MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

alis

#96801 Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 07:59

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 I já podporuji pana prezidenta, vidí totiž dál, než nějaký komedianti. Nejdřív podpisujou Antichartu,  i za bolševika lezli jim všichni do ritě a teď když je trochu tzv. svoboda, tak si myslej, že budou zase vyřvávat na plný pecky. Styďte se, nést hovno s hlavou prezidenta, strhávání vlajky z hradu, nasazení trenek, tomu říkáte vy idioti demokracie? Koho bystetam asi tak chtěli mít? Husáka na vás. Pakáž jedna dotovaná.

kokot

#96802 Re: Vypadá to, že se věci dávají do pohybu, privatizace bytů OKD.....

2016-10-31 08:01

#96778: - Vypadá to, že se věci dávají do pohybu, privatizace bytů OKD..... 

 No to jste si v Ostravě vzpomněli brzy.Místo abyste všichnivyrazili před lety demonstrovat se sbíječkama před parlament, tak jste drželi hubu a věřili, že vám byty prodaj.


Nepřihlášený uživatel

#96803 Re:

2016-10-31 08:37

#1: -  

 Kam jsem to vlezl do pražské kavárny ?:-D jste ubožáci. 


Nepřihlášený uživatel

#96804 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 08:38


Nepřihlášený uživatel

#96805 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 11:05

#96801: alis - Re: Podporuji pana prezidenta 

 To jsi ovšem nesdělil důvod, proč si volil člověka, který lže, porušuje volební zákon a dnes dokonce velmi pravděpdobně i Ústavu. 

Je to absurdní kritizovat jeho kritiky a přitom volit Miloše Zemana, neboť neexistuje kritik Miloše Zemana, který spáchal i jen setinu toho, co Miloš Zeman. 

Mimochodem, je to právě Miloš Zeman, který je celoživotně!!!!! dotován z daní občanů. Nikdy v jeho životě nepracoval tam, kde by se daně vytvářely, pokud vůbec kdy se jakákoliv jeho činnost dá nazvat prací. 


Nepřihlášený uživatel

#96806 Zemanovec Pecina promluvil, přesněji cosi vy vymyslel jak Miloš Zeman :-).

2016-10-31 11:08

Reorganizaci policie navrhoval už před lety i Šlachta, řekl komisi Pecina

 


Nepřihlášený uživatel

#96807 Hlavním důvodem proč nebylo možné Zemana volit a proč jej není možné dnes tolerovat.....

2016-10-31 11:23

Dejte už s tím Schwarzenbergem pokoj!

.....je, že při cestě ke správě úřadu masivně lhal a to prakticky o všem o čem promluvil a nejen tím porušoval soustavně volební zákon. Nakonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a jeho další lhaní se dostalo před několik dalších soudů. 

Porušováním volebního zákona se dostávají k moci zločinci, typicky komunisté či náckové a protože Zeman svým dalším jednání v pozici dokazuje, že má totalitní myšlení i jednání (není správcem úřadu, je jeho okupantem), není jej možné v pozici tolerovat a Sněmovna dávno měla stav řešit, neboť Zeman už jen setrváváním v pozici porušuje Ústavu. 

Vytváření dojmu, že ČR má "strategické partnerství" tedy "alianci" s Čínou je jeden z jeho posledních velkých zločinů proti této zemi. 

Nelze tolerovat zločince na Hradě a protože to Robejšek nejen dělá, ale dokonce jej zpochybňováním demokracie podporuje, je evidentní, že je Robejšek ruský troll. Robejšek se tváří jako by netušil, že Miloš Zeman porušoval volební zákon, že lhal a lže, že porušuje Ústavu. Snaží se vytvářet dojem, že je to "standardní" prezident jednající v souladu s Ústavou a zákony této země. To Miloš Zeman ale opravdu není, Miloš Zeman je zločinec a je potřeba si to přiznat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96808

2016-10-31 11:27

Návštěvu dalajlámy na Foru 2000 platil podnikatel Antonín Koláček, kterého před dvěma roky švýcarský soud uznal vinným z podvodu kvůli Mostecké uhelné. Píše to dnešní vydání deníku Respekt.


Nepřihlášený uživatel

#96809 Re:

2016-10-31 11:35

#96808: -  

 A v čem vidíš problém? 

