na Majdanu, ale i v Kyjevě a tehdejší premiér Azarov dodává, že současný premiér Jaceňuk si pro instrukce chodil přímo na americké velvyslanectví:

Cituji: „Jednou v noci z ničeho nic obsadil náměstí v Kyjevě televizní tým. Nainstaloval světla a kamery. Kdo je poslal? To nikdo neví. Krátce poté se v jedné části hotelu Ukrajina seběhli většinou fanoušci Pravého sektoru a Dynama, vyzbrojeni ocelovými dráty a tyčkami a začali bít několik policistů. Více než 30 policistů bylo hospitalizováno s vážnými zraněními. V tomto bodě přišel na pomoc speciální útvar Berkut, aby zjistil, kdo byli provokatéři a kam utekli. Kameramani pilně zachytili obraz zlomených nosů a zakrvácených tváří a hrozivý obraz okamžitě vyslali do světa. Zcela zodpovědně mohu říci, že nikdo z vrcholového vedení Ukrajiny nedal souhlas k těmto opatřením. O incidentu jsme se dozvěděli následující ráno kolem 9. hodiny. Do oběda už jsem měl informace z ministerstva zdravotnictví, že mezi obětmi, které byly přijaty do nemocnice, bylo asi 40 lidí, z toho 2 byli studenti a zbytek byli nezaměstnaní ze západních regionů Ukrajiny. Bylo jasné, že máme co do činění s monstrózní provokací, jejíž cílem bylo ospravedlnit přechod z klidu do demonstračního režimu akčních spiklenců.

Měli jsme informace, že spiklenci připravují provokace proti členům anti-majdanu. Bylo nutné tyto dvě skupiny oddělit. V noci z 9. na 10. prosince 2013 se tím zabývaly bezpečnostní síly. Je třeba poznamenat, že to bylo první a poslední aktivní opatření na vymáhání práva.  Pak se zapojila americká ambasáda a s ní Biden (viceprezident Spojených států). Po hrozbách Bidena dal Janukovyč povel k zastavení operace bezpečnostních sil. Bylo jasné, že proces řídí Spojené státy. Lidé v zemí byli v rozpacích z nečinnosti vlády a nedostatku snahy k zajištění ústavního pořádku. V této době jsem byl s prezidentem v minimálním kontaktu. Z analýzy dostupných faktů mohu říct, že koordinace mezi opozicí a povstalci převzali vyšší úředníci na velvyslanectví USA v Ukrajině.

Organizátoři převratu svůj nátlak stupňovali a v únoru 2014 použili poslední možnost – střelbu policejních odstřelovačů a účastníků Majdanu. Navzdory tomu, že kulky byly vypáleny z budov kontrolovaných ozbrojenci, vina padla bez jakéhokoliv vyšetřování na Janukovyče. Klíčovou otázkou bylo: „Kdo z toho má prospěch?“ Nikdo to neřešil.“

Ještě je nutno dodat, že po střelbě do demonstrantů i zasahujících policistů, kteří navíc byli majdanskými výtržníky zapalováni, následovala dohoda Janukovyče za přítomnosti západních diplomatů o předčasných prezidentských volbách. Uplynulo několik hodin a místo této dohody byl Janukovyč násilně a nelegitimně svržený za potlesku západu, čímž západní politikové sami porušili to, co před chvílí garantovali.

Tímto násilným, nelegitimním převratem se dostali k moci pučisté reprezentovaní Jaceňukem, Turčinovem, Banderovci či Pravým sektorem, kteří okamžitě zahájili čistky proti Janukovyčovým příznivcům. O nátlaku vůči poslancům, kteří nechtěli pro nelegitimní juntu hlasovat, jsou záznamy i v našich médiích.

Místo jakýkoliv protestů západ toto bezpráví posvětil a svojí nečinností podpořil diskriminaci ruského obyvatelstva, kde to na východě Ukrajiny dopadlo až tak, že místní zastupitelé Luhanska a Doněcka vypověděli Kyjevským nelegitimním pučistům poslušnost a na základě referenda vyhlásili Doněckou a Luhanskou republiku.

Jak na to odpověděl Kyjev, všichni víme. Obyvatele Luhanska a Doněcka prohlásil za teroristy a poslal proti nim vojsko, aby tyto neposlušné obyvatele vyvraždil.

