MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#79851 Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem.....

2016-04-15 06:28

Ruské bitevníky nalétávaly na torpédoborec USA


Nepřihlášený uživatel

#79852 Kalousek má naprostou pravdu, požadavek na "bumášku",.....

2016-04-15 06:36

Rezignujte, nebo potrestejte ty, co vám lžou, vyzval Kalousek Chovance

....přičemž policista vůbec netuší, jak má ona "bumáška" do perimetru vypadat, kdo jí má vydat či dokonce podepsat atd., je absurdní. Kalousek mu bumášku tedy dal, prostě vzal první doklad, který měl po ruce, asi občanský průkaz a řekl, že je to propustka do perimetru. 

Policista oponoval, že je to "občanský průkaz" a Kalousek mu oponoval, že on jako policista vůbec neví, jak má bumáška vypadat, tedy on tvrdí, že je to propustka do perimetru a to tvrdil dokonce naprosto správně. Policista jej přesto na Hradčanské náměstí nepustil. 

Policistu tedy vyzval, ať zjistí jak má bumáška vypada, kdo jí má podepisovat atd. Policista šel zjišťovat a zjistil že to dělá "někdo z Hradu" tedy asi Mynář, přičemž je naprosto jasné, že podpis idiota Mynáře policista nikdy v životě neviděl :-) a tedy nemůže ověřit vůbec nic. 

Věc je opravdu velmi vážná a je potřeba, by byla ustavena parlamentní vyšetřovací komise a protože se do toho Tuhý s Chovance zamotávají víc a víc, aby oba rezignovali, tedy vzdali se možnosti ovlivňovat vyšetřování ze svých mocenských pozic. 

Celé je to autenticky natočeno televizí aktuálně.cz a je to volně k dispozci ke shlédnutí, neboť televize aktuálně.cz, točila a vysílala on-line celý den. Kamera a mikrofon jsou celou drtivou většinu času přímo u Kalouska a snímali i jeho osobní rozhovor se Štětinou atd. O autentičnosti nemůže být ani těch nejmenších pochybností. 

Zatím co o autentičnosti videa Tuhého, jak nabádá velitele, aby jednali tak či tak může být pochybností celá řada. Dokonce už to proč vlastně si ono video soudruh Tuhý natáčel, co ho to napado, on snad předpokládal, že policisté nebude podle toho, jak je na videu nabádá jednat? 

Zde celodenní video z toho co se v Praze ten den dělo.

https://www.youtube.com/watch?v=h3mADmrdnkM


Nepřihlášený uživatel

#79853 Klaus je obrovské memento....

2016-04-15 06:38

 Klaus se je vlastně děsivý příklad člověka, který toho možná dost přečetl, ale nic z toho vlastně nepochopil. Podobně na tom byl nebožtík soudruh, jeho kolega z prognostického ústavu, Ransdorf. 

Klause a Ransdorfa spojuje obohý ateismus a je tedy možné, že žido - křesťanský fundament Evropy a tedy i literatury, kterou četli se snažili napasovat na ten jejich šílený ateismus, výsledkem jsou bláboly bez ladu a skladu, neboť musí pořád vytrhávat z kontextu, aby z toho co čtou alespoň něco do toho ateismu pasovalo, pak z toho logicky vzniká takový podivný "mišmaš" o ničem. Ransdorf na tom vlastně ještě lépe, ten se mohl vždy chytit Marxe s Engelsem :-). 

Zeman je někde mezi Klausem a Ransdorfem, ale ční nad nimi jako naprostý analfabet, neboť se sice tváří, že "toho hodně přečetl", ale reálně to vypadá, že nejspíše přečetl jen Osudy dobrého vojáka Švejka a knížku citátů :-), kterou se snažil naučit nazpaměť, výsledek je naprosto totální guláš v jeho alkohokolovou demencí postiženém mozku. 


Nepřihlášený uživatel

#79854 Re: Klaus je obrovské memento....

2016-04-15 06:39

#79853: - Klaus je obrovské memento.... 

Je velká škoda, že není k dispozici celá jeho přednáška, stalo by se to jistě stejně populární, jako kdysi přednáška soudruha Jakeše :-). 

Evropa dle Klause prochází půstoletí či dokonce století krizí :-)

2016-04-15 06:15

 

......přitom se celý svět se chce mít jako Evropa. Totality dokonce kopírují demokratické strutkury, přestože jsou totalitní. 

Čím to ten idiot straší, jakým zvratem? Na jednu stranu mluví o evoluci, na které se dozajisty všichni podílíme každý svým jednání. 

