MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obohacení

#98676

2016-12-07 21:46

Švédským univerzitním městem Uppsalou otřásl hrůzný čin, jenž je možná spojen s uprchlíky. Server bulvárního britského deníku The Sun přinesl příběh patnáctiletého chlapce, kterého údajně pětice migrantů z Afghánistánu zatáhla do lesa a tam ho znásilnila. Nechal se, protože mu vyhrožovali s nožem v ruce.


Nepřihlášený uživatel

#98677

2016-12-07 21:49

 Jeden černej kluk... A jak je to dál, pane Bango?


Nepřihlášený uživatel

#98678

2016-12-07 21:50

Euromarxistické vymývání mozků

Posted on 7.12.2016

[Před publikováním tohoto článku v němčině jsem byla jedním německým kamarádem varována, že mě pak dost známých nebude mít rádo, protože moje názory jsou údajně „tak strašně pravicové“. Bohužel to pouze potvrzuje obsah tohoto textu a fakt, že názorová svoboda v Německu (a její tolerance) je velmi nízká a že tamnímu systému se již podařilo to, co před druhou světovou válkou: lid sám omezuje názorovou pluralitu a podporuje státní ideologii. Protože mi vždy šlo a jde o Pravdu a svobodu slova, je to jen další důvod tento text publikovat. Pravda není vždy líbivá, ale její ignorance je cestou slepou.]


Poté, co si naši rakouští sousedé schválili, že volit mohou i šestnáctiletí, konečně se dobrali ke zvolení nového bundesprezidenta: bývalého voliče komunistů, člověka, který dlouhodobě podváděl svoji manželku, a islamofilního ekoteroristu. Potajmu jsem očekávala, že Zelení nějak zařídí, aby mohli volit i domácí mazlíčci (aby ten průměr voličského IQ ještě trochu shodili), leč k vybudování základů suicidálního ekoteroristického neomarxistického státu jim úplně stačila mediální propaganda. Pokud to takto půjde dál, můžeme na svých jižních hranicích zanedlouho očekávat zrod islámského chalífátu.

Výsledky rakouských voleb mě nijak nepřekvapují a dokazují, že evropská kultura se v západních zemích hroutí. A jestli si někdo myslí či doufá, že v Německu soudružka Makrela zatřepe tučnýma ploutvema a zapluje do komunistického důchodu, tak si dovoluji odhadnout, že se mýlí. Nechci být škarohlíd, ale nerealistický optimismus je jako pirátská páska přes oko.

Kolektivní mentalita: „Východní blok” a Západ

Protože jsem v Rakousku i Německu nějakou dobu žila/žiji, nedá mi to, abych to neocementovala. Dle mého názoru je totiž nutné poznat kolektivní mentalitu národa, aby člověk pochopil, proč je systém v zemi takový či onaký a proč v USA vyhraje Trump a v Rakousku Van der Bellen, který chce z Rakouska udělat stát muslimů a gayů (schválně, která skupina přežije).

Osobně si myslím, že většina evropské populace si neuvědomuje propastný rozdíl v mentalitě západních a východních národů. V postkomunistických zemích je společnost složena především ze tří skupin:

  1. Z těch, kteří „totáč“ zažili na plný koule a vědí, jak vypadá propaganda a co to je omezování svobody (část o to i nadále stojí)
  2. Z vejrostků přelomu let 80. a 90. (jako já), kteří prožili dětství ve svobodě a vlastenectví, o jakých se Rakušákům či Němcům ani nesnilo
  3. ze šprťouchlat jen o pár let mladších, která už jsou ale částečně zdegenerovaná západoevropským neomarxismem. Těm říkám ztracená generace.

U našich jižních a západních sousedů je ale společnost tvořena z velké většiny hned několika ztracenými generacemi, které nikdy nepoznaly opravdové neskryté odebrání svobody a jsou vychovávány k poslušnosti státu. Na Západě – mnohem víc než na Východě – lidé díky blahobytu a dlouhodobému vymývání mozků státem zastávají názor, že přenášení zodpovědnosti za život jedince a přenášení rozhodování na stát je naprosto správné.