Miloš Zeman poslal kamsi do bývalého CCCP 100 mld. dluhu Ruska za neznámo kolik, zůstalo potom jen číslo v seznamu usnesení vlády, neb usnesení je dosud utájováno a přesto jsi ho volil. 

Švýcarská vlád má 14 mld. hotových peněz MUS kdy Miloš Zeman 46 % této společnosti vyměnil za 650 mil. korun, nestoudně o tom lhal ve volební kampani a přesto jsi ho volil. 

Jestli se tedy chce Koláček zviditelnit tím, že zaplatí cestu dalajlámy, neznamená to, že je dalajláma zločinec. Dokonce je potřeba potvrdit, že dotyční příjemci znají pozadí Koláčka. 

Voliči Miloš Zemana jeho zločinnost velmi dobře znají a znali, ale evidentně jí nechtěli vidět a i dnes se takoví bohužel najdou. 


Nepřihlášený uživatel

#96810 Rozhodně stojí za přečtení....

2016-10-31 11:51

Česká politika kulturního zoufalství

:-)
Nepřihlášený uživatel

#96811 Úprk ze sálu při Havlově fóru: Zde je projev, který naštval pohrobky zbožňovaného prezidenta

2016-10-31 12:54

Gyalpo

#96812

2016-10-31 12:57

Ať žije monarchie a český král !!

Pryč s přímou volbou prezidenta, neosvědčilo se to vůbec !!

Republika je zřízení prohnilé !!


Nepřihlášený uživatel

#96813 Re:

2016-10-31 13:02

#96811: -  

 Aneb propagandistický blábol o ničem, u kterého nelze prověřit pravdivost - takový Robejšek. Projev totiž není k dipozici, tedy není možné ověřit, jestli to o čem propagandista píše je pravda nebo lež. Nedoložil ani reakci autora na údajný projev a nedoložil ani to, že by bratr Václava Havla toto nějak řešil. 

Vypadá to spíše, jak je v blistech zvykem, na ruské trollování. 

Tedy je holý nesmysl, že by v tom propagandistickém textu byl jeho projev, ten není možné dohledat ani na jeho webu. Je velmi pravděpodobné, že autor v blistech si to možná celé dokonce kompletně vymyslel. 

 

Stardust

#96814 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 13:04

 

Tak doufám, že tupá hovada, která pomohla Ovarovi & spol. prolhat se na Hrad, si na něj na pracáku vzpomenou až je jeho pročínská poníženecká servilita připraví o práci! Mají ukázkově nasr. v palicích a asi si myslí, že se o ně Filip či Ovar postarají a zajistí jim čínský sociální polštář, podpory a na stáří konfuciánský domov důchodců..Ovar je má jen jako voličský plebs a tohoto psychopatického egoistu jej zajímá ego, protože ví, že brzo zatřepe brky i šmatlavými kopyty a jeho halloweenská držka se rozteče při kremačce:

#96801: alis - Re: Podporuji pana prezidenta 

 


Nepřihlášený uživatel

#96815 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 13:21

#96814: Stardust - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Také se mi zdá, že jsou schopni Zemanovi uvěřit kde jakou hovadinu, tedy i to, že kominismus je záruka prosperity, sociálního systému a doživotního zabezpeční. 

Vlastně bychom jim měli přát, aby si ten čínský "sociální systém", který vlastně neexistuje, někde nanečisto zkusili, pak by už v životě Ovarovi nemohli dát hlas a snad by se také přičinili o to, aby odtáhl z Hradu. 

V

#96816

2016-10-31 13:32

Ženete národ do občanské války nic jiného! Chcete demokracii a sami jí chcete porušit pučem podobně jako na ukrajině kde to stálo životy lidí jste pokritci. Nedivím se když vás vedou podporovatelé majdanu kterým nevadí že tam vládnou fašisté takovou demokracii tady chcete? A neměli by jsme patřit ani na východ a ani na západ měli by jsme už konečně  myslet za sebe a nedělat pořád šašky prvnímu nebo druhému. Jsteli demokraté vyčkejte do voleb děláte akorát zlo mezi lidmy já tu krev v ulicích a nasilí nechci!   https://www.youtube.com/watch?v=ZM2snw4E4w8

 


Nepřihlášený uživatel

#96817 O jaké smlouvě to Jourová mluví? 

