Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#4451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruhu bolševiku Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-25 19:14


Nepřihlášený uživatel

#4452 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruhu bolševiku Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

2016-03-25 19:42


Nepřihlášený uživatel

#4453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruhu bolševiku Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

2016-04-02 18:59


Nepřihlášený uživatel

#4454 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruhu bolševiku Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

2016-04-04 05:53


Nepřihlášený uživatel

#4455 Re: Re:

2016-04-04 05:55


Nepřihlášený uživatel

#4456 Re:

2016-04-04 05:56

#4413: -  

 Ty to ani neumíš napsat,  retarde. 


Nepřihlášený uživatel

#4457 Re:

2016-04-04 05:58

#4418: -  

 Vy banderovci a bolševici z kavárny zhoven?


Nepřihlášený uživatel

#4458

2016-04-07 09:38

NATO nevidí žádné nevyhnutelné hrozby vůči sobě v Evropě, včetně hrozeb na východních hranicích aliance, a neusiluje o konfrontaci s Ruskem, prohlásil ve středu generální tajemník aliance Jens Stoltenberg.

„Nevidíme žádnou nevyhnutelnou hrozbu pro NATO, a to ani na východních hranicích v Evropě", řekl ve svém vystoupení v Atlantické radě ve Washingtonu, když se ho zeptali, „jaká je reálná hrozba ze strany Ruska".

Na titulnej fotografii je orientačná mapa základní USA po celom svete (tu vo väčšom rozlíšení), na ktorej nie je zobrazených všetkých 800 (aj základne NATO) základní iba orientačných 200. Medzi tieto základne patria veľké strategické základne ako Bondsteel v Kosove, ale aj malé pristávacie dráhy pre lietadlá stratené v oceáne.

Ak spočítame zahraničné vojenské základne iných štátov dostaneme číslo 30. (viď infografika nižšie). Oproti 800 základniam USA je to smiešne číslo. Toto číslo predstavuje masívnu globálnu silu.Len 50.000 amerických vojakov je umiestených v Japonsku, 54.000 v Nemecku a 28.500 v Južnej Kórei!!!

Ako sa tam tieto základne vôbec dostali? V Nemecku a Japonsku sú to “pozostatky” vojenskej prítomnosti po 2. svetovej vojne. V Južnej Kóreii sú to “pozostatky” Kórejskej vojny medzi Severom a Juhom. A ostatné? Zabezpečujú globálne ciele USA po skončení studenej vojny. 

Více: TERORIS ALIANCE NEVIDI VUČI SOBE ZADNE HROZBY ALE VUČI RUSKU ANO


Nepřihlášený uživatel

#4459

2016-04-07 09:39

Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?

“Už v počiatkoch vojenstva sa človek naučil, že najlepším receptom na víťazstvo je úderná sila, mobilita a vlastná ochrana.”

OKUPANTI ZE ZÁPADU-Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?


Nepřihlášený uživatel

#4460

2016-04-07 09:40

HNUS FAŠISTA HAVEL

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Nepřihlášený uživatel

#4461

2016-04-07 09:41

DUKAZE NAROZDIL OD USA PRO EVROPU

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: OBCHOD S IS TURECKO DUKAZE VIDEA FOTKY

POZOR AERONET JE RUSKY ALE BEZ DUKAZU PRAZDNÉ SLOVA NIČIM NEPODLOŽENÉ POZOR DUKAZ NAJDETE V TRENKACH JAK TO PSAL NEJAKY NEINTELIGENT KTEREJ SAHA  S MYŠLENÍM JAK 11 DĚCKO

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto


Nepřihlášený uživatel

#4462

2016-04-07 09:50

Chovanec: Iráčané zneužili dobrou vůli ČR, pojedou zpět - Sobotka se Schapirem u Obamy. Neuvěříte, co přitom premiéra napadlo - Malí Američané bouřlivě vítají prezidenta Číny. Obřad s hromadou vojáků. Vynadají čeští aktivisté Baracku Obamovi? - Rakouský ministr vnitra chce "masívní hraniční kontroly" a povolat armádu - Řecký parlament schválil vracení migrantů do Turecka - Řecký farmář zahájil jarní orbu navzdory uprchlickému táboru na svém poli - Finská anti-migrační skupina Odinovi vojáci rozšířila své pouliční hlídky i do Švédska - „Jsme připraveni bojovat a zvítězit“ – NATO mění v dramatickém posuvu Východoevropskou doktrínu od strategie „ujištění“ na strategii „odstrašení“ - Pozvánka na demonstraci 9.4.2016 v Praze