Soudruh Zeman sjíždí sci-fi o tom, jak to bude po přezidentských volbách v roce 2020 :-)  cosi z toho vyvozuje? To je opravdu hrůza. 

Klaus se tváří, že se jen v Německu "něco děje", co to je za strašnou hloupost?  Jako by se nikde jinde nepracovalo, nepodnikalo, jako by se jiné státy nepodílely na dění v Evropě. 

Klaus je bezpochyby ruský troll, dokonce vybízí k vnitřnímu "zvratu", co to ten člověk navrhuje? 

Klaus záměrně nechce pochopit, co říkala Merkel tedy, že Německo má zkušenost s migrací obrovského množství lidí, kteří jsou bez přístřeší, prostředků. To spíše měla Merkelová na mysli. 

Aniž by byl schopen definovat, nějakou skupinu politiků, mluví o tom, že cosi chtějí "nového evropana" to je přece StBácká praktiky, podsouvat, že kdosi ovládá politiku, aniž se i jen snažil naznačit kdo. 

Proč by něměla nic společného čínská čtvrť v NY nic společného s NY a  s Amerikou. Stejně jako Chánov nemá nic společného s ČR? Co to je za hovadinu. Je to demagog. 

Na jedné straně mluví o masivní migraci a skvělé individuální migraci a Francii komentuje s tím, že tam jsou čtvrti tvořéné lidmi z bývalých kolonií. Ti ale přicházeli do Francie individuálně. 

Je to hnus co Klaus provozuje, celá řade jeho tvrzení nijak nedokládá, ale přitom na nich staví celou svojí konstrukci. 

Mimochodem ta "celezaplněná" aula představuje deset řad po 20 lidech tedy 200 lidí :-). Na to, že si ten šašek chce účtovat milion za přednášku je to asi trošku směšný. 

Je snadné jej nachytat u blábolení. 

O Nemecku tvrdí, že je "problematické" a o Turecku mluví jako o velkém "hráči" protože má 80 mil. lidí a přiznává mu na to právo. Vždyť je to idiot. 

Klaus se právě přiznal, že vůbec nezná systémové procesní stránky EU o migraci, ale přitom pořád kritizuje EU za způsob, jak migraci řeší. 

Weigl je idiot, mluví o milionech lidí, kteří se pohybují Tureckem, vždyť oni se sami usvědčují z ubohosti a hlouposti. Už slovník, "nešlo by to o bez podpory z "nejvyšších míst" :-) to je komunsita jako prase. 

Je skvělé, že potlesk je opravdu velmi mírný a zdalek ne všichni tedy souhlasí s těmi bláboly, co tam nažvanil Klaus s Weiglem. 

Teď odpovídá Weigl na to, jak bude dlouho fungovat dohoda mezi "Německem" a Tureckem, nevím - ale najednou si prostě neco vymyslí a tak o tom žvaní. Zase strašení - "latentní hrozby" a všichni se máme bát atd....

Anti humánní lidských práv - co to je. Lidská práva idiote jsou definována ve Všeobecné deklaraci lidských práv, tedy dokumentu z roku 1948. 

Opět jeho idiotská demagogie o tom, pravidla nejdou vytvářet předtím, např. než se dojde přesunu velkého množstív majetku. 

Teď mluví o všeobecné deklaraci lidských práv a idiot ani neví, kdy byla přijata. Je to šašek a ne politik a řekl bych, že si dokonce ani tento zásadní dokumen nikdy nepřečetl. 

Čína "největší succes story za 40 let" :-) - více jak 100 mil. lidí bez sociálního systému :-) a 200 mil. lidí ve městech, kde drtivá většina z nich ve městech přežívá z ruky do úst. To je má být největší úspěch 40 let? 

On toho ten šašek možná hodně přečetl, ale vypadá to, že z toho vůbec nic nepochopil. 

Kdosi se ptá a přitom sděluje jeho názor, že by bylo dobré, aby Británe vystoupila vystoupit z EU. Opět žvanení o tom, co Cameron, že je to "fanatický pro EU". 

Dnes vysvětluje vlastně i jeho jednání při rozdělení Československa v kontextu s vystoupení Velké Británie z EU, vysvětluje, že by se nic nestalo. Tváří se, jak to bylo triviální-obří problémy při dělení armády. Vždyť je to šašek. 

Najednou mlluví o povinnosti ČR být v EU :-), trošku najednou předposraně, jinak podporuje nácky v Německu, podivné "bojůvky" , ale hned dodává o je potřeba udělat "revoluci v EU" ale "sametovou" - idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#79855 Re: Klaus je obrovské memento....

2016-04-15 06:41

#79853: - Klaus je obrovské memento.... 

