MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Asenad

#84551 Re:

2016-06-12 15:25

#84543: SPD -  

 Už jsem to podepisoval, paní doktorka si zaslouží jednoznačně naší podporu! Řekla to velice správně!


Nepřihlášený uživatel

#84552 Re: Re: Když se k některým lidem přiřadí i jejich titul, např. k Samkové.....

2016-06-12 15:30

#84551: Asenad - Re:  

 .....vypadají ještě debilněji než bez nej. 


Nepřihlášený uživatel

#84553 Esence češství?

2016-06-12 15:31

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují.

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev...


Nepřihlášený uživatel

#84554 Ruský troll Miloš Zeman je opravdu neskutečný žvanil.....

2016-06-12 15:33

....pokud vůbec Tiso měl účast na odeslání slováků s židovskou národností či předky do koncentračních táborů, rozhodně to nebylo do Německa, jak idiotský žvanil Zeman tvrdil v projevu v Lidicích a co je také vcelku možné, že nad tím ani neměl výkonnou moc, ale idiot Zeman prostě musí mlít pantem a pronášet ty jeho debility, které pak relativizují skutečné zločiny a skutečné hodnoty a to přesto, že je naprosto jasné, že Kotleba je hovado a DSSS je to samé jako všechny možné nemožné Konvičkovy spolky či politické strany. 

"Osudná morální a politická křižovatka čekala na Tisa na jaře roku 1942. Ve vnitropolitické krizi s premiérem Vojtechem Tukou nijak nezabránil postupné násilné deportaci asi 60 000 slovenských Židů do nacistických vyhlazovacích táborů (19 transportů do Osvětimi a 38 do Treblinky). Ani sám Hitler nečekal tak lehké vydání Židů ke „konečnému řešení“ ze země vedené knězem a ve své knize „Monology ve vůdcově hlavním stanu“ to lapidárně komentuje: „Je zajímavé, jak nám ten farář - Tiso - poslal Židy.“..


Nepřihlášený uživatel

#84555 StBáci Laube a Komorous to opravdu není asi žádná sranda.....

2016-06-12 15:34

....pevně doufám, že to Sobotka má v rukách je to způsob, jak se právě této pakáže zbavit, včetně logicky Chovance. Tedy bude je hájit tak dlouho, dokud "dokumenty jako budou vypadat smysluplně" pak musí prohlásit, že ho podvedli a dokumenty, které mu předložily se tedy staly naprosto nedůvěryhodnými a stejně tak tedy i jejich autoři. Bylo by to skvělé, kdyby to tak dopadlo. StBáků Komorouse a Laubeho se nepodařilo zbavit nikomu. Je naprosto jasné, že v té chvíli  nastoupí ovar - tedy gratulant komunistickému bulváru a těžká váha KGBácí, kteří se to doho jistě vkládají už nyní. Budou se ovšem muset přitom rozkrýt, stejně jako bude rozkryta spoluráce Miloše Zemana s touto pokáží. Bude se to snažit bagatelizovat a jistě zase jeho debilním voličům bude cosi nalhávat, že to nejsou KGBáci, že to nejsou zločinci atd. 

Činnost Šlachtova útvaru má miliardovou hodnotu, reorganizace je krok do tmy, říká Ivan Gabal

V policii vzniká mocenské centrum, v novém útvaru hrozí úniky informací, říká vrchní žalobce Ištvan

Zajímavé je to, co zaznívá, že ona reorganizace vlastně nedefinuje žádné principy z kterých by se vyšlo a které by tedy měly zlepšit práci policie. Sobotka ovšem ale mluví o tom, že police potřebuje "reformu", ale ani on nikdy nezmínil jakou.


Nepřihlášený uživatel

#84556 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-12 15:35

#84514: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

A kdo to je, kdo vyvolává migrační krizi? Kdo jí podporuje?  Neexistuje politik který by vybízel k migraci a už vůbec ne k masové migraci, přestože to budete přisuzovat Merkelové. 

Migraci obyvatel vždy vyvolávají rozdíly v životních podmínkách, nikoli to, že by někdo říkal "přijďte" či "nechoďte", ani to nedá do pohybu statisíce lidí. 