Pro tyto lidi jsou opravdu FPÖ (Norbert Hofer) nebo Alternative für Deutschland ultrapravicové strany, protože jejich politický střed je de facto ultralevicí, která je pro ně normální – nic jiného nepoznali, neuvažují nad tím. Možná i proto, že na rozdíl od Čechoslováků za bolševika se mají ekonomicky dobře a jejich pozornost je zaměřena na konzum: nemají čas zabývat se politikou.

Zážitky ze života (výsledky neomarxistické propagandy)

Dánsku jeden spolužák naprosto neutrálně řekl o nějakém pánovi na obrázku v prezentaci „black man“ (byl fakt černej jak bota) a celá třída (Norové, Dáni a směska jiných národností včetně americké profesorky) ztichla. To se přece nedělá, pojmenovávat barvy pravými jmény.

Rakousku jsem na jedné párty zcela bez jakéhokoli vedlejšího významu laškovně řekla jednomu Turkovi, že je nějakej chcíplej, že je přece Turek, tak by měl sršet energií a „pařit“. Z reakcí ostatních mi bylo ihned jasné, že to se nedělá, poukazovat na něčí původ.

Když jsem při rozhovoru s jedním Němcem poukázala na prostý matematický fakt, že při stávající porodnosti bude Německo zanedlouho muslimskou zemí a že dle průzkumů z jiných zemí kolem 60% muslimů chce zavedení práva šaría (pro všechny!), tak mi odvětil, že to se nestane. Jaký máš argument, ptám se. „To se nestane, to vláda nedovolí.“ Ať žije logika a inteligence!

Pokoušela jsem se pár lidem vysvětlit, že požadavek AfD na dodržování zákonů není „pravicový populismus“, ale s těmito lidmi nelze argumentovat: oni na to odvětí, že „musíme být solidární a pomáhat“. Jedno, že tolerance porušování zákonů vede k rozpadu právního státu. Většina z nich program AfD nikdy nečetla, ale přesto budou tvrdit, že jde o ultrapravicovou populistickou stranu. Takové máme ale i u nás, že…

V Norsku se lidé staví za stát, když rozbíjí institut rodiny a krade děti, protože se ve škole naučili, že stát to myslí dobře a stát vás k tomu šťastnému životu dovede, i kdybyste přitom měli chcípnout. A tak je to správně, soudruzi. Na internetu se Češi a Slováci žijící v Německu navzájem varují, že kvůli sociálce musí mít každé dítě svůj vlastní pokoj, jinak je zle…

To je moje osobní zkušenost s Dánskem, Rakouskem i Německem. Samozřejmě jsem narazila i na lidi nezávisle přemýšlející a inteligentní, kterých je dost, ale bavíme se o kolektivu, o většině, o stereotypu národa a jeho směřování.

Státní propaganda

Tragické je, že v západní Evropě je již několik generací vychováváno ke komunistickým hodnotám a těch, kteří se již neomarxismem nakazili, je zkrátka víc než těch střízlivých ostatních. Stát měl zkrátka více času lidi indoktrinovat a státní propaganda v jejich očích splývá s realitou.

Každý, kdo touží po moci, ví, že výchova dětí je jedním z klíčových prvků. Věděl to Marx a Engels, věděl to Hitler, věděl to i Mohamed. [Das Kommunistische Manifest; Mein Kampf; Korán] V německém rádiu dennodenně slýchám stále dokola pojmy „pravicoví populisté“, „ultrapravice šíří strach a nenávist“… Dříve či později to bez aktivní obrany každý mozek přijme jako „pravdu“. Po zvolení Trumpa dokonce moderátoři v „objektivních“ německých mainstreamových médiích nepokrytě mluvili o konci světa, katastrofě atp. Celé je to vyšperkované tím, že se vysílají i pořady, kde se o nutnosti objektivity mluví – ale vždy to skončí tak, že „objektivitu si musíme udržet, ale pravicový populismus nesmíme připustit, protože ten je špatný“. Občas mám v autě strach, že to naklopím do příkopu, jak jsem mimo z toho, nakolik se vysílání v německých rádiích podobají někdejší komunistické propagandě. Průměrně inteligentní člověk, který nikdy nezažil komunistické praktiky, nemá šanci takto převlečenou propagandu rozluštit, natož aby si uvědomil zneužívání slov „pravicový“ a „populismus“, o jejichž významu nemá ani páru.

