MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#99851 Re: S komentářem, Zeman jako vždy bezostyšně lhal a projev vlastně jen čirou ruskou propagandou....

2016-12-29 22:02

#99849: -  

 

Vážení a milí spoluobčané,

 setkáváme se opět po roce, abychom společně přemýšleli nad tím, co se v tomto roce událo. Víte, o nás Češích se říká, že jsme nejskeptičtější národ v Evropě a že když nám někdo podá sklenici, která je z poloviny naplněná, tak každý Čech řekne, že ta sklenice je poloprázdná, a nikdo z nás neřekne, že je poloplná. Přesto se domnívám, že máme důvod k radosti.

Kdo to říká? 

 Už minulý rok jsem vám říkal, že skončila blbá nálada, a události posledního roku to potvrzují. Jaké mám pro to důvody: za prvé, poměrně dobře šlape naše ekonomika, i když hospodářský růst se proti minulému roku poněkud zpomalil. Ale k čemu by nám byl hospodářský růst, kdyby se nepromítal do růstu životní úrovně. A proto jsem velice rád, že v tomto roce vzrostla průměrná mzda o více než tisíc korun měsíčně. A to se samozřejmě promítne i do valorizace starobních důvodů, která minule byla ubohou částkou 45 korun, a teď by měla dosáhnout minimálně 300 korun.

Zpomalení růstu HDP nejde ničím omluvit, je důsledkem nečinnosti vlády. V mnoha oblastech je nečinnost vlády příčinou nulové produktivity v oblastech, kde okolní státy standardně činnost vykonávají, např. Německo a ostatní západní státy EU v oblasti obnovitelných zdrojů. ČR má v této oblasti produktivitu už několik let nulovou, žádný větší obnovitelný zdroj nebyl roky instalován. 

 Velmi dobrou zprávou je i to, že máme nejnižší nezaměstnanost v Evropské unii. Nu a chtěl bych dodat, že také je zde nejnižší podíl relativní, zdůrazňuji relativní chudoby v Evropské unii. To znamená máme nejmenší diferenciaci majetkovou a příjmovou mezi těmi nejbohatšími a těmi nejchudšími. To všechno jsou dobré zprávy, k nimž přistupuje i to, že poprvé po mnoha a mnoha letech budeme mít vyrovnaný, nebo dokonce přebytkový rozpočet, což je způsobeno nejenom tím, že roste ekonomika, ale také tím, že se lépe vybírají daně a brání se daňovým podvodů. To všechno jsou tedy dobré ekonomické zprávy.

Na základě čeho Zeman přišel na to, že se daně vybírají lépe? Lehce prokážu, že se efektivita výběru daní nijak nezměnila. Babiš je takový "šikula" který dohromady matlá výběr daní a sociálního pojištění, které skutečně díky vysokému růstu mezd vzrostlo enormně. Stějně tak vzrostla spotřeba a tedy tomu odpovídá zvýšený výběr DPH. Tedy je to jen pohádka, že vyšší výběr DPH je způsoben vyšší efektivitou. 

 A teď, co se nepodařilo. Za prvé: objem veřejných investic je o polovinu nižší, než byl v minulém roce a přitom právě investice zakládají naši budoucnost, naši ekonomickou výkonnost, a tedy i budoucí životní úroveň. Je to způsobeno mimo jiné i tím, že se stále nedaří stavět dálnice a další dopravní stavby. Že naše stavebnictví klesá, i když by mělo být ukazatelem konjunktury. Za druhé: naše ekonomika, tedy i náš rozpočet, je stále zatížena nesmyslnými dotacemi zejména na solární elektrárny. Vždy uvádíme, že jestliže tržní cena silové elektřiny je jedna koruna za jednu kilowatthodinu, pak díky dotacím je to u solárních elektráren 15 korun za kilowatthodinu. A kvůli tomu naše domácnosti, ale i naše podniky vydávají zbytečně velké peníze za předraženou elektřinu. Nu a, i když tuto chybu způsobily v roce 2005 minulé vlády a minulé parlamenty, tak to neznamená, že bychom proti tomu neměli bojovat a hledat možnost jak nefinancovat solární barony, ale ty, kdo elektřinu spotřebovávají. Nu a třetí a poslední věcí, kterou bych vytknul jako nedostatek, jsou některé sociální dávky. Přátelé, já nejsem necita a já chápu, že je zapotřebí pomáhat matkám samoživitelkám, rodinám s malými dětmi a podobně. Ale nechápu, když zde máme téměř 400.000 nezaměstnaných a 150.000 volných pracovních míst, proč bychom měli pomocí sociálních dávek podporovat i lidi, kteří odmítají nabízenou práci a vysmívají se těm, kteří každý den poctivě chodí do práce. I toto je nikoli zanedbatelný zdroj rozpočtových úspor. Tolik k naší ekonomické problematice, a jak vidíte, bilance je pozitivní, i když každá mince má dvě stránky a i když si musíme upřímně říci i o našich nedostatcích.