VICE-Studio REPORT 4.4.2016

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Jiřina Holotová: Islámská demokratická strana - Čechy, Morava a Slezsko - Pavel Fabini: Euro se rozpadá – měnová reforma na obzoru - Hon, na voliče právě začal - začíná doba "průzkumů veřejného mínění" - máme poslední možnost Ty naše Zmetky "Vyautovat"

VICE-TV MAGAZÍN 6.4.2016


Nepřihlášený uživatel

#4463

2016-04-07 17:13

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#4464

2016-04-08 17:06

VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny

Ke vložení úvodního videa z roku 2015, které jsem kdysi vložila do článku zde, mě motivoval článek s názvem „Expert: Vlivné lobby v USA vráží klín mezi Evropu a Rusko“, který se v překladu právě objevil zdea z nějž cituji:

„Jak řekl francouzský generál a odborník v oblasti geopolitiky Jean-Bernard Pinatel v rozhovoru pro list Atlantico, aby si Spojené státy udržely světové prvenství, tyto lobby brání Rusku a Evropě k vytvoření strategického partnerství. Za tímto účelem provedly převrat na Ukrajině a „dostaly na kolena“ Francii a Německo, uvedl expert pro Atlantico.“

Podle Pinatela, je prvořadým cílem americké zahraniční politiky zabránit vzniku Eurasie, tj. zřízení unie nebo strategického partnerství mezi Evropou a Ruskem, a tento úkol je v zájmu všech lobby. Psal o tom i Zbigniew Brzezinski ve své knize „Velká šachovnice“:„Ztráta Ukrajiny byla geopoliticky důležitá kvůli značnému omezení geostrategického výběru Ruska … Nicméně, bez na Ukrajiny a jeho 52 miliony slovanské populace, by jakýkoli pokus ze strany Moskvy znovu vytvořit euroasijskou říši, přispěl k tomu, zdá se, že by se izolované Rusko zapletlo do vleklých konfliktů při obraně svých národních a náboženských zájmů s neslovanskými národy.

VICE-VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny


Nepřihlášený uživatel

#4465

2016-04-10 13:03

Ve vědomí Čechů existuje příliš mnoho mýtů a lží o Rusku, nastal čas to napravit, domnívá se ředitelka ISSTRAS Radmila Zemanová–Kopecká.

V Praze se konal seminář Mýty o Rusku, organizovaný pražským Institutem slovanských strategických studií.

Zemanová-Kopecká: Už se nashromáždilo tolik lží kolem Ruska, že jsme prostě byli nuceni pokusit se alespoň trochu napravit situaci. Pozvali jsme odborníky, schopné zhodnotit reálnou situaci a kompetentně ukázat, co je v představách o Rusku pravda a co výmysl. Naše média bohužel stále lžou, když prorokují krach ruské ekonomiky, malují démonický obraz prezidenta Putina, straší válečnou hrozbou, pocházející z Moskvy.

Na semináři jsou uváděny argumenty, vyvracející tyto mýty?