 

Klaus je už jen šašek....

2016-04-15 06:21

....v době, kdy mel v pozici premiéra monopol na informace to mel snadné, proste si vymyslel co chtel. Dnes je situace radikalne jiná a proto je to už jen šašek,který zvani páté pres deváté bez ladu a skladu. Podstata každé jeho přednášky je stejná, zpochybnit demokracii, zpochybnit EU a vyvolat strach, ale protože je už jen smesny, tak mu nejde ani toto základní rusko trolli zadání naplnit.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#79856 Dokonce i do jisté míry populárním dnešním textem (rozhovorem) o Karlu IV v LN vypadá ....

2016-04-15 06:44

....včerejší "přednáška" Klause jako bohapusté blábolení a opravdu ubohá ruská trollí propaganda bez ladu a skladu. Celá řada jeho tvrzení se navíc dají velmi lehce zpochybnist a mnohde si protiřečil již v rámci obou hodin žvanění.  

Historička: Karel IV. by o
sobě nikdy neřekl, že je Čech

 


Nepřihlášený uživatel

#79857 Lebo jste obkolesený priateľmi, úloha vaša je, "mať sa dobre a uzabávať sa k smrti" :).

2016-04-15 07:32

To měl být titulek k rozhovoru s paní Vašáriovou. Rozhovor byl úžasný. 

Kampaň proti Zemanovi je nechtěnou kampaní za jeho znovuzvolení, říká Magda Vášáryová

Mimochodem říkala přesně to co říkám já, že za Zemana je odpověná vláda, je potřeba vést diskusi o tom, jaké pravomoce vlastěn Zeman z ústavy má, nemá prakticky žádné, přesto jej vláda nechává dělat, co ho napdane a to mu přitom drtivou většinu toho musí vláda schválit. 

Situace tedy s KGBáky na Hradě vůbec není "beznadějná", jen je potřeba, aby vláda dělala, to co dělat má. Ustavní pozici prezident není neodpovědnost z jednání přisouzena proto, aby si tam osoba, která v dané pozici zrovna je, dělala, co jí napadne. Obdobně k tomu není určena absolutní beztrestnosti, byť se soudruhovi soukmenovci Zemanovi tak zdá. Je to tím, že vůbec nevnímá zbytek Ústavy, nechce ho vnímat, chce "předvádět moc" a proto Miloš Zeman páchá velezradu a je velezrádce, vytrh si z Ústavy dvě pravomoci a ty zneužívá. 

 

Co vy na to, buzny z kaváren?

#79858

2016-04-15 08:13

Kdy budou konečně zakázány gay kluby, kvůli kterým mají "lidé" hemeroidy?


Nepřihlášený uživatel

#79859 Re: Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem.....

2016-04-15 08:16


Nepřihlášený uživatel

#79860 Re: Re: Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem.....

2016-04-15 08:24

#79859: - Re: Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem..... 

 Nějaký příklad rusácké trollí propagandy :-) Měl byste odvahu, říci toto (

"Potopit ty nacistické svině!")

jakémukoliv Američanovi? 

Já vše co jsem v této diskusu napsal o rusácích jsem schopen kdykoliv kterémukoliv rusákovi i Rusovi sdělit a dokonce má zkušenost je, že mnozí Rusové, kteří emigrovali na západ rusákov vidí naprosto stejně jako já. O těch v Kremlu dokonce mnohdy mluví jako o "rusácích", aniž by to vztahovali na celý národ či ostatní národy nového CCCP tedy dnes rusákova. 


Nepřihlášený uživatel

#79861 A když to ještě prezentuje prosazovatel "rozumíte" soudruh Zaorálek....

2016-04-15 08:32

.....tak to musí být "rozumíte" obrovská švanda :-). 

Česko bavilo Evropu: Hledání jména Czechia byl těžký porod, píší německá média

Za „těžký porod“, který trval více než dvacet let, označil komentář zpravodajského webu veřejnoprávní německé stanice ARD hledání krátkého označení pro Českou republiku. Podle listu Südwest Presse bylo dlouhé české tápání zdrojem pobavení pro celý zbytek Evropy. Změny si všímají i britská a americká média. Czechia není sexy, cituje The New York Times výtvarníka Davida Černého.

To, že se to možná objeví v nějakých oficiálních dokumentech ještě neznamená, že to budou požívat občané. Velmi o tom pochybuji, na otázku odkud jsou budou bych řekl vždy odpovídat - z České republiky a to vše všech jazykových muacích. Na otázku národnosti budou odpovídat - Čech - opět ve všech jazykových mutacích. 

