MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#7986: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Budete se divit, ale ani já se vzděláním nezačal.
Já ani nikoho přesvědčovat nechci. Ať se lidé u "knížete" klidně uonanují k smrti, stejně tak u Miloše, já tu píšu celou dobu o něčem jiném, čeho se tato petice týká, a to demokracii a respektování rozhodnutí většiny.
Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
#857: - Re: Re: vulgarita je zástupná
určitě tebe si má dovolovat a radit se s tebou, máš vysoké mínění o sobě, a ti imbecilové, proameričti zaprodanci, komu skládají účty ze svých protistátních činnosti??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#7988: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Aha, tak takhle. No, víte, autoři komentářů v této diskuzi nejsou ale všichni. Je to hrstka.
ZEMAN SE VYSEMENIL DO KUNDY A MI SE VYSEMENÍME DO JEHO PRASEČÍHO GZYCHTU !!!
Re: Re: Martin
Neztrácejte naději. Lidé mají v živé paměti naší sametovou revoluci. Nápad vyjít na všechna hlavní náměstí 17. listopadu se mi zdá dobrý. Na Ukrajině taky vyhnali Janukovyče, který měl na rozdíl od Zemana obrovskou moc. Lid může tlačit vládu, a ta, pokud bude jednotná, zemi Zemana zbaví.
Re: Království !! ne republiku !!!
#7997: Bohemia Rex - Království !! ne republiku !!!
Dost bylo prezidentů !!! chceme zase Krále !!!
V Praze se objevily bilboardy
Re: Re: Re:
A le zajišťuje ekonomickou budoucnost státu, a to je důležitější, než nějaká slova, jež nakonec vyjadřovala skutečnost, na to jste dosud nepřišel? A vy jste v životě neřekl sprosté slovo, a pokud pouze ne na veřejnosti tak to jste pokrytec.
Stojim za panem prezidentem Milosem Zemanem!!!!
Re:
Možným řešením by byla konstituční monarchie severského typu.
Ale jděte s monarchií do pr..le, republika je krví vybojovaná a kdo chce dělat krok zpět, zasloužil by prasečím kopytem do ksichtu.
Taky si uvědomte, že rozvracení republiky a ústavního pořádku je trestným činem, mohli byste jít bručet na pět až dvanáct jar.
Re: vulgarita je zástupná
#26: mh - vulgarita je zástupná
Že navazuje obchodní vztahy tam, kde to jedině má budoucnost, to nám servíruje Rusko a Čínu na zlatem podnose? Neuvěžitelná krátkozrakost a zatemnění mozku neopodstatněnou nenávisti k rusku a číně, která vám nedovolí objektivního pohledu! Uživejte prosím alespon 2 vlastní mozkové závity a dohledejte si sám informace a nepodléhejte propagandě.
Se koukám kdo se tu zastává Zemana.fuj, tu je to samý komouš. Na vás a na Zemana, bych poslal bratry Mašíny. Ti by s vámi už zatočily vy rudí kokoti!
Re:
Vy jděte pane republikáne spíš někam, my jsme tady s tou republikou a demokracií hodně pozadu za severskými monarchiemi, to oni jsou mílovými kroky napřed a my jsme tady pozadu a rochníme se v tom našem republikovém bahně a morálním úpadku.
mimochodem www.korunaceska.cz pokud vám to milý pane republikáne nedošlo
legální politické hnutí usilující o diskuzi za znovuobnovení monarchie,účastnící se pravidelných parlamentních voleb a mající 1 senátora
takže s vašimi ubohými výhrůžkami o rozvracení,jaká to bolševická rétorika-jděte klidně spát.Dobrou noc pane ustrašený republikáne.
Tady to připomíná Hovínky.cz a diskutéři z nich emigrovali sem. Takové maskované hovna do podoby filozofických názorů a úvah se dají číst jen tam, od socek, lůzy a sockomoušů, kteří hučí o Karlovi Demokratovi s Rakouška, ale doma stejně potají masturbují u obrázku Milouška...
Nenasbírá se ani 200 táců falešných podpisů, Karlovi demokratové by měli zdvojnásobit vymýšlení jmen socek. Ale v jednom petice vyhrála, diskuze s nejvíce přízpěvky za nejkratší dobu...
Re:
Jo, bratry Mašíny... A k tomu třeba ještě Pinocheta anebo rovnou Hitlera, viď? Na čem jedeš, fašoune?
| This discussion has been closed. |
Re:
#7978: Jelen -
Chybí mi tam v tom vašem výčtu jména jako Zeman, Hašek, Gross, Paroubek, Škromach, Rath... Věřím, že jste jenom pozapomněl...