Investice ve vtahu se státním konáním je věc "podivná".  Ivestice má přinášet získ, stát má ovšem jediný zisk a tím jsou daně, tedy by je musel s každou "investicí" zvýšit, aby měl na řádnou údržbu. Tedy pokud stát "investuje" platí investici z daní a pokud onu "investici" musí následně další vlády udržovat a opravovat, obnovovat, je to zase jen a jen z daní. Tedy státní investice je vlastně hloupost, stát by měl především vědět, jak velký objem majetku má a zdali je tedy vůbec schopen jej z rozumné míry zdanění obnovovat. 

Solární dotace zničila jedna "noname" socanská poslankyně, když změnou jediného parametru - pásma regulace - zničila kompletně celý dotační systém a jeho regulaci. V Německu každý rok instalují 800 MW výkonu v solárech a 2,8 GW ve větrnících a to jen v regulované oblasti. Temelín má 2,1 GW a pracuje pouze 270 dnů z roku. Tedy jen nově a každoročně instalované větrníky v Německu dodají stejný objem jako Temelín, ale nemusí se do nich kupovat palivo, není nutná obrovská mašinérie obsluhy a nezůstane po nich odpad u kterého je nutné speciální skladování. Tedy problém není v dotacích, problém je ve zločinnosti politiků a to oposmluvních, neb socani to rozjeli ve Sněmovně a ODS to schválila většinou v Senátu. Nehledě na to, že Zemanovi nejde věřit žádné číslo, natož 15,-/kWh.

Sociální dávky a tedy změny v mandatorních výdajích tu rozjel právě oposmluvně kupčící Miloš Zeman, kterému stoupla nezaměstnanost ze 6 % na 9 % tyto nezaměstnané masivně dotoval, růst HDP, který se pak konečně dostavil, byl způsobem čistě vnitřní spotřebou. Tedy Zeman zadlužoval zemi tempem 100 % nárůst za 4 roky a všechny tyto peníze pak skončili v růstu nezaměstnanosti a dotování nezaměstnaných. I v tom je Zeman evidentně celosvětový unikát. 

 Pokud jde o naši politickou situaci, jistě znáte stupňování slova nepřítel: první stupeň nepřítel, druhý stupeň úhlavní nepřítel a třetí stupeň koaliční partner. Někdy se k tomu mimochodem dodává i čtvrtý stupeň, což je člen vlastní politické strany, ale zůstanu u toho třetího stupně.

Proč šíří takové debility? Vadí mu snad demokracie? Považuje za lepší totalitu založenou na politické sekte, tedy vládu jedné strany nebo dokonce diktátora? 

 Je jasné, že v koaliční vládě, kterou máme, občas propukají rozmíšky a některé z nich mohou vést i k pádu vlády, tak se málem stalo v debatě o reorganizaci policie. Snažil jsem se do této debaty zasáhnout, pozval jsem dva soupeřící ministry ke společnému stolu a věnoval jsem jim šachové hodiny, které ukazovaly za pět minut dvanáct. Občas se mi vyčítá, že jsem se v tomto sporu nepostavil na žádnou stranu, ale prezident má smiřovat, prezident má uklidňovat, a když stojí pouze na jedné straně, tak to samozřejmě nemůže dělat. Přitom chyby u reorganizace policie byly na obou stranách. Na jedné, že se tato reorganizace včas neprojednala se státními zástupci. Na druhé, že se poněkud přeceňoval význam a úspěšnost jednoho policejního útvaru, který sice sliboval, že odhalí mafiány, ale nakonec z toho odhalení byly pouze nezdaněné kabelky Jany Nagyové.