A tak převládá myšlení, že muž by v rámci rovnoprávnosti měl být s dítětem doma (to je v Německu normální), žena musí honem honem zpět do práce a všechny kultury jsou si rovny – i islám, který jasně klasifikuje ženy jako podřadné bytosti. Všichni jsou si rovni a všichni jsou stejní – hlavně neotvírat oči, nedejbože na to upozorňovat. Vše je relativizováno a staré pořádky jsou rozbíjeny srpem a kladivem. Neomarxistické hodnoty jako vymalované.

Ignorance, nevzdělanost a emocionalita

K dlouholeté státní propagandě lze ještě přidat fakt, že většina lidí není schopna nezávislého, kritického myšlení, o politiku se aktivně nezajímá a islámské texty nečetli, a tak prostě není důvod „šířit strach a nenávist“. Jedna rakouská známá s FB plným „Refugees welcome“ se mě tuhle naprosto naivně zeptala: „A jsou v islámských textech fakt tak špatný věci?“ Nevěděla jsem, jestli jí udělat sáhodlouhou přednášku o islámských zvěrstvech nebo ji plesknout Koránem přes vítačský ksichtík. Tak hlavně, že ví, koho vítá.

Mnoho vítačů jsou lidé, kteří mají nerozpoznaný problém s emocionalitou a sebepřijetím, aniž by si to racionálně uvědomili. Tento problém pak potlačují konáním takového „dobra“, které je zrovna v módě: podporováním invaze. Bohužel to není řešení ani pro toho samotného člověka, protože každý z nás je v prvé řadě zodpovědný sám za sebe a za své nejbližší okolí. (Proč Syřani? Není v Evropě dost lidí v nouzi?)

Ale takoví jsou v celé Evropě.

Proletáři všech zemí, vyližte si p***l!

A tak se nevzdělaní lidé, kteří nikdy nečetli jediný islámský text a nemají tušení o vlastní neomarxistické nákaze, radují nad ničením vlastní země a kultury – nad volbou Van der Bellena.

Nadějí zůstává fakt, že jakýkoli levicový systém usilující o vytvoření ideální společnosti skrze omezování svobody jedince je systém násilný a umělý. Nepřichází přirozeně, jde proti přírodě, a tudíž není schopný přežít. Jde o to, jak dlouho bude umírat.


Dovětek:

Tento text nemá být v žádném případě pochopen jako kritika národů jako takových, nýbrž jako kritika státních systémů. Byl napsán, protože mám Rakousko i Německo i s jejich tradicemi tak ráda a protože nám jako Evropanům nesmí být lhostejné, co se děje u našich sousedů.


Nepřihlášený uživatel

#98679

2016-12-07 21:59

Jsem rád, že jsem přízemním Čechem, trpícím xenofobii, co nemá pochopení pro multikulturní obohacení a že nás je v naší zemi naprostá většina.

 

Nepřihlášený uživatel

#98680 Re: Re: Re: Na co tedy ještě čeká Finanční úřad?

2016-12-07 23:29


Nepřihlášený uživatel

#98681 Re: Re: Re: Trump je ochotný riskovat neuvěřitelný trapas s Milošem Zemanem?

2016-12-07 23:32

#98657: - Re: Re: Trump je ochotný riskovat neuvěřitelný trapas s Milošem Zemanem?  

 ANo SApito naznacoval, ze se TRUMP vubec nemusi stat prezidentem....a pak zahy se zacli prepocitavat hlasy a volitele odmitaji hlas lidu...nac tedy byly prezidentske volby ?

Odkud to Sapito vedel ? To je podivna demokracie.

 

Danesa

#98682 Dobrá rada pro vítače a havlisty!

2016-12-08 05:06

NAUČTE SE KOUŘIT ČŮRÁKY A ROZTAHOVAT NOHY! BRZO TO BUDETE POTŘEBOVAT! VAŠI NOVÍ SOUSEDÉ BUDOU TOTIŽ NADRŽENÍ SAMEČCI!


Nepřihlášený uživatel

#98683 Re: Re: Re: Re:

2016-12-08 05:50

#98674: - Re: Re: Re:  

 

 Je otázka, jestli Trump vůbec bude prezidentem, ale pokud se tak stane, bude především muset prokázat, že je Američanem, který ctí striktně Ústavu USA, neboť jeho mandát bude velmi malý, většina voličů dala hlas Clintonové a ta většina není o 10 000 hlasů.  

