MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#98526 Re: Re: Re: Re: Re: Proč tedy Sněmovna ještě neobdržela žádost o vydání k trestnímu stíhání Filipa?

2016-12-01 12:05

#98446: - Re: Re: Re: Re: Proč tedy Sněmovna ještě neobdržela žádost o vydání k trestnímu stíhání Filipa?  

 Ano, všechny byly vedeny proti nepohodlným totalitám, načež byly dosazeny ty srávné, loutkové, mnohdy ještě horší režimy. Ale co, o lidská práva a demokrcii přece nejde, jde jen o mocenský vliv a nerostné suroviny.


Nepřihlášený uživatel

#98527

2016-12-01 13:01

Pěkný poctivý den s EET!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-12-01 13:44



Nepřihlášený uživatel

#98529 Re: Re:

2016-12-01 19:33

#97728: - Re:  

 Ano, bývalý socialistický blok jednoznačně inklinuje k Rusku a to na základě zkušeností s proamerickou chátrou ve vládách jednotlivých zemí.


Nepřihlášený uživatel

#98530 Re:

2016-12-01 19:36

#98370: -  

 Ano, náš velký vzor. Tahle debilovina už se šíří Evropou, stejně jako přepadající klauni na helouvína.


Nepřihlášený uživatel

#98531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý slavík 2016

2016-12-01 19:55

#98514: Xenofob obecný - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý slavík 2016 

 Nebo kdyby po nich někdo v přímém přenosu začal házet vajíčka.

Antikavarník

#98532

2016-12-02 07:53

Největší kamarád hulibrků a podporovatel štvanice proti panu prezidentovi konečně odšapítuje zpátky do Ameriky, už se na to těším! 

Pamětník

#98533

2016-12-02 08:02

Za nás se tomu říkalo cenzura, dnes se tomu říká politická  korektnost...


Nepřihlášený uživatel

#98534

2016-12-02 11:24

Europol: Džihádisté mění taktiku, teror v Evropě mohou plánovat z Libye

 

Tomu nerozumím, vždyť náš osvícený feudál Schwarzenberg říkal, že vraždou Kaddáfího nastanou podmínky pro rozvoj demokracie a občanských svobod v daném teritoriu. Zřejmě ti místní nečetli jeho hluboké myšlenky...

 
obyč člověk

#98535 Koho volit ??

2016-12-02 11:27

Dne 17.11.se sešli na mnoha místech politici a řada "osobností", kteří se ohánějí slovem demokracie, a přitom jsou tomuto slovu svým chováním na hony vzdálení.
Koho si vybrat? Určitě ne Babiše, prolhaného megatuneláře vstupujícího do politiky proto, aby si upevnil svou moc a nahrabal další miliardy, ne Zemana, neuvěřitelně narcistickou osobu, pro kterou pojmy slušnost, omluva, pokora jsou zcela neznámé (jak jsem neměl rád Klause, ve srovnání s ním to byl jen odvar) a jehož vlastenectví spočívá v ohýbání hřbetu před Ruskem a Čínou, ne Sobotku s jehož taktéž ohnutým hřbetem před Čínou i Merkelovou s EU, nebudu jmenovat komunisty, ti jsou mimo vnímání slušného člověka, rovněž ne ODS s aroganty a elitáři Bendou, Kuberou a dalšími, ne Horáčka pro jeho lavírování a neochotu vyjádřit se k nájezdníkům z Arábie, zcela určitě ne Kalouska a spícího knížepána Schwarzenberga pro jejich vítací postoj k Bruselu a multikulti slavobrány. Bylo možno uvažovat o Okamurovi, dokud se nepostavil po bok prezidenta při ohýbání hřbetu před rudou Čínou.
Tristní obrázek "elit" ...a příšerných politických stran této země. Možná ale je tu jedna malá naděje.Viděl jsem v diskusi jednoho obyčejného pána, který mluvil klidně a rozumně, srozumitelně pojmenovával neduhy naší země a já konečně rozuměl !! Nevím už jak se tento nenápadný pán jmenoval ale zastupoval malou stranu Koruna Česká. A tak jsem se rozhodl již koho budu volit napořád !!!!


Nepřihlášený uživatel

#98536 Hnus ODS a zemanovci

2016-12-02 11:28

ODS prohnilá strana korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.

Brave new world

#98537 Rudohnědá chátra

2016-12-02 11:32

Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Babišů,Putinů,Erdoganů,Si-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořili jste globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaše jistoty a důstojnost, to již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Žádné národy jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.

