MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Big Brother na HRADCANECH
JA LIHOS VIROZONOVIC .ZEMANDIRA. TE SLEDUJI ... https://www.youtube.com/watch?v=TjcQHVdwW5o
Proboha proc ?
muzete mi nekdo rict, proc se ten svet za posledni dva roky tak zkurvil ? Prosim o odpoved zejmena slunickare, priznivce prazske kavarny, eurohujery Sobotku s Beloeukolovratkem, Merklovce a nebo jejiho namestka pro CR Prouzu.... a nebo nekoho z Merkelvize..totiz CT.
Bakala-spek-rest.
Bakala nas guru !!!!!!!!!
redaktori RESPEKTU.....nebudeme o nem psat, nebot je to nas chlebodarce.... po par letech..... a tak jo, neco napsat muzem...ehm....on je v tom vazne skoro nevinne, za vsechno muze ten Kadas ...
Myslíte, že se mohu mýlit?
Náš prezident u mě vzbuzuje v poslední době určité pochybnosti o jeho způsobilosti vykonávat i nadále tuto státní funkci.
Co je to za mafii? Havel a jeho nejlepší kamarád. :D
Re: Myslíte, že se mohu mýlit?
#86530: - Myslíte, že se mohu mýlit?
Protože jsi zfašízovaná lůza z kavárny z hoven.
DEMOKRATICKÁ OPOZICE ŘÍKÁTE, ZFAŠIZOVANÁ KAVÁRNO Z HOVEN? :-))))))))))))))))))
Jiné Rusko (rusky: Другая Россия) je koalice některých ruských skupin, které stojících v opozici vůči politice Vladimira Putina. Koalice je vysoce hetoregenní, jsou v ní zastoupeni lidskoprávní aktivisté, komunisté, národní bolševici i liberálové. Výraznými představiteli uskupení jsou například šachový velmistr Garry Kasparov, Eduard Limonov či někdejší ruský premiér Michail Kasjanov.
Absurdní dramatik, absurdní literatura, absurdní spisovatel, absurdní humanistický bombarďák.... Absurdní kni-hovna!! :D
Jděte už s tím Havlem víte kam.
Ve světle dneška už se jeví poněkud zasmrádle.
Nevím, jestli to spojení Havel-Bakala je spíš takové, ehm, řekl bych, absurdní, nebo naopak, ehm, symbolické. Domnívám se, že, ehm, že spíš to druhé.
Magda Vašáryová má kozy jako lovecké salámy.
Re:
§ 184Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
Re: Re: Myslíte, že se mohu mýlit?
#86532: - Re: Myslíte, že se mohu mýlit?
Soudruhu, ty nejsi schopen věcně argumentovat a uchyluješ se k laciné bolševické vulgaritě.
Re: Proboha proc ?
#86528: pan Hnedy = <|> Proboha proc ?
Proč??Jednoduchá odpověď, protože po světě chodí takové kreatury jako "pan Hnědý" a jm podobní blbečkové.
Re:
A ty jsi velký zemandrtálec s malým pérem.To se hned pozná.
Rudá záře nad Hradem
"Při Ovarově abdikaci opět zavlají rudé trenky nad Hradem"
Re: Re: Proboha proc ?
ale já tu byl i předtím...a já za to vážně nemůžu i když jsem možná kreatura, ale nechybí mi sebereflexe.. Ta Vaše odpověd je stejně logická, jako politika EU.
Re: Re: Re: Myslíte, že se mohu mýlit?
ČT24: USA se přiznaly k vraždění civilistů!
Re: Re:
To se pozná akorát ve vaší duhové hnědozelenorudé buzerantské kavárně z hoven, soudruhu!
Re: Co je to za mafii? Havel a jeho nejlepší kamarád. :D
#86531: Gauner Bakala - Co je to za mafii? Havel a jeho nejlepší kamarád. :D
Pěkná momentka dvou neČechů.
Islám je ideologie, která nadřazuje jednu víru nad ostatní a podněcuje k nenávisti, boji a podrobení si ostatních vír a nevěřících. Nacismus je ideologie, která nadřazuje jednu rasu nad ostatní a podněcuje k podrobení a likvidaci jiných "nižších" ras. Jednu ideologii popisuje kniha Korán a druhou např. kniha Mein Kampf. Jedna ideologie a učebnice o ni je ve většině civilizovaných zemí zakázána a kdežto druhá je ve většině médií propagována.
Re: Re: Re: Re: Myslíte, že se mohu mýlit?
#86545: - Re: Re: Re: Myslíte, že se mohu mýlit?
Za odměnu od strany, pojedete pod stany!
| This discussion has been closed. |
Mezi bolševickými pohlaváry abys Rusa pohledal. Stalin (Džugašvili) - Gruzínec, Felix Džerdžinskij - Polák, Radek - Němec, Mendžinskij - Polák, Vácetic - Lotyš, Trockij (Bronštejn), Kameněv (Rozefeld), Zinovjev (Apfelbaum), Lazar Kaganovič, Jenon Jaguda - Židé, Chruščev, Brežněv - Ukrajinci. Pravda, řada z nich skončila na popravišti, když se mezi sebou porvali o moc.