Ani snad nejde o to, že se reorganizace neprojednala se státními zástupci, ale spíše to, že jí dělal StBák, kterého právě Zeman povýšil do pozice generála soudruh Laube. Dnes už u policie dokonce tento člověk ani není a i to je samozřejmě velmi podivné. 

 Další významnou událostí byla oblast krajských voleb a jako člověk, který projel čtyřikrát za sebou všechny kraje, bych chtěl především velmi poděkovat všem bývalým krajským zastupitelům, ať v koalici, nebo v opozici, protože vím, že poctivě pracovali pro rozvoj svého kraje. Chtěl bych blahopřát těm, kdo v krajských volbách zvítězili, mimochodem v rozporu s průzkumy veřejného mínění, což opět dokazuje, že tyto průzkumy stojí za starou belu. Nu a chtěl bych jim popřát, aby se jim dařilo přinejmenším stejně tak dobře, jako jejich předchůdcům a pokud možno i lépe. Vím, že je určité napětí, když se sestavují komunální krajské a nebo parlamentní koalice, protože při tomto sestavování musíte vyhrát dvakrát. Nejdříve musíte vyhrát ve volbách a přesvědčit občany jako voliče, ale potom také, pokud náhodou nedostanete padesát procent hlasů, musíte přesvědčit i koaliční partnery. Sám zastávám názor, že nejstabilnější koalice je taková, která sdružuje strany nebo hnutí s podobným programem. Zatímco koalice, která je slepená ze subjektů s velmi odlišným programem může být nestabilní a může se časem rozpadnout. Nicméně chtěl bych popřát všem krajským koalicím, aby vydržely a aby byly úspěšné.

Proč tedy oposmluvně kupčil s Klausem? Kraje vymysleli Zeman s Klausem v době oposmluvního kupčení, stejně jako změnu přepočtu hlasů do Sněmovny, tedy získávání křesel pro dvě "vítězné" strany na úkor menších vítězů voleb. Toto způsobilo ony patové stavy hned od změny, tedy od roku 2002. Kraje Zeman s Klausem vymysleli jako gubernie k rozkradení, neboť občané dokonce dodnes přes zákon o veřejném přístupu k informacím nemají prakticky žádnou kontrolu nad plněním rozpočtu krajů a nad projekty krajů. To lze považovat za záměr Zemana a Klause. 

 Třetí a poslední oblast, o které bych s vámi rád mluvil, je oblast zahraniční politiky. Zažili jsme brexit a na rozdíl od těch, kdo se z něj radují, já jsem z brexitu smutný, protože oslabuje, jak Velkou Británii, tak Evropskou unii. Ale nechci svádět vinu na občany Velké Británie, kteří se svobodně rozhodli v referendu. Podle mého názoru větší díl viny leží na současném vedení Evropské unie, které je naprosto neschopné, byrokratické, způsobuje odcizení evropských občanů od evropských institucí, a není dokonce schopno ani splnit tak základní úkol, jako je ochrana vnějších hranic Evropské unie.

Zemanovi nelze věřit, že je smutný z brexitu. Naprostou a odpornou lží je, že administrativa EU má zajišťovat bezpečnost hranice EU. Je to záměrné zkreslování reality a přesně to odpovídá ruské propagandě. Zeman se tímto odstavcem zařadil mezi prolhané zločince a to proto, že velmi dobře ví, že administrativa EU naplňuje Lisabonskou smlouvu, tedy smlouvy, které státy mezi sebou uzavírali od vzniku prvních dohod po válce. Politická rozhodnutí dělají naši premíéři v Evrospké radě a naši ministři v Radách ministrů. Tedy nikoliv nějaké "anonymní evropská instituce" jak manipulativně tvrdí Miloš Zeman. 

