Particka zpátky na Primu
Re:
Prima je lepší bez Partičky!
Stejně je to jen podvod.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re:
a a co ma Ondrovo soukromy zivot spolecneho s jejich humorem a pusobenim v tv????
Re: Re:
asi si malý pořád, když si napsal to co si napsal
Re: Re: Re:
kdyby si ho opravdu znala lituju jeho že on zná tebe když ho tady pomlouváš
pozitívny ohlas k petícii
Som zo Slovenska a zbožnujem českú partičku...bohužial u nás ju zrušili ...pači sa mi že v v Čechách aspon bojujete o návrat....som naklonena tejto myslienke :)
Re:
Ja by som povedala, ze my sme radi, ze TY. sa na tej obrazovke NEOBJAVUJES. :)
Fandím!
Nikdo nemůže tvrdit, že je partička originální. Jako drtivá většina pořadů a show je převzána ze zahraničí. Ale je to ku*va p*del :) kluci jsou sympaťáci a ještě ke všemu legrační, ku příkladu já je beru a směju se s nima. A chápu, že ne všichni pochytili koncept a jejich smysl humoru. Každý je nějaký a líbí se mu něco jiného. Ale čemu nerozumím - proč tolik nenávisti a zlých argumentů na stránkách petice, která je PRO??? Pokud to tu chápu dobře, je to pro lidi, co chtějí Partičku podpořit, tak proč sem lezou lidi a křivdí jim, když je nesnesou? Já vlastně zapomněla, ono z poza obrazovky je velmi snadné šířit nenávist a nepříjemné komentáře. Ale napsat něco milého, to ne ...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#47: - Re: Re:
NO tak asi velmi nie lebo kebyze ho znas tak by si to o nom nepovedal/a ... ale je to jeho zivot a jeho vec moze si robit co chce, kde chce a kedy chce