MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96901 Re: Re: Re: Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat,

2016-11-01 15:29

#96899: - Re: Re: Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat, 

 Pořád si ovšem nedoložil jedinou lež Schwarzenberga :-). 


Nepřihlášený uživatel

#96902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat,

2016-11-01 15:36

#96900: - Re: Re: Re: Re: Re: OK protest je demokratickou soucasti diskuze, jak ma demokracie vypadat, 

Srbsku NATO žádné území neukradlo. Srbové prováděli genocidu, to je smutný fakt a EU a NATO to již dále nemohla tolerovat. 

Rusko Krym doslova ukradlo. 

Srbsko porušovalo i velmi tolerantní pravidla války, proto nakonec a možná i dosti pozdě, došlo k zásahu, neboť doplomacký apel na Srbsko, aby tak nečinilo, selhal a to nikolil vinou EU, ktera žádnou genocidu nepáchala a nepáchá.  


Nepřihlášený uživatel

#96903 Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 15:38

#96898: - Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 Tedy si myslíš, že jedná Miloš Zeman ústavně. Pak je tedy potřeba prokázat, že náš právní řád obsahuje sousloví "strategické partnerství s ČLR", jak snadné, to jistě zvládneš. 

Pokud totiž nic takového náš právní řád neobsahuje, pak je tu velký problém, neboť poradce Zemana Kmoníček nejen propaguje totalitu v ČT 24, ale především vydával jakýsi dokument bez právní hodnoty za mezinárodní smlouvu - tedy smlouvu schválenou Sněmovnou a to je sakra velký problém, neboť tím šíří poplašnou zprávu, že ČR uzavřela strategické partnerství - alianci s ČLR. Mnozí lidé by takovou věc s totalitním režimem mohli považot za zločin a překročení pravomocí politiků ČR jako celku. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96904 Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 16:31

#96896: - Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 to je ten kalvoda, co maval falesnym titulem a pak zastupoval diag human aby pumpnul cesky stat? tomuto ze jde o blaho ceska? to se mi snad zda.

konzervativec?

#96905 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-11-01 16:36

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Je rozdíl, mít na Hradě člověka, s jehož názory se vždy nebo většinou neshodnu. V tu chvíli jde o volbu většiny. Když je tam ale člověk nevkusný, hrubý a nevychvaný- to je mi hodně líto. Ano, máme co jsme si vybrali. Ale právě proto se chci připojit k těm, ktří chtějí najít gentlemana, který se bude snažit znesvářené strany zkroti, ne ještě více rozdmýchávat jejich spory.


Nepřihlášený uživatel

#96906 Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 16:47

#96896: - Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 To je ten Kocáb, co nalákal plno lidí na fond TREND a potom ho prodal tunelářům a všichni lidé o to přišli ?

pan Hnedy

#96907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 17:08

#96889: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Uz jsem ti odpovedel, co je na tvem nazoru pitomeho.

K tomu pojmu blizeni podstate pravdy jsem dosel, mimo jine, prave po shlednuti nekolika prednasek pana Robejska, v obecne metafyzicke rovine se totiz, co se tyka nekterych aspektu filosofie zivota, politiky, zpusobu rizeni statu a demokracie jen blizime pravde tu mene tu vice, je to totiz neustale se vyvijejici se demokraticky proces, ktery pomaha priblizovat se skutecne pravdivosti, ale musite na to nahlizet shora, jako na celek, respektovat to, ze treba nazory lidi v Havirove a Ostrave, kterym Bakala neco slibil, budou podstatne jine nez nazory kulturni uderky prazske kavarny. Mohl byste nahlizet na to tak, jako byste videl pestrobarevnou mapu nazoru priznivcu ruznych politickych stran. Pak musite cist a sledovat ruzne zdroje obcas  i ty, ktere povazujete za propagandisticke ci neshodujici se s vasim "svetonazorem".

Pak z vas muze vysublimovat neco, jako pravdivy nazor.

Toho ale evidentne nejste schopen, i diky vychove, prostredi, mistni spolecnosti ve kterem zijete, ktere Vas ujistuje a Vasi jedine spravne pravde, ale to je jen moje predikce.

 

Konretne jsem uvadel nespocet prikladu, tveho pitomeho nazoru a vetsinou to nikam nevedlo.

Tak to znovu zkusim  na prikladu Parlamentnich listu. Myslis, ze kdyby to byla takova ruska propaganda, jak tvrdis, tak by nyni oslavovany ministr Herman, tam temer kazdy den reagoval, asi vetsinou osobne, na velice neprijemne dotazy obcanu, budiz mu to ke cti.