 Naše vláda má ve svém programovém prohlášení ekonomickou diplomacii a já se domnívám, že ekonomická diplomacie má dva základní úkoly. Za prvé podporovat naše exportéry na zahraničních trzích a za druhé přitáhnout k nám zahraniční investice, pokud možno s vysokou přidanou hodnotou. Velmi významnou událostí v této souvislosti byla návštěva čínského prezidenta v naší republice, během které bylo podepsáno 30 významných hospodářských dohod. Jistě víte, že náš nejúspěšnější podnik Škoda Auto vyváží nejvíce svých automobilů právě do Číny, ale je méně známé, že Čína je největším zahraničním investorem v sousedním Německu, a bylo by hloupé, abychom i my nevyužívali obdobných příležitostí.

Tady Zeman jasně lže, Čína není největším investorem v Němcku. Pozvání čínských zpravodajců a milicionáří bylo a stále je jasné ohrožení státnosti této země a je to jeden z nejhorších zločinů, které Zeman spáchal, neboť země s deseti miliony obyvatel nikdy nemůže být připravena proti masivnímu nájezdu zpravodajců totalitní země, když sem dokonce přijedou na pozvání prezidenta. 

Zeman si totiž účelově "plete" - tedy lže, neboť Německo je největším obchodním partnerem Číny v EU a jejich vzájemný obchod činí 30 % celého obchodu EU s Čínou. Dokonce Německo v Číně investovalo mnohonásobně více než je tomu naopak.  Německo v Číně investovalo 40 mld. eur a Čína v Německu 1,4 mld. euro !!!! a to jen v minulém roce,  Zeman je odporný komunistický manipulátor.  

 Velmi podstatným rysem uplynulého roku byl mezinárodní terorismus. Naposledy se projevil událostmi v Berlíně, ale předtím ve Francii, v Belgii a dalších zemích. Dnes už téměř nikdo nepochybuje o souvislosti mezi migrační vlnou a teroristickými útoky. Právě proto jsem odpůrcem názoru, že by bylo vhodné v příštích dvou letech na naše území umístit zhruba 6200 migrantů na bázi takzvané dobrovolnosti, což je ovšem téměř totéž jako povinné kvóty a že by bylo vhodné pro tyto účely vynaložit přibližně 600 milionů korun. Nemám nic proti tomu, abychom pomáhali migrantům na jejich území nebo sousedním území. Nemám nic proti tomu, abychom pomáhali Itálii nebo Řecku, které čelí migrační vlně, ale umístit muslimské těžko slučitelné migranty na naše území by znamenalo vytvořit podhoubí pro případné teroristické útoky a předtím bych chtěl znovu a s plnou vážností varovat.

I tento odstavec je záměrně manipulativní - nelze totiž zabránit žádnými prostředky překročení hranic pokud se k tomu rozhodne větší množství lidí. Nelze je na hranicích postřílet, nelze páchat zločiny proti vlastním Ústavám a především proti lidskosti. Zeman toto záměrně zkresluje. Německo ani Evropa si migraci nevybrala, stala se skutečností a problém byl EU a především paní Merkelová s podporou většiny politiků EU schopna řešit tak, že migrace prakticky ustala. 

Tedy stejně jako se ČSSR musela postarat o okupanty v roce 1968, tedy ubytovat je, nakrmit a umožnit "nějakou perspektivu" neboť 500 000 lidí prostě nebylo možné postřílet na hranicích či je sestřelit z oblohy či následně je nechat v ulicích páchat trestnou činnost, stejně tak se muselo především Německo obdobně postarat o migranty ze zemí postižených válkou, tedy starostí o migranty samozřejmě řeší bezpečnost občanů.  

Dobrou zprávou je, že z migrační vlny 2015 teroristé nepocházejí. Tito lidé, kteří mají zkušenost zločinností IS a nejen IS jejich ani ruské propagandě zpochybňování demokracie nevěří.

