MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#97151 A Miloš Zeman má kolem sebe jednoho komunistu vedle druhé, jednoho StBáka vedle druhého.....

2016-11-05 21:40

Král udělal z Karla Janouška maršála, komunisti pak chudého skladníka

....a co horší, nejspíš i jednoho KGBáka vedle druhého. 


Nepřihlášený uživatel

#97152

2016-11-06 00:15

       

Končíme soudruzi kavárníci! :-))))))
Nepřihlášený uživatel

#97153

2016-11-06 00:18

Tak už tahle petice zase zdechla. 5.11. jí podepsali pouze 4 zoufalci a kdo ví jestli ty podpisy nejsou falešné. :-)

Ver

#97154 To se vám líbí, co havloidi?!

2016-11-06 01:09


Nepřihlášený uživatel

#97155 Re: Oldřich Říha má zjevně obrovský problém s prolhaným komunistou Milošem Zemanem......

2016-11-06 01:31

#97095: - Oldřich Říha má zjevně obrovský problém s prolhaným komunistou Milošem Zemanem...... 

 ....Věříte svojí vládě, která vám jde příkladem a motivuje vás....

 

chacha

tak jako vlada Nagyove, Kalouska, Schwarzenbergaa LIDEM..  ta tedy"lidem" motivovala.

Pokud Vas motivovala tato vlada jste  imbecil, debil, idiot o tom uz pak nemuze byt sporu.

Tak chvalne, ktera vlada Vas motivovala, at se pobavim a rozpupuji Vase nelogicke myslenkove

konstrukty na padrt.


Nepřihlášený uživatel

#97156

2016-11-06 04:02

Dnes rozbiju hubu prvnímu buzerentskýmu havloidovi, kterého potkám!


Nepřihlášený uživatel

#97157 ČNB se dostává do obrovských problémů, zahrává si s důvěryhodností ČR a koruny.....

2016-11-06 07:57

Tlak spekulantů na korunu sílí. Intervence ČNB byly v říjnu nejvyšší od jejich spuštění

  • Výpočty analytiků ukazují, že ČNB musí nakupovat stále více eur, aby udržela korunu u 27 korun za euro.
  • V září a říjnu tak centrální banka vrhla na trh přes 200 miliard korun.
  • Za tři roky už objem intervencí dosáhl 800 miliard 

....intervance zavedla s tím, že chce vyvolat inflaci (to devalvace samo o sobě samozřejmě je) tím popořit vývoz (za euro se získá více korun, tedy firmy více vydělávají (opticky)) tím podpořit růst mezd, zvýšit spotřebu a tedy dále vyvolat inflaci atd. 

Pro zdárné vystoupení z mechanismu umělého kurzu např. na původní hodnotě před intervencemi bylo ale potřeba, aby inflace poměrně razatně přesáhla inflaci v erurozóně, tedy aby "znehodnocování" koruny,  bylo rychlejší než "znehodnocování" eura, toto znehodnocování by muselo větší i s ohledem na možný rozdíl růstu HDP, který chtěl ČNB operací vyvolat. 

Tady se dostavil poměrně razatnní růst HDP v roce 2015 a to i proti eurozoně, inflace není a ČNB jako tvůrce trhu s korunou nakopila eura za 800 mld. tedy více než polovinu státního rozpočtu a to za peníze, které skutečně vytiskla, tedy zvětšila objem korun v ekonomice (musí jako tvůrce trhu dokladovat, kolik je celkoý objem korun v ekonomice a kde jsou - bankoviní rezervy, běžné účty, atd. atd.)

Tvůrce trhu skutečně peníze může "tisknout" pokud je to centrální banka s vlastní měnou, ale má také povinnost, tedy vykoupit všechny koruny, které se na trhu objeví. To je povinnost tvůrce trhu. 