Tedy pokud Trump i jen naznačí, že by mohl být ruským trotlem, že by chtěl úřad zneužít ve svůj či dokonce ruský prospěch, bude to mít s Amerikou a Američany velmi těžké. Včera to jasně sdělila vysoká důstojnice armády USA, když jasně řekla, že důstojníci USA přísahají na Ústavu USA. 

Rusko nemůže být spojencem USA dokud samo Rusko nebude demokratickou zemí s obyvateli, kteří mají zažity základní demokratické principy, to je ti přece naprosto jasné. V tomto Putin promarnil celý jeho dlouholetý mandát.

 Zároveň je ti jasné, že vedle Ruska je 1,2 mld. Čína kde 200 mil. tvoří privilegovanou vrstvu, kterou krmí 1 mld. nevolníků, všichni jsou ovšem dohromady neuvěřitelně pracovití. V Rusku je dnes už sotva 156 mil. neuvěřitelně líných a nevzdělaných lidí, kteří drancují své nerostné bohatsví a ničí si životní prostředí a vyhánějí všechny jejich schopné a prcovité do emigrace. To je smutná realita "vládnutí" Vladimíra Iljiče Putina, ale to je ti také neprosto jasné.  


Nepřihlášený uživatel

#98684 Re:

2016-12-08 05:52


Nepřihlášený uživatel

#98685 Re:

2016-12-08 06:00

#98676: Multikulturní obohacení -  

 A co je realita, když je to v bulváru popsáno takto? 

http://zvolsi.info

A kde je to ve švedštině? Vždyť to vypadá jako čistý výmysl. 


Nepřihlášený uživatel

#98686 Re: Re: Re: Re: Trump je ochotný riskovat neuvěřitelný trapas s Milošem Zemanem?

2016-12-08 06:01

#98681: - Re: Re: Re: Trump je ochotný riskovat neuvěřitelný trapas s Milošem Zemanem?  

 Odkud zase máš tento blábol?  Dokonce i kdyby velvyslanec skutečně mluvil o tom, že je uvažováno o přepočtení hlasů, bylo by to naprosto přirozené Clintonová dostala v absolutním součtu více hlasu a nejedná o jednotky či desítky tisíc. Zároveň existuje z analýz dat podezření, že se cosi opravdu nepovedlo. Není tedy nic divného na stavu, že se hlasy přepočítávají. 

http://zvolsi.info

např. Registrace k volbám v USA

 


Nepřihlášený uživatel

#98687 Re:  Projev na 53. schůzi Poslanecké sněmovny dne 7. 12. 2016

2016-12-08 06:03

#98645: Tatíček pan prezident Zeman! -  Projev na 53. schůzi Poslanecké sněmovny dne 7. 12. 2016 

 

 Zeman je snad už naprosto vypatlanej ....

"Naše rozpočtová politika ve většině z oněch posledních let postupovala přesně obráceně. Když jsem byl ministerským předsedou, snažil jsem se v době, kdy zde byla lokální ekonomická krize od roku 1997, aby rozpočet byl deficitní, ale když se ekonomika začala zdvíhat, snažil jsem se o stlačení rozpočtového deficitu. Pomohla mně v tom dohoda s tehdejší nejsilnější opoziční stranou, která toto stlačení požadovala jako podmínku tolerance mé vlády i rozpočtové politiky."

 

Realita je toto v miliardách:

                                     1998  1999  2000   2001   2002  2003  2004

deficit vládních institucí  -99,5 -77,1 -82,3 -136,8 -167,7 -179,3 -82,9

deficit v procentech HDP -4,6   -3,4    -3,5    -5,3    -6,3     -6,4    -2,7

míra registrované nezam. 6,04   8,54   9,02   8,54   9,15   9,90  10,24

míra dlouhodobé nezam.  1,9    3,1     4,1     4,2     3,7     3,9     4,3  

                      HDP v %    -0,3    1,4     4,3     3,1     1,6      3,6     4,9  

Přičemž míra dlouhodobé nezaměstnanosti je parametr dodnes vyčíslovaný stejnou metodikou a v době světové finanční krize byl v ČR tento parametr 2,2 - 3,0 kdy 3.0 byl v roce 2010 a v roce 2015 byl 2,4 %.  Byl snad Miloš Zeman asociální, když měl takto neuvěřitelně vysokou nezaměstnanost v době vykazování růstu HDP? 