2016-10-31 13:36

Kde je k takové smlouvě usnesení vlády? 

„Můžu dosvědčit, že poté, co jsme odsouhlasili tu smlouvu, tak pan ministr Herman řekl, že mu nikdo nemůže zakázat, aby se setkal s dalajlamou. Pamatuji si ten výrazný okamžik, kdy se proti tomu pan Herman ohradil, že je ministr vlády v demokratické zemi a že takovou podmínku nepřijímá,“ vzpomínala eurokomisařka.

„Pokud si dobře vzpomínám, tak tento požadavek zakotven ve smlouvě přímo není, že to bylo řečeno jenom jako důsledek smlouvy. A k tomu se právě pan Herman vyjádřil, že to je pro něj nepřijatelné,“ dodala.


Nepřihlášený uživatel

#96818 Re:

2016-10-31 13:37

#96816: V -  

 Ústava ti neumožňuje tolerovat její nedodržování. Je tvojí povinností požadovat, aby Miloš Zeman, který ústavu porušuje, odstoupil nebo byl pohnán před ústavní soud nebo jej Sněmovna určila hlasováním neschopnného vykonávat úřad. 

Tedy nejsou to kritici Miloš Zemana, ale bohužel ty, kdo jednáš proti-zákonně, když podporuješ Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#96819 Tady je vytvářen dojem, že ČR uzavřela alianci s ČLR a české dokumenty tomu bohužel nasvědčují....

2016-10-31 14:35

.....tedy je potřeba říci, že EU má dokument, v které partnerství s ČLR definuje a toho je potřeba se přidržet. 

Stragické partnerství je tam ale vyloženo úplně jinak, než jak jej vykládá Hrad a bohuže částečně i vláda. 

the annual High Level Strategic Dialogue,
the annual High Level Economic and Trade Dialogue
and the bi-annual People-to-People
Dialogue
 
Page 1
1
EU-China 2020 Strategic Agenda for Cooperation
 
Je potřeba tedy jednat v souladu s EU a nikoliv proti EU. Vláda, Zeman a ta jeho podivná banda by měli jít s pravdou ven, co se vlastně děje a co před občany tají. 
 
Jourová mluví o nějakém usnesení - ale není zřejmé o jakém. V březnu Zaorálkovi odsouhlasili cestu do Číny, ale nedaří se dohledat, jestli byla odsouhlasena agenda a v jaké podobě. 
 
Citace usnesení vlády:
 
               2. s úhradou výdajů na vrcholné návštěvy, uvedené v bodě 1 tohoto usnesení, a to v rozsahu dvanácti členů delegace a tří členů doprovodu z prostředků vyčleněných na realizaci vrcholných návštěv v rámci rozpočtu kapitoly Ministerstva zahraničních věcí s tím, že výdaje na leteckou přepravu ústavních činitelů, která bude zajišťována Ministerstvem obrany, budou hrazeny z rozpočtu kapitoly Ministerstva obrany, výdaje na zajištění ochrany ústavních činitelů z rozpočtu kapitoly Ministerstva vnitra a výdaje na cestovní náhrady členů delegace a doprovodu, kteří nejsou zaměstnanci Ministerstva zahraničních věcí, z rozpočtu vysílajících úřadů. 
 
Tedy z toho co se zatím vylezlo ven to vypadá, že si tu podivná banda kolem Zemana za "tichého" souhlasu Sobotky (ten alespoň tuší co páchají) a naprosto idiotské asistence neználka Zaorálka privatizuje tuto zem banda zločinců. 
 
Je nás 10 mil. Číňanů je 1,2 mld. jestli s nimi chceme mít smysluplný vztah, musí to být vztah v souladu s EU a ne proti a ne ani nějak vedle, jediná možnost je soulad. GB se v dokumentech s Čínou odvolává na dokument EU, proč to neděláme my. Protože je na Hradě banda zločinců? 

Nepřihlášený uživatel

#96820 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2016-10-31 15:07

#96801: alis - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Dotovanou pakáží je Miloš Zeman. Za jeho život nevyprodukoval ani haléř daní, vždy byl tam, kde se daně spotřebovávají nikdy tam, kde by se daně vytvářeli, na to si dával velký pozor. Bude to jistě i tím, že by v oblastech, kde se daně vytvářejí neuspěl. 