ČNB tedy bude muset jednou říci, že s intervencemi končí (byť je to vlastně jen věcí důvěry, může jednat i zákeřně říci že intervence končí a stejně je provádět, pak je to ale velmi drahé, neboť se ekonomika stane nedůvěryhodnou a netransparentní) tedy jednou skutečně ČNB bude muse říci, "končíme s intervencemi", v ten moment ale musí vykoupit 800 mld. korun a převést je zpět na eura, nakupovali za 27,-/euro  - eura, ale budou prodávat zpět vydávat euro možná i za 20,- tedy ke každé 1000 € dnes přidají dalších 350 €. 

800 mdl. korun představuje při kurzu 27,-/euro cca 29,6 mld. €, při kuzru 20,-/euro ovšem ČNB vykoupí za tato euro pouze 592 mdl. Rozdíl je v takovém případě dnes 208 mld. korun!!! což je profit obchodníků s měnou - sázkařů na její zpevnění vůči euru. To, že případný zisk vyberou a podpoří jej hramadným "runem" na ČNB, to je naprosto zřejmé.  

Pro představu, 208 mld. odpovídá krajnímu nízkému odhadu nemandatorních výdajů, které má k dispozci vláda a ztráta z devalvace na 27 korun/euro by v takovém případě tedy představoval 25 % na objemu 800 mld. To, že se kurz při nuceném výkupu tvůrcem trhu může pohybovat i na 20,-/euro je bohužel právě díky nízké inflaci a vysokému růstu HDP vcelku pravděpodobný stav, neboť koruna před intervencemi posilovala i k 23 korunám. 

Řekl bych tedy, že soudruh Rusnok si již zakoupil plynovou masku, neb při této operaci se bude schovávat v Zemanově řiti...

Pokud k tomu dojde a ztráta bude 200 mld. korun, je to masakr, když to srovnáme s tím, že rozpočet státu pracuje s deficity 100 mld. či aktuálně 60 mld. , tady najednou během jediného měsíce zmizí 200 mld. které samozřejmě musíme zaplatit my všíchni a to bud vysokou inflací, nebo snížením HDP. 


Nepřihlášený uživatel

#97158 Re: Mohli jsme dopadnout hůř

2016-11-06 07:59

#97149: Robo - Mohli jsme dopadnout hůř 

 

 Ty jsi skutečně volil Zemana lháře, porušovatele volebního zákona a Ústavy? Proč si to dělal? Ty jsi idiot, co nezná Ústavu svojí země a volební zákony své země? Ty jsi snad dokonce takovým ubožákem, že jsi schopen lži Miloše Zemana vydávat za pravdu?  Ty si nevážíš demokracie? 

[20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou
na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly. Navrhovatelům je třeba
přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013
K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné,
že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též
učitelka T. B.
[21.] V uvedených případech nepochybně došlo k porušení zákona, konkrétně v prvém případě
§ 35 odst. 2 a 3 zákona o volbě prezidenta republiky, v druhém a třetím případě § 35 odst. 2
téhož zákona. Obě skutečnosti bezesporu měly racionální vztah ke zvolení kandidáta, jehož
zvolení je napadeno.

Nick Robo znamená robot, ruský trotl? 


Nepřihlášený uživatel

#97159 Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo? Miloš Zeman je z ISIS?

2016-11-06 08:00

#97140: - Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 

 Nevím jaký ten který muslim, Ir, Američan, Vietnamec či Číňan je. Někdy se to předjímat dá, např. že do Evropy cestuje komunistická čínská nomenklatura, protože na to má zdroje. O mnohých utečencích se jistě dá říci, že pricházejí z důvodu ohrožení života v jejich oblasti a je jisté, že mezi 800 000 lidmi se najdou i zločinci, těžko řící, jestli ono procento bude větší než mezi 800 000 čechů.

Na 1 mil. čechů připadá 2,5 tisíce lidí aktuálně v kriminále. 

Tak to je. Takový je život. V době totality bylo toto číslo kolem 3,5 tisíce. 

Nevadí mi žádný člověk, který ctí všeobecnou deklaraci lidských práv a samozřejmě zákony dané země do které přichází či v které žije, pokud tato má Ústavu postavenou na všeobecné deklaraci lidských práv, případně je všeobecná deklarace lidských nedílnou součástí jejich právního systému - např. GB.