Vzdyt tam, dava clanky k dispozici a reaguje na dotazy i vase modla Karel Schwarzenberg.

Reaguji tam politici napric politickym spektrem. Je davana moznost k vyjadreni ruznorodym nazorum, coz Vam asi vadi, ze to jsou mnohdy nazory, ktere nekoreluji (abych pouzil Vaseho pojmu) s Vasi jedinou pravdou z "prazske kavarny".

Pokud objektivitu PL hodnotil nekdo jako politolog Lukáš Jelínek nebo Tomas Lebeda, kteri byli tak casto zvani do CT, tak to jsem v klidu.

pro uplnost..

Katalog Ústřední knihovny Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity charakterizuje časopis jako most názorů mezi veřejností, podnikatelskou sférou a státní správou. Podle něj přinášejí informace o připravovaných nebo schválených zákonech, informují o velkých projektech a klíčových zakázkách, dávají možnost nahlédnout „pod pokličku“ dění nejen v obou komorách Parlamentu ČR, nabízejí široké spektrum názorů na hlavní politické a ekonomické události a poskytují možnost vyslovit se k aktuálnímu dění.

Byli to prave komunisti, kteri meli jedinou pravdu a to "rudou" pravdu a doslova rude pravo.

Stejne tak prazska kavarna se povazuje za nositelem jedine spravne pravdy a to napr., ze vse zle prichazi z Ruska a vse dobre ze Spojenych statu ci zapadni Evropy, a kdo si dovoli narusovat tuto jedinou pravdu je oznacen jako komunista, rusky svab, troll nebo fasista ci konspirator.  Mimochodem s tim nazorem spojovanim fasismu a komunismu prisla prazska kavarna pred cca 5 lety a zacla jim oznacovat ideove odpurce.

 

 

Multikulturní obohacení

#96908

2016-11-01 17:09

V Německu žádají o azyl stovky manželských párů, kde je jeden mladší 14 let


Nepřihlášený uživatel

#96909

2016-11-01 17:36

Na Krausovu show s Bradym dostala vysílací rada devět stížností.
.
.


To má ta jeho "show" takové sledování???


Nepřihlášený uživatel

#96910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 17:39

#96907: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Robejska považuji za manipulátora a ruského trolla a řekl bych, že to lze poměrně dobře prokázat. Nepoužíl jsi žádné sousloví "blížení podstatě pravdy" ale komunistické "podstata pravdy" a pokud k tomu Robejšek přidává "blížení" tak je bohužel velmi pravděpodobné, že je to i komouš, příznivce totalit. 

Horník, traktorista, kavárenský povaleč, bezdomovec se snad na lhaní Zemana, jeho porušování volebního zákona a Ústavy dívá jinak než já? Co to zkoušíš Robejšku :-)?

Na porušování volebního zákona, lhaní a porušování Ústavy je skutečně jen jeden pohled, žádný další neexistuje. Volič Miloše Zemana to může "nechtít vidět", ale to neznamená, že to není objektivní skutečnost, obzvláště, když jí popisuje NSS a další soudy.

Můžeme se jistě přít, jestli porušuje Ústavu, jak moc či jak málo, když to dosud neprojednal Ústavní soud. To můžeme. Já snáším argumenty, proč si myslím, že Zeman porušuje Ústavu, koreluje to mimo jiné s jeho lhaním a lidmi, které má kolem sebe. 

Spektrum především politických názorů, musí být v souladu s Ústavou a Všeobecnou deklarací lidských práv, tak jsme se dohodli v rámci ústavy. Pokud někomu Ústava nevyhovuje, musí říci toto jako první a musí také sdělit, co mu tam nevyhovuje. 

Tobě něco v Ústavě nevyhovuje? Co ti tam nevyhovuje? 

Zkušenost s těmi, kdož po získání moci zavádí do Ústavy vůdčí úlohu KSČ je bohužel životně fatální a životy ohrožující, neboť vůdčí úloha totalitní strany v Ústavě, znamená fyzickou likvidaci lidí a to mnohdy bez jakékoliv zjevné příčiny či dokonce porušení ústavy nové. 

