Americkou armádu na našem území nechceme!

Ruská hypersonická raketa nemá analog v USA takže pokut USA něco začne srovnaj je se zemi

#4476 Ruská hypersonická raketa nemá analog v USA takže pokut USA něco začne srovnaj je se zemi

2016-04-27 18:19

Ruská hypersonická raketa Cirkon bude, jak se očekává, dána do sériové výroby v roce 2018, píše novinář The National Interest Dave Majumdar. Tato nová zbraň, která vyvíjí rychlost pět nebo šestkrát větší než rychlost zvuku, absolvuje dnes státní zkoušky.

Těžký atomový raketový křižník Admirál Nachimov projektu 1144 Orlan, který je v modernizaci, se stane nejspíš první ruskou lodí, jež bude vybavena těmito hypersonickými střelami z komplexu 3K22 Cirkon. Do sestavy vojenské flotily se tento křižník má vrátit v roce 2018.

VICE-Média: ruská hypersonická zbraň nemá analogy v USA

Kromě toho, podle plánu má být těmito střelami vyzbrojen po modernizaci v roce 2022 také další atomový křižník Petr Veliký.

Více: Ruská hypersonická raketa nemá analog v USA

USA SI NEZALITA BRZY UZ AJI NAD INDIOU BES POVOLENI JAK SI LETA KDE CHCE UKUPANTI SE ZAPADU

#4477 USA SI NEZALITA BRZY UZ AJI NAD INDIOU BES POVOLENI JAK SI LETA KDE CHCE UKUPANTI SE ZAPADU

2016-04-27 18:47

Rusko a Indie podepsaly dohodu o dodávkách S-400. V Dillí očekávají, že dodávky budou co nejdřív zahájeny, prohlásil indický ministr obrany Manohar Parrikar.

Avšak šéf Rostechu Sergej Čemezov při komentování dané informace prohlásil, že smlouva prozatím uzavřena nebyla. Žádné dodatečné komentáře ale neposkytl.

VICE-Vrchní velitel VKS RF: S-400 zjednal pořádek ve vzdušném prostoru Sýrie

18. dubna prohlásil poradce ruského prezidenta pro vojensko-technickou spolupráci Vladimir Kožin, že Čína a Indie projevily zájem o ruský systém protivzdušné obrany S-400 Triumf, se zástupci těchto zemí probíhají jednání, Rusko ale hodlá nejdřív vyhovět potřebám ruských ozbrojených sil.

Více: INDIE DOHODA S RUSKEM O SU-400 KONEC LETU USA NEPOVOLENĚ


Nepřihlášený uživatel

#4478

2016-05-02 18:38

Hrozba militarizace policie jako procesního prvku NWO už i v Česku! A lidé tomu dokonce tleskají. Bezstrukturní řízení davů v akci!

Militarizace policie je jedním z hlavních prvků NWO. Funkce policie a armády by měly být podle NWO sloučeny. Z toho pramení likvidace armád členských zemí EU, snižování počtů vojáků a ti, co zbudou, jsou integrování a zaučováni pro fungování ochrany režimu v úloze policie. To je pro vojáky nezvyklá úloha, alemilitarizace policie je nezbytnost pro elity NWO, protože globální elity mají z armád strach. Armády tradičně vycházejí z řad lidu, vojáci mají jiné myšlení, než policisté. Vojáci chrání národ, policisté chrání režim. Policista slouží věrně komukoliv, kdo přijde k moci. Voják slouží jen tomu, komu složil přísahu. Likvidace armád a postupné začlenění vojáků do řad policie je tak jedním z důležitých prvků bezpečnosti NWO.

Lidé mají strach z migrantů a co se děje? Něco nevídaného. Lidé volají po ostnatých drátech na hranicích. Volají po uzavírání hranic. Volají po více policistech. Chtějí vězení, volají po mřížích, které je ochrání. To je proces, co probíhal v USA po 9/11. A teď probíhá v Evropě kvůli migrační krizi. A když vybuchnou bomby v Paříži a Bruselu, lidé volají po smíšených policejně-vojenských hlídkách. Volají po výjimečných stavech. Jako dosud platí ve Francii už půl roku od loňského listopadu! Je to neuvěřitelné, alebezstrukturní řízení funguje na myšlení lidí hrozivě spolehlivě. Když se v televizi obviní ruský student Ševcov z vykonstruovaného útoku na ministra Stropnického, národ začne křičet na Putina, jak je Rusko zlé. Když policisté udeří na sluníčkového dredaře, lidé pomalu policii a vojákům se samopaly tleskají. Tleskají ale komu? Chovanec Frei Korps? A koho ten Frei Korps asi myslíte, že chrání? Občany před migranty? Nebo vládu a migranty před občany?

