Ne, vstupu vojskům USA a NATO na území ČR! Ne další kolonizaci !

Holan

#76 Re: Re: Jedna z demonstrací proti průjezdu se bude konat 28.3 v Praze

2015-03-20 22:05

#73: - Re: Jedna z demonstrací proti průjezdu se bude konat 28.3 v Praze 

 Jste jistě hrdina. Předpokládám ale , že máte problém s elementární hygienou.


Nepřihlášený uživatel

#77

2015-03-20 22:13

Dost bylo USA, největších štváčů, kteří šíří po světě jen zmar, utrpení a podporují islámský terorismus! dost bylo našich baziliščích "spojenců" Já je v naší zemi nechcu!!


Nepřihlášený uživatel

#78 Re:

2015-03-20 22:57

#77: -  

 Kdo te tu drzi Jasanku?


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re:

2015-03-21 19:20

#78: - Re:  

 A kdo tady drží tebe? Když tak toužíte po té vaší pitomé americe, tak si tam emigrujte, ale necpěte je sem. Dost na tom, že je tady pomalu každej druhej nápis v angličtině, co věta, to anglický slovo, čeština vám není jaksi dost dobrá, přitom má tolik krásných výrazů a je mnohem bohatší než tupá angličtina. Samej macdonald a coca-cola, ale když si chce člověk zajít na tradiční českou kuchyni, tak je k nenalezení. Samej halloween, santa klaus apod, ale české tradice pomalu mizí. Blbečci jako vy si neváží vlastní země a zaplevelují ji americkými zvyky. Když svojí zemí pohrdáte, tam mažte na ten váš vysněný západ, ale netahjete ho sem, tady jsme v ČESKU!!!


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Re:

2015-03-21 21:27

#20: - Re: Re:  

 A taky srp a kladivo.


Nepřihlášený uživatel

#81 Re: Re: Re:

2015-03-22 02:54

#79: - Re: Re:  

 Ne tohle je jen typicke ceske vlezdoprdelkovstvi zname od nepameti a podileji se nem pouze cesti lide. S tim nema USA nic spolecneho a ze resturace nenabizeji ceskou kuchyni,je jen chyba majitelu restauraci. My cesi jsme zvlastni sebranka....sve chyby a povahu omlouvame a jeste se citime napadeni. Tak je to. Za me,nemam problem jist ceska jidla,ani Cinu,restauraci je dost a da se vybrat. I V USA neni problem zajit na svickovou. Jo svet se zmenil. Chvalabohu. I anglictina a rustina jej otevrela,to ale zaprdeny,vecne nastvany Cechacek neoceni.


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re: Re:

2015-03-22 09:53

#72: - Re: Re:  

 dementi


Nepřihlášený uživatel

#83 Re: Re: Re:

2015-03-22 10:16

#79: - Re: Re:  

 Tak já vám to přeložim, koka-kola, mekdonald... :-) A jestli si myslíte, že vám v KFC udělaj vepřoknedlozelo, tak to budete fakt úplně blbej. Nehledejte tak fanaticky ty "englický" nápisy, najděte si libozvučný hostinec a tam se naperte svíčkovou, výpečky, tláčou a já nevím čím vším tradičním ještě. No a na tři krále, o velikonocích či masopustu. můžete vyrazit udržovat tradice. Je to celkem jednoduché...

nesp.

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-22 12:12

#39: Asdf - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 tím odborníkem myslíte špatného herce na postu ministra obrany? Nebo jiné odborníky? Jste směšný :)


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-23 05:22

#84: nesp. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nemyslim ze je treba urazet. Pan Stropnicky se jevi nejlip z te plejady na tomhle postu pred nim.

Ostatne,herci v politice,nic noveho. Mezi nimi jsou i legendy,napr Ronald Reagan.


Nepřihlášený uživatel

#86 Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-25 15:00

V sobotu 28.3 od 15 hod demonstrace před budovou vyslanectví USA v Praze na Malé Straně  ulice Tržiště.


Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-25 17:17

#86: - Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

Mate v tom binec ne,kdyz ani nevite kde se kona demonstrace. Ruske aktivisticke slozky ji premistili. 


Nepřihlášený uživatel

#88

2015-03-26 08:35

Pokud si někdo hodí rajče po americkým tanku a pak by měl být za to popotahovaný a trestaný, tak to se mi zdá trošku mimo. Vždyť lidé házeli vajíčka i na hlavu státu a také na ostatní prezidenty. A to bylo daleko horší, přesto se jim nic nestalo. 

Když už bych tam šel, tak bych si tam stoupnul s nějakým transparentem a plakátem, kde by třeba bylo napsáno: 
´Šťastnou cestu domů a už se nevracejte!´ 

Hotovo,“ dodal v parlam.listech  režisér Troška. - ma pravdu. Chtělo by to napsat anglicky !!!!  a vzpomenout hesla ze 68 . myslim ze tem plakat by se mel napsat a přinést v tašce pokud by policie brala transparenty na holich. kdo jde protestovat tak přemýšlejte nad tou větou!!


Nepřihlášený uživatel

#89 Re:

2015-03-26 09:51

#88: -  

 Tak tam jdi, ty poseroutko...  WELCOME USA ARMY !!! Konvoj v neděli doprovodí od hranic s Polskem stovky harleyů a džípů... Za pár minut budeš mít to popsaný prostěradlo nacpaný v tý svý nevymáchaný komunistický tlamě.

PS: Vejce házeli na Zemana, a to je vždy záslužná a bohulibá činnost.