Tak proto je idiota Miloš Zeman takovým horlivým zastáncem :-).

Média se zabývají také možností záměny nového anglického označení Czechia s názvem Chechnya, který označuje autonomní republiku Ruské federace Čečensko. K záměně může dojít nejen v angličtině, ale i v němčině, kde pojmenování zní Tschechien a Tschetschenien.

 


Nepřihlášený uživatel

#79862 Je velká škoda, že soudruh Šarapatka neužil slova "náhodou" místo "omylem" :-)

2016-04-15 08:44

Poslanecký průkaz jsem policistům ukázal omylem, tvrdí Šarapatka

Ony se soudruhům vždy dějí takové podivné "náhody" "omylem" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79863 Re: Re: Re: Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem.....

2016-04-15 08:49


Nepřihlášený uživatel

#79864 Re: A když to ještě prezentuje prosazovatel "rozumíte" soudruh Zaorálek....

2016-04-15 08:51

#79861: - A když to ještě prezentuje prosazovatel "rozumíte" soudruh Zaorálek.... 

 Proto to přece idiot Zeman prosazuje.....

Made in Czechia? Exportu nepomůže, způsobí zmatek, tvrdí svaz průmyslu


Nepřihlášený uživatel

#79865 Na co si to "rozumíte" Zaorálek zase marx-leninskému komunistickému náckovi Zemanovi....

2016-04-15 08:54


Nepřihlášený uživatel

#79867 Re: Re: Ovčáček chodí do kaváren? Vypadalo to, že chodí jen na schůze komunistů :-)

2016-04-15 08:57

#79866: - Re:  

 .....


Nepřihlášený uživatel

#79868 Re: Re: Re: Re: Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem.....

2016-04-15 09:07

#79863: - Re: Re: Re: Rusákové jsou směšní stejně jako šašek Klaus se Zemanem..... 

 :-) ještě nikdo nidky v této diskusi v žádném mém příspěvku nenašel lež. Kde v mém příspěvku lžu? 


Nepřihlášený uživatel

#79869 Re: Re:

2016-04-15 09:10

#79866: - Re:  

Super, ještě 2 roky bude náš oblíbený pan prezident na hradě. A pak si dáme repete!


Nepřihlášený uživatel

#79870 Jak vlastně v Xi Jinpingpong státu "měří nezaměstnanost", když ......

2016-04-15 09:13

Růst HDP Číny podle očekávání zpomalil. Země mění model ekonomiky

Růst hrubého domácího produktu (HDP) Číny v prvním čtvrtletí tohoto roku zpomalil na 6,7 procenta v porovnání s předchozím rokem. Jde o nejpomalejší růst od roku 2009, ale zhruba odpovídá očekávání většiny ekonomů. Míra nezaměstnanosti je zhruba 5,2 procenta.

....když drtivá většina obyvatel možná vysoko nad 90 % žije bez jakéhokoliv sociálního zabezpečení a tedy není vlastně vůbec poznat, jestli jsou či nejsou někde zaměstnaní? Stále to vypadá, že si tady představujeme Čínu, jen z pohledu do města průmyslových oblastí, ale že drtivá většina Číňanů takto nežije, vlastně vůbec nevnímáme a ta drtivá většina vlastně představuje např. číslo 1000 mil. lidí, to už si nepředstavujeme vůbec :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#79871 Re: Re: Re:

2016-04-15 09:15

#79869: - Re: Re:  

 Za koho mluvíte? Vy znáte ještě někoho jiného než sám sebe (moc se ve skutečnosti neznáte :-)), pro koho by byl soudruh nácek Miloš Zeman "oblíbeným" natož "prezidentem"? Tak to neváhejte a tu osobu jmenujte :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79872 Re:

2016-04-15 09:16

#79858: Co vy na to, buzny z kaváren? -  

 Tak tam  nemáš lézt, Zemandrtálče..


Nepřihlášený uživatel

#79873 Za 2 roky muze byt jen tvuj

2016-04-15 09:18

#79869: - Re: Re:  

 Klidně si ho ,  ty kokrheli , nastehuj za 2 roky k sobě domu. Nakup zasobu chlastu, cigaret a muzes si ho hyckat fesaku

Pravda a láska

#79874

2016-04-15 09:25

 

Peklo pro lidi v sousedství Kliniky. Migranti, přepadení, znásilnění a krádeže. 


Nepřihlášený uživatel

#79875 Re: Re: Re: Re:

2016-04-15 09:25

#79873: - Re: Re: Re:  

 :-) to by mohl i se soudruhem Ovčáčkem, to by se pak smíchy neudržel :-).