PETICE za necenzurované a pravdivé vysílání v ČT
???
"ve svém vysílání neinformuje pravdivě a živě veřejnost o politické nespokojenosti občanů, kteří svými demonstracemi volají po nápravě 25ti letého systému"
Možná by bylo dobré v petici přímo uvést, o jaké demonstrace šlo.
Jděte s tím do hajzlu!
Tohle nikdy nepodepíšu, protože tu sračku šíří zmrdi z holešovský výzvy! Vystřílet je, tu tlustou píču Řezníčkovou, Matějku, Popelku a podobný čuráky!
PRAVDA A LÁSKA ...
Re: ???
tak to je jasny, ze myslej jen ty svoje :) ostatni maj u zadku, jde jen o ne, coz mi primo takhle sdelil jeden jejich clen
Re: Jděte s tím do hajzlu!
Ty zrádná, prodejná a prolhaná děvko pravdoláskařská. Kolik tě za tvé urážky a žvásty platí ti tvoji američtí imperialisti přes obskurní nadace a neziskovky? Pochlub se nám.
odpovědný stát a také kompletní výměna zpravodajského personálu. V.H.
Vyházet všechny do jednoho! Včerejší pořad buzničky VM mně tak znechutil, že odhlašuji TV. Dělají si co chtějí, Moravec tam je nejvíc, tak ať si i platí příspěvky sám. Vyházejte agresivní Tvarůžkovou, Kroužkovou, sportovní nechutný pískle Žanetu Peřinovou. Kde tyhle hrůzy nabíráte? Až se to obrátí tak já si je budu pamatovat. Škoda slov.
Re:
Prej Bakala je vyučenej dámskej krejčí? Vždycky ty největší zmetci jsou buáď krejčí, nebo švadlen
KAM JSME TO VLASTNĚ DOŠLI?
Coby novinář a vydavatel knih a časopisu jsem se v exilu po více jak dvacet let snažil, aby se českým (a tehdy i slovenským) občanům dostávalo ideologicky nezkreslených mediálních informací. Čtvrt století po převratu musím bohužel přiznat marnost svého snažení. To, co je dnes - především českou veřejnoprávní televizí - lidem servírováno, hraničí s natolik bezmeznou jednostranností, že před ní bledne i všechno to, čeho se dopouštěl minulý režim. A nejen toto; nesmírně upadla také odbornost těch, kteří se nám na obrazovkách ukazují. Vyznačují se navíc i neskrývanou sprostotou či drzostí a mizivou znalostí mateřštiny!
Dvořák = Zelenka
Re: Jděte s tím do hajzlu!
No ty ses odkopal sám jen svým vyjadřováním. Vsadím se že jsi byl mezi prvními mávat červenými kartičkami proti neslušnému prezidentovi.
rada pro vysílání ČT
k čemu nám taková rada je? zrušit poplatky a potom si mohou vysílat ty své bláboly do alelelujá ...
| This discussion has been closed. |
Parlamentní demokracie je rafinovanou
diktaturou americko-židovské KFO prostřednictvím psychopatických loutkových divadélek zkorumpovaných a arogantních politiků. U nás si ti imperialisté přes obskurní nadace a neziskovky platí českou zločinnou a zrádnou bandu humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů amerického imperialismu. Tato banda ovládá média, politické strany, výklad novodobých dějin, školství a zkorumpovanou a kořistnickou advokátsko-justiční mafii, která přeměnila právo na bezpráví a tvrdý a bezohledný byznys. ČT je toho hlavní součástí. Pokud ji chceme změnit, tak se musíme nejprve zbavit českých zrádných, prodejných a prolhaných děvek pravdoláskařských.