Bohužel o nás vypovídá mnohé, že se k terorismu nechávají přesvědčit lidé dlouhodobě žijící v Evropě. To je velmi špatná zpráva stejně jako je velmi špatnou zprávou, že lidé s možností skvělého evropského vzdělání, se skvělým přístupem k důvěryhodným informacím, s neuvěřitelně velkou a otevřenou informovaností co činí naše vlády a parlamenty a obecně jakékoliv organizace v EU, jsou (typicky voliči Miloše Zemana) schopni věřit (ruské) obecně propagandě zpochybňující demokracii a vytvářející spiklenecké teorie. Miloš Zeman je aktivním účastníkem této propagandy. 

 Vím, že v souvislosti s mezinárodním napětím se občas objevují pokusy cenzurovat internet. Jsem zásadně proti cenzuře s výjimkou pornografie a zejména dětské pornografie. Ale jinak ten, kdo zabraňuje druhým, aby vyslovovali svoje argumenty jenom dokazuje, že sám dostatek argumentů nemá. A proto bych si nepřál, aby naše ministerstvo vnitra bylo jakýmsi novodobým Koniášem a nepřál bych si, aby jakýsi pornoherec už dnes sestavoval seznamy nepohodlných, nebo dokonce zakázáníhodných internetových serverů. Nepotřebujeme cenzuru, nepotřebujeme ideovou policii, nepotřebujeme nový úřad pro tisk a informace, pokud máme i nadále žít ve svobodné a demokratické společnosti.

Ruská - obecně propaganda zpochybňující demokracii je realitou. BIS tento stav popisuje velmi přesně a z vývoje ve zprávách BIS je zřejmé, že se jedná o vážný problém. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Odpovědná vláda žádného státu nemůže dopustit, aby občané byli manipulovaní lží. Je ovšem zřejmé, že to Zemanovi vyhovuje, neboť jej lhaní dopravilo k moci, obecně je ovšem pro stát velmi nebezpečné, když jsou občané lží manipulováni. My občané nechceme mít souseda člověka, který je zmanipulovaný lží, neboť to skutečně může být životu nebezpečné. Lži ruské propagandy se nijak neliší od lhaní IS a důsledky lhaní IS jsou zřejmé, stejně jako jsou v historií zřejmé důsledky manipulace s občany lhaním v Rusku, kde je dnes okupace ČSSR opět vydávána za "bratrskou pomoc" a bohužel i lidmi kolem Zemana zde. 

Propaganda je tak obrovská, že je nutné to řešit, nejedná se o cenzuru. Úřad bude jasně dokumentovat lži a to Zemanovi velmi vadí, neboť on se dostal k moci právě za pomoci lží, spikleneckých teorií a korelací s ruskou propagandou. 

 

 Poslední poznámka, kterou bych rád k této věci řekl, jsou americké prezidentské volby. Velice mě potěšilo vítězství Donalda Trumpa. Mám rád jeho razantní styl. Vážím si toho, že bojuje jak proti ilegální migraci, tak proti islámskému terorismu, a pevně doufám, že jeho zvolením se dále zlepší naše vztahy se Spojenými státy americkými. S pobavením jsem v některých médiích včetně veřejněprávních viděl, že tato média tak trochu vypadají jako volební štáb Hillary Clintonové, a myslím si, že je to chyba, protože opravdu profesionální novinář má informovat objektivně a nezávisle a nemá občanům vnucovat svoje vlastní názory. Doufám, že tato zkušenost pro naše novináře bude poučením.

Až 40 % občanů USA už nesleduje jiný zdroj, než svůj facebook. Zkušenost s tím, jak funguje mechanismus zobrazovaného v profilu facebooku (twitteru, youtoube, atd) je, že zobrazuje jen to, co se uživatelům líbí. Voličům Trumpa se líbí spiklenecké teorie o tom, že je potřeba svrhnout politické elity, což je přesně ruská propaganda. Bohužel to vypadá, že velká část USA byla zmanipulována a dnes to musí zkoumat nejen univerzity USA ale také bezpečnostní informační služby USA. Novinkou voleb je také to, že Trump vede desíky soudních sporů, jeho nadace, kterou právě zrušil je vyšetřována federálními úřady. To tu dosud opravdu nebylo a přestože drtivá většina Američanů celý život nemůsí čelit jedinému soudnímu sporu, volili člověka, který jich za život vedl stovky ne-li tisíce. 