Samozřejmě! Nejvíce se mluvilo o takzvané „ruské vojenské hrozbě". Bývalý brigádní generál A. Šándor a vojenský analytik M. Koller vysvětlili prostou věc. Kdyby existovalo reálné nebezpečí vojenského útoku ze strany Ruska, byla by přijata příslušná opatření. A umístění v Evropě pouze jedné vojenské brigády USA je nejspíše gesto čistě politické. Nelze to nazvat adekvátní odpovědí na strašení možnou agresí Kremlu a požadavek k členským zemím NATO vyčlenit na vojenské potřeby 2 % HDP. Byl vyvrácen mýtus o cílech ruské účasti v Sýrii, bylo dokázáno, že existuje reálná hrozba teroristických útoků na RF, kde žije mnoho milionů muslimských obyvatel. Propaganda u nás často staví rovnítko mezi Ruskem a SSSR. Ale jak je možné srovnávat například sovětskou a ruskou ekonomiku? V RF existuje reálný trh. Ano, situace je zde dnes těžká, ale ne katastrofická. Na semináři se upřímně mluvilo o těžkostech, s kterými se setkávají Rusové kvůli sankcím, když je prakticky blokován zahraniční obchod, klesá cena ropy a cena rublu. Ale charakterizovat to jako krach ekonomiky — to je úmyslné přehánění. Jsou čísla, která ukazují: ekonomika Ruska pomalu ale jistě začíná stoupat, dokonce jí předpovídají růst v tomto roce minimálně o 2,3 %. Ale koho z novinářů to zajímá? Stali jsme se jakýmsi centrem protiruské propagandy.

Více: Ve vědomí Čechů existuje příliš mnoho mýtů a lží o Rusku, nastal čas to napravit, domnívá se ředitelka ISSTRAS

Proč se v Evropě tak obávají několika desítek motocyklistů z RF?

„Nebojí se motorkářů, ale té pravdy, kterou neseme. Vždyť všichni uvidí, že přijíždíme s mírem, a ne s válkou, s rukou přátelství, kterou podáváme evropským sousedům. To boří stereotyp o Rusku, který vnucují místní média", uzavřel Bobrovský.

Více: Proč se v Evropě tak obávají několika desítek motocyklistů z RF?


Nepřihlášený uživatel

#4466 OTROCTVI PŘES ELETRONICKE BANKY

2016-04-10 15:40

NWO RFID CIPY POD KUŽI TOTALITNI OTROCTVI ZEMÍ

ZJEVENI JANOVO 12-13

 A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch,aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.

Dokonce i samotné banky v určité chvíli o papírové peníze přijdou a jejich majetky budou mít jen podobu jedniček a nul kdesi na serveru v USA pod kontrolou FEDu nebo ECB. Do značné míry tomu tak je už dnes, ale banky stále musí držet hotovostní objemy rezerv ze zákona. A komerční banky budou muset poslouchat FED, vlády zemí budou muset poslouchat FED, prezidenti zemí budou muset poslouchat FED. Protože přijde den, kdy i nejodvážnější prezident a vlastenec bude mít svůj prezidentský plat vyplácený v elektronické podobě z účtu banky, která veškeré své elektronické peníze originuje a „zhmotňuje“ na vzdáleném serveru FEDu nebo ECB. A když prezident řekne něco, co se elitám nebude líbit, tak mu „vypnou“ veškeré jeho úspory.

Systém negativních úroků a omezování dostupnosti hotovosti jsou spojené nádoby stejného konceptu realizace elektronického koncentráku v rámci nasunování NWO do struktur zemí tzv. západní civilizace. Je nezbytné, aby v určité chvíli byla hotovost ukotvena do ústavy každé země, aby bylo zaručeno, že hotovost je legálním platidlem pro vypořádání veškerých plateb a dluhů ve společnosti, bez ohledu na postavení subjektu věřitele, jestli jde o fyzickou nebo právnickou osobu, anebo jestli jde o státní úřad nebo instituci. Pokud hotovost a její použití nebude ukotveno v ústavě, dočkáme se realizace elektronického koncentráku velmi brzy i v ČR a na Slovensku.

VICE-Elektronický koncentrák je tady! Omezení výběrů hotovosti z bankomatů J. P. Morgan je obranný mechanismus před zavedením negativních úrokových sazeb dolaru ze strany FEDu. V USA začal run na bankomaty!

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

RFID OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

VLASTENEC

#4467

2016-04-11 13:45

NECHCEME TU RUSÁKY !!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruhu bolševiku Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

2016-04-11 13:47


Nepřihlášený uživatel

#4469

2016-04-13 12:57

AMERIKA A NATO JSOU NAŠI SPOJENCI. SAMOZDŘEJMĚ, ŽE JE TU CHCEME !!!!!!!!!!!!!!   