Právo na víru je mu těmito zákony zaručeno, konflikt mezi vírou a zákony, kdy církev se musí registrovat podobně jako politická strana, řeší soud. Obecně by žádný konflikt nastat neměl, neboť registrace zaručuje, aby bylo dodrženo mimo jiné i toto:

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností
 
Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud
a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,
b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,
c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,
d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,
e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo
f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.
 
Podobně to bude v Nemecku a ve všech ostatních demokratických zemích. Církev či náboženství porušující tyto pravidla nemůže být zaregistrována případně bude její činnost omezena, dostane se pod státní kontrolu, jak se stalo islámským sektám ve Francii i jinde v Evropě už nyní. 
 
Nic to nemění na faktu, že vlastní náboženství - v tomto případě mluvíme i o islámu je v souladu s výše uvedeným, přestože jeho sekty skutečně mohou být agresivní, podobně jako jsou agresivní mnohé sekty křesťanské či jiných náboženství. I toto zákon řeší.
 
Problém je, že administrativa demokratických zemí mnohdy identifikuje špatně (pozdě, nepřesně) sekty křesťanské, natož sekty "menšinových" náboženství. To je jistě věc, kterou je potřeba naprosto jasně a důsledně řešit. 
 
Proto je Miloš Zeman idiot (přesněji záměrným zločincem), když záměrně nerozlišuje mezi agresivními sektami a vlastním náboženstvím na které mohou sekty cílit nebo používat jeho náboženské texty např.
 
Pochází to nejspíše z toho, že on sám je minimálně myšlením a jednáním členem politických sekt komunistů a nacistů (pokud nemá dokonce vázací dokumenty např. s KGB, GRU či FSB) a je symptomatické, že napadá slušné, demokratické, řádně registrované instituce, spolky, církve a záměrně je směšuje z extrémismem všeho druhu.
 
Vytváří tím dojem, že jeho vlastní sektářství vlastně ještě není tak hrozné a že dokonce "chrání" proti sektářství jinému. Říká se tomu vyhánět čerta ďáblem či vytloukat klín klínem a po staletí je zřejmé, že to nikam nevede, jen k většímu a většímu marasmu, jak nakonec Hrad dokládá každým dnem.
 
Proto je jeho jednání možné charakterizivost souslovím, že jedná jako komunistický nácek. 
 
Komunisté a nacisté rozněcují nenávist a nesnášenlivost, viz. jednání Miloše Zemana mimo jiné proto, že se jedná o politickou sektu a proto jsou také takto někdy v odborné literatuře definováni. I tato diskuse dokládá pravdivost zařazení komunistů a nacistů mezi politické sekty. 

Nepřihlášený uživatel

#97160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-06 08:04

#97146: - Re: Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 

 To velmi souvisí s rozlehlostí země i počtem obyvatel. V USA žije 340 mil. lidí mají, miliony lidí, kteří nemají doklady, pracovní povolení atd. Pak je samozřejmě úroveň kriminality vyšší a to jak z důvodu lidí žijících mimo pravidla - a přesto nepáchající trestnou činnost - tedy ony miliony nelegálních migrantů, tak také lidé, kteří již trestnou činnost páchají. 

Velké množství trestné činnosti je spojeno s drogami - bohatá společnost, která nabízí zisk v této oblasti, další je, že tam existuje několik velkých magapolí, které taktéž vytvářejí dojem, že se kriminální čín v anonymitě schová a stejně tak i rozlehlost USA vytváří dojem, že se lze postihu za kriminální jednání vyhnout "ztrátou v prostoru". 

Anonymita i rozhlehlost jako obrana proti postihu kriminálního jednání je ale jak vidno v USA iluzorní. 

Váš údaj jsem nekontroloval, tedy nepotvrzuji jeho absolutní hodnotu, jen samozřejmě vím, že počet vězňů je vyšší, než odpovídá úrovni v Evropě. 