Nesmíme připustit militarizaci policie. Vojáci s policejním ideologickým velením se samopaly v ruce, připravení prosazovat kvóty, integrační programy, kvóty a povely z Bruselu proti vůli a proti odporu občanů, to nesmíme připustit! Vojáci jsou a musí zůstat na obranu před vnějším nepřítelem, nesmíme dopustit, aby politici a garnitura skrze vojáky se samopaly v ulicích dávala občanům najevo, kdo je ve státě pánem a pomocí samopalů prosazovala notičky z Bruselu a jejich plnění proti vůli občanům. Protože proti samopalům se už těžko něco na ulici prosazuje s transparenty v ruce. Myslete na to, až zase budete tleskat polovojenským hlídkám standardu NWO při „předváděčce“ své moci v restauraci plné lidí. Příště to nemusí být mladík z Antify, ale právě vy, až budete na demonstraci proti islámu a voják na vás namíří samopal, abyste dali dolů transparent s nápisem, který je podle něho „závadový“.

VICE-Hrozba militarizace policie jako procesního prvku NWO už i v Česku! A lidé tomu dokonce tleskají. Bezstrukturní řízení davů v akci!

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#4479

2016-05-29 10:36

V americkém státě Pensylvánii vypukl skandál poté, co do alba abiturientů školy v Pittsburghu byly zařazeny výroky předáka Islámského státu a dvou „nejznámějších sériových vrahů v dějinách“, oznámil TribLive.

V albu se objevila slova připisovaná Josifu Stalinovi („Myšlenka je silnější než zbraň!"), Adolfu Hitlerovi a Abú Bakr al-Bagdádímu. Podle informace TribLive, vedení městských škol se omluvilo rodičům školáků a navrhlo buď nahradit peníze za album, anebo tyto „urážlivé citáty" zalepit.

Více: V americkém státě Pensylvánii vypukl skandál poté, co do alba abiturientů školy v Pittsburghu byly zařazeny výroky předáka Islámského státu a dvou „nejznámějších sériových vrahů v dějinách“

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation

 


Nepřihlášený uživatel

#4480

2016-05-29 10:42

Přitom je třeba naléhat na tyto politiky, aby se volby:

Buď se mohou zavřít oči k pravdě a tím, v důsledku nedbalosti podporovat převzetí Evropy diktatury firemních zájmů, nebo se může jednat na ochranu demokracie a zdraví a života zájmů milionů lidí.

Volba tito politici, aby s ohledem na jejich postavení na bruselské EU bude nejdůležitější rozhodnutí pro své politické kariéry. Po poslední pokus Kartelu řídit Evropu selhal v roce 1945, jeden z nejpoužívanějších výmluv od jejího politického zainteresované strany bylo, že "nevěděl". Po vydání této knihy, nicméně, žádný politik dnes může dělat takový požadavek na obranu své pokračující podporu pro "bruselské EU '. Z historického pohledu, co je nejvíce naléhavě zapotřebí teď je pohyb lidí. To je důležité zejména proto, že politici v mnoha zemích Evropy stali se ovlivněny korporátních zájmů Kartelu Oil and Drug; Tak, oni jsou už ne nezávislé obhájci zájmů lidu.

Pohyb lidí proto bude jediným garantem svobody, demokracie a nezávislosti pro lidi z obou Británie a Evropy.

 Přečtěte si celou zprávu (PDF - 11 MB):


Nepřihlášený uživatel

#4481 Re:

2016-06-29 19:06

americke okupanty raději poslat do islámských zemi ale bez zbrani ad si aspon muslimové mužou pižlat hlavy 

 


Nepřihlášený uživatel

#4482

2016-07-04 18:44

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation


Nepřihlášený uživatel

#4483

2016-08-18 21:21

USA více jak 200 let terorizují svět a jsou nejavětším nebezpečím pro světový mír. Aktivity USA připravily o život téměř miliardu obyvatel planety.