Nepřihlášený uživatel

#90 Re: Re: Re: Re:

2015-03-30 20:52

#83: - Re: Re: Re:  

 Celkem jednoduché je především vaše uvažování. Co čekat od člověka, který nekriticky hltá mainstream, aniž by přemýšlel do hloubky. Proč taky, proč se namáhat, když mu to ve zprávách účelově předžvýkají. Tady vůbec nejde o mě jako jedince, ale národ jako celek. Naše zvyky a  tradice postupně upadají, naše klulturní dědictví degraduje, rozplývá se pod náporem globální anglosaské šedi, hamburger, cocacola a filmy plné násilí - to je jediná zábava dnešní mládeže, tristní to výsledek. K tomu všemu jako přirozený důsledek společenské degenerace je, že postupně klesá porodnost, pomalu, ale jistě vymíráme, ale to nás vůbec netrápí, hlavně že žijem náš americkej sen. Proč s tím něco dělat, však Brusel nám sem ochotně naháže hordy neloajálních přistěhovalců (vyhnaných ze své domoviny právě onou agresí našich milých jestřábů z pentagonu), kteří nám všem uřežou ty naše vygumovaný palice a bude.


Nepřihlášený uživatel

#91 Re: Re:

2015-03-30 20:54

#89: - Re:  

 Žasnu nad vaší jednoduchostí, holt ne všem je do vínku dán rozum. Blahoslavení chudí duchem, neb jejich je království nebeské.


Nepřihlášený uživatel

#92 Mráz z Bílýho domu

2015-03-31 08:39

Sotva k nám jestřábi zavítali svým provokačním konvojem, opět přišla tuhá zima. Ještě před pár dny venku panovalo jaro, příroda se probouzela do nové sezóny a nyní venku zase sněží, vichřice lámou stromy, ničí střechy. Už neplatí, že mráz přichází z Kremlu, ale z Bílýho barrácku! A jeho poslem je mouřenín Satan Claus. To máme trest za to, jak jsme v naší zemi vítali satanáše! Tento trest stihne všechny, kteří se paktují s ďáblem!!


Nepřihlášený uživatel

#93

2015-11-12 10:21

nechci na úzení ČR vojska USA a NATO !!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#94

2015-11-12 15:57

NOVÁ OKUPACE - PRO ZMĚNU US ARMÁDOU ?
KDYŽ JE USA V KÝBLU SE SÝRIÍ - TAK CHCE VYVÁŽET "DEMOKRACII" K NÁM?
NEBO JE TO PŘÍPRAVA NATO NA NAPADENÍ RUSKA NA ÚZEMÍ EVROPY - TO BY BYLO AMÍKŮM PODOBNÉ - VÁLKA MIMO ÚZEMÍ SPOJENÝCH STÁTŮ !
ČESKÉ MÁMY NEVYCHOVÁVAJÍ SVOJE DĚTI, ABY UMÍRALI ZA ZÁJMY USA!!!
POLITICI, ZKUSTE TO A VŠECHNY MÁMY SE VZBOUŘÍ!
A NASRANÁ ŽENSKÁ JE HORŠÍ, NEŽ TAJFUN V TICHOMOŘÍ - NĚJAKÉ OCHRANKY VÁM UŽ NEPOMŮŽOU!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#95

2015-11-13 07:41

Petici jsem podepsal, protože jsem kdysi dávno v 89. cikal klíčema na náměstí mj. také proto, abychom se zbavili okupačních vojsk tehdejší SSSR! Jedním z hlavních témat revoluce bylo "již nikdy žádná okupace cizími vojsky na našem území!" Tehdejší proklamátoři vč. Kocába (zasloužil se o odsun vojsk Rudé armády z našeho území) slibovali a proklamovali naši svobodu bez závislosti na jakémkoliv vojenském paktu. Všichni zradili a zrazují!! Znovu nás ženou do závislosti pod nadvládou cizích mocností, tedy znovu toho, co už jsme zde měli a znovu to nechceme!! Zrada, zrada, podraz. Pamatujme si současné zrádce, protože vyřídíme si to s nimi. Es komm der Tag!

Nepřihlášený uživatel

#96 Re: Re:

2015-11-13 08:02

#89: - Re:  

Naštěstí je nás dost k tomu abychom vás všechny vybili pouhýma čepicema. A to i bez krvavé amerikou podporované majdanské lázně a vražděním vlastních lidí vámi fašisty....!! Nikdy jsme komunisté nebyli a s nadšením jsme v 89. cinkali klíčema abychom se komančů a okupačních vojsk zbavili. Nechceme zde žádná cizí vojska protože už máme dost smutných zkušenosti s cizími okupačními vojsky. Jsme stát s holou prdelí nechceme ani žádnou svou velkou armádu, protože u nás už dnes z chudoby umírají lidé kterým nikdo - ani stát nepomůže. Chceme NUTRALITU!!!!!!!!!!!!!!! Bez cizích armád a se svou minimalizovanou armádou tak jako ve Švýcarsku, nebo Rakousku!! A hlavně vystoupit z NATO, protože všichni tzv. smluvní ochránci nás v minulosti vždy jen zradili !! Nikdo z mocných si nikdy nebude pálit prsty s posr. hovínkem uprostřed Evropy... Tak se vy vlezdoprdelkové vzpamatujte a svou servilní držku si doufám pěkně jednou zasradíte v cizí prdeli kde se dobrovolně udusíte.... 


Nepřihlášený uživatel

#97

2015-11-14 12:05

vojenské americké radary a základny na českém území zrušit,celé vše je podvrh na české lidi.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...