MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the author of the petition.
Apeluji na rozumné občany tohoto státu. Nevystavujme v budoucnu naši zemi riziku reprezentace podobnou kreaturou! Jděme cestou nejúspěšnějších evropských zemí a obnovme parlamentní konstituční monarchii. Panovník je na svoje poslání připravován celý život a logicky chce předat zemi v co nejlepším stavu dalším generacím. V moderní monarchii je samozřejmě odvolatelný- to už je záležitostí nové ústavy. Máme, kde příští panovníky brát. V mém rozhovoru pro list Landeszeitung se v březnu tohoto roku arcivévoda Rudolf, nejstarší vnuk našeho posledního krále, Karla I. přiznal, že se rodina pilně učí česky a často zde i pobývá (zatím inkognito). Celý rozhovor zájemcům na požádání zašle Sdružení monarchistů Brno: [email protected].
Spojenými silami!
Jan Schanelec
Re: Re:
Jak jste na to přišel?
Aha, oni to zase někde psali... :/
Těch pokřivených politiků už tam bylo dost!
A těm se Zeman nelíbí..., ale mají pod palcem média...To se jim to daří vířit nenávist....
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
A asi jste ani nepochopil, co proti němu lidi mají, že?
Ale netrapte se, takových je vás boužel 55%.
Lepsi,nez Hajanek
Pokud nekdo chce odvolavat prezidenta,tak musi mit taky napad,koho lepsiho tam dat.Do finale se dostali Zeman a Hajanek.Jsem rad,ze si narod nevybral spiciho degena,kterej neumi ani cesky a leze do prdele totalitni americky vlade,ktera ridi i EU a zene tenhle svet do valky.A to,ze se celej narod muze posrat z toho,ze Zeman pouzil par ostrejsich slov mi prijde dost pokrytecky,protoze je pouziva skoro kazdej...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Defenestrace ? Kdo je za?
Nikdy se nesmířím s různými kšeftaři v politice, a tak často pluji proti proudu.
Bohorodičko, díky za Zemana. Ať se daří petenti. Přehrajte si ten rozhovor. Hlavně při tom nepukněte zlostí. Je mu totiž rozumět každé slovo.
Re: Re:
Co že Zeman nevládne je opilcům jako je on sám? Nota bene je stejnou měrou princem českým jako arcivévodou rakouským.
Myslím, že řekl jen to co si myslíme všichni. A mimochodem já volil menší zlo, když už nebyl jiný výběr. Radši sprostého Zemana než Šípkový Růžen co neumí česky.
Re: Re: Re: Re: Re:
#817: VAZNE HLUPACI DOBROU - Re: Re: Re: Re:
Na teoriích a nenávisti je zakožená ta vaše petice. Dobrou a neodkopávej se vzteky.
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
achjo...bohuzel jsou jeste lide,kteri mu m fandi...v zivote jsem nevidel vic namysleneho cloveka nez Je Milos Zelmond
Re: xxxxxxx
stokrat lepsi nez ten debil Zeman!!! Zlatej Schwarzenberg,ten aspon v kazde vete nikoho neurazi a nezvysuje si ego!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#793: -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZEMAN NENI VŮL ALE JE ZLÝ KOMUNISTA KTERÝ MÁ POKŘIVENÝ MORÁLNÍ HODNOTY A PRO PRACHY BY UDĚLAL PRVNÍ I POSLEDNÍ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!