Nepřihlášený uživatel

#4484 Re: Re:

2016-08-18 23:54

#14: - Re:  

 ale vidí, ale Sorosovy zelené papírky jsou jim milejší. A protektorátem už jsme, vždyť Endží si nás přijede zkontrolovat


Nepřihlášený uživatel

#4485

2016-08-19 08:50

trochu mne rozesmala posledni veta: informujte co jak nejvice svych pratel,aby petice ziskal pozornost medii.... kdyby Prahu bombardovali amici, tak media oznami,ze bud 1vybuchl plyn, 2. udelal to Putin 3. bombardovali nas ET ze souhvezdi Andromedy


Nepřihlášený uživatel

#4486

2016-09-20 19:04

JEM PRO VLASTNÍ ARMADU V4 A NEUTRALITU TOHOTO BLOKU VUČI VŠEM OKOLO POKUDD TO NEBUOU ISLAMCI

Nepřihlášený uživatel

#4487

2016-09-20 19:37

Rostahují se už skoro po celém světě a kde příjdou tam rozsévají jen nepokoje a válku.Chtěla bych aby v naší zemi byl mír a proto je tady nechci

Nepřihlášený uživatel

#4488

2016-10-30 22:18

Podepisuji tuto petici-Jursová Miroslava

Nepřihlášený uživatel

#4489 Re:

2016-10-30 22:24

#4488: -  

 Jak je to možné,že když naši lidi dali tolik hlasů současnému našemu prezidentovi-M.Zemanovi,že ho média pořád uráží ?? Je to náš prezident a lidi ho volili a zvolili !!

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2017-02-18 22:32


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-10-29 13:12


Stop TerroRusia

#4492 Go west...

2017-11-29 21:26

Tak to zase prr, já tu americkou armadu chci, nechci se opět vzbudit a za okny ruská nebo čínské vlajka. Soudruh Miloš Miloševič jakožto kvalitní analní alpinista velmi u Puttler a strýčka Xi lobuje abychom se opět mohli stát rohožkou Ruska. Takže díky že tu v Evropě jste a nebojíte se soudruhům ukázat že tu jste.

Jiří Novotný
Autor této petice

#4493 Re: Go west...

2018-10-30 02:38

#4492: Stop TerroRusia - Go west... 

Kolik višní, tolik třešní. Přiadá vám americký přítel bezpečnější než ruský voják nebo čínský soudruh?

právnik

#4494 Re: Re: Go west...

2018-10-30 10:59

#4493: Jiří Novotný - Re: Go west... 

Áno, pripadá. Neboli to Američania, ktorí sem v roku 1968 vtrhli.

Jan Hus

#4495 Re:

2019-08-03 16:53

#1: -  

Proč se protestuje proti něčemu co už je nejen v č.... Domnívám se, že bychom museli vzít husitské cepy na parlamenty, senáty, eu apod., kteří to schválili, podepsali. Stejně p...d platné. Ani vystoupení z nato, eu by nepomohlo. Kde vstoupí bota us..., tam ... ! Můžeme dopadnout jak Ukrajina atd. Už teď štvou české občany proti sobě, vlastní lidé za cizí peníze. Takže tak. Děkuji za pochopení.

právnik

#4496 Re: Re:

2019-08-07 12:26

#4495: Jan Hus - Re:  

Čo má USA spoločné s konfliktom na Ukrajine? Za ten konflikt môže agresívna zahraničná politika Ruska.

gonzo

#4497 Re:

2020-04-14 16:38

#4469: -  

US Army nechceme v celé Evropě a spravedlivě rozhodnout může jen referendum o setrvání v NATO

právnik
Nepřihlášený uživatel

#4498 Re: Re:

2020-06-03 14:40

#4497: gonzo - Re:  

A potom to dopadne ako pri brexite.

Bez členstva v NATO sme vystavení na milosť Rusom a Číňanom. Čím nevravím, že NATO nepotrebuje zmeny - potrebuje ich. Ale spochybňovať význam nášho členstva je scestné.

Koudis

#4499 Re:

2020-10-07 12:57

#838: -  

Jako taky jsem každopádně proti tomu aby tady byla americká armada, a co by tady jako dělala? Akorát by tady byla zachvili jejich nějaká válečná zóna a bůh ví co ještě.A vážně řeší svoje psychické problémy viagrou? Nebo to je je vtip když nevím co by taková https://kamagra-pro.net/ Viagra vyresila za problém :D


Nepřihlášený uživatel

#4500 Re: Re: Re:

2022-09-19 20:58

#4498: právnik - Re: Re:  

 

Zcestné je sloužit říši zla, což je USA a jeho četní vazalové. A ty "právnik" jsi ďáblův advokát a logicky děláš propagaci ďábla.