To, že mají blogy - profily někteří i demokratičtí politici na PL neschvaluji právě proto, že to může vyvolávat a vyvolává zdání, že PL jsou normálním zdrojem informací. Nejsou, je to zákeřná ruská propganda zpochybňují demokracii a propagující totalitu. Nic hloupého na tomto názoru není - není to názor nedemokratický, propagující nějakou totalitu, je to názor na PL, podložený velmi dobře argumentující univerzitní studií - tedy metodicky zpracovanou.

Znovu, nevadí mi žádný názor, který je v souladu s Ústavou a Všeobecnou deklarací lidských práv. Propagace totalit a zpochybňování demokracie není v souladu s Ústavou ČR a důvod je prostý, už si tím Evropa prošla a to nejen v Rusku, ale i Německu a konce jsou drastické.

To, že si o někom myslíš, že je nositelem jediné pravdy, neznamená, že to tak je. U tebe to může pramenit z argumentační nouze, kterou nepřetržitě předvádíš.

Je to prosté, obhájit lhaní, porušování zákonů, propagaci totalitních ideologií je totiž nemožné, odporuje to nejen normálnímu myšlení ale i přirozenému běhu života. Zkušenost taková bohužel s lháři, zloději, podvodníky a příznivci totalit už je.

Tedy na mých názorech je pro tebe pitomého to, že v nich vidíš svojí vlastní a Zemanovu ubohost a to je skutečně jedním ze smyslů mých příspěvků. 


Nepřihlášený uživatel

#96911 Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 17:40

#96906: - Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 Mění to snad něco na neústavním jednání Miloše Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#96912 Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 17:41

#96904: - Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 Mění to něco na tom, že si Zeman na Hrad přivedl lidi, kteří jsou nebezpeční pro stát? 


Nepřihlášený uživatel

#96913 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 17:54

#96907: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To sis jako vždy o PL účelově vybral, co o tehdejším mediu publikovala Masarykova Univerzia v roce 2008. 

V roce 2010 došlo ke změně v PL na čiště propagandistický zdroj a toto koreluje se vznikem Zemanovců a počátky masivního lhaní Miloše Zemana viz. web archive. Aktivizace 2010 je patrná na první pohled. Stejně tak došlo už v roce 2010 k masivnímu nárůstu ruské propagandy i na jiných serverech, jak lze také doložit pomoci web archivu. 

https://web.archive.org/web/*/parlamentnilisty.cz

Pokud tedy Miloše Zemana roky krmili či se krmil sám propagandou z PL a např. ze zvedavce, pak se skutečně není čemu divit, že dnes nedodružuje Ústavu, masivně lže a porušuje volební zákon a připadá mu to "normální".  Nic divného na tom opravdu není, obzvláště v situaci, kde lze Zemana usvědčit z lhaní ze steno záznamů ze Sněmovy starých 25 let a není to tedy model jednání pro nej neobvyklý, jak se mnozí snaží naznačovat. Miloš Zeman se jeví patologickým lhářem, lže kdykoliv se mu to hodí a lže i když lež "objasňuje". Důvody by možná vysvětlil právě pan Höschl a některé možná Zeman již prozradil z jeho dětství a rodinných poměrů. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96914 Re:

2016-11-01 18:33

Kalousek, Háva, Šťáva  "3 svině z Bechyně".


Nepřihlášený uživatel

#96915 Re:

2016-11-01 18:38

#96914: -  

 Proč? Ty snad znáš nějaké podobné rozsudky, které lze číst o Miloši Zemanovi a týkaly by se tebou jmenovaných? 

Ty snad znáš ministerské či vládní dokumenty, které potvrzovaly nějaké nekalé věci Kalouska podobné těm, které dokládají mírně řečeno podivné jednání Zemana, např. prodej ruského dluhu, nebo prodej MUS o kterém tak nestoudně lhal? 

Pokud ne, tak važ slova, pokud ano, tak sem dej odkaz. 


Nepřihlášený uživatel

#96916 Re: Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 18:46

#96911: - Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 Výzva ke stíhání presidenta za to, že společně s jinými ústavními činiteli potvrdil platnost smlouvy schválené parlamentem? Vyšetřování něčeho, k čemu má teprve dojít? Vypadá to, jako by tady někdo chtěl kalit vodu. 


Nepřihlášený uživatel

#96917 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 18:50

#96916: - Re: Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit..... 

 O jaké smlouvě mluvíš a o jakém hlasování ve Sněmovně? 