(Každý uživatel internetu si může zkusit např. v youtoube pustit hudbu, kterou nemá rád a může se přesvědčit, jak dlouho mu potom podobná hudba bude v youtoube nabízena a kdykoliv jí zvolí znovu, bude těchto nabídek přibývat, totéž platí samozřejmě o lživých politických videích, u kterých není možné určit, odkud pochází, kdo na nich vystupuje atd. ) 

Proto je dobré se držet pravidel www.zvolsi.info, jsou snadná, přehledná a smysluplná. 

Dalším velkým problém je, že absolutně získala Clintonová o 2,7 mil. více hlasů a tedy mandát je problematický. Lidé kteří Trumpa obklopují jsou z velké části také problematičtí, mnohdy se pohybují na hranici kriminálního jednání či mají přímo v rodině kriminální jednání a i to je novinkou pro prezidenta USA. 

Věřím, že to Zemanovi vyhovuje a věřím, že pod vlivem ruské propagandy si vytváří dojem, že standardní noviny neinformovaly objektivně. Je to logické, Zeman věří spikleneckým teorií. Prokázal to lhaním v době volební kampaně a vymlouval se na to, že to právě načerpal na serveru ruské propagandy, tedy to považoval za realitu. 

 Milí přátelé, co říci závěrem. Minulý rok jsem vám přál naplněný život a to vám samozřejmě přeji i dnes, ale k tomu naplněnému životu bych vám chtěl popřát radost a úsměv. Přál bych si, abychom všichni se na sebe někdy dokázali usmát, a nikoli škaredit se, abychom si dokázali podat ruku, a i když máme různé názory, abychom těmto názorům dokázali naslouchat a neposlouchali jenom svoje vlastní názory. A na tuto radost a na tento úsměv bych vám teď chtěl připít poloplnou, zdůrazňuji ještě jednou, poloplnou sklenicí vína. Na vaše zdraví a na vaši životní pohodu. Šťastný a veselý nový rok.

Tady bych řekl, že poloplná sklenice vína, je pro alkoholika Zemana jen freudovský "přeřek"...


Nepřihlášený uživatel

#99852 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-29 22:07

#99841: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To mne opravdu zajímá, dodej jediný Zemanovům projev v kterém by nebyla lež či mírněji "nepravda", ten si opravdu rád přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#99853 Re:

2016-12-29 22:13

#99845: -  

 Jak si vlastně představuješ propagandu? Zdá se, že v tom nemáš vůbec jasno. 


Nepřihlášený uživatel

#99854 Re:

2016-12-29 22:17

#99848: -  

 Tedy nejprve musíš sdělit, jak si Evropu přidstavuješ a pak také musíš říci naprosto přesně, kde na to co se ti nelíbí měla vliv paní Merkelová. 

Neb to zatím vypadá tak, že právě paní Merkelová dokázala zastavit příliv uprchlíků vyjednáním smluv s Tureckem a to přesto, že si Německo imigraci nevybralo, ale imigraci řeší narozdíl od Miloše Zemana, který jen tupě žvaní lži. 


Nepřihlášený uživatel

#99855 Ruská propaganda přece přesně "zkresluje" realitu a to tak, aby zpochybnila demokracii.....

2016-12-29 22:22

Zeman nemluvil pravdu o „cenzuře“, Číně a průzkumech, ekonomiku trefil

....to přesně Zeman projevem udělal. 

Já soudruh Miloš Zeman....

#99856 Čulibrka vynech....

2016-12-29 22:30


Nepřihlášený uživatel

#99857

2016-12-30 00:00


Sluníčkáři jsou obecně lidský odpad a podle toho se k nim lidé budou chovat.


Nepřihlášený uživatel

#99858

2016-12-30 09:14

Z dnešní zprávy o vyhoštění ruských diplomatů z USA zveřejněné na Seznam.cz:

 

"Vedení tajných služeb nicméně odmítlo tvrzení CIA, že Rusko ovlivnilo listopadové prezidentské volby. Vedení shledalo, že pro takové tvrzení neexistují důkazy."

