Americkou armádu na našem území nechceme!
Re: Re: Petice
Paní nebo Pane Nazdar,
je to právě naopak. Mně vůbec není lhostejný osud tohoto státu. Jen se stydím za zaprděnost národa, který ho obývá. Alespoň té části, která tak často pěje ódy na Rusko a pana Putina. Právě těm, dle mého názoru, nezáleží na tomto státě a jeho svobodě.
Amerika je ve válce 93% její existence – 222 z 239 let od roku 1776
Nechci zde žádné americké vojáky !
probuďte se
Až prolhaný Putin zabere celou Ukrajinu,začne ohrožovat Slovensko a Česko,které by bylo bez NATO nebojeschopné a ubohé.Potom si taky řeknete,že tu žádné američany nechcete?Hrozba z východu je obrovská a je slepý ten,kdo to nevidí.
Plácáš blbosti užitečný hlupáku, kde ses ty fráze tak dobře naučil. ČT?
Re:
#6: - já jsem
taky jsem říkala, že ruské vojska odsunou a dají tu americké a už je to tady. Copak nemůžeme být bez nadvlády?....já je tady nechci, nechci ani válku...
armáda
Myslím, že je na čase vyjít všichni a všude do ulic. Když jsou naši politici tak vymatlaný, že si sem dobrovolně pozvou cizí armádu, tak halt musíme myslet za ně. Pokud tady amíci budou, tak si ten radar postaví v nějakém "újezdu", kterých prý tu máme dost - pravil vedoucí blb Sobotka.
Re: probuďte se
Milej abc, v této zemi ze ode Bílé Hory nevystřelilo a pokud budou lidi psát takovýto příspěvky jako abc, tak se bohdá nevystřelí. Asi posloucháš ČT a podobné kanály.
Humus, všechny války..
Josef Bayer
Re: armáda
Ale pokud vím, tak AURORA je rozbitá, ta nám signál k vyjití do ulic a zahájení revoluce nedá. Že by parník VYŠEHRAD?
Liďi,za chvíli odkaz na petici na Parlamentních listech zapadne a ani pes po petici neštěkne.
Vy,kteří máte možnost protlačit petici alespoň na alternativní weby,udělejte tak prosim.
Jedině tak se můžeme dostat na počty kdy si toho budou muset "všimnout" i oficialní media.
| This discussion has been closed. |
Když tady čtu ty zvratky tak si říkám zaplať Bůh, že jsme v NATO