Bohužel Zeman daně spotřebovával tak, že každého občana této země o tisíce okradl (MUS, ruský dluh) a o více jak sto tisíc zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#96821 Rusákům? A kde na to vezmou lidi, jen loni jim emigrovalo 300 000 vysokoškoláků a to jen do USA....

2016-10-31 15:11

....a jsou započteni jen ti, co emigrovali legálně. 


Mezivládní dohoda je pro výstavbu nového jaderného bloku jednodušší než tendr, říká ředitel ČEZ


  • Podle ředitele útvaru výstavby jaderných elektráren ČEZ by bylo jednodušší výstavbu nového jaderného bloku realizovat pomocí mezivládní dohody.
  • Podobný způsob už použilo Maďarsko, které se dohodlo na rozšíření své elektrárny s ruským Rosatomem bez výběrového řízení.
  • Evropská komise nyní zkoumá, zda tím nebyla porušena unijní pravidla o poskytování státní pomoci.

Nepřihlášený uživatel

#96822 Re: Re:

2016-10-31 15:15

#96818: - Re:  

 Nezaklínej se stále ústavou, jestliže nejsi schopen uznat, že tento naprosto teroristický majdanovský převrat byl protiústavní. Co jsi to za demokrata, který schvaluje majdanovský terorismus? Když  právě Ty vyslovuješ výraz ústava smrdí Ti z úst americké sperma.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96823 Zatím není vůbec zřejmé o jakém usnesení vlády o Číně Jourová mluví....

2016-10-31 15:17

Herman dohodu o Číně neporušil. Ministra kultury se zastali Bělobrádek, Jurečka i Jourová

Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) neporušil žádnou dohodu, když se oficiálně sešel s tibetským duchovním vůdcem dalajlamou, řekl Novinkám místopředseda lidovců a ministr zemědělství Marian Jurečka. Hermana se zastal i předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek a bývalá ministryně pro místní rozvoj a nynější eurokomisařka Věra Jourová (ANO).


Nepřihlášený uživatel

#96824 Re: Re: Re:

2016-10-31 15:22

#96822: - Re: Re:  

 Jsi gigantický ubožák a víš o tom, přesto využiji tvé ubohosti. http://www.psp.cz/docs/laws/constitution.html

 

Udělal jsem si časovou osu událostí na Ukrajině, klíčová je změna tamní ústavy Janukovičem a vytvoření tím "samovládí", nebyli to občané na Majdanu, byl to zločinec Janukovič, který utekl k okupantovi Krymu psát velezrádný zvací dopis.

Občané potom, co začal podepisovat "cosi" Janukovič s Ruskem neměli jinou možnost, než občanskou neposlušnost, nebyli informování o tom, že by se nějaká smlouva s Ruskem chystala, byli roky informování o tom, že Janukovič dojednává asociační dohodu s EU a na to také dostal mandát ve volbách, nedostal mandát k podepisování smluv s Rusáky. 

Pokud máš lepší posloupnost událostí, které potvrzovala tvé blábolení, tak neváhej napiš ho, zkopíruj, prostě dolož, ten tvůj blábol, video z youtube je spíše dokladem toho, jak manipulativně pracuje ruská propaganda, nic jiného nedokazuje. 

A hlavně ty oplzlý idiote si odpusť ty tvoje odporné vulgarity jak od Miloše Zemana. 

 Krym je stále Ukrajinská autonomní oblast, agresorem je bez nejmenších pochyb Rusko. Pravděpodobně zjistili, že nejsou schopni bez západních technologií postavit most a produktovody na Krym a tak zkusí ledacos, neboť bez vody, plynu a elektřiny z pevninské Ukrajiny se Krym vylidní do tří měsíců. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN resp. státy sdružené v OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96825 Jediným tématem by měla být nezpůsobilost Zemana spravovat ústavní pozici.....

2016-10-31 15:33

....a dojednání časového harmonogramu jeho abdikace. 

Na Hradě se sejdou čtyři nejvyšší ústavní činitelé a ministr zahraničí

Prezident Miloš Zeman se v úterý odpoledne sejde s ústavními činiteli a šéfem české diplomacie Lubomírem Zaorálkem (ČSSD). Hlavním tématem jednání bude zahraniční politika, oznámil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Novinkám řekl, že schůzka byla naplánována několik týdnu dopředu.