Jenže, jak západ, tak Kyjev se přepočítali, když sami Ukrajinci odmítali vraždit svoje spoluobčany, odmítali narukovat, dezertovali, nebojovali a tak veškerá tíha bojů byla na banderovských či nacistických radikálech, teroristech z Čečenska a amerických poradcích.

Obyvatelé východní Ukrajiny, kteří hájili životy svoje, svých žen a dětí zvítězili. Zvítězili proto, že byli v morálním právu a bojovali proti agresorům vyslanými kyjevskými oligarchy a západními politiky. A co západ? Ten nejen, že je přímým spoluviníkem těchto masakrů, nejen, že pošlapal mezinárodní právo, nejen že v Kyjevě při oslavě I. výročí Majdanu pochodoval po boku válečných zločinců a nacistů, západ prostě porušil všechny demokratické principy, které doposud hlásal.

A o tom to je.

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že na Ukrajině se válčí (není to tedy žádná protiteroristická operace), sankce proti Rusku vyhlásili pachatelé této války a ne oběť a správně vyhodnotil, že Rusko se postavilo na stranu mezinárodního práva a ne Západ, který na svoje občany prostřednictvím svých médií chrlí čím dál agresivnější protiruskou a protiputinovskou propagandu jen, aby překřičel svoje zločiny i svědomí.


Nepřihlášený uživatel

#269 Re: Re:

2015-04-20 20:54

#266: - Re:  

 USA nechce válku, to je mi ale novinka :-D USA, která vede za posledních 20 let permanentně války, někdy i paralelně v několika zemích, která si (třebas i navzdor RB OSN) uzurpuje výhradní právo sesazovat napříč světem nepohodlné diktátory a dosazovat tam své loutkové vlády, zatímco s jinými diktátory si žoviálně poplácávají po zádech, ta USA, která má stovky vojenských základen v desítkách zemí světa, která má nejvyšší výdaje na zbrojení a nechce válku, no to je fór jako prase. S tím běž někam do vtipu za stovku :-D :-D


Nepřihlášený uživatel

#270 Policie v Moskvě rozehnala oslavu Hitlerových narozenin

2015-04-20 20:59

Rusti fasouni...ALE,ale....KDY PRIZNAJI SVE PRSTY na UKRAJINE..?


Nepřihlášený uživatel

#271 Re: Re: Re:

2015-04-20 21:00

#269: - Re: Re:  

 Prestan zvanit ruska centralo, radeji se zabyvej Putinem,ruskymi fasisty, rozpinavosti Kremlu. To nevidis,co zmanipulovana kebule !


Nepřihlášený uživatel

#272 Re: Re:

2015-04-20 21:02

#265: - Re:  

 Nikterak...naopak to jeste prizivuje prohlaseni byvaleho KGBAKA..


Nepřihlášený uživatel

#273 Banderovci v akci: Násilníci na Ukrajině policistu zapřáhli za koně a uvláčeli k smrti

2015-04-21 08:23

Dvojice násilníků na Ukrajině po opileckém sporu připoutala policistu, který chtěl roztržku uklidnit, ke koňskému spřežení a uvláčela ho k smrti. V pondělí to oznámila policie ve Lvově, podle které již byli oba útočníci zadrženi. V případě uznání viny jim hrozí až 15 let ve vězení.

Incident se stal v sobotu pozdě večer v západoukrajinské obci Lopatyn, kde chtěl policista urovnat opileckou rvačku. Útočníci ho ale omráčili a připoutali ke koňskému spřežení.

Policistu, kterého zároveň byly tyčí, poté vláčeli asi 13 kilometrů, napsala agentura DPA. Tělo pak hodili do odvodňovacího kanálu.


Nepřihlášený uživatel

#274 Re:

2015-04-21 09:13

#263: -  

 Ten přešlechtěnej zdegenrovanej spící panák už toho nakecal. On ho dnes ještě někdo bere vážně? Volit Karla je vlastně známka punku, málem bych zapomněl :D


Nepřihlášený uživatel

#275

2015-04-21 12:12

Nejsem občan České Republiky, ale jsem občan Ruska. A ja nechcy aby přes Českou zemi jel tento nacionalisticky Putinuv gang.