Tedy kde je ono Zemanem deklarované snížení deificitu, když v roce 2001 bylo 5,3 %?  Co to ten člověk zase blábolí za hovadiny? On si prostě něco vysní a pak to žvaní. 

Oposmluvní kupčení provozovali Zeman s Klausem v letech 1998-2002.  Ale Zeman vlastně nelže, jen se "plete". Je otázka, co je vlastně horší, jestli popleta nebo lhář, když se tatáž osoba tváří, že je prezidentem státu?


Nepřihlášený uživatel

#98688 Tak proto ta nedávná střelba do černého :-), oči má jak sokol jasný :-)

2016-12-08 07:04

Zemanovo konzilium je rozpuštěné. Starají se o něj lékaři, jejichž jména Hrad tají

Brzo Zeman předvede i prostatu panice v dokumentárním filmu, podobně jako jeho dcerunka a pak předvede i plíce nekřáka s dýchacím přístrojem, který na zádech ponese jeho ochranka.  


Nepřihlášený uživatel

#98689 Re: Re:

2016-12-08 08:56

#98685: - Re:  

 NEBUĎ LOUTKA PROPAGANDY!

 

Ty umíš švédsky, idiote? :-)))

Asi možná proto, proč o německá média neinformovala o znásilnění a zavraždění 19leté Němky Afgánským imigrantem.

Určitě je to ruská propaganda! Říkal to jeden divnej homoporno herec! Podej na ně multikulti neomarxistickou žalobu, soudruhu! :-)))

 


Nepřihlášený uživatel

#98690 Stop bolševickým multikulti extrémistům!!!

2016-12-08 09:26

Tragický příběh znásilněné a zavražděné studentky Marie Ladenburgerové dále žije svým životem. Veřejnoprávní televize ARD horko těžko vysvětluje, proč o všem zpočátku neinformovala, a vražda rezonuje i mezi německými politiky i obyčejnými Němci.

 

„Veřejnoprávní televize ARD se snažila celou záležitost zamlčet, ale na internetu se to naštěstí nepodařilo. Lidé jsou rozhořčeni a dávají své postoje veřejně najevo. Členové pobočky AfD ve Freiburgu zorganizovali protestní shromáždění, na kterém uctili památku zavražděné studentky, a vedle toho také protestovali proti přistěhovalecké politice kancléřky Angely Merkelové,“ uvádí server Blasting News s tím, že na náměstí Münsterplatz dorazilo asi třicet lidí.

Proti několika málo desítkám účastníků poklidného shromáždění se však postavilo asi 300 členů levicového extremistického hnutí Antifa. „Odkud se tito radikálové vzali? To neměli v nedělním mrazivém počasí nic lepšího na práci než narušovat shromáždění za oběť znásilnění a vraždy? Pokud někdo pracuje 40 hodin týdně či studuje, tak přece nemá chuť jít v neděli útočit na účastníky pokojné demonstrace jenom proto, že nesdílí jejich politické postoje,“ míní server.

Celý text v němčině najdete ZDE.

Server dále spekuluje, že vzhledem k organizovanosti levicových radikálů s vlajkami hnutí Antifa a politické strany Die Linke je někdo zaplatil. „Možná je to tak, že se ve svém životě ničím pořádným nezabývají, nechodí do práce ani nestudují, ale profesionálně parazitují na štědrém sociálním systému. Agresivní členové hnutí Antifa přerušovali pokojnou demonstraci AfD hlasitými výkřiky a napadáním řečníků. Vedle toho neustále pokřikovali, že jsou uprchlíci v zemi vítáni.“

 

 

Antifa nakonec dosáhla svého a shromáždění bylo asi po hodině rozpuštěno přítomnými strážci pořádku. „Aby se dostalo těch dvacet až třicet příznivců AfD z náměstí se zdravou kůží, museli pro ně policisté vytvořit bezpečnostní koridor. Lidé byli při odchodu přesto napadáni levicovými extremisty z Antify. Provoz čtyř linek tramvaje musel být navíc kvůli jejich pokusům dostat se ke svým ‚nepřátelům‘ přerušen.“

„Ve výsledku tak byli zraněni čtyři policisté, použito velké množství slzného plynu, narušen veřejný pořádek a porušen zákon na ochranu svobodného projevu i shromažďování. Nikdo za to samozřejmě nebude potrestán,“ konstatuje německá mutace serveru Blasting News.


