Particka zpátky na Primu
Re:
Názor každého, nikdo Vám ho nebere, ale nechápu jednu věc, proč vůbec na takovou petici klikáte, když Vás absolutně vůbec nebere a k tomu podle Vás lacinému a trapnému humoru, tak si myslím že je to právě naopak, ten mají možná tak SLOVENSKÁ PARTIČKA...naši sou dobří a kdyby jste se na ně někdy šel podívat (vím že nepujdete) viděl by jste že jsou inteligentní, tak to přenáší i do toho humoru ;-)
Chceme spat particku ak sa to paci nekomu alebo ne my ju proste milujeme a chceme ju naspat!
Partičku mám ráda ale nelíbí se mi Ondrvo chování, příjde mi že si myslí že může mít každou holku. A hlavně mladé holky. Jinak proti Partičce jako takové nic nemá je úžasné co všechno dokázali.
Re:
Nikdo nikoho nenutí se na ni dívat, televize se dá přepnout nebo dokonce vypnout
Re:
Přesně mazejte koukat na Ordinaci a Ulici a podobné zhovadilosti z novy..
pokud se vám nelíbí humor co předvádí Michal,Richard,Ondra a Igor a tak co tady děláte ?
Re:
Ondra nepoznas takze ho nemozes odsudzovat a navyse je to jeho vec co robi a jak sa chova a kebyze chce tak ma kazdu ale proste nechce prave teraz navazovat vztahy
Chci partičku zpátky :(( jeden z mála pořadů co mě v tv vůbec bavil.. :)
| This discussion has been closed. |