Další věcí bude také recidiva trestné činnosti, tedy efektivita vězeňského systému, kdy Amerika je obecně poměrně tvrdá země (na to, že se jedná o demokracii v souladu s Všeobecnou delarací lidských práv) a tedy způsob působení na vězně nemusí být efektivní.

Podobné je to bohužel zde, kde je recidiva bohužel velká, byť důvody jsou úplně jiné - je to úrovní demokracie a úrovní vězeňství, kdy mnohdy k recidivě vlastně přispívá nižší úroveń obojího (špatná sociální práce s propuštěnými a špatná úroveň - "zmatené" jednání s odsouzenými, kdy působí vězení jen jako odstrašující prvek nikoliv jako prvek resocializační)

Totality apriori vytváří dojem, že je každý kontrolován, mají obrovský represivní aparát, kdy se represe ať již kriminální činnosti tak i proti činnosti, pro zjednodušení, svobodného jednání občanů, účastní členové dané totalitní strany, přestože oni sami páchají velký díl trestné činnosti (v ČSR bylo jen v ČR 1,2 mil. komunistů, znichž drtivá většina aktivně přisluhovala režimu i donášením).  V takové společnosti je ovšem kriminalizováno jednání, které v demokratické společnosti (dnes z pohledu občanů definované Všeobecnou deklarací lidských práv a z pohledu politiky Ústavami zaručujícími i politické svodoby) kriminální není.

V komunistické totalitě (platí pro libovolnou totalitu) byli všichni občané potenciálními kriminálníky a nezáleželo na jejich jednání, jestli se jimi skutečně stanou či nikoliv. Vymahatelnost i komunistického práva byla pro mnoho občanů nulová a bohužel to neplatilo jen v padesátých letech. Totality nedodržují svoje vlastní pravidla. 

Proto jsem např. v této diskusi psal o tom, že je otázka, jak je vymahatelné právo např. v Saudské Arabii, která je hojně nazývána totalitou, byť je velmi pravděpodobné, že nesplňuje jeden z atributů totality, tedy zvůli stání moci na občanech, generovanou jakousi "politickou stranou".  Ale jistě je možné vést diskusi, jak moc je to reálný stav Saudské Arábie a zdali k zvůli ze strany státu na občanech dochází. Saudská Arabie splňuje jistě atributy pro totalitu, neboť nechce akceptovat Všeobecnou deklaraci lidských práv. 

Rusko je v tomto ohledu totalitou velmi zřetelnou. Stát skutečně pravidla vůči části občanů nedodržuje a ti se nemohou svých práv domoci žádnou cestou, je to skutečná zvůle moci. Vězeňství je děsivé a kriminalizován může být v Rusku opravdu kdokoliv a to bez jeho vlastního přičinění právě zvůlí "státu" . 

Podobně to platí samozřejmě o Číně. Kdy vládnoucí politická moc stejně jako v Rusku neváhá lidi dokonce vraždit bez soudů i za pomocí soudů. 


Nepřihlášený uživatel

#97161 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-06 08:06

#97129: SAURON - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zeman s PUtinem a Xi Jinpingem jsou z ISIS?  To je bohužel docela pravděpodobné, KGBáci školili tisíce lidí v terorismu z arabského světa. 


Nepřihlášený uživatel

#97162 Tak je otvírejte, ale ne zvacími dopisy za hranicí Ústavnosti....

2016-11-06 08:08

Sobotka: Cesty do Číny se snažíme otvírat pro výrobce letadel a potravin

Vývoz českých letadel a potravin bude spolu se snahou přilákat více čínských turistů a investic v centru zájmu Česka při sobotním jednání 16 zemí středovýchodní Evropy s Čínou v lotyšské Rize.

Mimochodem, daleko efektivnější bude, když cestu budou otvírat velké státy EU pro celou EU, než 10 miliový stat, kdy proces v Číně vyjde nejspíše dráž než celý roční vývoz z ČR do Číny, pokud se proces "otevření" trhu pro potraviny vůbec podaří zprovoznit. 