Věcně se ve správě věřejného prostoru ale skutečně probírá (diskutuej), jak přiákat lidi vzdělané, platí to od úrovně obcí (proto jsou na západě vesnice a městečka tak upravená, neboť v zavšivené vesnici nebude chtít žít dobrý praktický lékař, zubař, právník, ale ani kadeřník, řezník, drogista atd. natož učitel, kněz, či třeba policista) přes města, až po úroveň státu. 

Vaše představa, že 80 % lidí odmítá migraci je mírně řečeno zkreslená.  Co možná odmítáme ve vámi uvdeném objemu je živelná migrace a to je logické. Vlastní migraci obyvatel po Evropě drtivá většina obyvatel Evropy považuje za prospěšnou, neboť bez migrace by Evropa neprošla a neprocházela rozvojem, jakým prochází a jakým prochází obecně Euro-Atlantická civilizace. Je to naše základní zkušenost - chodit na zkušenou a dozvídat se o pro nás nových krajích od lidí, kteří v nich vyrostli. 

Já jsem přesvědčen, že živelnou migraci vyvolalo Rusko, má k tomu dostatek prostředků, komunistické státy navíc školily masově v osmdesátých letech teroristy z arabského světa a titíž lidé, kteří to vymysleli, tedy KGBáci dnes sedí v Kremlu a řekl bych, že tuto masu teroristů Rusko aktivovalo. Je to jistě poněkud "konspirační teorie", ale vyplývá ze zkušenosti s komunisty, komunismem a jaká zvěrstva dokáže komunismus produkovat. 

Skělé na demokracích je, že i z takové věci dovedou soustavnou prací udělat věc pozitivní. Vzít to jako výzvu, novou zkušenost a pokusit se jí zvládnout. Kde je dnes "migrační krize", kde jsou dnes témata idiota Miloše Zemana, kde je jeho "válčení" drony? Zdegeneroval k nápadu, že proti pěti migrantů nasadí hasiče, vždyť je to opravdu idiot.

Nejlépe je to poznat na rusácké trollí propagandě, která už produkuje jen vyložené lži, už vlastně nemá ani reálný základ, na kterém by fabulovali ty jejich bláboly. .


Nepřihlášený uživatel

#84557 Ta čísla jsou nějaká podivná - Andrej asi trošku nebo jeho úředníci publikují hovadiny....

2016-06-12 15:36

Stát letos vybírá na DPH a daních firem meziročně více. Podle financí pomáhá kontrolní hlášení i růst ekonomiky

  • Od začátku roku do konce května vybral stát na DPH 133,7 miliardy korun, což je meziročně o téměř 8 miliard více.
  • O 5 miliard korun více finanční úřady vybraly také na dani z příjmu právnických osob.
  • Podle ministerstva financí za efektivnějším výběrem daní stojí zejména zavedení kontrolního hlášení, dále pak růst ekonomiky.

Celkově měl stát vybrat na daních o 23 mld. korun vice proti roku 2015. 

Tisková zpráva je taková "podivná" u většiny položek uvádí o kolik miliard se vybralo více, jen u sociálního, kde to má představovat 6,2 % a celkový výběr, což by nominálně mělo představovat cca 10 mld. korun. 

Posčítal jsem tedy všechny plusové položky z tiskové zprávy a vychází toto:

dph 7,6 spotřební daň  5,6 spotřební daň z min. olejů 1,2 tabák 4,2 fyzické osoby 3,3 právnické osoby 3,4 sociální 1035,3

Tedy tisková zpráva uvádí, že v plusových položkách vybralo o 35,2 mld. více proti roku 2015 za první pět měsíců, tedy je tam někde disproporce cca 12 mld. korun kde by na některých dalších daních mělo vybírat méně. Na jakých? 

Je to celé nějaké velmi podivné, to co bylo projednáno ve Sněmovně ke tvrteletí, tak drtivá většina položek byla ke čtvrteletí pod 25 % plnění - platí i o výběru daní a v květnu se to najednou mělo radikálně změnit, vypadá to, jako když nás Andrej tahá za fusekli. 

 

Asenad

#84558 Re: Re: Re: Když se k některým lidem přiřadí i jejich titul, např. k Samkové.....

2016-06-12 16:15

#84552: - Re: Re: Když se k některým lidem přiřadí i jejich titul, např. k Samkové..... 

 Zalez čůráčí hlavo! Jsi bezpochyby vlastizrádce typu Kalousek!


Nepřihlášený uživatel

#84559 Re: Re: Re: Re: Když se k některým lidem přiřadí i jejich titul, např. k Samkové.....