Zlatí komunisti

#98538 misto kakaa antuku, misto masla vyjetej motorovy olej, misto cukru umely sladidlo..

2016-12-02 11:35

Na trhu je závadná Milka s oříšky. Výrobce ji stahuje z regálů

 

Koupila mi moje Mirka

čokoládu značky Milka

Měla trochu divné pH

dost dobře se po ní běhá

Muchaz gracias seňor Mondeléz

z hajzlíku jsem ještě nevylez...

 

 

 

Bořivoj

#98539 Vy rádobyvlastenci zemanovské čecháčkovské klaky

2016-12-02 11:42

Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/.../organizace.../324-pravni-stat-volby


Nepřihlášený uživatel

#98540 Re:

2016-12-02 11:58

#98532: Antikavarník -  

 Čágobelo šílenci!


Nepřihlášený uživatel

#98541

2016-12-02 11:59

"EET jako produkt STBáckého mozku?"

 


Nepřihlášený uživatel

#98542 Stop ovaro-burešismu!

2016-12-02 12:01

#98527: -  

 Současná hrůzovláda i s Burešem by měla skončit.


Nepřihlášený uživatel

#98543 Re:

2016-12-02 12:24

#98534: -  

 

Libyjská města prosperují z pašování migrantů, ročně vydělají 9 miliard

 

Že by to byl ten kýžený rozvoj?


Nepřihlášený uživatel

#98544 Re: Koho volit ??

2016-12-02 13:20

#98535: obyč člověk - Koho volit ?? 

Ty jsi neobyč člověk. Hlavně neohni hřbet! :-)

Demokrat

#98545 Re:

2016-12-02 17:55

#98451: Politolog -  

 Je s podivem, jak fašistické metody používají a chtějí prosazovat ti, kteří údajně bojují proti fašismu. Pořád mám v hlavě údajný Čapkův citát o tom, že fašisté budoucnosti budou sebe nazývat antifašisty. A když  sleduji růžzné zelené, antirasisty, neziskovky a podobná stvoření a zejména jejich absolutně likvidační návrhy k názorovým oponentům je mě zle. V jejich představě svobodné společnosti nemá právo mluvit nikdo jinak, než oni dovolí.

Demokrat

#98546

2016-12-02 18:12

Mnoho proamerických raplů se dívá na Fidela Castra zcela odtrženě od situace na Kubě v padesátých letech a ukazují na něj jako na odporného diktátora. Ale musí si uvědomit, že tehdy tam byl ráj amerických mafiánů, hazardních hráčů, podvodníků, kteří na Kubě prali špinavé prachy, tam se jezdili američtí boháči kurvit skoro zadarmo, bída, národní důchod na dně. A touto optikou pak mnoho věcí vypadá úplně jinak, než předkládají ti američtí veksláci. A Batista jim šel za úplaty na ruku. Ta mladá republika se musela bránit zuřivým útokům, v USA vyškoleným zabijákům, kteří přišli o pohádkové kšefty. Jenom pokusů o atentát na Fidela Castra byly stovky. Nemalujte si USA jako nějakého zaslíbeného beránka. Jejich zločinecká CIA se o Kubu celou dobu pilně "starala", viz. Zátoka sviní. A za prachy tam ti zločinci zavraždili tisíce lidí. Proto se s nimi Fidel Castro také nemazlil. Tam šlo o to buď a nebo.


Nepřihlášený uživatel

#98547 Re:

2016-12-02 20:41

#98546: Demokrat -  

 Ty jsi na prasečinky?


Nepřihlášený uživatel

#98548 Re:

2016-12-02 22:41

#98532: Antikavarník -  

 Americkou velvyslankyní v ČR bude Ivana Trumpová a českou velvyslankyní v USA bude Ivana Zemanová.

Realista

#98549 Ortel a Slavík - jak to vidím já

2016-12-02 23:47

Úspěch v anketě Zlatý slavík, dvojnásobná druhá příčka pro Ortel, má tvrdou dohru, která ukazuje, v jak zoufalém stavu je naše "demokracie". Všechna mainstreamová média jeho osobu úplně ignorovala, což mě dozajista nikterak nepřekvapovalo. Že se sluníčka snažila vyvíjet nátlak na pořadatele Zlatého slavíka, aby Ortel ze soutěže vyřadil, je o poznání závažnější fakt, ale i to už tady bylo minulý rok, tudíž žádné velké překvapení. Pobouření jakéhosi romského aktivisty beru s rezervou, tohle oni mají v genech a nikoho tohle extempóre příliš nepřekvapilo, každý má nárok na svůj názor, ale den po vyhlášení zablokovali všechny facebookové profily Tomáše Ortela, stejně tak smazali texty jeho písní na několika serverech (to nevím, zda už něudělali dřív), údajně z důvodu rasismu, ale spíš aby se většinové veřejnosti omezil přístup k jeho tvorbě a všichni byli odkázáni jen na lži, co se na něj nakydají v mainstreamu, to už jsou cenzurní praktiky dost přes čáru.