Nepřihlášený uživatel

#98691 Re: Re:

2016-12-08 09:39

#98684: - Re:  

 Opět ta humanitární "Masarykova" "univerzita"? :-))) To je další společná aktivita se Sorosem placeným homoporno hercem, ne? Ten Sorosův rukopis tam je jasný, jako´u serverů Evropských hodnot, demagog.cz apodobných propagandistických projektů placených Sorosovou "Otevřenou společností". Je to další odoorné hnízdo rusofobní a multikulti neomarxistické propagandy "pražské kavárny" a ani není v Praze. :-)

Z Masarykovy univerzity jsou samí klauni. 

 

Pornoherce na přednášce bude řešit správní rada univerzity


Nepřihlášený uživatel

#98692 Re: Re: Re:

2016-12-08 10:43

#98689: - Re: Re:  

 Ty skutečně věříš bulvárnímu plátku bulvární zprávu, ke které není uveden primární zdroj informace? 

Ty jsi Miloš Zeman? 

Ty neumíš vyhledat takovou zprávu ve  švédštině? Tak to je to s tebou velmi špatné. 

http://zvolsi.info


Nepřihlášený uživatel

#98693 Re: Stop bolševickým multikulti extrémistům!!!

2016-12-08 10:47

#98690: - Stop bolševickým multikulti extrémistům!!! 

 V Německu se odehrají přibližně dvě vraždy každý den, kdy na 99,8xx % nemají podíl imgranté. Tedy diskuse se skutečně vede, ale především o tom, zdali má veřejnoprávní televize informovat o všech vraždách nebo jen o těch, které se mohou týkat imigrantů, menšin, většiny atd. 

Je to věc komplikovaná a je zneužita propagandou zpochybňující demokracii a vyvolávající obecně strach ze života, z imigrantů, z nezaměstnanosti, z nemocí atd. tedy je vyvolávána standardní ruskou propagandou zpochybňující vše co je součástí života a co zpochybnit lze.  


Nepřihlášený uživatel

#98694 Re: Re: Re:

2016-12-08 10:49

#98691: - Re: Re:  

 Přednášku si organizovali studenti. Masarykova univerzita se dlouhodobě věnuje mapování ruské propagandy v češtině. 

Tedy tvůj příspěvek je vlastně pokusem vyvolat negativní emoci z kladné věci - z diskuse o ruské propagandě, kterou je potřeba vést, to je jednoznačné, neboť se jedná o realitu, která ničí vědomí občanů této země, jak velmi dobře zmapovali právě studenti Masarykovy univerzity, ale např. také Lidové noviny

http://zvolsi.info

 

http://www.lidovky.cz/bubliny.aspx

 


Nepřihlášený uživatel

#98695 Re: Re: Re:

2016-12-08 11:12

#98691: - Re: Re:  

 

Demokracie dle soudruha Beka. Prezident ne, ale spřátelený politruk Janda ano. No to je úroveň, že soudruzi rektoři.


Nepřihlášený uživatel

#98696 kkRe:

2016-12-08 11:13


Nepřihlášený uživatel

#98697 Re: Re: Re: Re:

2016-12-08 11:17

#98695: - Re: Re: Re:  

 Nezval ani nezakazoval rektor univerzity, setkání pořádali studenti a zvali člověka, který ve veřejném prostoru vstoupil do diskuse o ruské propagandě, což je nezpochybnitelný fakt, že toto v češtině exituje v míře daleko přesahují např. míru v Polsku, Bulharsku či Rumunsku a naopak je čeština tímto zasažena mírou hlavních evropských jazyků, což je vemi zajímavé a je tedy potřeba o tom právě na vysokých školách diskutovat.

Rusko věnuje energii a náklady na provoz ruské propagandu v češtině v míře nevídané.  