Nepřihlášený uživatel

#4470

2016-04-17 07:50

Další v pořadí průjezd americkéého konvoje přes území Čech, který se má konat podle slov ministra obrany ČR Martina Stropnického koncem května (z Německa a Pobaltí na cvičení NATO Saber Strike 2016) nevyvolává u všech lidí v zemi nadšení.

Je to další předvádění svalů, Češi se nebojí ohrožení zvenku, domnívá se poslanec za ČSSD, předseda meziparlamentní skupiny Česko — Srbsko v Poslanecké sněmovně Jaroslav Foldyna.

Foldyna: Takový průjezd by byl zcela obyčejnou událostí. Česká republika jako člen NATO musí poskytovat své území k přemísťování vojsk na jednu nebo druhou stranu. Problém je v tom, jak jsou prezentovány takové pochody. Otevřeně je používají k politickým cílům, jako akt politického zastrašování, předvádění vojenské síly. Právě proto se pokaždé rozhořívají silné vášně. Já bych se k té koloně choval neutrálně — no, projely vojenské kolony, tak projely, vzhledem k našim spojeneckým povinnostem, kdyby… média kolem toho nepořádala absolutně nemístnou PR akci.

Loňské defilé vojáků USA ze cvičení v Pobaltských zemí, jejich třídenní pobyt v ČR, stálo Američany 7,3 milionů dolarů. Současný konvoj je více než značně početná: 800 lidí, 250 jednotek vojenské techniky. Proč neušetřit a neposlat je po železnici, což je očividně levnější?

Více: Další v pořadí průjezd americkéého konvoje přes území Čech, který se má konat podle slov ministra obrany ČR Martina Stropnického koncem května (z Německa a Pobaltí na cvičení NATO Saber Strike 2016)


Nepřihlášený uživatel

#4471 Re:

2016-04-18 07:29

#4470: -  

 nadšení nevyvolává jen u přátel ruska


Nepřihlášený uživatel

#4472

2016-04-23 07:41

Brusel na nás útočí ze tří směrů. Pokud se všichni nevzbouříme právě teď a nyní, čeká nás v krátké době katastrofa!

Vážení čtenáři, situace je opravdu nanejvýš vážná a vzpoura na všech úrovních včetně námi zvolených politiků je naprosto nezbytná. Bruselem všemožnými kličkami, velmi aktivně prosazovaný útok skrze, morálními hodnotami zaobalené, vnucování imigrantů, již vnímá v principu každý původní obyvatel Evropy. Většinově již méně Evropané vnímají zcela falešné naprosto nepodložené démonizování Ruské federace a s tím související postupné navyšování vojsk USA na našem kontinentě (prakticky jde o regulérní a systematickou přípravu na velký válečný konflikt). Útok třetí, který se děje skrytě, však chápou již jen nemnozí. Respektive skutečnost, že v případě jeho úspěchu, budou jeho důsledky, během několika let, zcela nezvratné a pro naši budoucnost naprosto fatální. Prakticky půjde o konec naší civilizace, tak jak jsme ji doposud znali. Návrat do doby temna. Abych vše srozumitelně vyložil, zejména zmíněné třetí skryté, zato nejhorší nebezpečí, je nutno začít postupně, předkládaná tvrzení rámcově doložit a vše vsadit do vzájemných souvislostí a paralel.

V Evropě již rok čelíme útoku hord nevzdělaných, ale jednolitě zfanatizovaní Islamistů, kteří zde vytvářejí předpolí pro skutečnou islámskou invazi, ale média nám přinášejí informace z centra moci našich zámořských přátel „na věčné časy a nikdy jinak“ že se na nás chystá zaútočit zlý Putin. Představitelé „obranného paktu“ NATO, respektive jeho americké velení, Evropě vzkazuje, že zde nejsou od toho, aby účinně zastavili příliv utečenců, ale místo toho hodlají na náš kontinent masivně dovážet těžkou techniku a další americké vojáky. Vše pro to aby posílili přítomnost amerických ozbrojených sil u Ruských hranic, viz např. zde nebo zde.