2016-06-12 16:27

#84558: Asenad - Re: Re: Re: Když se k některým lidem přiřadí i jejich titul, např. k Samkové..... 

 Vlastizrádce je Kmoníček, který se k tomu přiznal u Veselovského, když vykládal, jak s čínskými zpravodajci připravoval mezistátní smlouvu. To byla čistá vlastizrada, také o něm od té doby není vidu ani slechu, asi aby se na to zapomnělo. 

Vlastizradou přeměněnou ve velezradu je složení ústavního slibu prezidenta člověkem, který velmi dobře znal rozsudky NSS, které jej usvědčují ze lhaní a porušování volebního zákona, ozbvláště pikantní to bylo s jeho kravatou s pořadím barev ruské trikolory. 


Nepřihlášený uživatel

#84560 Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor!

2016-06-12 18:55

#84539: - Re: Sovětský svaz - náš vzor! 

 sovětská howada ukázala, co dovedou.. Přes 20 let nás okupovali dobytci. A co k nám dovezli....

Hanba kavárenskému havlofašismu

#84561 Re: Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor!

2016-06-12 18:57

#84560: - Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor! 

 Táhni na Ukrajinu za tvými soukmenovci!


Nepřihlášený uživatel

#84562 Re: Re: Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor!

2016-06-12 19:41

#84561: Hanba kavárenskému havlofašismu - Re: Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor! 

 Pokud existuje v české politice někdo, kdo dosvědčuje, že je komunistický nácek, je to Miloš Zeman, jeho setrvalým blábolením, lhaním a především rozsudky NSS, které jej usvědčují dokonce z porušování volebního zákona, což je jednoznačně praktika komunistů a nácků, tedy totalitně jednajících zločinců. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-12 21:13



Nepřihlášený uživatel

#84564 No mulimské vražedné homo

2016-06-12 21:52

ták, ták houmouští sluníčkáři, už vám váš kuřbuřt muslimský začíná podřezávat krky. Ale to jste chtěli ne, nejdříve opíchat prdele a pak si masochisticky nechat podřezat krk.


Nepřihlášený uživatel

#84565 Re: Re: Re: Re: Když se k některým lidem přiřadí i jejich titul, např. k Samkové.....

2016-06-13 00:22


Nepřihlášený uživatel

#84566 Re: Re:

2016-06-13 00:23

Ta husa dělá naší zemi jenom ostudu.


Nepřihlášený uživatel

#84567 Re: Takový bordel tu ty havlistické kurvy chtějí!

2016-06-13 00:29

"Smrt všem xenofobním fašistům!"

Lucka

#84568 To co se stalo v Orlandu je otřesné!

2016-06-13 00:33

Také jsme bulely.


Nepřihlášený uživatel

#84569

2016-06-13 05:22

To opilé strašidlo nemá na Hradě co pohledávat

mohamedanstvi je zločinna ideologie
Nepřihlášený uživatel

#84570 Re:

2016-06-13 05:38

#84569: -  bohuslav sobotka nikdy neměl byt premierem škoda že neni premierem tomio okamura 

 


Nepřihlášený uživatel

#84571 Re: Re:

2016-06-13 06:05

#84570: mohamedanstvi je zločinna ideologie - Re:  

 Žádná škoda, ten Japončík,jeden z prvních migrantů a zpívá falešně hymnu.Je to demagog, který zrovna moc inteligence nepobral.


Nepřihlášený uživatel

#84572 Re: Re: Re:

2016-06-13 06:09

#84571: - Re: Re:  

 ten kdo zpíva falešně hymnu je švancenberg to jeho šišlani se neda poslouchat ten by měl chodit na logopedii za spd a okamuru jsem rad že je tady pro nas občany 


Nepřihlášený uživatel

#84573 Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 07:50

#84572: - Re: Re: Re:  

 Pro vás cca 1% občanů???Ty jsi mne rozesmál.


Nepřihlášený uživatel

#84574 Re: Re: Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor!

2016-06-13 07:51

#84561: Hanba kavárenskému havlofašismu - Re: Re: Re: Sovětský svaz - náš vzor! 

 pro tebe asi stále platí: "serte hovna podle norem, ruské hovno je nám vzorem"


Nepřihlášený uživatel

#84575 Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 08:01

#84572: - Re: Re: Re:  

 Ale no tak čumáčku