Důvody mohou být různé, např. velké množství Rusů na ruské ambasádě v Praze musí vykazovat nějakou činnost. Veliký a dlouhodobý zájem Ruska ovládat středoevropský stát může být další důvod. Bylo tomu tak již za první republiky. Ideální stát s ideální dostupností hlavních měst EU a proto je potřeba mít část populace stabilně nakloněnu Rusku. 

Někteří z nás dokonce jistě spatřují korelaci mezí penetrací ruskou propgandou v ČR se zvolením Miloše Zemana, neboť jeho veřejný projev nápadně koreluje s ruskou propagandou v češtině a přestože je setrvale usvědčován z lhaní, setrvale si na těchto lžích Miloš Zeman trvá. 

Pokud tedy v diskusi o ruské propagandě spatřuješ politiku i tedy s ní i ty spojuješ Miloše Zemana, je to věc již velmi vážná. Já s ní spojuji Miloše Zemana jako nositele ruské propagandy, ale diskusi o ruské propagandě považuji za odborné nepolitické téma. 

Tedy v diskusi o ruské propagandě na vidím diskusi o ruské propagande - mediálním fenoménu, žádnou politiku v tom nespatřuji. Není na tom nic politického, nedá se o tom hlasovat, je prostě holý fakt, že to existuje a je potřeba zkoumat příčiny a důsledky a monitorovat stav.

Zeman nebyl na školu připuštěn, protože chtěl jako kandidát na prezidenta agitovat a to skutečně na vysoké škole možné není a to přesto, že to na vysokých školách komunisté provozovali 45 let, do února 1948 ovšem také vlastně protizákonně a je docela dobře možné, že i po únoru 1948 bylo jednání komunistů na vysokých školách protizákonní i dle dikce komunistických zákonů. 


Nepřihlášený uživatel

#98698 Re: Re: Re: Re:

2016-12-08 11:33

#98694: - Re: Re: Re:  

 Naráží tak na fakt, že prezidenta republiky rektor školy Mikuláš Bek odmítl s tím, že škola nepodporuje politické akce. Jakub Janda ale nyní coby politický aktivista pozván byl. Před studenty spolu s redaktorem časopisu Respekt měl hovořit o ruském vlivu na média. Trojici diskutujících uzavíral nepříliš známý politolog Miloš Gregor z Masarykovy univerzity.

 

Rektor to tedy panu prezidentovi zakázal a Sorosem placenému politrukovi, který lobuje proti českým zájmům, nikoliv.

 

Odborníci z Fakulty sociálních věd UK, Ústavu mezinárodních vztahů, Metropolitní univerzity Praha a z Asociace pro mezinárodní otázky si posvítili na práci think-tanku Evropské hodnoty.

 
7.listopad 2016 - 19:01

Maskované ideologické projevy ve spojení s oslňující mediální (sebe)prezentací jsou podle lidí ze zmíněných institucí totálně nepřijatelné v odborné práci. Píše se na webu ParlamentniListy.cz.

„Maskované ideologické projevy ve spojení s oslňující mediální (sebe)prezentací jsou pro vystupování Evropských hodnot příznačné. Byť se jejich úsilí ‚bránit liberální demokracii‘ může na první pohled jevit chvályhodné, zvolené způsoby bohužel pouze přispívají k neutěšenému stavu veřejné debaty o bezpečnosti. Nutno předeslat, že činnost Evropských hodnot považujeme za problematickou ne proto, že nesdílíme jejich názory. Jako badatelé máme různé hodnoty a pohledy na svět, které se do našeho výzkumu nějak promítají,“ stojí v textu uveřejněném na serveru Lidovky.cz.

Problém je prý v tom, že lidé z Evropských hodnot prý nepřistupují ke zkoumaným problémům dostatečně kriticky. Skutečně kritický přístup ke zkoumání problémů zabere spoustu času, ale Evropské hodnoty ho údajně takto neztrácejí, takže mají čas chrlit jednu ideologicky podbarvenou studii za druhou. Lépe řečeno, jednu katastrofickou úvahu za druhou.

„(Studií) často nedostávajících základním etickým standardům jako přiznávání cizího autorství analytických závěrů, jejichž kompiláty nezřídka vydávají za vlastní výzkum. Tento ‚výzkum‘ přitom slouží k posílení legitimity jejich dalších příspěvků do veřejné debaty v podobě komentářů apod.,“ píší dál autoři.

Celý text najdete zde.