Ale to není všechno. Stejně tak cenzor na iDNESu nesmazal jen článek, ale rovnou deaktivoval celý profil na blogu slečně Lucii Provazníkové, kde si dovolila srovnávat texty oplzlé Bangy z Gipsy.cz a Ortelu a všechny články, které se jí zastaly, odsunul na nečtená místa.

Ödkaz na článek je zde:

Článek Lucie Provazníkové

Takto si naši hlasatelé jediné pravdy a lásky představují svobodu slova? Svobodu jen pro sebe a ty, kteří hlásají jediný správný názor? To už jsme tu jednou měli a do těch časů se vracet nechceme. Přesně proti tomuto lidé v osmdesátých letech protestovali, toto se jim oprávněně nelíbilo, ale jak vidno, někteří by se do těch časů rádi vrátili. A jsou to ti, kteří se nejvíce ohání slovem "demokracie"

Takže takhle sluníčkáři. Pakliže chcete se svým naivním pravdoláskových názorem uspět, snažte se lidi přesvědčovat logickými argumenty. Cenzura je až to poslední řešení, kdy dojdou argumenty na obhajobu vlastní ideologie a vládnoucí establishment už neví, z které do které. Otevřená diskuse a výměna názorů, to je to, čeho se bojíte nejvíce, proto všechny s odlišným názorem umlčujete, očerňujete, ignorujete, zastrašujete, zakazujete, cenzurujete, nálepkujete. Proklamujete různorodost, ale různorodost názorů je vám naprosto cizí. Což takhle pro jednou akceptovat názor druhé strany? To se vám "demokratům" (fašistům) nějak nepozdává. Zvláště těm zfanatizovaným hordám neomarxistů ze všemožných neziskovek, množících se v poslední době jako houby po dešti. Ach ta nesnesitelná tíha demokracie, že sluníčkáři?

Už jsem si zvykl, že koncerty jsou kapele Ortel rušeny celkem pravidelně, tu dílem různých petic, viz. poslední případ v Heřmanově Městci, kdy jakýsi student odeslal na MěÚ otevřený dopis, tu tlakem vyvájeným na pořadatele, že pokud tam vystoupí Ortel, nevystoupí u nich jiná kapela, viz, třeba Koller. To se prostě děje a rozhodně to není výjimkou. Na to už jsme si tak nějak zvykli. Stejně jako na podlé praktiky sluníčkových trollů, kteří zakládají kvanta falešných profilů, aby zmátli méně znalé fanoušky či shodili internetovou prezentavi nepohodlných kapel. Ale aby bezdůvodně zablokovali oficiální facebookový profil, když internet je díky absolutní ignoraci médií jediným zdrojem prezentace kapely, to už je opravdu totalitní zákrok. Jak dlouho si tohle necháme líbit? Opravdu chceme nadále hrát tuhle hru na demokracii? Já tedy ne!

Realista

#98550 Re: Re:

2016-12-03 00:00

#98545: Demokrat - Re:  

 Cítím, že se národ začíná probouzet. Paradoxně díky těm, kteří se toho bojí jako čert kříže, pročež hystericky křičí a kopou kolem sebe, domnívaje se, že národ zastraší a "umravní", jenže národ dostává oprávněný strach ze ztráty toho, co je mu drahé, a to mu pomůže se opět semknout. Ne jen já jsem se smál vlastenectví a národovectví v době, kdy nám naše zem a naše hodnoty připadaly jako samozřejmost, která už je dávno vybojována, a teď už si můžeme jen v klidu užívat, ale to, co se tu poslední cca dva roky děje, mi ukázalo, že samozřejmé není vůbec nic a že je potřeba opět bránit svou existenci před opět v podstatě "neměckou" Evropskou unií. Nevážili jsme si soli, dokud jsme nezjistili, že ji ani tuny zlata nemohou nahradit.