Nepřihlášený uživatel

#97163 V CR nebyl nainstalován žádný validní obnovitelný minimálně dva roky.....

2016-11-06 08:26

Obnovitelné zdroje energie poprvé rostly rychleji než uhlí

....ale došlo k prolomení těžebních limitů. 


Nepřihlášený uživatel

#97164 Bod zlomu je pochopitelný.....

2016-11-06 08:51

....Zeman je mnohokrát usvědčený lhář a pokud bude jeho lhaní jasné i jeho "skalní" - co všechno ví o Zemanovi nejlépe - bude konec, celá jeho aura se zhroutí, proto ono masivní útočení, nic jiného Ovčáčkovi i Zemanovi totiž nezbylo.

Skalní Miloše Zemana totiž na potkávní vykládají, jak už se článek našel a jak se všichni budou muset Zemanovi omluvit, posílají si o tom hojnou e-mailovou komunikací (masivně šířený spam) spoustu "důkazů" a "předpovědí" (tedy masivní propagandu) kdy to bude zveřejněno a jak to Miloš všem nandá.  

Taková lež nejde živit donekonečna.  To Ovčáček vycítil (asi mu to poradila FSB a GRU) velmi dobře, proto rozjel další a další útoky. 

Je to stejné jako s Hitlerem, Putinem, Trumpem, kteří jsou zaplateni do svých lží a překrývají je lhaním dalším. 

Body zlomu Ovčáčkova Twitteru. Zmapovali jsme, kdy začal ve výrocích přitvrzovat

Patrné je i této diskusi. Zemanovi a jeho příznivcům už zbyla jen ubohost dalších a dalších lží. Příznivci Zemana už nejsou schopni ani lhát, jakým je vzdělaným a moudrým demokratem, už jim zbylo jen a pouze urážení, napadání kritiků Miloše Zemana a ubohé otírání se o Václava Havla a Karla Schwarzenberga. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97165 Kam se člověk podívá, tam Zemanova vláda kradla.....

2016-11-06 09:17

....bohužel je to naprosto zřejmé i z makroekonomických dat Statistického úřadu. Zeman zadlužoval zemi tempem 100 % nárůst za čtyři roky, nic za tyto peníze ale nedodal - nebyla dodělána jediná dálnice, železniční koridor, prostě nic, čemuž odpovídá masivní nezaměsntanost, která zadlužování provázela a to i na poměry finanční krize. 

Česko je rekordmanem v utrácení za značky. Přeplatilo miliardu

Česko je tak rekordmanem v utrácení za značky. Lukrativní byznys pro soukromou firmu Hicon zajistila vláda Miloše Zemana.

Je to dobrá i špatná zpráva současně. Pokud se podaří ministerstvu dopravy dosoutěžit dodávky registračních značek na auta, ušetří ročně desítky milionů korun. To je ta lepší zpráva. Jenže díky nabídkám čtyř firem v soutěži už současně ví, kolik peněz zbytečně vyhodilo kvůli kontraktu uzavřenému v roce 2002. Jde nejméně o miliardu.

"Pro Hicon jsou dopravní značky mimořádně lukrativní byznys. Teprve na začátku letošního roku dal do sbírky listin výsledky za minulé roky, které ukazují, že firma má z každé koruny tržeb přes šedesát haléřů zisku. Například v roce 2013 firma dosáhla tržeb 167,6 milionu korun a zisku před zdaněním 106,5 milionu. Z každé koruny tržeb tak firma měla 63 haléřů. O rok dříve byl zisk výrazně nižší, ale ovlivnily ho výrazně vyšší mzdové náklady na dva jednatele a současně majitele firmy: Roman Holomek a Jiří Palínek si vyplatili celkem 105 milionů korun."