Zatím to vypadá tak, že žádná smlouva s ČLR, která by obsahovala sousloví "strategické partnerství s ČLR" tedy "alianci s ČLR" neexistuje, ale pokud něco takového znáš, co skutečně je schváleno parlamentem, přečtu si to velmi rád. Hledal jsem a nenašel jsem, ale mohl jsem hledat špatně. 

Prosím, dej sem odkaz na steno záznam ze Sněmovny o hlasování, případně na rozpravu a také prosím dej odkaz na usnesení vlády o takovém dokumentu. 

Zatím to vypadá, že dokonce vláda ani neschválila "prohlášení dvou prezidentů", které Kmoníček vydává za mezinárodní smlouvu a které tvořil a u Veselovského dokonce přiznal vlastizrádné jednání při přípravě dokumentu. 


Nepřihlášený uživatel

#96918 Dej palec pro Trumpa!

2016-11-01 18:52


Nepřihlášený uživatel

#96919

2016-11-01 19:05

 

Bilion na účtě i lístek do kosmu. Ukrajinští politici přiznali majetek

 


Mimořádnou pozornost vyvolal třeba poslanec Sergej Melnyčuk. Někdejší velitel dobrovolnického batalionu Ajdar, který lidskoprávní organizace Amnesty International během předloňských bojů vinila z rabování a válečných zločinů, vykázal rovný bilion hřiven v hotovosti - v přepočtu asi 956 miliard korun.


Nepřihlášený uživatel

#96920 Re: Re: Miloš Zeman jedná neústavně dlouhodobě a je potřeba to řešit.....

2016-11-01 19:26


Nepřihlášený uživatel

#96921 Re: Dej palec pro Trumpa!

2016-11-01 19:47

#96918: - Dej palec pro Trumpa!  

 To je jako zvedat palec pro Zemana, tedy čiré šílenství a to už např. z důvodu hulvátství, tolik podobnému tomu Zemanovu, nebo nevzdělanosti, také tolik podobné té Zemanově. 


Nepřihlášený uživatel

#96922 Re:

2016-11-01 19:50

#96919: -  

 Tak to je na tom desetkrát lip než Andrej a to je tedy evidentní hovadina :-), ale když to píšou PL, tak to bude zaručeně "pravda" jak od Miloše Zemana :-). 


Nepřihlášený uživatel

#96923 Zemanova banda zkouší opravdu hodně nechutnou hru.....

2016-11-01 20:09

Forejt potvrdil, že volal Bradymu

Šéf hradního protokolu Jindřich Forejt v úterý potvrdil, že volal pamětníkovi holokaustu Jiřímu Bradymu ohledně státního vyznamenání, informoval ho však prý pouze o tom, že je na ocenění jen navržen. Forejt v prohlášení, které zveřejnil Pražský hrad, také uvedl, že o telefonát požádal „jeden z navrhovatelů” a že mluvil pouze s Bradym, což je v rozporu s dřívějším vyjádřením Bradyho manželky.


Nepřihlášený uživatel

#96924 HDP je 5 000 mld. a Čína tu prý "investovala" 5 mld.....

2016-11-01 20:13

Jurečka: Čína mi zrušila plánovanou cestu

Ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL) v úterý večer v rozhovoru pro Českou televizi uvedl, že mu čínské úřady zrušily plánovanou cestou do Pekingu, kde se měl sejít se dvěma ministry. Důvody prý obě strany dobře znají. Jurečka stojí za svým lidoveckým kolegou Danielem Hermanem, který na ministerstvu kultury přijal dalajlamu.

....přičemž neinvestovala, ale koupila existující fungující firmy, což se může jevit různě. 

V každém případě ještě jedno porovnání - Andrej Babiš měl v roce 2014 57 mld. cizího kapitálu, z toho 25 bankovní úvěry. 

Do té doby, než do věci začal strkat své nenechavé pracky Miloš Zeman, Čínu nenapadlo něco dohodnutého rušit, posílat velvyslance na Hrad, vozit sem milicionář a zpravodajce atd. atd. Zeman je opravdu příklad aktivního idiota. 


Nepřihlášený uživatel

#96925 Forejt telefonuje, protože o to požádá ministr? A jak o to požádal? Zavolal z okna....

2016-11-01 20:15

Forejt potvrdil telefonát Bradymu. Nikdy jsem mu neřekl, že řád získá, tvrdí

....úřadu, "Forejte volej"?  Co to Forejt zkouší? Partička na Hradě je jedna lež za druhou. A to se do toho něchtěl namočit a už se válí v Zemanových ..............