 

Ale někteří chytráci si pořád budou žvanit to svoje, i když samo vedení tajných služeb to popírá. A tajné služby USA nejsou tak blbé, aby neprokázaly, že se na ovlivnění voleb Rusové nějak podíleli. Jakýkoliv důkaz by s velkou pompou a náležitě využily. Prostě za každým neúspěchem je potřeba hledat Rusko, je to snadnější, než si přiznat vlastní chyby. To my ne, to oni - už je trapné to neustálé sváděni viny na někoho jiného. Na druhé straně at se perou na diplomatické úrovni, hlavně když ani jedna strana nezmáčkne onen "knoflík" a natolik snad rozumní jsou, aby věděli, že to je zkáza obou a všeho, akorát matička Zem by si oddechla od lidských tvorů a vzpamatovala se z toho, ale bez lidí. 


Nepřihlášený uživatel

#99859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-30 09:22

#99850: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ČT zprávu neodvysílala doteď vůbec. Pouze to bylo zveřejněno na serveru ČT24.

Tedy strč si zvolinfokoniáše někam hluboko do rekta. Takovýto šmejd generují naše university? Šmejd který pak žaluje administrátorovi, aby pak byly mazány příspěvky?

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#99860 Re: Re:

2016-12-30 09:26

#99854: - Re:  

 Chceš snad tu hajtru chválit za to, že má snahu si utřít řiť? To je snad normální utírat si rektum ne? Akorát ona to dělá za peníze východoevropských vazalů.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#99861 Máte to marné "pražská kavárno"

2016-12-30 10:40

Pokud bude Zeman kandidovat, pak s přehledem zvítězí!

 

Nepřihlášený uživatel

#99862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-30 10:52

#99859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pořád jsi fabulátore nedodal, kdy se tak nemělo stát. Rád to ve večerních zprávách dohledám. 

ČT 24 je pořád ČT. 


Nepřihlášený uživatel

#99863 Re: Máte to marné "pražská kavárno"

2016-12-30 10:54

#99861: - Máte to marné "pražská kavárno" 

 V tom případě je super, že už mu jeho alkoholová demence kandidovat nedovolí. :-)

Mimochodem pouze 15-17 % starších patnácti let je schopno ty jeho lži vy dávat za pravdu. 

Nedodal jsi odkaz na jediný jeho projev, který by byl prost lží. Ten bych si opravdu rád přečetl.


Nepřihlášený uživatel

#99864 Re: Re: Re:

2016-12-30 10:56

#99860: - Re: Re:  

 Pořád jsi ještě nedefinoval, co ti na Evropě vadí a kde přesně na to měla paní Merkelová vliv.  Jen projevuješ svojí vlastní ubohost o ničem. 

Miloš Zeman také pořád cosi říká, ale v těch podstatných věcech, jsou to naprosté lži, jak jsem doložil výše. 


Nepřihlášený uživatel

#99865 Re:

2016-12-30 11:01

#99858: -  

 To je hezky napsaná věta :-)

Chybí tam totiž vedení ruských tajných služeb a od ruských tajných služeb se logicky nedá nic jiného očekávat. Americké tajné služby jsou zjevně ve shodě :-), když Amerika vyhostila desitky ruských agentů. 

Vypadá to, že Novinky už jedou v ruské propagandě, neboť jejich "informování" a události v Berlíně bylo opravdu děsivě nepřesné, jasně definovali, že pachatelem byl první zadržený, atd. atd. 

Tohle zní daleko důvěryhodněji:

Společná analýza Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) a ministerstva vnitřní bezpečnosti (DHS) podle agentury AP uvádí, že ruská civilní i vojenská rozvědka prováděla „kybernetické operace zacílené na americkou vládu a obyvatele“. V některých případech se podle amerických úřadů hackeři ukrývali za falešnými identitami, aby oběti nedokázaly zjistit původce útoků.

Používali rovněž typické praktiky takzvaného phishingu, například rozesílání podvodných e-mailových zpráv tvářících se jako oficiální komunikace, s jejichž pomocí lákali z lidí hesla k jejich uživatelským účtům či jiná tajná data. Nejméně jeden člověk otevřel podle analýzy přílohu, která do jeho počítače nahrála škodlivý program určený ke sběru dat.