„S metodou si přitom hlavu nelámou. Ze strukturované kolektivní rozvahy, kterou slibuje ‚osvědčená metoda‘ Delphi, se například při psaní výše zmíněných katastrofických scénářů stává pouhá anketa, ve které byly osloveny dva tucty náhodně seskládaných odborníků (z různých oblastí, hlavním tématům scénářů, jako jsou migrace a radikalizace, často vzdálených) o číselných odhadech pravděpodobnosti komplexního vývoje. Na kritiky je poté přesouváno břemeno dokazování, že kalamita je zcela vyloučena, a (rozsáhlá) preventivní opatření jsou proto zbytečná?“ pokračuje dál tým pisatelů.

 

Ideologicky podbarvená jsou tvrzení, že prokremelská propaganda v České republice zabírá. V jednom z průzkumů neziskového ústavu STEM, v němž se praví, že 31,5 dotázaného si myslí, že rozšíření NATO o nové státy bylo v rozporu se sliby, které v minulosti slyšela Moskva. Ergo kladívko, ruská propaganda v Česku funguje. Tedy alespoň podle Evropských hodnot. Jenže tento závěr prý nezohledňuje další zjištěné informace. „Zcela upozaděny zůstávají výsledky v nesouladu s a priori zaujatou argumentační pozicí – například že pouze 4,5 % dotázaných vnímá Spojené státy jako vážnou hrozbu pro ČR,“ dodávají autoři.

Podobným způsobem jsou zkreslovány i odborné práce o extremismu a kapitolou samou o sobě je očerňování určitého typu argumentů, který se nehodí do krámu Evropským hodnotám. Tatové argumenty pak bývají označovány za propagandu nebo třeba dezinformace. A to skutečné odborné práci neprospívá.

V závěru proto apelují na to, aby odborná práce, která se tak sama nazývá, byla opravdu odborná. 

Pod text se podepsali autoři Jan Daniel, Ondřej Ditrych, Jan Ludvík, Dagmar Rychnovská, Michal Smetana, Benjamin Tallis, Tomáš Weiss a Jakub Záhora.

Nepřihlášený uživatel

#98699 Rusofobní Banderovci se zhlédli v Hitlerovi a jeho Mein Kampfu

2016-12-08 11:35

Komunista Štětina je pravý doktor Zloun, kam se hrabou ostatní...

 

Nepřihlášený uživatel

#98700 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-08 11:41

#98698: - Re: Re: Re: Re:  

 „Maskované ideologické projevy ve spojení s oslňující mediální (sebe)prezentací jsou pro vystupování Evropských hodnot příznačné. Byť se jejich úsilí ‚bránit liberální demokracii‘ může na první pohled jevit chvályhodné, zvolené způsoby bohužel pouze přispívají k neutěšenému stavu veřejné debaty o bezpečnosti. Nutno předeslat, že činnost Evropských hodnot považujeme za problematickou ne proto, že nesdílíme jejich názory. Jako badatelé máme různé hodnoty a pohledy na svět, které se do našeho výzkumu nějak promítají,“ stojí v textu uveřejněném na serveru Lidovky.cz.

Celý text v LN byl vlastně v celé podstatě "podivný" - autoři sami sice cosi kritizují, ale zároveň říkají, že oni sami se do veřejné debaty o ruské propagandě nijak nezapojili a co více, dokonce ve svém textu ani jasně nespecifikovali, v čem byly práce spatné, nemetodické či dokonce propagandistické - konkrétně neuvedli vůbec nic. 

Je také zajímavé, že svým názorům na konci dávají punc "vědeckosti" tím, že se sami odkazují na své vědecké hodnosti, aniž vlastně kdy v dané věci zpracovali jedinou vědeckou studii. To je stav naprosto absurdní a pro mnohé z nás naprosto směšný. Autoři se sami vlastně automaticky svým textem znedůvěryhodňují.

Svým textem velmi připomínají propagandistické texty (lživé, manipulativní texty) Švihlíková, která je nikdy neopomeně podepsat Doc. Švihlíková, kdy už při letmém náhledu, za co a jak přišla k akademické hodnosti Doc. je zřejmé, že docent z UK je opravdu cosi jiného než Doc. Švihlíková čistě jen jako příklad, jak také lze s tituly zacházet.