Proč si majitelé vyplatili 105 mil. - jak prosté, byl strop sociální a zdravotního pojištění. Tedy taktko vysoké peníze se jim vyplatili "zdanit" přes plat a nikoliv standardním způsobem jako získ právnické osoby. Toto Kalousek napravil poměrně pozdě, zrušením stropu zdravotního pojištění. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97166 Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-06 09:36

#97139: - Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 

 Vadí mí jakákoliv totalitní pakáž, protože zneužívají moc ke své zločinnosti, viz. Miloš Zeman a jeho banda na Hradě.

To, že sem z Vietnamu nejspíše jezdili prověření komunisté do dělnických profesí, to je velmi pravděpodobné. Těžko říci, jaký mají vztah ke komunismu, když tu po revoluci zůstali.

Bylo by dobré, kdyby na to existovala sociologická studie.  

Honza

#97167 Re:

2016-11-06 12:01

#1: -  

 O minolost se voliči vubec nezajímají zde můžete sami zjistit kdo z ní profitoval a profituje do dnešních dnů. https://cs.wikipedia.org/wiki/Alexander_Babi%C5%A1.


Nepřihlášený uživatel

#97168 Re: ČT24

2016-11-06 12:58

#2: -  

 Koukám, že za odstoupení p. prezidenta zřejmě hovoří jenom ti, kteří čučí na Růžáky a televizi. Poměrně dost cca 95000 lidí. Zbytek národa má svoji vlastní hlavu a umí přemýšlet. Takže my budeme volit znovu Zemana a po prdeli. Blbci zabedněný.

vcf54

#97169 Re:

2016-11-06 16:07

#21169: Čuk a Gek -  

 Chybí tam přezdívky pro Nečase a Kalouska


Nepřihlášený uživatel

#97170 Zeman sklízí potlesk Rakušanů za svůj postoj vůči uprchlíkům

2016-11-06 17:17

Zeman sklízí potlesk Rakušanů za svůj postoj vůči uprchlíkům: „Musíme Čechům jejich prezidenta závidět!“

 
„Bio-Rakušané si budou muset brzy žádat v Česku o azyl! To jsme to dopracovali.“ 
 
 Až na nepatrné výjimky vyvolal vlnu souhlasných komentářů článek online-vydání deníku Die Presse z pátečního večera (Uprchlíci: Český prezident chce nasazení armády na hranicích) o tom, že Miloš Zeman navrhl nasazení armády na hranicích jako opatření proti uprchlické vlně. Rakouský deník se přitom odvolává na český zpravodajský portál Parlamentní listy. Zeman se vyslovil proti dobrovolnému přijímání uprchlíků a varoval před skrytými bojovníky milicí IS mezi migranty. Proti teroristické milici Islámského státu by prý v případě nutnosti „vzal do ruky pušku a táhl by do boje“, cituje Die Presse Zemana a připomíná, že „zatímco Zeman láteří“, aktuální česká vláda připravuje momentálně „osvětovou kampaň“, prostřednictvím které mají být lidé konfrontováni s problémem rasismu a „veřejnost má být zbavena strachu ze zesíleného proudu utečenců z oblastí občanských válek v Sýrii a v Iráku“.