 


Nepřihlášený uživatel

#99866 Soudruh Laube ten se oposmluvní zlodějské bandě opravdu povedl....

2016-12-30 11:15

 

Architekt policejní reorganizace Laube povede inspekci České pošty


Nepřihlášený uživatel

#99867 Tumpův mandát je malý, absultně dostala Clintonová o 2,7 mil. hlasů více....

2016-12-30 11:22

‚V zájmu naší země.‘ Trump se kvůli vyhoštění ruských diplomatů setká se zpravodajci

....napojení Trumpa na ruskou propagandu na facebooku, twitteru je naprosto evidentní, v kampani byl dokonce přistižen s textem ze propagandistického ruského serveru. 

Amerika tedy dnes musí řešit, jak moc byli američané volicí Trumpa zmanipulování lží z ruské propagandy a Trump bude muset dokazovat ze je Američanem, který ctí Ústavu a zákony země. Je velmi prekérní situace, aktuálně má otevřeno desítky soudních sporů, jeho "agenturu" která mu financovala volby sám zrušil a vyšetřují jí federální orgány. Toto vše je pro USA velm nové, nikdy doposud nic takového nebylo a zjevně jsou tedy aktivizovány všechny obranné mechanismy demokracie. 

Rychlost reakce a analýz svědčí o tom, že majitelé sociálních sítí poskytli informace, jak se ruská propaganda množila ve facebooku a ostatních sociálních sítích a jak se na ní napojil Trump. 


Nepřihlášený uživatel

#99868

2016-12-30 11:24





Šťastný a veselý nový rok.
 

Miloš Zeman





 

Nepřihlášený uživatel

#99869

2016-12-30 11:27

Dnes již můžeme zodpovědně prohlásit, že Miloš Zeman je nejlepší prezident v historii, stejně tak byl Václav Havel ten nejhorší.


Nepřihlášený uživatel

#99870 Re:

2016-12-30 11:39

#99857: -  A TAKE JSOU NEMRDATELNI

 


Nepřihlášený uživatel

#99871 Re:

2016-12-30 11:47

#99868: -  

"Šťastný a veselý nový rok.
 

Miloš Zeman"

 To je skutečně to jediné, co lze z prolhaného projevu Miloše Zemana v klidu publikovat a ani toto přání se v kontextu se zbytkem projevu nedá plně věřit, neb kdyby to myslel upřímně, předtím by tak nestoudně nelhal. 

Tedy i tato jeho závěrečná slova jsou spíše jen klišé, formalita bez obsahu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#99872 Re:

2016-12-30 11:49

#99869: -  

 Mluv za sebe člověče. Jestli to můžeš prohlásit ty, je sice možné, ale ani jedno z tvých dvou tvrzení, nejsi schopen ničím doložit. 

 

Svobodu!

#99873

2016-12-30 11:58

Stop cenzuře a propagandě MV! Generální stávka!


Nepřihlášený uživatel

#99874 Re: Re:

2016-12-30 12:04

#99865: - Re:  

 Ona i ČT24 pozvolna obrací a zveřejňuje i názory a komentáře, které zrovna tobě po vůli nebudou a pokud tak budou pokračovat, jsem zvědav, jestli i CT pak ohodnotíš tvou nálepkou, že jede v proruské propagandě. Ono ani ČT nic jiného nezbývá, kdyby pozvolna nezačala objektivně informovat a pouštět do eteru i názory, které tobě po vůli nejsou  (třeba nedávno mezi pozvanými hosty byl i p.Okamura a to by se dřív nestalo, navíc jej bez problémů nechali domluvit a to by se také dřív nestalo), naháněla by ČT diváky a čtenáře jiným kanálům a jiným webovým stránkám, tedy těm prorusky orientovaným. A to se doposud děje. 

A jinak tebe hodnotím jako fanaticky posedlého protizemanovskou a protiruskou propagandou, hraničící až s manií a tedy psychickou poruchou. Ale nezoufej, pomocí psychofarmak se to dá léčit.


Nepřihlášený uživatel

#99875 Re:

2016-12-30 12:06

#99873: Svobodu! -  

 :-)

Nejdříve si tedy ujasni, co je propaganda a co cenzura.