V našich metropolích nerušeně a působí imámové o nichž je známo, že své ovečky aktivně a trvale vedou k nenávisti ke všemu zde původnímu, ale pan Konvička jde k soudu za dva facebookové příspěvky, kde v rámci diskuse s nadsázkou zareagoval prohlášením o maso kostní moučce a prognóze o budoucích koncentrácích (Každý rozumný člověk pochopí, že v prvním případě šlo o „hlášku“ typu „Jestli ještě jednou uděláš do toho sešitu kaňku, tak Tě zabiju“. V druhém případě by bylo vhodné, poohlédnout se na v USA již vybudovanou soustavu záhadných táborů FEMA. Co jsou nakonec utečenecké tábory-centra, které od vyjádření se pana Konvičky v Evropě vznikly, nežli tábory koncentrace přivandrovalců z velké části neznámé identity, nevalného vzdělání ale výtečné ideologické výchovy. Ne až tak to pochopila prokurátorka Nováková, viz: zde. Brněnští Imámové si naopak vysloužili osobní gratulaci vrchního protektora Schapira.

 VICE-Brusel na nás útočí ze tří směrů. Pokud se všichni nevzbouříme právě teď a nyní, čeká nás v krátké době katastrofa!

KDO JE AGRESOR USA NÉÉÉ RUSKO

#4473 KDO JE AGRESOR USA NÉÉÉ RUSKO

2016-04-23 07:43

KDO JE AGRESOR USA NÉÉÉ RUSKO


Nepřihlášený uživatel

#4474

2016-04-25 17:10

Situaci v Calais nezvládáme, přiznává policie. Migranti zase řádí a sekají stromy. Co plánují? - Infovojna 20.4.2016 - Křiklouni, jste jak Hitlerovi SA-mani z 30. let, udeřil Miloš Zeman proti svým odpůrcům - "Konec šašků v Čechách?" - Kauza ČSSD - USA zahájily rozmisťování svých vojsk na Ukrajině, ruští hackeři získali seznam vojenských instruktorů, mezi nimi jsou i dva Slováci. České odvody se urychlí! Džeržinského ohlašovací zákon o trvalém pobytu bude platit i v ČR! - Vojáci budou nově přísahat i na obranu spojenců z NATO - Martin Lank o uzavření hranic.

VICE-Studio REPORT 22.4.2016

a Michael Johnson k závěru, že vojenský potenciál Ruska je několikanásobně větší než potenciál NATO,

#4475 a Michael Johnson k závěru, že vojenský potenciál Ruska je několikanásobně větší než potenciál NATO,

2016-04-27 16:20

Po rozebrání údajů výzkumů a vojenských cvičení za téměř dvouleté období dospěli analytici z výzkumného centra Rand Corporation David A. Shlapak a Michael Johnson k závěru, že vojenský potenciál Ruska je několikanásobně větší než potenciál NATO, informuje War on the Rocks.

VICE-Ruská armáda je modernější než si myslíte, a to proto, že…

Při modelování možného útoku Ruska na pobaltské země je zjevné, že se tyto země dostanou do nezáviděníhodné situace. Rusko je schopno rozmístit za deset dní asi 27 praporů připravených k boji. Počet vojáků v nich se bude pohybovat mezi 30 až 50 tisíci mužů. Kromě toho mají tyto útvary ve výzbroji obrněnou techniku, s níž nelze konkurovat špatně chráněným vozům aliance. Kromě toho bude mít Rusko, alespoň zpočátku, početní převahu v tancích (7:1), obrněných vozech pěchoty (5:1) a vrtulnících (5:1), hlavňovém dělostřelectvu (4:1), dalekonosném dělostřelectvu (16:1), systému PVO pro blízké vzdálenosti (24:1) a v počtu systémů protivzdušné obrany pro velké vzdálenosti (17:1).

Více: RUSKO JE LEPŠI NEŽ NATO V TECHNICE ATD