„Musíme Čechům jejich prezidenta závidět“, napsal jeden z rakouských čtenářů mezi komentáře pod článek. „Je to politik, který hledí na SVŮJ národ!“, píše další čtenář, a pokračuje: „Je to vlastně samozřejmé, když se někdo cítí být kompetentní v oblasti, do které byl zvolen, povolán a za kterou je placen.“ A další čtenář na to reaguje: „A Rakousko zato otevírá svá kasárna pro tisíce mladých Nerakušanů schopných služby v armádě“, čímž naráží na fakt, že rakouská vláda se rozhodla poskytnout rakouská kasárna jako prostor pro ubytování pro žadatele o azyl, zatímco přijala drastická opatření v armádě z úsporných důvodů – zrovna dnes informoval veřejnoprávní rozhlas o tom, že sociálně-demokratický ministr obrany oznámil snížení počtu rakouských generálů na polovinu. Po celé zemi se ruší vojenská kasárna, dokonce nejsou peníze už ani na vojenské kapely. Další čtenář píše: „Všechny země jsou inteligentnější než my. Anebo nám vládnou lidé, co nemají absolutně žádné ponětí?“ Další se přidává na adresu Zemana: „Jenom tři slova: On má pravdu!“ Jiný zase píše o Zemanovi: „V Evropě existují také rozumní politikové, ti jsou ovšem v menšině!“ Další čtenář píše o Zemanově návrhu: „Alespoň dobrý pokus. Naši [politikové] je [uprchlíky] jen vděčně přijímají, ty odborné pracovníky a klíčové pracovní síly.“ Další čtenář porovnává Zemana s rakouským prezidentem Heinzem Fischerem, který je sociální demokrat: „Oproti tomu je náš méďa Pusík neštěstí.“ Jiný čtenář zase na toto téma píše: „Náš pan prezident by si měl vzít příklad a neměl by podlézat!“ „Má velká úcta před prezidentem, který chce svou vlast sám bránit“, píše další rakouský čtenář o českém prezidentovi. A další komentář o Zemanovi zní: „Prezident, který je tu pro svůj národ a ne takový, co by si chtěl nechat platit svůj nový voličský národ pracujícími lidmi.“ Jiný čtenář přirovnává Zemana k jiným významným politikům: „Svět patří odvážným a ne těmhle rakouským hrbičům a patolízalům. Teď už jsou dva, Orbán a Zeman. Se Strachem budou tři. United they stand, divided they fall.“ Zajímavý je i tento komentář: „Bio-Rakušané si budou muset brzy žádat v Česku o azyl! To jsme to dopracovali. Doufám, že Karel Schwarzenberg se pak dobrým slovem Starorakušanů zastane!“

Zato kritiku sklidil od čtenářů autor zmíněného článku v Die Presse, protože si dovolil napsat, že Zeman „láteřil“. Redaktor prý do článku vpašoval svůj soukromý názor. „Ten [Zeman] je tedy opravdu zloduch, když se pokouší chránit svůj národ! Proč je v textu vůbec tahle zesměšňující poznámka, že láteří? Redaktor by si měl svůj vlastní názor nechat pro sebe a měl by dodat pořádnou zprávu“, zněl další souhlasný komentář.

 


Nepřihlášený uživatel

#97171 Re: Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo? Miloš Zeman je z ISIS?

2016-11-06 17:26

#97159: - Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo? Miloš Zeman je z ISIS? 

 Ano, islám je vskutku mírumilovné náboženství, plně slušitelné s evropskými demokratickými hodnotami ...

Súra 2:187 (str.465) "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je hoší než zabití."

Súra 2:189 (str. 465) "A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu."

Súra 4: 59 (str.528) "Věru ty, kdož neuvěřili v Naše znamení, My v ohni sežehneme, a kdykoliv vyschnou kůže jejich , vyměníme je za jiné, aby tak trestu okusili. A Bůh zajisté je mocný a moudrý."

Súra 4: 91 (str.532) "Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete!"

Súra 4: 93 (str.532) "Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.".

Súra 5:19 (str. 603) "Věru jsou nevěřící ti, kdož říkají: "Zajisté je Bohem Mesiáš, syn Mariin!"

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni."

Súra 5:51 (str.607) "Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich ..."

Súra 8:12 (str. 485) "Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech."

Súra 8:17 (str. 485) "Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, ..."

Súra 8:57 (str. 489) "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

Súra 8:61 (str.489) "Nechť se nedomnívají ti, kdož nevěří, že Nás předhoní - nepodaří se jim uniknout našemu zásahu."

Súra 8:66 (str.490) " Proroku, povzbuzuj věřící k boji! Bude-li mezi vámi dvacet vytrvalých mužů, porazí dvě stě, bude-li jich mezi vámi sto, porazí tisíc nevěřících, neboť to jsou lidé nechápaví."

Súra 9:5 (str.585) "A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!"

Súra 9:23 (str. 587) "Vy, kteří věříte! Neberte si za přátele otce své a bratry své, jestliže je jim nevěrectví milejší než víra."

Súra 9:29 (str.588) "Bojujte proti těm kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a jeho posel a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma - dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi."

Súra 9:39 (str.589) "Jestliže nevytáhnete do boje, Bůh vás potrestá trestem bolestným."

Súra 9:74 (str. 593) "Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně. Útočištěm jejich bude peklo a jak hnusný je to cíl konečný."

Súra 9:124 (str. 599) "Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!"

Súra 25:54 (str. 250) "Neposlouchej nevěřící, ale pusť se jím proti nim do boje úporného."

Súra 47:4 (str.492) "A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte!"

Súra 48:13 (str.575) "A kdo nevěří v Boha a posla jeho ...pro nevěřící jsme připravili plamen šlehající."

Súra 48:29 (str.575) "Muhamed je posel Boží a ti, kdož jsou s ním strašní jsou proti nevěřícím, však laskaví mezi sebou"

Súra 4:76 (str.530) "A těm, kdož bojují na stezce Boží a budou zabiti či zvítězí, těm dáme odměnu nesmírnou."

Súra 2:228 (str.470) " ...A ony mají pro sebe stejné právo jako oni podle zvyklosti, nicméně muži jsou o stupeň výše - a Bůh je mocný, moudrý."

Súra 4:13 (str.523) "Proti těm z vašich žen, jež dopustí se hanebnosti, vezměte jako svědky čtyři z vás. A jestliže tito to dosvědčí, podržte ženy v domech, dokud je smrt nezavolá anebo Bůh pro ně nepřipraví nějaké východisko"

Súra 4:38 (str.526) "Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými."

Súra 4:38 (str.526) "A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je!"

Súra 24:2 (str.556) "Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami! A nechť vás nepojme vůči nim lítost,.."

Súra 5:37 (str.605) "A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení bude věru to, že budou zabiti nebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy a nebo budou ze země vyhnáni." 


Nepřihlášený uživatel

#97172 Re: Bod zlomu je pochopitelný.....

2016-11-06 17:31

#97164: - Bod zlomu je pochopitelný..... 

 Patrné je i této diskusi. Schwarzenbergovi, Horáčkovi a jejich havlistickým příznivcům už zbyla jen ubohost dalších a dalších lží. Příznivci kavárny už nejsou schopni ani lhát, jakým je jejich kandidát vzdělaným a moudrým demokratem, už jim zbylo jen a pouze urážení, napadání kritiků Václava Havla a ubohé otírání se o Miloše Zemana a Jiřího Ovčáčka.

KVZ

#97173 Re:

2016-11-06 17:34

#97153: Končíme soudruzi kavárníci! :-)))))) -  

 Asi se zavařili spamovací roboti na US embassy, Šapitó už jel do Číny pro nový součástky :-D

KVZ

#97174 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-06 17:48

#97127: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, NATO a jeho země jsou vždy ochotny bránit demokratické hodnoty a principy a chránit ty spravedlivé jako kosovské narkobarony, odnože al-Kajdy v Libyi a Sýrii, jeho druhý nejsilnější člen Turecko pak i samotný Islámský stát, když přijde na věc. Hlavně vše zcela nezištně, bez nároku na suroviny a mocenský vliv v oblasti. Panečku, to je ale správná čestňácká organizace, takový Mirek Dušín světové politiky. Možná za ty statisíce zmrzačených a zabitých civilistů dostane i Nobelovu cenu, kdo ví.


Nepřihlášený uživatel

#97175

2016-11-06 17:52

PŘES 110000 HAVLISTU CO PODEPSALI TUHLE PETICI BYCH POSLAL DO ISLÁMSKÉHO STÁTU TO BY ASPON BYLA PODIVANA URČITĚ BY TO BYLO TAKE NA DRSNEM SVĚTĚ JAK BY JIM KRASNĚ PIŽLALI HLAVY ALLAHU AGBAR ALLAH JE VELIKY